Мъже, свалете си стандартите, ако изобщо някога искате да си намерите жена. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, свалете си стандартите, ако изобщо някога искате да си намерите жена.
преди: 2 месеца, 14 дни, прочетена 1731 пъти
Здравейте,

Темата ми е вдъхновена от подобна тема в сайта с името "Жени, СВАЛЕТЕ си стандартите, ако изобщо някога искате да си намерите мъж! ".

Скъпи мъже,

Има безброй статистики, сочещи че необвързаните жени са една от най-щастливите демографски групи (необвързани жени от всякакви възрасти), а необвързаните мъже (необвързани мъже от всякакви възрасти) са една от най-нещастните демографски групи. Тази статистика е правена както в Северна Америка, така и в Европа.

Като жена мога да ви кажа, че:

- не сме ви майки;
- не сме ви прислужници, робини, чистачки, готвачки, перачки, секс-кукли и банкомати;
- всякакви incel/red pill/порнографски материали ви вредят;
- не ни е страх да си остареем сами с котките;
- не, Иване, не всички жени са боклуци, курви и не стават за нищо - просто ти си безполезен; кух като градинска лейка; беден като църковна мишка; претенциозен и имаш изисквания, които ти самият не покриваш; общата ти култура е нулева; амбициите ти и хобитата опират до това да седнеш пред телевизора с окапан потник, анцуг, бира и семки, и да гледаш мач на Левски срещу ЦСКА.

И за да не стане темата като тази на мъжете, от името на всички жени искам да благодаря на всеки един мъж, който не се е припознал в горните редове. Благодаря на всички свестни мъже, добри и интелигентни, грижовни, обичащи, разбиращи, подкрепящи и пазещи.

Всяка жена е имала опит с поне един неприятен индивид от мъжки пол, но не мразим мъже.

Всеки мъж е имал опит с поне един неприятен индивид от женски пол, но мрази всички жени.

Вие си помислете защо.

Живи и здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 2d6d2c8d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   , , Всеки мъж е имал опит с поне един неприятен индивид от женски пол, но мрази всички жени. "

Всеки е имал с по няколко и е чувал от приятели за други, което превръща това в правило и изключенията само го потвърждават.
Колкото до стандартите, не, качествените и добри на външен вид мъже, няма как да си ги свалят. Тук не става въпрос за финансов статус, а за излъчване. Дълги години спортувах и съм добре сложен мъж, висок, интелигентен, забавен и нямам наднормено тегло или да съм слабак, защо трябва да харесвам невзрачни жени? Баща ми е казал, че аз трябва да бъда с хубаво, стройно момиче над 1. 70. Бил съм с такова и такова ще търся. И да, няма да съм богат, с апартамент и да ходя навсякъде по света и да си харча парите за
нея, но ще я имам. Жените ми се усмихват, общуват добре с мен и така. Стандартът ще остане същият. Стандартите трябва да си ги занижат жените, защото финансовата и неграмотност е огромен проблем и повечето нямат партньор. Защото вие харесвате някой възможности, ама този някой ги сменя и не се впечатлява само от една.. и накрая оставате самички, тъй като нямате намерение да ощастливите Петърчо или Иванчо, защото още няма ли статус, ала положението около вас е трагично с разни, брикети, бради и гейчета. Ще минат малко годинки и ще разберете, че Петърчо и Иванчо са били правилният избор!!!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 9fa080e388
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Мога да ти обясня защо такава статистика би била вярна, ако всъщност в действителност е такава. И това, което ще напиша не е "обида към жените", ми малко факти.
Мъжът има род, родина и корени(поне в повечето случаи това са важни неща за него). Жените много рядко. Те са си "самодостатъчни", стига да има парички, някой да ги "оправя"(ако изобщо им пука за това) и разни пътувания, кръжоци, "важни" неща като спасяване на всички котки по света, да се съблечем голи заради децата в Африка и разни подобни. Това е масовката, не всички, естествено. Докато един мъж, няма ли семейство, независимо колко пари има, мисли, че нищо не е постигнал, една жена е доволна като "изгради кариера"(което в много случаи е да взема 2-5 хиляди лева в международна компания и да "расте в йерархията").
Относно "робини" и подобни неща, съм донякъде съгласен. Мъжът би следвало да може и да си върши всички задължения основно той, без да ги изисква от жена му, особено ако и тя работи, и особено ако и тя дава пари(например да делят сметки и като цяло). Ако той дава 90% от сметките, пък тя си събира парите, които изкара и не пипва вкъщи например, изглежда малко тъпо и всеки адекватен човек би го признал.
Иначе не виждам какво общо имат хобитата на някой с интелигентността и реализираността му, например. Има фенове на футболни отбори, които са академици или на много високо ниво професионално, изкарват пари, нормални хора са. Отново се генерализира. Не може всеки да обича картини например и това да му е хобито, да ги колекционира, гледа изложби и т. н. Има всякакви хора.
Но това, с което започнах, е така. Като цяло множество мъже са принудени да потърсят някаква екзотика, за да се докоснат до жена, просто защото за тях няма. Не може всички да са топ професионално, топ високи, всичко топ. Като цяло това се има предвид под "свалете стандартите". Всеки търси нещо извънземно едва ли не, пък оставяме настрана какво той/тя предлагат, ми просто няма толкова хубави и успешни хора. Масовката сме хора на заплата някъде. Та дори да е 5 хиляди лева, например, което се счита за прилична заплата в България. Пак си на заплата някъде, не си шеф, нямаш голям бизнес и т. н. Мислите ги много нерационално нещата, та затова и ще си умрете голяма част сами и щастливи, както е по статистика. Мъжете пък сами и нещастни :)
И не, не съм някой "закъсал", макар да не са ми топ отношенията вкъщи, си имам жена от над 17 години и дете от 9 е малко. Просто гледам глобалната картинка и всичките тия изисквания, сякаш са някакъв списък и отмяташ "има това, има това, ама няма онова - не става, следващия".
Естествено, има немалко изключения, жени здраво стъпили на земята, които имат семейства, гледат деца и изобщо не са им промити мозъците с феминизъм, но на общата картинка се размиват.
Само се чудя нещо, ако тук например, в България, сме само "ганьовци" и подобните там глупости, дали сте имали възможност да видите масовката араби например, и от Африка чернокожи? Ама не тия с парички, които били много интегрирани, ами масовката. Нали се сещате, че с това умиране щастливи сами, тези хора ще ни изместят и малкото деца, които имаме, ще страдат супер много, защото обществото ще е съвсем различно. И именно жените биха страдали най-много, поради конкретните отношения на хората от тия страни към тях. Та тук като се напълни с такива, си мислите, че ще сте със същите права и т. н? Няма такова нещо. Идват и лека полека си вкарваш шариата. Бурки, забулвания, бой с камъни, изнасилвания на вашите деца, дъщери и т. н. И това не е някаква фантастика, а се случва. Затова се надявам това модерно течение на феминизма да се разкара по-скоро, макар да ми се струва, че е късно. Тогава, ако сте живи, ще видите какво е да сте "прислужница", и много вероятно да се молите за "ганьо", който си пие биричка и "няма цели", но пък изкарва пари и издържа семейството. Сигурен съм, че умните жени това го разбират много добре.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: c5cbef876f
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Само мяркам заглавията мимоход и се смея. Детската градина ряпа да яде.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 1094fe7a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Ужас. И сега като написа това по-спокойна ли си?
Трябва сега в купом да ти говорим нещо, да те убеждаваме? Няма нужда, очевидно си се докарала така и така абсолютно сама до деградация и дупка, не виждам причина да се занимаваме с теб.
Стандарти, не стандарти, не сме за мислене.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 72fd1c6d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Много се жегнахте нещо и пак пускате теми без абсолютно никаква логика.. Какви стандарти имат мъжете за жените? Никакви. За 90% е важно просто да е жена, и да не е 200 кила. Положението в дейтинга в момента е много зле за мъжете. Това е заради фалшивото надуване на егото на жените в социалните мрежи. Повече от половината мъже са свободни и не могат да си намерят партньор. И говорим за качествени мъже. През 2-3 дни тук има пост на някой 30 годишен, който още е девствен и не може да си намери приятелка. Така, че стига глупости..

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: eb96a32881
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Животът в развито общество, докато си млад, е лесен, ама я ги питай застаряващите самотни жени колко са щастливи.
Толкова са щастливи, че масово почнаха да се излагат - например реват по тик ток пред непознати хора, за да получат съчувствие и внимание. Ако имаха съпруг или деца, нямаше да търсят емоционално съпричастие от непознати.

Това за амбициите и хобитата няма и какво да го коментирам, реално е обратното, но явно ти живееш на друга планета.

Мъжете имат само 3 изисквания към жените - да няма деца от предишни връзки, да не е дебела, да не е злобна, някои хора правят компромиси просто, за да имат нещо за секс, не че си падат по някой от 3-те варианта, така че не зная какво има да свалят откъм изисквания.

Изискванията на жените са ни ясни, покриват се от 1 до 10 процента от мъжете, в зависимост от това колко са алчни и заблудени, и са породни от грандомания и нарцисизъм, и липса на досег с реалния свят.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 09cca6db43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Няма пък да си ги свалим, ще си ги вдигнем, че и без това са ни прекалено ниски! По-добре вие, жените си свалете вашите, че от тях никой мъж не ще и няма да ви вземе, и ще си останете сами с котките! :))) Предупредени сте! :)))

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: ef1e3fb551
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Е колко повече да си свалим стандартите. Или поне аз. Научих се да готвя, да чистя, да пера и всичко което прави една жена и не си търся прислужница и робиня. И проститутка не си търся, но харесвам да правя секс, ако може всеки ден, не един път в месеца. Пренебраганх много от изискванията за интелект и за външен вид, само да не съм сам. И какво? Или е облечена като порнозвезда и се е обезобразила от корекции, или е някаква все едно си я извадил от кофта за боклук - смачкана и и невзрачна. Пет приказки не може да обели, но претенциите са на макс. В следващия час депресията е на макс. Ако се държиш възпитано за нея ти не си мъжкар. Ако се държиш грубо, става жертва. Свестните жени са една на милион и да срещнеш такава е рядкост. Не казвам, че аз съм идеал за мъж, но се старая. Страшно много се старая да се развивам. Искам и жените, които са с мен, да се стараят. Да се стараят да изглеждат секси, да се старят да се развиват интелектуално, да се старят да поддържат добър външен вид и най-вече да се старят да бъдат нещото, което ще повиши статусът на партньра им в обществото. Аз го правя, понякога дори само заради партньрките ми. Иначе ми е най-лесно да се занемаря, да не се бръсна, да надена сега през лятото едни дажапанки, мърляв потник и някакви провиснали къси гащи, да си намеря спокойна работа за малко пари и да започна да мрънкам на любимата колко съм неоправдан, деперсиран и как всички и всичко е против мен. Най-са ми някакви невзрачни застаряващи трътли, които имат претенции до небето за мъж. То да е висок, да надарен, да е заможен, да е умен, да може да се оправя с домакинството, да е майстор в секса, да е нацепен... а вие какво предлагате на този принц. Една пОтка, защото всичко останало ви е трагедия. Ами една пОтка, ама пОтка с обвивка от супер визия, струва 500 кинта на час. Има ги на обявите в Ало-то. Вие какво повече от пОтка можете да предложите? А най-трагичното е, че тъкмо си помисля, че съм срещнал най-накрая жената мечта и то се окаже, че тя се е стегнала само за да ме "върже" и като го направи, пак се връща в кожата на невзрачната мърла. И всичко това го казвам от позицията на човек, който не може да си преброи връзките и който винага пръв е прекратявал всички тези връзки порди причините, описани по-горе. Вече не ги търся тези супер жени. Правя се на принца от приказките, та да докопам малко секс. Ако устискам до трета среща, като в повечето случаи успявам, ако не, проститутки в София дал господ.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: dff10db95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Прекрасно написана тема, авторке <3

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: a137e78e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Темата ти е много нескопосано скалъпена.
Трябваше да се постараеш повече.
Тази статистика може да си я завреш ба някое тясно и тъмно място!
Такува нещастни проучвания, правени от гейско -джендърски общества за щастие все още не важат у нас и дай боже да остане така завинаги.
Точно сам мъж си тежи на мястото повече, отколкото
гол охлюв с мрънкаща до него путка.
Ергените си ебът на на воля пият и се забавляват и водят разнообразен и безгрижен живот, за разлика от старите моми, които вече едва издържат и се надяват, някой да ги пожелае!
Red pils, и разни други там тъпизмите и чуждици ще си си дръбкате с приятел ко на кафе.
И тук не важат.
Не знам само мъжете, къде повече да си свалят критериите, след като гледам, някои нещастници как се чудят как по напред да угодят на разлигавената и нагла до тях мрънкащ путка.
Затова и гледаме толкова изнежени и нещастни мъжлета на всяка крачка. Затова и я докарахме до това деридже да сме последна дупка на кавала, затънала в бедност и дългове държавица.
Ако имаше повече истински мъжкари да поставят жените на мястото им сега нямаше да се пишат подобни глупости.
Време е мъжете да започнат да наказват подобаващо, неуважителните жени и да ги оставят без секс.
Ей тогава ще видиш кой ще си сниши критериите.
По морето е пълно с украинки.
Това кято много от вас ще се пипат с 2та пръста сами в 2ч през нощта!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 5d0f618ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За кой Иван говори авторката? Питам понеже аз и още може би 300 000 души носим подобно име. Това някакъв конкретен човек ли е или просто си съчинява разни неща?

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 1e4c1fb445
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Абсолютно точно написано. Лошото е, че сега ще дойдат разни "мъже" (нарочно в кавички) и ще тръгнат да ти обясняват, че жените са боклуци и не стават за нищо.

Мъжете, в момента, мрънкат повече от жените. Все те са прецакани, все на тях се случват лоши неща, все тях игнорират жените. Знаете ли, скъпи мъже, всеки един от вас може да се описва като перфектният мъж, но много малко от вас покриват тези критерии. Защо, тогава, сте неженени? Защо сте без приятелки? Или пак ще пеете старата песен как жените бягали само при лошите момчета? Беше интересно първите 100 пъти, сега вече е жалко. После идва индивида от коментар номер 2 с неговите бурки, чаршафи, "извратения феминизъм" и подобни глупости и разбива всякаква кредабилност на първообраза, който искате да изградите.

Това, което много мъже най - много ги дразни е жена, която е самостоятелна. Това ги дразни и вбесява. Те искат да я контролират, да не ѝ дават свобода на действията, да я ограничават. Тази група мъже искат те да контролират живота на жената - как да се облича, къде да ходи, колко да яде и да пие. И когато жената започва да ги реже, те прибягват или до насилие, или до изневяра, а понякога и до двете. Разбира се после, като ги зарежат жените, се почва "Ама аз не знаех, че тя не е щастлива", "Тая курва ми изневерява", "Не мога да разбера защо поиска развод" и тем подобни тъпотии.

Вместо да търсите кусури в жените, погледнете себе се! Защото и вие не сте кой знае каква първокласна стока.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 686665dc8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Видяла, че съм написал такава тема и рекла и тя да напише такава, че да не остане по-назад - само, че за мъжете! Колко предсказуемо и предвидимо! Жените винаги правят така, когато се засегнат и припознаят от някоя мъжка тема.

Авторке, не съм ти аз виновен, че си се жегнала от истината в моята тема, защото си самотна, озлобена, стара мома с 10 котки, която никой мъж не иска! Преди да ръсиш прибързани обвинения към всички мъже за твоето нещастие, първо вземи погледни в СЕБЕ СИ, дали ТИ не си допуснала някои фундаментални грешки, за да се доведеш до това положение, в което си в момента!

Замисли се, кой ти ги избира мъжете, с които спа? Кой те кара да си изгубиш целите младини в преследване на топ 5% от най-лошите батки, да си разтваряш краката само пред тях, а всички нормални, добри момчета, които са те сваляли да режеш наред, и да им се правиш на "недостъпна богиня"? Кой друг ти ги избираше все тъпкачите, ебачите, биячите, крадците, измамниците, наркоманите, пияндетата и др. утайки на обществото, за които се знае от всички, че са отрепки и НЕ стават за сериозна връзка и семейство? Майка ти, баща ти, баба ти, сестра ти?? Не, съмнявам се!

"Има безброй статистики, сочещи че необвързаните жени са една от най-щастливите демографски групи (необвързани жени от всякакви възрасти), а необвързаните мъже (необвързани мъже от всякакви възрасти) са една от най-нещастните демографски групи. Тази статистика е правена както в Северна Америка, така и в Европа. "

Пълни глупости и измислици, точно обратното е! Все повече самотни жени свършват в бърлога от наркотици, спринцовки и бутилки от алкохол, правят опити за самоубийство, нагълтват се с хапчета, режат си вените, скачат пред влак... Още да изброявам ли? !

Откакто на жените ви е дадена свободата да избирате, цялата отговорност за това на какъв мъж ще попаднете, се пада само и единствено върху ВАС, поради простата причина, че няма на кого друг да прехвърлите вината си, защото никой друг не прави вашите избори, освен самите вие. Затова НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ, НОСЕТЕ СИ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: c26ba66210
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Интересни са ми днешните жени и изискванията им към мъжете! Значи като мъж трябва да осигуриш жилището, в което да живеете, да плащаш сметките, да вършиш т. нар. мъжка работа - ремонти по жилището и автомобила, да даваш пари на жената, когато й потрябват, да й правиш подаръци, за да се чувства желана, да я водиш на екскурзии, ваканции, ресторанти и т. н., плюс да чистиш, готвиш, переш и да гледаш детето... А отсреща жената да ходи по кафенетата и да се чуди какво да прави по цял ден, защото "не сме ви прислужници, робини, чистачки, готвачки, перачки, секс-кукли и банкомати"... Е, то по логиката на авторката на мъжа за какво му е да има жена до себе си - да й се моли да му пусне 3-4 пъти в месеца... Това е проблема на днешните жени, че не оценяват човека до себе си и искат само те да бъдат обгрижвани финансово, сексуално, емоционално и т. н. За мен смисъла да имаш човек до себе си е да създадете семейство и да си помагате в грижите за детето/децата и дома.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 1994a907cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами, авторке, аз нито искам чистачка, нито перачка, нито готвачка, нито робиня. Искам партньорка, с която да живеем в разбирателство, да сме подкрепа един на друг във всяка една ситуация, да имаме деца, да ги възпитаваме като отговорни и достойни представители на обществото и т. н. Аз мога да готвя, да чистя, да пера, да гладя, да правя домашни ремонти и някои основни ремонти по колата. Имам собствено жилище, имам кола, имам отговорна професия, с годините труд вече и позиции в обществото и познанства създадох и т. н. Но въпреки това съм самотник. Не, не съм темерут, нито съм мърляч, дори и физически смятам съм не зле изглеждащ. Макар и да съм усмихнат и весел човек, явно като характер съм твърде сериозен. Не съм интересен за жените. Явно трябва да бъда хаймана, лигльо, комплексар, простак, безделник, агресивен и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 7cddf16bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Това беше най-тъпото нещо, което съм чел. Ама то от средностатистическа жена в тоя форум какво друго да очакваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 597a548aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Какви са тези теми, "жени свалете си стандартите"; "мъже свалете си стандартите"; защо някой трябва да си свали стандартите, за всеки влак има пътник, стига с тези теми

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 6d41338e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Браво моето момиче, нареди ги супер ВСИЧКИТЕ!

Да духат супатаааа няма готвене и чистене, няма слугуване! Вие не искате любов а искате робиня!

Точно така, Момичета търсете истински мъж, който вярва в партньорството и любовта, А НЕ В КОМАНДВАНЕТО И СЛУГУВАНЕТО!

Звездичка

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 33881260ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Затова е пълно с видеа на смачкани от живота жени на по 30-35 в социалните мрежи, които крещят и реват, че никой не ги иска вече... И да, точно за Северна Америка става въпрос. Точно там положението е ужасяващо.

Жените трябва да разберат, колкото повече мразят мъжа, колкото повече му отмъщават, толкова по-зле за тях. И толкова по-травмирани ще бъдат. Тази тема ще налее много масло в огъня и ще изостри още повече отношенията мъже-жени. Най-големия ужас за една жена е да бъде самичка. "Утре" в живота идва много бързо и когато родителите ви остареят няма да говорите такива глупости. А ще осъзнаете колко ценно нещо е семейството. По-хубаво от това да си имаш мъж и деца няма. Само че вие гледате мъже, които не искат семейство и деца и си правите изводи за "всички", а истината е, че повечето мъже искат да се задомят ама не им връзва никоя...

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: f85c82f8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   A номер 2 мен какво ме боли за България? Аз си имам приятел, но не е мюсюлманин и защо изобщо мислиш, че искам да живея в тая шибана страна, с извинение? Човек е роден, пътува, мигрира и по света има 7 милиарда нали? Що ти не намериш чужденка?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 6e392bcb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ххахха те нямат стандарти (които визираш) каквото падне, все им е "радост". А няколко "мъжаги" се стараят тук тотално да отблъснат българката, мислят си вероятно, че жените са им конкуренция и затова не мога да се вредят и те започне един мъж в живота им.
Та чак и с бой заплашват :))))))))))) явно ще си скубем косите с тях за мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: c391374a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   ЦИТАТА" Мъже, свалете си стандартите, ако изобщо някога искате да си намерите жена. " О, я стига с феминистки и неолиберални, американогейски глупости"-става досадно.
-не сме ви майки;-Може да не сте, но се държите като майки и в това няма нищо лошо. Цял живот ни третирате като незрели и не пораснали, а Вие винаги мъдри и премерени-досадно е да си до съвършени същества
- не сме ви прислужници, робини, чистачки, готвачки, перачки, секс-кукли и банкомати;-- Е, реалността е по-различна, никой не мисли, че сте робини, а сами се "натискате" да се чистачки, готвачки, перачки, защото святата, че средностатистическият мъж е некадърен да ги върши качествено. За секс куклите е спорно-"царици" сте да се изморени, да ви се спи, да ви боли главата, да обиждате, че мъжете нямат други мисли в главата, че кога ще пораснат. Виж за банкомати ще пасувам, защото имаше един продължителен период преди повече от десет години, когато все понеделник съпругата ми слагаше в портфейла ми по 500лв, защо съм се срещал с хора от "институциите". Тя тогава получаваше поне три пъти колкото мен. Тя е технически директор в голяма компания.
-не, Иване, не всички жени са боклуци, курви и не стават за нищо - просто ти си безполезен; кух като градинска лейка; беден като църковна мишка; претенциозен и имаш изисквания, които ти самият не покриваш; общата ти култура е нулева; амбициите ти и хобитата опират до това да седнеш пред телевизора с окапан потник, анцуг, бира и семки, и да гледаш мач на Левски срещу ЦСКА.. --- Не съм Иван. Никога, ама никога не съм казвал, че ивички жени са боклуци, курви и не стават за нищо. Смятам ги за мили и по-съвършени човешки същества. Не съм съгласен, че съм безполезен- мога да нося тежки неща. Не съм кух като лейка -имам докторат по електроника, още от времето на ВАК, чета много и не само техническа литература.. Чак пък беден като църковна мишка-все пак взаимно със съпругат ми и дъщеря ни имаме 5, 5 тристайни апартамента в елитни квартали на София до един монолитни /някои наследствени/.. Освен джудото хобита нямам, но съм стар -нямам хобита, освен мързела. Не седя пред телевизора, не гледам мачове-гледам джудо, борба, бокс, ски-спускане., , не пия бира, потта на такива пиячи мирише отвратително, а аз имам много остро обоняние. Не нося потник, личната хигиена е издигната в култ и както и добрите аромати, което не винаги може да се каже за всички жени. Семки- абсурд. Пия бели и червени сухи вина. Понякога на фона на "Пинк Флойд, "Рейнбоу", "Форинър", "Алфавил", "Дорс", "Пърпл", "Юрая". Шуберт, Шопен, Чайковски, Албинони, Сметана само на слушалки и с малко "Чивас"със стайна темберанура. Пълен съм с недостатъци, . Харесвам жените, обичам ги, уважавам ги, когато съм имал възможност и се е налагало съм ги защитавал. Не съм насилник, а те оказват насилие върху мен, най-вече вербално, но имат желание и за физическо, но както се казва "Господ на бодлива крава, рога не дава" Та уважама мизандрийка, доволна ли сте. Сега паразитирам, а в момента, съпругата ми готви, пере, чисти, прави ми закука. Смятам, че значителна част от мъжете като мен, мислят така. Лек и приятен ден, с пожелание от един паразит. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: f3c7d676c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Ама изпи ли си след това и хапчетата? Само със "сподели терапия" няма да стане...

Знам, че такива като теб не разбират от факти, и все търсите равенство по аналогия дето я няма... Ама мъжките стандарти са принципно много ниски. Такава е за съжаление мъжката биология - стига да е разпознаваемо от женски пол, мъжът налита...
- и на грозни жени, стига да са що годе млади
- и на дебели жени, стига да не са над 100 кила
- и на жени с гаден характер, стига да не е наистина отвратителен
- и на бедни и глупави..
- и на ниски и на високи...

Затова и всяка жена дето се изтъпани да пише тук се има за красива и с "обожатели". Щото трябва да е наистина много дефектна, някой да не я харесва. Затова жените нямате никаква идея, какво е да ви игнорира другия пол, и обичате да се подигравате на такива мъже...

"Има безброй статистики, сочещи че необвързаните жени са една от най-щастливите демографски групи"

И са точно толкова верни колкото останалите политически продиктувани статистики... Ти що пишеш тема мъжете да си свалят стандарта като си щастлива без тях? Но ще си тествате теорията де, щото щастливи ли не, това е бъдешето. Пазарът на мъже вече е доста ограничен... Ще започнете да ги търсите, ама когато финансовата система рухне. А тя и Американската ще рухне както Съветската.

Иначе аз не съм съгласен с темата за женските стандарти и не съм писал нищо по нея. Това е все едно да кажеш реките да потекат обратно на гравитацията... Наивни, глупави, разочаровани мъже ги пишат тези неща. Нали жените не сте си сформирали мнението от един мъж? Ама ти ми пишеш тема отговор, на темата на един мъж...

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 7ba07225a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

25.   Жена съм.
Мъжете нямат изисквания.
Тези господа с многото опции ( имат статус, пари, външност) те, да кажем, че имат изисквания. И са прави. Не може някоя селска мръхла да застане до тях и да им подбива позициите.

Но масово мъжете нямат изисквания. Те са по-чистосърдечни от нас и доста по-просто мислят. “Тя е жена, хубавка е ( хубостта е субективно нещо), усмихната. Мога да бъда с нея”
Те не търсят да ни променят. Напротив! Надяват се да останем точно такива, каквито са ни обикнали.

Е, момичета, знаем си, че това не е така.

Относно “прислугването”. Това за мен са някакви детайли от живота на конкретната двойка. Аз съм ЗА патриархалния модел в семейството и с радост си върша “женската” работа. Но не се чувствам прислужница. Напротив! Кеф ми е, защото по този начин изразявам загриженост. Сега, всяко прекрачване на границите е лошо, но в повечето случаи не говорим за това, нали. Да си го кажем честно - домовете на над 50% от приятелките ви са кочини. И само е така “Да знаеш, че в нас е разхвърляно”

Мъжът трябва да полага грижи за дома си, наравно с жената. Но всеки двама си се разбират кое, как и защо. Моят мъж примерно не пипа да готви и подрежда, но мие съдовете, прозорците, ремонтира. Аз пазарувам. Много приятелки са ми казвали: Ти нямаш ли мъж, та мъкнеш торбите? С подигравка или осъждане. Но ние така сме се разбрали. Когато пазарът е по-голям, правя списък и му го пращам или отиваме заедно. Но да чакам той да ми купи мляко, хляб и картофи… Еми, тъпо е.

Та мъжете, ако изобщо можем да говорим за изисквания, имат следните изисквания:
- да е жена
- да ѝ харесва да прави секс с него
- да не е ТВЪРДЕ мързелива
- да не е злобна, манипулативна, контролираща

По последните три, уви, си остават само с изискванията. И това не е проблем на мъжете.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: aa920c1f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Бас държа, че си евроатлантичка и за тебе САЩ са обетованата земя! :)

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: eb96a32881
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Номер 12, това с бурките не е ебавка, измислена от публикуващия. Можеш да провериш, че крайнодесните партии в цяла Европа придобиха популярност тази година. Явно им писна от пакистанци, мароканци, сирийци, турци, алжирци, иракчани и т. н да изнасилват, крадат и вандалстват, току виж се пръкне и нов Хитлер, както е тръгнало, защото кой нормален иска местното население да бъде заменено от чужденци? Ако разчитат на жените си, да, ще изчезнем, добре, че все още има мъже на този свят, така че има някаква надежда за белия човек все още.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 56b50969b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Авторке, забрави да споменеш, че мъжете очакват от жената и да има работа и висше образование, очакват жената да плаща половината разходи или изцяло, дори да е красива и да чисти и готви и да им даде деца и да дава секс. Мъжете си търсят банкомати с вагини.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 30708136db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Разделение трябва, всеки срещу всеки, моето, , лайно, , е най.... , аз съм принцесата - интелигентната, ти си простака.
Никой не говори за любов, разбирателство, екипност, страст, СЕМЕЙСТВО....
Това ли са новите евро... ценности, егоизъм и простащина?
Къде е общият хоризонт, цели, мечти?

Отговорете ми, , авторке, , .

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 9687de0beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторе как Incel/red pill ни вредят?

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: e2a78092ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   до 28. И какво лошо има в това жената да е образована и разходите в семейството да се поделят, както и задълженията? Та нали това е смисълът? Аз, като съм с 2 висши и 3 езика от реално B2 нагоре, трябва ли да се хвана с първата чистачка(не че имам против тази професия, аз бил пък и барман), или някоя унищожила се от корекции чалгарка, която прилича по-скоро на маскиран травестит, а в душата ѝ цари лепкава гнус?

И не - не си търся банкомат с вагина - моят банкомат ми стига предостатъчно, чак ме е срам да кажа колко - не е редно, скромността е добродетел, нито си търся вагина, нито перачка, нито чистачка... търся си адекватна хетеросексуална млада жена, без особени критерии за външност, защото и най-неугледната бивша зубърка може да е страшно привлекателна мадама, но пък с някои критерии за интелект, и с която да изградим дълбока духовна връзка, базирана на класически християнски и общоевропейски ценности, с която да разделим остатъка от живота ни, а от нашият съюз да се появят минимум две, та три нови човешки същества, които да ни продължат...

И тук има нещо много важно - това, което описах горе е по силите на всеки, с едно "НО" - не е за мързеливи хора... изобщо, "щастие" и "трудолюбие" са двете страни на една и съща монета, ако не вярвате - поговорете си с бабите ви, за това какво си спомнят от техните баби. Затова и по-старите поколения българи са имали по-щастливи бракове и народът е бил способен на такива подвизи, каквито днес от нас са сякаш немислими...

Вие, авторке, трудолюбива ли сте?

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 493dcb95c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Н 20, аз пък виждам много видеа на жени м/у 25 и 35 г които се скъсват да пътуват и се забавляват, а някакви злобни чичаци им коментират, че смучат спонсори и им е време да се спрат и да се женят докато още могат. А жените се скъсват от смях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 33c08efc6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До 25. Браво това е едно обективно мнение от една истинска жена!

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 009c37fb92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Абсолютно трябва да се свалят критериите.
Няколко факта, правещи живота на мъжа ужасен:

1. Жените обичат само този, на когото се възхищават. Съответно трябва да я превъзхождаш във всички житейски сфери - генетика, външност, костна структура, ръст, кариера, пари, характер, соцално влияние и харизма. Това означава че трябва да вземеш жена, която е много по-малко в живота от теб.
2. Раждат се МНОГО повече момчета. Това създава ужасна конкуренция за жени във всяка възраст, освен 60 . Самотните бабички са доста, но това е защото мъжете им не са живи вече. И въпреки това познавам бабички 55 , ходещи с много заможни и по млади от тях мъже. Това какво ви говори? Мъжете НЯМАТ избор. Защо да излиза с теб, като може с милионери и красавци?
3. Финансовата независимост на жените (това е нещо хубаво, но съчетано с други фактори създава ад за мъжете). Вече жената няма нужда от мъж с посредствена външност/гени за да я издържа. Съответно тя иска да ходи само с тези, които адски я възбуждат. Красивите мъже.
Става все по-лошо за мъжете...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 9d81d0bb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   28 вие очаквате същото от мъжете

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: b6079c83d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Коя е жената до теб е най-важния избор за един мъж, ако свалиш стандарта си до тук. Същото важи и за жените. Накрая става всяка жаба да си знае гьола

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker