Нарцисизъм? Или просто съм мега голям глупак.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нарцисизъм? Или просто съм мега голям глупак....
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 520 пъти
Здравейте мили читатели. Казуса ми е следния преди известно време се срещнах с едно момиче, познавам я от близо 7 8 години но беше в чужбина. Преди 7, 8 месеца беше ми казала че
ще се прибира че е сама, че не се разбира вече с техните, че самостоятелно се е оправила и т. н
Започнахме да излизаме приятелски и на втората среща си легнахме беше дошла в нас на гости, след известни овъртания ми поднесе че е бременна, и че имала здравословни проблеми като тумори в главата и какви ли не измислици на който аз, и цялото ми семейство повярвахме. Беше в приблизително 3 месец на бременност когато отидохме да и направим кръвните изследвания, и отново се започнаха с игричките, също не спираше да претендира как съм и бил втория или третия, и такива тем подобни. След известно време на лъжи и манипулации и след абсолютно много средства изхарчени по нея, трябваше да замина и аз за чужбина бяхме се разбрали да идем двамата но, с толкова много лъжи нещата се объркаха. Отидох на вън и след седмица претекста беше че ще изпраща баща и и избяга някъде на вън, не зная къде точно даже и техните не знаят при кого е не знам, беше уж абортирала и така бебето не е от мен, не съм и втория нито третия а 203-ия може би. Та интересното стана когато бях на вън живяхме сумати време заедно, и една от братовчедките и ми звънна обясни ми какво се случва, представила ме че съм бил гей с много пари и тя просто щяла да ми яде парите, същото казала и на сестра си баба си и т. н. Когато я конфронтирах започна да се защитава но си излях абсолютно всичкия гняв който бях събрал в себе си. И започна да го играе на жертва, даже направи фалшив уатсап номер от името на баща си за да ме лъже че наистина е била болна, че наистина е направила аборт и т. н. Баща и едва пише горкия на години е и не се занимава с технологии... Блокирах я от фейсбук, и ме потърси на уатсап с нападки защо съм направил това, онова и така нататък, че едва ли не аз съм се подиграл а когато и казах кой какво ми е казал, обясни ми че нямам свидетели, завлече ме и с една сума пари но парите не са фактор в моя живот не са всичко, и сега се кълне че е в България и че днес си тръгва. Всичко е фалш и театър, името ми е много опетнено все пак разказах едва един малък процент от всичко това което се случва. Смятам да я блокирам и от уатсап и да нямам нищо общо. Между другото за това време нито една снимка не е качила или ако беше качила то тя беше скрита за някой хора, има си други и не спира да ми пише че ме обича и че иска да оправим взаимоотношенията, мисля си че просто е куче за 10 врати и няма къде да кацне, и просто гледа да се застрахова за да има къде да се върне след като се прибере. Тръгнала е само с една ръчна чанта.... Бях дочул също че работата и е от тия по леките, без ръце... :) И въпреки всичко наистина я обичах.... Благодаря ви сърдечно за вниманието.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 28 дни
hash: 5f9bafdd85
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не се занимавай с тази, ако наистина няма дете от теб, забрави я.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: ba56ba745e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Естествено, че я обичаш! На второто виждане ти е пуснала, после пък мнимо бременна. Подиграва се с онкозаболяване. После пък някакви сапунки с чатове и представяне за други хора. Наистина жена за обичане.
Не знам далие нарцисъзъм, ама и ти не си наред. Мазохист. Как пък не заобича някоя нормална, или такава е скучна?

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 46bd671589
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Колко пък да си закъсал, че да се хванеш с тая откачалка?

Тази не че само е нарцисист, но е социопат и луда.. а ти си тотална заспа, за да го проспиш това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker