Как се чувстват семейните мъже, които имат любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се чувстват семейните мъже, които имат любовница
преди: 1 месец, 25 дни, прочетена 2442 пъти
Темата ми е провокирана от това, че много се пише за чувствата на любовниците, дали женен със свободна или свободен със женена. По скоро ми е интересно когато един женен мъж се вижда със свободна жена как се чувства. Дали я ревнува, мисли ли за нея.
Аз съм любовница от скоро. В началото ми беше все едно, беше си секс. Но вече задълбавам в чувства като че ли. Той ми казва че не е само секс, че бил ревнив, ние сме двойка с теб ми казва, не спя с жена ми, не ми търсят сметка в къщи, но някак не му вярвам. Действията му не покриват думите му. Няма много време за мен. Предимно в леглото и по домовете. Иначе той е отговорен и улегнал мъж, с дълъг над 20 годишен брак. Казва децата и имоти и бизнес го държат да не се разведе. И като каже "жена ми" ме боде като нож тая дума. Знам че нямам право но започвам да се терзая и да се чувствам теусовлетворена и използвана. Кажете ми мъже, какво се случва в главите ви. Мислите ли за другата, или вдигате панталона и забравяте до следващия път. Не знам какво да мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 1 месец, 25 дни
hash: 07705a673f
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ми ти си се набутала! Това е положението. Честно казано, ми се повръща и от двамата. Да не говорим, че си ми смешна как се оплакваш за положението, в което ти сама си се поставила. Такава ти е позицията. Много ясно, че няма как да живеете заедно, няма как да си му на първо място, като си има семейство, от което трябва да крие теб. Гнусна история. Като не ти харесва ставай и се махай!

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: c9450edfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ползва тялото ти и не му пука за теб, няма и да му. Не разбирам защо изобщо го правиш, нали знаеш, че жените се влюбвате в мъжа, с който спите, защото се отделят хормони. При мъжете не е така, може да се влюби в теб, ако преживявате нещо извънсексуално заедно и те желае, а ти вече си му се отдала, така че...

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 2468d88604
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Чувстват се виновни.
И към едната и към другата

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 8d711a3da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Мислим, мислим. И докато мислим ни става даже.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 4d6b351ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Забравят след като свършите.
Не си втълпявай романтични глупости. Спи с жена си, угажда и.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 123b7b7fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не подкрепям жени и не разбирам, които това го причиняват на други жени. Според мен мъжът почти винаги остава при съпругата и много често лъже любовницата, че няма чувства към въпросната съпруга и как не спи с нея-пълни глупости... Мъжете добре си знаят интереса и се възползват от ситуациите, практични са много. Ако съпругата не пожелае да се раздели с един мъж, той винаги си остава при нея. Любовницата не получава нищо освен едно бързо (знаеш какво), тя е нищо. Съпруга съм, но и съм чула семейни мъже как грозно и подигравателно коментират такива като теб авторке и опита си с тях, нямат истинко уважение към любовниците си, не им пука и гледат като на по-ниско качество жени на такива. Някаква се е навила да го прави за половин един-час в хотелска стая или кола-за един мъж такава жена е изпаднала и става само за облекчаване на нужди, жал ми е чак, като съм чувала какво е отношението към такива. Защо пък да не се възползва, като е лесна и глупава, после ще я коментира подигравателно с приятелите си. Никога не бих станала нечия любовница, поставяла съм мъже на мястото им и познай: уважават ме. Още повече харесват една жена, която се държи достойно и вярно, дори скромно донякъде и я интересуват и други неща от живота освен как да бъде в леглото на някой мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 36d7de4020
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Хванала си се в капана. Или го приемаш просто секс, или другото е да се измъчваш и лъжеш себе си, че е избрал теб, че мисли за теб и не спи с жена си. Любовницата е една дупка, а жената са всички емоции и разум накуп и чувства, които държат мъжа до нея. Не имоти, не фирми.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 2f8b8b620d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Тия тъпотии за жените им, с които не спят и едва се понасят, ама нали са заедно заради децата и щото са много благородни, са баш глупостите на всеки женен мъж с любовница. Взел те е за разтуха, цял живот ще си втора цигулка и не го казвам, за да те упрекна в нещо, а защото мразя такива лицемерни лайнари като тоя.
Много му е гот да седи на два стола - има си жена, има си и развлечение, всеки иска така. Не сте във връзка, не си му никаква, промива ти мозъка, за да го слушкаш и да си го чакаш на тъмно у вас, докато животът ти си минава. От любов хората са правили страшни поразии, който има желание, намира и начин, но явно няма намерение да си нарушава комфорта.
От такива - далеч. Да си каже, като мъж, че просто иска да топи чушката и да се развлича - ок, ама тия жалки приказки и оправдания... направо си е един бой да му хвърлиш, че и на жена му да кажеш. Гнида.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 7f0cd152a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Баналната извънбрачна историйка. И баналните причини да не може да се разведе и да е само с теб, въпреки, че не е само за секса. ВЕрвай му.
Иначе бил отговорен... Ха, ха! Отговорните мъже нямат любовници. Обикновен курвар е.
Вместо да се чудиш какво се случвало в главата му, по-добре включи разума в твоята глава. Как мислиш, за 20 години брак с колко такива еднодневки като тебе се е разнообразил? На колко глупачки е пуснал същите въдички? Нито си първата, нито последната. В момента, в който усети, че имаш чувства, претенции да бъде само с теб, ревнуваш от жена му и създаваш проблеми и неудобства, ще ти бие шута.
Била си неудовлетворена, терзаеш се? Ами такава е цената и колко дълго ще я плащаш, зависи от теб. И ще се чувстваш използвана щом даваш да те използват.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: abb9b143bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Раздели се с него. Това няма да доведе до нищо добро. Той само те използва. Просто си му удобна. И това, че не обича жена си и е с нея само заради децата и не знам си още какво са пълни глупости. Иска секс с по-младa от него жена, а ти нямаш право на претенции за семейство или по-сериозна връзка от него понеже той е женен.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: cdbad2cb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   То при всеки човек е различно, няма някаква обща рецепта, мога да ти кажа как беше при мен, когато бях любовница. Ревнуваше, но опитваше да го скрие, тъй като работехме заедно постоянно идваше, където и да отида и другите колеги почнаха да забелязват, че се появява където съм и аз (особено ако имаше мъже)също си ми казваше, че спи с жена си (наричаше я отново както при теб “жена ми”), не се е правил, че са заедно заради децата и имотите (това е абсолютна лъжа), в началото и на мен ми беше уж само забавление, но след година забавление се осъзнах, че изобщо не е такова, а само затъвах все повече. Казваше ми, че искал да си намеря свестен мъж ама и не искал да ме губи; че сме във връзка, едни и същи глупости. Тръгнах си и от работата, и от него и единственото, за което съжалявам е, че не го направих по-рано. Не знам Вие на колко години сте, но аз на 25 реших, че няма да губя повече от живота си. Трябва много сила и кураж да тръгнеш от там, където изобщо не ти се иска да тръгваш, но колкото и клиширано да е, времето наистина лекува. Аз се опитвах да не мисля за жена му и да правим каквото правим и да стана и да си тръгна, пред него го докарвах, но вътрешно после ме разкъсваше и беше една постоянна агония и рев вкъщи, докато той е при семейството и децата си у дома и хич не му е за моите сълзи. Както се казва, тази игра не е за всеки и определено не е за ревнивите.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: f3ec69bccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Когато си вдигна панталона, не искам да виждам жена.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 17ef52b27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ама, наистина ли някоя любовница вярва, като любовникът ѝ я лъготи, че не спи с жена си?

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 13e96b4051
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Аз не съм мъж с любовница, но мога да ти дам пример от гледната точка на измамената съпруга. Лъже те почти за всичко. Имах "удоволствието" да прочета чатовете им от-до. Толкова много небивалици имаше, че на моменти съм се смяла с глас през сълзи. Голям разказвач се оказа моя, такова въображение, такива сюжети за скандали в брака ни, за които за пръв път чувам. Не я е лъгал, че не правим секс, но й говори как аз само му се слагам, а той бяга и понякога се принуждава да спи с мен, за да не заподозра нещо. В същото време нагонът му към мен беше тотално непроменен /сиреч огромен/ и въпреки че правехме секс всеки ден, той ми се сърдеше като не искам да повторим. Имаше си пълна инициативност.
По същия начин са тръгнали с идеята да е само секс, но тя бързо е попаднала в капана му, защото той е добър манипулатор, а тя въобще не го познава. След месеци излияния в любов от негова страна и приказки за развод с мен, в крайна сметка брутално й е бил шута точно като се е влюбила до уши в него. Тя му праща поредна гола снимка и той ни в клин, ни в ръкав заявява, че повече не иска да му изпраща такива неща и трябва да се чуят да поговорят. Разбрах, че й е обяснил как не иска повече контакт с нея и трябва да се концентрира върху семейството си.
Последващата им спорадична кореспонденция по празници е пропита с жлъч от нейна страна или въобще не му отговаря на пожеланията. А в началото "голем го е вадела" как тя умее да прави само секс и как уж не разбира чувствата му, в които той я убеждава.
Та да. Направи си сметка. Не знам какво очакваш, но да приключи 20г брак заради теб е шанс 1 на милион. Допускаш грешка, осъзнай се преди да стане играчка-плачка за всички замесени.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: faf3009664
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Втора цигулка си.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 675b845e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   И на мен така ми ги разправяше един на времеъо и изведнъж жена му, дето не правели секс бременна. Като го попитак, той каза, че не знаел как станало. А де? ! Това ми каза. Звучи смехотворно, забременяла е от спане в едно легло явно. Това са мъжете, спят си с жените и разправят, че не спят.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 2573005b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Еми "жена ми", защото му е законната жена. А ти си просто поредната любовница. Никога любовниците не сте единствени.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 5de75dd33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Кажете ми мъже, какво се случва в главите ви?

-Кажете ми жени, защо сте такива долнопробни и евтини курви?
Толкова ли няма свободни мъже, че сте тръгнали да си врете носа и шундите там, където не ви е мястото!
Каво се случва в главите ви?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 28af88b215
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Жените наистина сте гадно племе. Какви са тия коментари?

Моята любима (не бих я никога нарекъл любовница) е всичко за мен. С нея сме заедно цял живот. С нея сме преминали през Ада и през Рая. Тя е жената, която ме познава най-добре и на която всичко мога да кажа. Тя ме подкрепя, оценява и обича истински. Това е най-свестната жена, която съм имал честта да познавам. Постоянно мисля за нея, постоянно. Когато правя секс с жена ми си представям моето момиче.

Не можем да сме заедно по ред причини. Но искрено вярвам, че един ден ще се събудя до нея. Представям си къде бих я отвел, какво искам да споделя с нея. Кои места искам да ь покажа. Когато ми се случи нещо в ума ми си говоря с нея, за да го обсъдя с нея. Искам да знам мнението ѝ по всички въпроси.

Не мога да оставя жена ми, защото се чувствам длъжен да се грижа за нея, защото не искам да ѝ причинявам болка. Затова наранявам моето момиче и това ме изяжда отвътре. Тя е все усмихната, казва, че нещата я устройват, но аз знам, че не е така. Знам, че и тя мечтае да сме си двамата. Разбрали сме се, че няма да се случи, а тайничко и двамата само за това мислим. Много ме е яд, че нямам повече време за нея, че не можем да отидем някъде, но жената постоянно ме ангажира с нещо.

И никога не ѝ говоря за жена ми, камо ли да я лъжа дали правим секс или не. Споменавам я само ако ще ходим двамата някъде, за да знае защо не ѝ звъня.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: fbef3ebc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Еми на тях си им е добре, не им пука за жените

 
  ...

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: fbef3ebc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   6 ами Тея мъже с любовниците не е редно да им се смеят, те самите са смешни. Любовницата вкъщи никой не я чака, но мъжа защо се бута, където не му е работа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 9a729a75a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз не знам как имате време за любовници... честно

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 2441b3e667
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   "нямам право но започвам да се терзая и да се чувствам неудовлетворена и използвана"! Знаеш ли, кое всъщност те яде най-много? Това, че нямаш право ДА ДУДНЕШ! Това се смята за свещено женско право, като мрачната привилегия на него имат само законните съпруги, родили поне 1-2 деца от съответния мъж!
Ти се радваш на най-ценното, което един човек може да ти даде - любов, уважение, споделено време и удоволствие, мисъл!
Но не, това не е достатъчно - нямаш ли право да дуднеш, животът е отврат, ад.. :)
Пък ако човекът, с когото си се хванала, не струва - това е вече съвсем различен въпрос... Аз моята любовница на ръце я нося! Тя ми отговаря със същото. Затова и безумно се обичаме. Още повече, че и двамата сме си създали децата, и няма смисъл от претенции в това отношение както в едната, така и в другата посока.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 754390ca24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Докато кучката не вдигне опашка, кучето не тръгва след нея... как бих ти оскубала косата, ако съм съпругата на любовника ти...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6fdfc7607d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   14, ами наистина!
Аз затова и се хванах с любовница, защото жена ми спря да ми обръща каквото и да било внимание, въпреки всякаквите ми опити 2 години - цветя, изненади, предразположения...
Та недейте да слагате всичко и всички под общ знаменател! Нямате си и на представа какви трагични случаи има.
Пък точно хора като тебе трябва сериозно да си намалят егото, и да престанат да се правят на всезнаещи по всички въпрси, защото утре като те тресне тебе, и се окажаш в подобна роля, ще пишеш тука "никога не съм предполагала... осъждах жените, които.. изобщо не смятах, че така ще стане.. ". и т. н.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 8d0c0fff20
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Всеки път, когато попадна на подобна тема се учудвам-няма ли да се свършат глупавите и наивни жени? Как можеш да вярваш на такова мекотело като любовника ти? Ами той е един най обикновен предател, какво очакваш от такъв? Този, който предава най-близкия си човек, с който го свързват брак, деца, общо минало, съвместно преживяни хубави и лоши неща неминуемо ще предаде и теб. Сама казваш-действията не покриват думите му. Това не ти ли говори нищо? Как можеш да вярваш на лъжите му, че не спи с жена си-спи и още как. Та нали на всяка жена, дори и най глупавата, и най асексуалната ще и светне лампата в главата ако мъжът и не я докосва. С присъщата женска хитрост ще се поразрови тук там и ще научи каквото и трябва. Под открито небе скрити тайни няма, запомни го. Пълна лъжа е, че стои заради деца, имоти и бизнеси-истински влюбеният мъж е като заслепен, нищо няма да го спре да се събере с любовта си-нито близки, нито приятели, нито имоти. Имаме един такъв приятел-силно се влюби в много по-млада жена и се разведе. И той имаше бизнес, имоти, деца, но се разведе. Само че.... бързо му размина любовта, страдаше за двете си дъщери, които не бяха малки и осъзнаваха на кой е вината за развода на родителите им и бяха на страната на майка си. Стигна се дотам, че намрази любовницата, която го откъсна от семейството му и правеше жалки и унизителни опити на се върне при жена си. Не тръгвай по този път, изтъркано е, но е вярно, че не се гради щастие върху чуждо нещастие. Разкарвай влечугото, което те използва за развлечение и си търси мъж, който ще е само твой, ще ти носи радост, а не сълзи. И накрая, тоя коментар от №20 да знаеш, че е писан не от мъж, а от някоя изоставена любовница, която се чуди как да излее злобата си.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 6ddb34ef22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   То момиче, ако е свободно и наистина не й пука за дадения женен, какво, жена му не може да го удържи, тя ли? Виновни са само мъжете, нещастници, само като си помисля целува й да не казвам, а после децата си, това нормално ли е, а момичето си гледа кефа и си живее живота, работа, приятели, почивки и какво ли не и като иска да се разнообрази си го ползва, тези мъже са на повикване, не жените, свободните, които използват такива мъже със слаби ангели! Да му мислят жените на такива плужеци.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 01b086deea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Ама момичето иска отговори от мъже с любовници, а те нещо се изпокриха... Нали уж всеки втори е такъв, взаимно се хвалят помежду си кой каква нова любовница има и прочее, и по други теми постоянно бълват, а ето сега директен въпрос има към тях и никой не отговаря... изведнъж ще се окаже че никой мъж няма любовница (щото и аз не вярвам на номер 20, особено с това "чувствам се длъжен")... Така че, хайде неверни мъже, кажете си го както си е, че дотук предимно жени й пишем на девойката и не сме й полезни защото не й отговаряме така както й се иска...

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 28af88b215
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Тук ако някой каже, че има любовница, която обича. И се започват по една звездичка, коментарът бил от жена :)))
На някои не им се иска да е възможно мъжът им искрено да обича друга жена.
Щом е любовница - тя е парцал. Точка. Не е достойна за обич или е тъпачка.
Браковете на всички са повече от прекрасни и ако не е тая да си “вдигне опашката” мъжът никога няма да ви изневери.

Леле! Хора.

Аз също съм любовница, но съм омъжена, та може би е друго. Ами много се обичаме и уважаваме, сексът ни е невероятен. Обичаме и да се виждаме просто да се на говорим. Споделяме си, помагаме си.
И истината е, че не се лъжем. Но и не говорим за мъжа ми или жена му. Даже не съм сигурна как се казва. Питала съм го дали ревнува от мъжа ми - не. Аз съм най-неревнивият човек евър. Всичко е точно, няма драма.

Обаче, авторке, ако връзката ти те измъчва - прекъсни я. Ако можеш единствено да се наслаждаваш - давай. Какво му мислиш толкова за жената. Тя си е негова грижа, не е твоя.
Но ако ще се измъчваш - следващия.
Я малко по-бодро

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 13e96b4051
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 20, много интересно как си ОК от години да нанасяш болка на "любовта на живота си". Не искал да наранява жена си и затова не се развеждал. И аз като 27 имам чувството, че не си мъж, а някоя любовница, която си съчинява сюжети.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: bdbb1db46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   “Иначе той е отговорен и улегнал мъж” - това твое изречение че “разсмя”! Кой/я отговорен/а и улегнал/а мъж/жена ще си изневерява на съпруга/съпругата? На такива като вас ви трябва як бой до подуване и да не може да се храните нормално с месеци след това. Изключително много мразя такива жени и мъже. Всеки нормален мъж и всяка нормална жена ше си гледа семейството, а не да го разваля и после като ви хванат да си прехвърляте топката на вината един на друг. При мен няма виновен и невинен, и на двамата им пълня главите с токати и ги зарязвам да се спасяват. Имайте морал и себеуважение и лоялност към половинките си. После що така, що онака!

Гаро

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 02b612502e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Индивидуално е, питай го, така ще знаеш с точност как точно са нещата.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 04c00be648
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Съгласна съм с Н27, щом е предал семейството си, теб ще предаде без да му мигне окото. Не е читав човек, който мами най-близките си. Този дето е писал, че любовницата му е голямата любов, такива са рядкост и обикновено като са се женили е било за първата, която им е обърнала внимание. Повечето мъже не приемат сериозно любовниците, за тях са лесни жени, с които се разнообразяват и нямат недостатъците на проститутките. По някое време, като видят
че любовниците се влюбват част от тях започва да ги гложди съвестта, но не е задължително да им пука. Познавам такива, които впоследствие обвиниха любовниците, че са им разбили семействата, адски нагли. Такива паралелни връзки, понеже не са имали базата на нормалните връзки период да живеят заедно, да делят, да спорят и да минат през другите етапи на опознаването, и да се напаснат или разделят, ако не могат. Та, те като се съберат, чак тогава влизат в реалността и все едно започват отначало, и често дори и след някоя година се разделят с панаири, защото са несъвместими или той си е намерил нова, защото му е харесала тръпката да се крие и разнообразява. Тук не включваме дъртаците, че вече им е сложно да си позволят този начина на живот, не че нямат мерак. Изключвам и тези мъже, на които вкъщи наистина не им обръщат внимание и не им пускат, за тях любовницата е спасителна сламка, която му помага да не си разваля брака.
Общо взето нищо не мислят, пускат се по течението, за да си запълнят металните, сексуалните или други липси, а любовницата е най-безопасния, евтин и лесен вариант. Младостта ти е безценна, както и времето, не ги пропилявай, за да си с някой, който е измамник и те кара да се чувстваш зле, че и дърт. Както някой по-нагоре беше писал, че жените развиват чувства след секс, прав е. Колкото повече време стоиш толкова повече ще затъваш емоционално, това е семейство и ти се навираш между шамарите. Била съм за малко на твое място и след всичко си мислих, че съм изглеждала лесна и тъпа като за начало. Поне беше съвсем малко по-голям, иначе сега щях да си го спомням с погнуса, ако бях с дъртак. Вади му личната карта да си види ЕГН-то, свидетелството за брак, актовете за раждане на децата, документи на недвижимото ИМ имущество, после покажи твоите и като намери разликите, ако не се е върнал обратно в реалността ти го прати там, където му е мястото! Много искат някои хора, ама всичко си има цена.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 291ad3a396
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Обичайно се развеждат чак, когато съпругата разбере, или по-скоро просто ѝ писне да си затваря очите, защото не мисля, че има жена, която не би усетила какво се случва. Определено имаме интуиция за тези неща и няма мъж, който да се прикрива толкова успешно, поне не и дълго време.

Мога да разбера да му е писнал бракът, битовизмите, еднообразието. Нормално да не е като в началото. Обаче за секса са смешни оправданията, а за имотите няма и да коментирам. Няма човек, който 5-10-20 години ще е във връзка със "съквартирант", а другото, материалното, така е поделено отдавна, че един развод би бил само формалност.

Но ако жената е решила, че повече не си заслужава да го търпи, не само няма да му пипне скъпоценните имотчета, ами ще плати развода и ще ти го изпрати великия любовник като подарък, да му се радваш спокойно. Всеки си има предел и достойнство и едва ли са много жените, които ще се унижават с панаири в съда, за да му върнат за това, че има любовница. Тя не може ли сама да си купи/наеме имот, че ще му ги вземе при раздяла?

По-скоро е от мъжете, които не искат да си развалят спокойствието и привидната хармония. Или жената му е удобна за публичен имидж. Не бих се изненадала и именно тя да му е помогнала при стартирането на бизнеса и създаването на "империята" и изпитва признателност. Има много амбициозни, активни жени, с усет към бизнеса.

По-добре помисли за себе си, за своето бъдеще. Не чакай да се разделят, за да го имаш, нито се ласкай, ако се случи. Страст може да изпита към всяка, но жена си 20 години не я е напуснал. Явно има защо. И не ти го казва.

Децата... и те растат и ще отлитнат скоро, а и няма да са първите на разведени родители. И това не е оправдание.

И аз като номер 23 все съм се чудила как се намира време за странични връзки.. Моралната страна на въпроса умишлено не я засегнах и разсъждавам по-скоро практично. Уж зает човек, но има време за любовници. И без бизнес много хора не бихме могли да си го представим - толкова усилия и време, за да си на два "стана".

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 7eab9f20f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Абе, наслаждавай се докато ти харесва и не се вкарвай във филми.
Любовницата и жената са две отделни вселени. При едната се зареждаш с адреналин, нова е, непозната е, не мрънка за битови неща, а при друга се прибираш както се прибираш в къщи след дълга ваканция.

Ще дойде време и ти ще си имаш любовник, защото явно си такава натура и тогава ще разбереш какво ти е казвал.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: f3ee59e191
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Отговарям. Винаги има някакви чувства и сексуален мотив по- силен в момента от рутината с "жена ми". Не е ревност но варианта стани да легна не е окей. Най- малкото се усложнява графика и повишава бацилно- гъбичните опасности. Никой не се отказва с подтеденото за скок в неизвестното.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2c67685523
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   А така - в крайна сметка любовниците сами са си избрали женен мъж, никой не ви е карал насила да започвате връзка с такъв, така че си страдайте там и младостта ви ще мине бързо и всяко действие си има последствие и отговорност. Какво толкова чудно има? !

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: fc30ef3286
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   """Как се чувстват семейните мъже, които имат любовница""" този въпрос само привидно е лесен, но реално е много сложен и дълбок, толкова е многопластов, колкото такива случки има. Всяка е със своя специфика и индивидуалност. Но от мъжка гледна точка, може да се раздели на няколко подвида, единият е само секс и забава и никакви ангажименти, вторият е когато са набъркани чувства е тогава започват и проблемите, а те никак не са малки както в материален, така и в емоционален план. Тогава започват терзанията, съмненията, преоценките, поглеждане с други очи жената до теб. Въртене в леглото безсънни нощи, преживяване на миговете, отново и отново. Самооценка и т. н. Но пък се помнят до края на живота, каквото и да казват. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 21ab149b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Женен с бенена, разведен с разведена, свободен със свободна. Това е формулата, която работи

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 233330ee6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Аз нямам любовница, но ще си позволя да разкажа за мой много близък приятел, защото неговата история винаги ме е озадачавала. Той имаше любовница цели 17 години. През цялото това време казваше че с жена му нямат вече никакви любовни отношения, че дори не живеят заедно ( той наистина си беше спретнал една ергенска квартира), но и че няма да се разведе за да не създава стрес на децата си и най-вече защото семейният бизнес е общ и не иска да преминават през делби. Не знам тази, "втората", жена какво си е мислила ( тя три пъти прави аборт защото той й каза че не иска повече деца), но след 17, според мен напълно изгубени години, съпругата му почина. Тези които очакваха че той ще заживее и даже ще се ожени за любовницата си останаха изненадани. Той я разкара веднага! Изпадна в огромна депресия, ревеше денонощно, от скръб по жената която се оказва е обичал винаги изпадна в умопомрачение и му трябваха месеци за да се съвземе. Ясно е за всички че той изпитва огромна вина за изгубеното време което е могъл да прекара с нея, а вместо това е бил с любовницата. Обаче вече късно. Много пъти ми се е искало да го попитам "Е и за какво беше всичко това? ", но не ми дава сърце и не искам да си разваляме отношенията. Като го познавам мисля че го правеше защото вярваше че така трябва - мъж със солидни възможности трябва да има и любовница, това е част от статуквото и положението му в обществото, но не знам... Аз казах че нямам любовница просто защото не съм женен, свободен радикал съм и не лъжа никого и не мога да отговоря на авторката от личен опит, но от наблюденията ми върху живота на този мой приятел бих казал : ами не, за любовницата се мисли само когато наближи срещата, когато те засърбят ташаците, когато се чудиш какво бижу да й купиш и най-вече когато разказваш на приятелите си какъв секс сте правили. Иначе през другото време ако не мислиш за работата, мислиш за семейството си и разбира се за жената която е майка на децата ти и с която сте преминали през какво ли не, дори да си мислиш че вече не можеш да я понасяш всъщност дълбоко в теб има някаква привързаност заради която не искаш развод...

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: d65b87b7d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Разказвам ти от първо лице. Съпругата ми е страхотен човек, но се занемари през последните години, сексът намаля до няколко пъти годишно и започна да не ми обръща никакво внимание. И срещнах другата. Бях много влюбен в нея. Пишехме си и си говрехме с часове. При съпругата си стоях от някакво задължение или може би след много години брак се бях привързал и не исках да я нараня. Аз съм силен и решителен мъж и поради тази причина се грижех за всичко в дома ни. Беше ме страх да оставя съпругата ми сама, защото щеше да и е трудно. След като започнах с другата, окончателно спрях да правя секс с моята жена. Чувствах се виновен, че правя нещо за себе си, но страшно много харесвах любовницата си. Исках да съм с нея постоянно. Разбира се съпругата ми разбра и се започнаха скандалите. Аз се правех, че съм прекъснал, но просто се криех повече. По едно време вече се бях побъркал и се оглеждах постоянно като престъпник. Правех го дори когато бях с прители или с жена ми, по навик. Започнах да изпитвам някаква параноя от толкова криене и лъжи. През цялото време обичах любовницата си и исках да се разделя с жена ми, за да заживея с нея. Но и през цялото време бях сляп за много неща. В един момент съпругата ми не издържа и ме напусна. Аз го исках и не я спраях. Имахме две къщи, няколко коли и от финансова гледна точка нямаше проблем. И така останх свободен, за да започна новия си живот. Тогава започнах да разбирам, че не е това, което си мислех, че ще бъде. Любовницата започна да се занемарява и да си проявява характера. Характер е силно казано, просто започна да се превръща в едно мрънкало и започна да е все уморена и да я боли главата. Беше самотна майка и отдаваше всичката енергия на детето си. За мен, когато имаше време. А аз останах сам като куче и по цял ден чаках тя да ми се обади. Сексът стана скучен и започна да ми казва, че го прави само заради мен, защото тя си можела и без. Преди постоянно и се правеше секс с мен. И в този момент разбрах, че идеята на любовницата е била да намери баща на детето си и такси, както и някакъв мъж, за домашен майстор и да се отпусне тотално. Имах всички тези качества, пък и пари на всичкото отгоре. Аз обаче не предприех следващата стъпка, да заживеем заедно, защото лампичката ми светна. Хубавото е, че запазих някакви отношения със съпругата си и в момента и помагам с каквото мога, но не искам да се връщам и при нея. Та тя ме беше тоталано отсвирила, преди тази история. Като разбра, че има друга се сети за мен, но беше късно. И ето ме сега сам в голямата къща с колите ми, които са ми хоби и търсещ нова връзка. Не че няма кандидатки, но вече съм гърмян заек и подбирам много внимателно. Все още не съм скъсал окончателно с любовницата, но натам вървят нещата. Срещаме се понякога за секс, излизаме но вече не изпитвам нищо към нея. Осъзнавам, че съм силен, отговорен, сериозен и заможен и точно тези качества ми вредят, защото карат жените с които съм да се отпускат. И като че ли с това ги печеля, не с външния си вид и секса, въпреки че иглеждам прилично. Не мислете, че съм някакъв, който спира жените около себе си да се развиват и да вземат решения. Напротив, искам и аз да съм с една силна и можеща жена, да се отпусна за момент и да не вземам постоянно решения. Много дълго стана, дано съм бил полезен.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 8453262e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Аз съм мъж и имам 10 годишна връзка. Всичко между мен и моята съпруга е наред и макар да е имало много нередности от нейна страна и потенциални изневери в началото, мисля че отдавна сме напълно честни един към друг и наистина се разбираме перфектно. Казвам потенциални изневери защото след близо 2 години съвместен живот се оказах с ЧПВ малко след като започна да обикаля страната в командировки, а тя твърдеше, че вероятно вирусът си е бил в нея от бившият и, просто сега имунитета ни е отслабнал... Както и да е при изследвания миналата година и двамата излезнахме чисти отвсякъде. Преди година в службата дойде нова колежка. Толкова болка не бях виждал събрана на едно място. Чух че е луда, че е глупава, че просела пари и си падала курва. Истината е че е жертва на живота на съдбата и най-вече на себе си. На своята наивност, на своята доброта и търсейки смисъл да продължи се беше загубила съвсем. Дори наш познат психолог ми сподели, че не можел да се справи с нея. Имала Стокхолмски синдром и още куп термини и тн... Какво направих аз? Дадох и малко любов. Дадох и рамо на което да се облегне, дадох и мъжка дума на която да разчита. Дадох и близост, нежност умиротворение. Дадох и всичко което мъжът и не може да и даде. И тя сама реши да го зареже. С моя помощ си стъпи на краката и вече е много по-добре. Излезе от омагьосания кръг в който се беше вкарала. Няма сълзи в очите и синини по тялото. Аз никога не съм я лъгал, че ще оставя жена си, че не я обичам, че не се любим ежедневно. Отначало и беше много трудно да вижда жена ми. Депресираше се, ревнуваше, ставаше груба и гледаше да избяга на накъде. С времето разбра, че жена ми не само не и мисли злото, но и през цялото време и е помагала макар и на заден фон. И мога да кажа, че към ден днешен са приятелки. Та така обичам ги и двете. И с двете се разбирам страхотно и двете ме прегръщат сякаш съм целият им свят и аз така ги прегръщам. И се държим за ръце когато се разхождаме на вън. Не съм правил секс с нея. Желая я възбужда ме страшно много, но секс не сме правили. Имаме почти паралелна връзка с нея, но без секс. Чувствам че не е редно и не мога. Тя също не ми се натиска. Знае че обичам жена си и никога не се е опитвала да я измести.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: a901025f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Чувстват се много силни и вървежни. От една страна имат семейство с което да се показват пред обществото от друга, имат любовница която им дава страст и самочувствие на много желан мъж. Подхранват егото си и с двете. Жената им дава грижа и уют, познава го добре, работата е там, че с времето мъжете започват да изпитват определено уважение и привързаност към съпругите си а това им пречи да правят с тях секса от който имат нужда. И тук се появава любовницата. Пред нея може да се представя за такъв, какъвто пожелае и естествено да си поиска всичко. Сигурно има такива дето се влюбват лудо в любовницата, но просто не биха си го признали, защото така е редно и са поели отговорност към семейството си.
Чаках с нетърпение да видя коментарите на мъжете, но за съжаление са много малко. Толкова малко ли са изневеряващите?
Ж37

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 03165f3cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   44, те са заети да изневеряват, не пишат в сподели.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: bd2ee712e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Четейки коментарите и темите в другите отдели ми напомнят за думите на Марк Твен:

" Колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам кучето си ".

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 179fffd40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Всеки път.. като свършим с любовницата ми....
И ми става гадно.. гузно....
И следващия път пак така....
Ама секса ни с нея... той е уникално взаимно привличане...
Като магнити.. пасваме си на 101%...
И.. двамата сме семейни...

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 8d0c0fff20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   №47, от сърце ти пожелавам жена ти да си намери един готин любовник, да си пасва с него на 102%, ама всеки път като свършва с него да и става едно гузно.... едно гадно.... много гадно и гузно-до следващия път. Ти си негодник, а любовницата ти е пачавра. Моля уважаемите модератори да ми пуснат коментара, малко е емоционален, ама ненавиждам боклуци.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: d32e7b5a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Надявам се мъжът ми да няма любовница! И двамата наближаваме 50 г., семейни сме от 25 г., две големи деца, може да се каже, че сексът стана рутина. Единствената ми надежда е, че на него все още му харесва да ме чука в дупето. Надявам се това да не му омръзне, защото значи, че не съм му интересна и може да потърси разнообразие навън. През първата бременност го устех, че се отегчава и се възползвах да насоча вниманието му към задния ми двор, като уж единствената опция да правим секс. Зарадвах се, че му върнах интереса, а и на мен ми харесва аналния секс. Надявам се това да продължава!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 7f0cd152a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Как се чувствал семейният с любовница? Ами добре се чувства, докато не го разкрие жена му и не му цъфне насрания задник. Тогава започват едни лъжи, едни обяснения, естествено любовницата излиза виновна, че го е съблазнила, а той обичал жена си и децата.
Добре му е, когато разнообразява и си чука безплатната проститутка, докато тя не се влюби и не започне да го притиска за повече време заедно, за семейство с него и дете. Тогава в 99 % от случаите я разкарва.
Хубаво му е докато някой ревнив съпруг не го пребие. Преди 2 месеца един във Варна застреля жена си и любовника ѝ, друг уби от бой любовчията. Никога не се знае кой колко е луд.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: e005a645f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   49, ти май за мъжа ти си само една дупка, щом няма друг интерес към теб като личност, а само като към дупка, в която да си го завре. Тъжно, а ти се радваш. Като започнеш да се насираш, интересът му ще цъфне.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker