Смесени сигнали от колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смесени сигнали от колежка
преди: 1 месец, 26 дни, прочетена 954 пъти
Започнах нова работа. Още първия ден една колежка дойде при мен и каза, че ме е виждала някъде. Аз попитах къде, тя отговори, че не се сеща. Което за мен си е чиста свалка. В почивката ме попита усмихнато дали се справям? Аз през цялото време никакво внимание. След два дена нещо си говорехме с колеги, и тя беше там и ме попита от къде съм. Аз и казах, попитах я тя откъде, тя не ми каза, а ми изсумтя нещо троснато. После пак се бяхме събрали с колеги и тя дойде, погледна ме и ме попита:, , И ти ли си тука? , , В края на работния ден се опитах да я заговоря, но ми отговори троснато. Иначе добре изглежда и с удоволствие бих я чукал, и то не един път. Чудя се какъв да ми бъде следващия ход, и въобще как да ги разкодирам тези сигнали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 25 дни
hash: f5b356b534
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Твоя ход е без значение, тя сама ще ти покаже дали или...

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 6ddc44bbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Страшни комуникативни умения имаш.
Може наистина да те я виждала някъде, не всичко е свалка. Дори и да беше, ти защо не завърза разговор? Питала те е по човешки дали се справяш, тоест харесва ли ти работата, а ти си го превеждаш като ухажване. Нормален въпрос към нов колега.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: e38d759398
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Леле - много си се разгонил нещо.
Това не са никакви смесени сигнали - това си е просто студена учтивост, която всеки възпитан човек би трябвало да проявява към колегите си. Не те знам от каква пещера си изпълзял, но между това което описваш и "сигнали" няма нищо общо.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: d0e4cb629e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Положението е станало толкова тежко, че една жена дори само да диша, на някого ще му се стори, че го сваля...

-463

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 4284ba4e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Баси нерезите, то едно "здрасти" за вас е покана за секс вече.
И после се чудят защо жените били "надменни" и подобни.
А тези мъже, на които не им се позволява дори разговор-- ето защо, заради ей такива.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6c4b42d79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защо мислиш, че те сваля, може да иска да си говори с някого просто

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6d5ab3eb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   В повечето пъти когато дойде някой нов в работата, го разпитват от къде е и как се справя. Има и по учтиви жени които разговарят свободно с мъжете и разпитват понякога и се усмихват. Това не означава, че те харесва и незабавно иска нещо от теб. Това е само в твоята глава. Иска ни се жените да ни харесват и да ни се свалят, но не е така. Сигурно нямаш успех с жените и за това всеки поглед или усмивка от жена ти се струва, че те сваля. Ако започне да те кани на срещи тогава може да си помислиш нещо, но щом после ти отговаря троснато значи няма нищо специално към теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6c0e3504f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   И при жените е така. Държиш се мило и възпитано с тях, а те те гледат като изкопаемо.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: fc5a08979e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не разбирам, защо когато една жена е усмихната и учтива веднага си мислите, че ви сваля, та тя може да е просто любезна и си нов може би иска да помогне да се адаптираш. И аз питам новите колеги от къде са, дали се справят, дали имат нужда от нещо, не го правя защото ги харесвам и искам да спя с тях, а просто защото са нови и може да имат затруднения в адаптацията и към жените го правя е и тях ли свалям според твоята логика. На всяко работно място когато дойде нов човек се пита откъде е, има ли затруднения в работата и т. н. това са си нормални неща. На колко си ти бе авторе на 15 ли, че разсъждаваш така?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 122cb6870a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Автора към 12:

Пич ти, ако чакаш жена да те покани на среща, ще си останеш на чикии цял живот. Жените са пасивния пол, мъжете активния. Ако не си го разбрал толкова по-зле за теб.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 75ccacbf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Когато завърших попаднах в един институт. Секцията, в която бях разпределен бяха само жени, . Ръководителката се оказа много свястна жена. Бяха пуснати места за научни сътрудници към това направления, а тя ме посъветва докато не съм загубил тренинга от ученето да си взема неплатен отпуск, конспекта и, ако има кой да ме издържа два месеца да сядам и да уча. Това и направих, само сутрин за час-час и половина отивах на джудо и след това цял ден зубрене. Двама от явилите се изкарахме, изискването беше средният успех от устният и писменият изпит да е над 5, 00. станах ръководител на програмен колектив само от момичета, всичките инженери, имах и приятелка/годеница/ и тя нашият факултет, отлична математичка на инженерно ниво. Всичките момичета бяха, умни, културни, възпитани, с добър произход. Спортуваха умерено, все пак това е по врема на соца-паразите нямаше. Стараех се да пазя равновесното положение в колектива, да не проява предпочитания, да ама е много трудно. За разлика от авторът голямата крачка направих, чак шест месеца от назначението ми, а как стана, сам в първият момент не го осъзнавах. Понякога ги дразнеше, по някакъв странен начин, моето леко момчешко лекомислие и непукизъм. Както ми каза една колежка, отчаяна от моето лекомислие, бил съм будил в нея някакво странно желание хем да ми "отвърти" един здрав шамар, хем да ме прегърне. Та това е нонсенс. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 89035a23c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ле-ле, аз съм учтива с всички колеги. Говорим си за деца, за семействата, за всичко, което ни вълнува. Дано не си мислят, че ги свалям... Просто говорим, дори кафе не пием.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: c3cdea40d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Значи жена ми е същата любопитна Гана като твоята колежка!
Тя не може да живее, ако знае, че има нещо ново около нея, или пък човек на работата, и тя да не знае всичко какво е и от къде е!
Ходи, разпитва като последна клюкарка. Изкарвала ме е буквално извън нерви като се прибера в къщи с нещо ново, което съм си позволил да си купя веднъж на 6 месеца: "Това сега какво е? пък Защо е? Защо не си си ми казал - все аз последна научавам? " и ей-такива глупости, все едно съм длъжен за всяка смоя мисъл, действие и дори намерение да ѝ давам пълен отчет! Ходила е да ми проверява километража на колата, да не би да ходя някъде да ѝ изневерявам... Преди да се бяхме оженили, ходеше из къщи (в апартамента на нашите) и отваряше всяко чекмедже да види какво има вътре и да разпитва... Още тогава трябваше да ми светне червената лампа, но явно бях ослепял.
А тебе би те подхлъзнала с невинната лъжа, че те е виждала някъде, само за да ти развърже езика и да ѝ кажеш повече информация за себе си, докато примерно отричаш изобщо да си обитавал ареалите, в която тя е вилняла...
Това е болестно състояние, според мен, но има и такива хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 8f043e1498
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И ти на това му викаш смесени сигнали? Или въобще сигнали? Жена съм. Не виждам никакви свалкии. Обикновено любопитство. Нормално отношение към всеки нов колега, независимо мъж или жена.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 438cbf6bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До 8

Не знам мъж или жена си, но определено се посмях доста на твоя коментар, забавен е. Не го казвам с ирония.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker