Мъже, как бихте се почувствали, ако... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, как бихте се почувствали, ако...
преди: 1 месец, 26 дни, прочетена 1187 пъти
Мъже, как бихте се почувствали ако жена, с която сте само приятели (от няколко години) ви сподели чувствата си?
Вие харесвате и имате симпатии към тази жена, имате известно привличане и повече от приятелски чувства към нея, но така или иначе нещата между вас са си останали на етап приятелство. Но изведнъж, след време, тя ви споделя нейните чувства и те се оказват по-силни от вашите. Тя не иска нищо от вас, не е досадна, нито ви преследва, просто не иска да живее в лъжа повече и затова ви ги споделя.
Какво бихте си помислили? За ситуацията? За самата жена? Как бихте реагирали? Как бихте се отнесли с жената? Дали тя ще ви падне в очите от това й признание? Как и дали изобщо бихте продължи някакъв контакт/отношения с нея? Нейното признание би ли ви отблъснало от нея, или напротив - би ви станало мило и не бихте имали против да поддържате отношения, като разбира се, изрично и тактично сте й обяснили, че не може да сте повече от приятели?
Има ли шанс да се влюбите в последствие в тази жена? Или нейното признание би убило всякакъв интерес към нея от ваша страна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 25 дни
hash: 9ad9998345
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Има ли такива мъже /жени?

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: c9b03315be
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не би ми паднала в очите, даже обратното. Щом ги е споделила е проявила даже голяма смелост. Вие жените ппц не умеете много да си изказвате чувствата първи. Ще се държа нормално.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 604f35e9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Бих си помислил, че се е наиграла с всички останали и сега съм и последната опция. Естествено ако си падам по нея от години.
Точно така изглежда. И аз лично бих оценил признанието и дотам. Щом не са ме искали преди време, сега не искам да запълвам липси и емоционални дупки, щото тя се е сетила след години, че ме иска и няма други опции.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: e524aa0e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Разбира се че всеки мъж ще му стане приятно и ще му се погали егото, особено ако си хубава жена. Тука нещата по-скоро опират до това дали той гледа на теб като привлекателна жена която го възбужда или си просто приятелка ( за второто като цяло трябва да си доста зле ако трябва да сме честни, мъжете не връщат жени дори и средна бира) Но като цяло не мисля че ще му направиш лошо впечатление, само може да спечелиш, ако ти е добър приятел и не иска да сте повече от приятели би трябвало да те одреже деликатно, ако е груб - само ще се потвърди че не ти е бил искрен приятел

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: ef195967f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За да не те иска за повече от приятелство, значи няма никакъв сексуален интерес към теб, никакво влечение и желание за любовна връзка. Не те харесва, не си негов тип, не го вълнуваш. Ако един мъж те желае, няма да чака ти да му признаваш, досега щеше да си му гадже. И да му признаваш и да не му признаваш, все е тая. Възможно е да развалиш и приятелството.
Ще се почувства поласкан, но няма да се влюби в теб. Ако е по-безскрупулен, може да те прасне един-два пъти и до там.
Моят съвет - това е загубена кауза. По-добре се насочи към мъже, които да те харесват и да имат влечение към теб.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 74cbd90188
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако я харесвам, супер! Ще бъда благодарен, че интереса ни е взаимен и ще очаквам приятелството ни да прерасне в нещо повече след подобно признание.
Ако нямам симпатии към нея, ще ми бъде неудобно. Предполагам че ще огранича контактите ни и ще започна да страня.
Ако има някаква адекватна причина да не сме заедно (връзки, деца, разстояние, нещо друго) и ми сподели чувствата си, ще си помисля, че е много проста. Ако признанието не може да доведе до някакво развитие в отношенията ни, не виждам смисъл да си споделяме симпатиите - били те едностранни или взаимни.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 794b7f10eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Когато се запознахме и двамата излизахме от доста болезнени връзки, и и двамата все още не бяхме готови за нови. Междувременно обаче се сближихме и сприятелихме. Той освен че се държеше много приятелски, показваше и доста време ясни значи, че му е приятно с мен, до мен. Постоянно ме гледаше, докосваше ме, закачаше ме, правеше ми комплименти, предпочиташе моята компания пред тази на близките му мъже приятели. При голяма компания (и с други жени) все избираше да седи, стои до мен. Даже компанията го бъзикаше, че е влюбен в мен. А той се изчервяваше и мълчеше. Винаги ми помагаше (без да съм го молила), интересуваше се от мен, защитаваше ме пред другите. Бях важна за него и това се виждаше от всички. Искаше да излизаме само двамата. Доближаваше се много към мен, но никога не се престраши да премине приятелската граница. Аз също не посмях и когато ме гледаше влюбено, аз го избивах на шега и го държах на разстояние. Той дори на моменти се сърдеше от хладното ми отношение към него.
Защо ще се държи така, ако няма чувства към мен?
Защо ще проявата толкова внимание, ако съм само "приятелка"?
Направи всичко, за да му се доверя с годините, да го приема на сериозно, да се влюбя в него, а накрая когато повече не издържах и реших да му призная за чувствата си, той ми каза, че неговите не са толкова силни!!! Защо постъпи така? ! Игра за вдигане на самочувствието? !? Отмъщение? !? Неувереност, страх? Не разбирам. То си личи, когато някой те приема само за приятел, а при него не беше само това.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: e87ba45956
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не става ясно ти защо не си направил въпросната крачка? Ако е от свенливост, просто трябва да се радваш, че тя е издържала толкова време да чака и накрая все пак е свършила твоята работа. Радвай се! Не пропускай шанса си, ако наистина ти е присърце, но сам си... нерешителен! Разкарай всякакви глупави предразсъдъци от главата си от рода на "жената няма право на първата крачка"! Бъди щастлив!

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 01dbff776f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7, авторке, валидация. Трябва му женско внимание и ти си насреща. Няма романтики, душевни борби и прочие женски фантазии. Може да си е мислил в началото да те мине, ти не си му се метнала на врата както очакваното. И дотам.
Неувереност, валидация и подлост. Лекува се от бившата с твоето внимание.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 985dc13478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Номер 7, не знам дали си авторката, но мъжът е постъпил така, защото най-вероятно след като си го отблъсквала с години - си е намерил друга.

Не е отмъщение - просто му е ясно, че ти не го харесваш. Трудно ще промениш мнението му, да не кажа, че е невъзможно - особено ако си е намерил друг любовен интерес.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 985dc13478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторката, ти нищо не губиш ако си признаеш. Нито е срамно, нито е унижаващо да си признаеш чувствата.

Както всеки път, когато някой прави такива признания - трябва да е готов за всеки отговор и да го приеме.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 6936e621fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Женен съм, но поддържам приятелски отношения с една жена. Тя си няма никого и гледам да и помагам с каквото мога, тъй като нито тя нито децата и имат вина, че животът им се е преобърнал. Вчера ми каза. Знаеш ли страхотен си! Ако си нямаше жена щях да те взема и нямаше да те пусна. После се изчерви здраво направи сладка муцунка и видимо наистина се засрами от казаното. Казах и че ако си нямах жена бих я взел и я прегърнах. Седнахме да поговорим кой как я кара, а тя не смееше да ме погледне. Гледаше само направо в нищото, но лицето и сияеше. Беше усмихната, очите и блестяха и макар да се чувстваше неудобно беше щастлива. Казах и че в такива моменти, знам че всичко си струва. Тя попита в какви? Казах и че искрено се радвам да я виждам щастлива. Казах и че чувството за мен да видя щастие в очи видели толкова болка е невероятно. Бъдете хора! Бъдете честни, споделяйте, помагайте, не се страхувайте от истината. Казвайте каквото чувствате, правете нещата както ги чувствате и това е. Животът може да бъде лесен, но ние обичаме да го усложняваме.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: e9c1465126
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Няма такова нещо. Жена да сподели чувствата си, значи има зловредни намерения, да измами ограби финансово и озлочести мъжа. Никога не вярвайте на жените, дори и когато казват истината! Жената не е като човека.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: b3726e2571
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Да, номер 12, сега е ред да я изчукаш от приятелски чувства. Хайде няма да е чукане, а нежно любене. Животът може да е много прост, но не и с две жени.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 86378cb2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До номер 15. Вече от година ходя по ръба на бръснача с двете. Мога да кажа, че успявам да балансирам нещата. Наистина вътре в мен е буря. Разума ми казва не се занимавай с глупости ти имаш всичко, не го разваляй. Сърцето ми казва не я оставяй... И макар да знам че не съм длъжен с нищо не мога да спра да и помагам. Рискувах и продължавам да рискувам всичко. Семейството си, парите си, свободата си, живота си. Най-лесно е да вдигна ръце и да си стоя кротко във вкъщи, но не мога. Още когато казах здрасти на тези жена и и' дадох няколко съвета ме нападнаха знаел ли съм какво правя, можел ли съм да я гледам пребита, щял ли съм да я взема във вкъщи, защото тя нямала къде да отиде. Е аз съм от мъжете които не говорят празни приказки. Моята дума е всичко което имам. Преминах през всичко ръка за ръка с нея. И когато онзи се появи да я заплашва бях там и го сложих да седне на задника си. И не тя остана на улицата, а онзи боклук. Ако исках да я чукам можех да го направя много отдавна и изобщо да не се занимавам с всички останали глупости. Можех да я използвам и да гледам как затъва, но не мога не съм такъв човек. Наистина я обичам и искам да е щастлива. Знам че не мога да и дам повече от това което вече съм дал, но и няма нужда.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: f12ba9d8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До 10 от 7:

Не знам дали съм го отблъсквала - аз се държах добре с него. По-скоро той беше неуверен - цялото му поведение показваше ясно, че ме харесва, но с думи отричаше - била съм "само приятелка" за него и не искал гадже. Е, като ми казва така, аз как да се държа? Показвах му, че и аз не съм безразлична към него, но той не прекрачи приятелската граница (въпреки че постоянно ме докосваше уж неволно и прегръщаше, никога не се осмели да ме целуне, примерно). Можеби наистина не ме е харесвал чак толкова...
Можеби го е било страх да не стане сериозно, защото аз имам дете. Макар че той знаеше за детето от самото начало, но това не му пречеше да се навърта около мен, като казваше, че той обича децата. Но явно после е размислил.
Все си мисля, че ако един мъж има истински чувства към една жена - нищо не би го спряло да иска да е с нея (било дете, други ухажори или проблеми).

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: f12ba9d8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 12 - не е редно да даваш напразни надежди на самотната жена - щом си женен, гледай си само твоята жена!

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 7e117c1830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 7, авторке, вероятно или те е харесал з с приятелка и неангажиращ секс (с който сега не иска да развали отношенията ви, защото те цени), или си изпуснала момента с прекаленото си дърпане. Може да има и друга причина, но фактът е следният - в момента той със сигурност не желае романтична връзка с теб. Защо? Има ли значение? Дистанцирай се, живей живота си и гледай какво ще се случи - или ще поиска от теб връзка/секс, или не, а ти ще си търсиш друг партньор. Горе главата и успех!
Ж36

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 9a9ae8bac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До номер 17, не съм 10, но ще ти споделя какво мисля. Физическо привличане, силна симпатия за съжаление налице, но.. най- вероятно дотук. Детето го спира мисли практично и прагматично - знае, че не иска връзка и отношения, но не се стърпява да си доставя малко странични удоволствия. При положение, че знае, че го харесваш и си хлътнала, може би се опасява, че ако спите, ще хлътнеш и ще си усложни нещата. Не тъжи ако не си го преодоляла съвсем, сама осъзнаваш станалото, пишеш ясно, точно и без излишни илюзии. Със сигурност си жена, чиято коректност и точност ще бъдат оценени рано или късно. Просто той не е човекът.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 62001fbbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До 18. Абсолютно съм съгласен! Много добре познавам болката от несподелените чувства и празните надежди. Знам че мога да я нараня по жестоко отколкото онзи паразит възползвал се от слабата и психика. Но знам и че за пръв път от три години тези жена не плаче всеки ден. За пръв път от две години заспива знаейки, че ще има утре. Децата и са спокойни, че лошият чичко няма да ги обижда и да бие майка им. Вече не се чуди как ще си купи хляб и не гладува за да има за децата. Оправихме финансовите проблеми и за няколко месеца без онзи изрод си навакса със всичко. Да не е мой проблем. Можех да и се смея на глупостта както всички останали, но не можех. Всичко което съм направил съм го направил с най-чисти намерения. И винаги съм поддържал честна комуникация и съм гледал да изясняваме нещата да няма недоразумения. Но колкото и да са добри намеренията, колкото и да са чисти отношенията. Аз си оставам мъж, а тя жена и няма начин да няма привличане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker