Той няма нито една моя снимка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той няма нито една моя снимка
преди: 1 месец, 22 дни, прочетена 884 пъти
Здравейте, силно се надявам да получа мнения и съвети по моя въпрос, най-вече от мъже. Днес търсих да си пусна сериал на лаптопа на годеника ми и забелязах, че има снимки на други жени. Снимал е непозната на улицата (явно му е харесала), запазил си е и скрийншот на две от фейсбук. Оттам нататък си започнах "разследването" и това, което ми направи силно впечатление е, че няма мои снимки. Факт е, че си е порно маниак, знам си го от преди (моля жените, които мислят, че техният не е такъв, да проучат първо преди да осъдят точно тази част от изповедта ми, познавам само един мъж, който не е), лаптопът му е пълен с порно, праща си снимки, скрийншоти (не само порно), обаче има една единствена моя снимка и то от преди 4 години, тогава не бяхме заедно. Пази си мейли с бившата си, а тези с мен ги е изтрил. Почувствах се така сякаш не съм част от живота му. От една страна не е кой знае какво, нито си пише с други, нито харесва снимки, нито излиза с други и т. н. Обаче от друга страна харесва ли ме изобщо? Не съм негов тип ли? Какво кара един мъж да предлага брак ако не харесва жената до себе си? Забелязах, че му е навик да си праща снимки и скрийншоти, да си ги запазва на компютъра, но явно не е пожелал да запази, която и да било моя или наша снимка. Въобще защо му е на един мъж да снима непозната (на снимката ясно се вижда, че момичето не знае, че я снимат)? ! Какво кара един мъж да предпочита порното до степен на полуимпотентност, но не и секс? Иначе правим секс почти всеки ден, но за сметка на това некачествен, заради подобни филми. Просто ако не ме харесва защо е с мен, защо ми предложи, защо не се съгласява да се разделим (почти го оставих, заради порното в съчетание с импотентния секс). Каза, че ще спре с порното, но не му вярвам, твърде зависим е, според мен. Не работя, съответно не съм жена, която е вечно недоволна, уморена или без интереси. От друга страна пък не делим домашни задължения, съответно нямаме никакви караници за битовизми. Животът ни далеч не е стресиращ. Защо му е да ме издържа, да прави неща за мен, никога не ме обижда, не избухва, но дали пък това не е ровнодушие към мен, а не, защото ме харесва? Чувствам се така сякаш прави компромис с външността ми, със секса. Не му отказвам, нямам граници в секса, външността си няма да я описвам, защото всеки мъж си има и вкус, и представи и няма значение как изглеждам по описание, не бих му отказала, каквото и да било, но порното, което гледа е толкова еднообразно, реално нищо, което да не правим така или иначе. Но и той самият не иска нещо по-различно, по-скоро аз имам интерес към нови неща. Но просто не разбирам! Прави ми комплименти всеки ден, но то си е въпрос и на усещане, и на факти, а именно нито една снимка с мен, въпросното момиче, което го е снимал, си го е пратил, когато вече живеехме заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 22 дни
hash: ae19e73f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Удобна си му. Това е. Годеница си, защото си удобна и не мрънкаш.
Пази си снимки на бивши, защото това му е идеала за красота. Снима непознати, като психар, пак по същата причина. Да им се възхищава. Човек, запецнал в миналото, и с някакви отклонения, за да снима непознати.
Всяка на твое място би му била шута след подобни изцепки. Снимките, имейлите, непрестанното зяпане на порно са си достатъчно основание да разкараш някого. Ама щом се чудиш е ясно, че няма да го направиш.
Това, че не работиш, не те прави качествена жена. Поредната скучаеща домакиня, която бърка манджи, зяпа сериали и чака да се върне мъжо, че да го обслужи. Скука и деградация. Целият ти свят се върти около някакъв мъж и неговите желания. Щом даже не си задаваш въпросът дали ТИ не правиш компромис с него, смятай какваробска психика имаш.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: ccaa81faf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Тайно ли я е снимал, ако е така е незаконно.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 554f096f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Мен ме притеснява това че не работиш. Напълно зависима си от него, което е кофти, защото не можеш да имаш сигурност в никого, и ако се случи нещо за в бъдеще, увисваш... Още повече че поне по мое мнение, щом гледа порно е склонен и към изневяра. Ако го направи, не само бракът ви ще загине, ами и ти ще увиснеш чисто финансово... Или ще го търпиш да си кръшка, а ти ще бъдеш безгласна буква вкъщи. Кофти избор. И да, права си да поставяш под въпрос това с порното. То едно от най-важните неща е човека до теб да ти е верен... С много неща се правят компромиси, но с това... Ти нямаш ли професия? Ако отговорът ти е не, кофти, защото тогава наистина си зависима. Ако все пак имаш някаква квалификация, съветвам те да почнеш работа. Да разчиташ на друг е голям риск. Поне ако се оправиш и почнеш да работиш, ще може да станем независима, да се разделиш с този и да търсиш мъж, който е едновременно верен и работлив. Така се примиряваш с потенциален кръшкач, аз лично не мисля че си заслужава риска. Да не говорим да реши да те смени. Тогава оставаш на улицата. Наистина не разбирам жени, които се поставят в изцяло зависимо положение. Единствено го разбирам когато мъжът е камък, тоест наистина не показва слабости като тип хазарт или порно зависимости и прочие. И например вече имат деца, и нали знаеш че след сключен брак, ако има развод, децата обикновено остават с майката в жилището т. е. независимо дали е твое или негова собственост, до навършване на 18. Така че децата са една идея сигурност за теб, но вие докато стигнете дотам, не знам. В смисъл, какво става ако хипотетично сключите брак, после се окаже че той ти кръшка, а все още нямате деца? Ти си домакинята вкъщи и търпиш, защото друг избор нямаш. А в най-лошия случай той решава да се раздели с теб, за да е с любовницата си (което се случва рядко, факт, но пак е възможно). Та това е моето мнение. Аз като цяло разсъждавам по този начин. За мен и мъжът и жената трябва да са стабилни откъм професия, или занаят, за да се знае че могат да се оправят и сами. В противен случай, единият се оказва в клопката на другия, и независимо какво прави този другия, трябва да го търпи. Гадничко. Та така и с порното.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: de2e299e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Явно е по-скоро воайор. Що пък толкова искал с теб, та и брак ти предложил... Ами може би защото иначе ще си стои сам.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 4e1e358a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щом няма нито една твоя снимка на компютъра си означава, че не го възбуждат толкова много.
Мъжете често правят компромиси, ако им върже някоя. Имам един приятел, които уж не му харесваха пълните жени, но взе че тръгна с такава понеже тя му върза.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: b4997801ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Затова чикибойци - не!
И да, мила, има мъже, които не гледат порно. С какъв недорасляк си се хванала? Подбирайте ги малко от малко тия мъже да не са с препържени мозъци!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 22 дни
hash: c2a937746b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Какви съвети очакваш да получиш?
Всичко си върви перфектно и искаш да създадеш драма?
Живейте си живота и спри да му ровиш в лаптопа.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 079a326da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Въпросът е ти защо прави компромис със себе си и си с такъв мъж, че даже смяташ и да се омъжваш за него? Или просто ти е добре някой да те издържа, а ти да си клатиш краката по цял ден?

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: da62e1bd99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз ако бях на него, щях да извадя твърдия диск от компютъра и да сложа нов, а стария щях да го скрия в някое мазе, таван, каратаван, или в ревизионния отвор в сервизното помещение, така че никой да не заподозре това! И само аз щях да си го знам къде е скрит! Все пак това са поверителни неща!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: c74be5223c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Отговорът се крие в края на споделеното от теб — не работиш. Нямаш интереси, нямаш цели, вероятно си се вкопчила в него (дори и напълно несъзнателно). Най-лошото не е да се чувстваш зле, недостатъчна и нежелана, а да не избираш себе си в продължение на години. Обърни се към приятелския си кръг, намери постепенно самостоятелността си, върни си живота обратно! Ще видиш как всичко ще се пооправи и най-вероятно изобщо няма и да пожелаеш да си с този човек отново.

Относно приятеля ти — очевидно е, че на него именно тази динамика във взаимоотношенията ви му е напълно изгодна; един зависим човек умее да превръща околните в свои съзависими. И тук думата „зависим” не идва с традиционното си значение (към хазарт, психоактивни вещества и т. н. ), а с малко по-дълбинно такова — приятелят ти се подхранва психически (и вероятно физически) чрез порнография и чрез снимки на непознати жени, които дори самостоятелно е заснел, което само по себе си е притеснителен факт. Той вероятно така си е живял и така продължава да живее — казано на прост език, няма контрол, а и няма желание да се справи с проблема си, защото вероятно го отрича и обвинява теб в излишна мнителност. От друга страна си е намерил всъщност перфектната приятелка, която жертвоготовно да изтърпи тази му „странност”, без да се заяви, без да постави граници и без да тропне с крак. Финалният щрих е, че тя не работи и така му е все по-удобна и „в кърпа вързана”, защото той напълно безкористно, видиш ли, ѝ е предложил материален комфорт, който с един по-стабилен и адекватен мъж едва ли ще получи (демек човечецът е намерил как буквално да си купи любовта ти). Приятелката му, пардон, вече годеница, се чуди и мае на неговите особености, без да действа в посока собственото си благо, с което абсолютно циментира поведението му.

Общо взето, взаимно си подавате едни „роли”. В края на краищата обаче, той живее в света на фантазията, където вероятно може да е с всяка, а ти живееш във фантазията, че фантазиите му не са чак толкова смущаващи. Историята завършва с некачествена интимност (напълно очаквано), с която ти пак си се задоволила. Защо?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: fbb52b6817
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз също не обичам да оставям следи. Внимателно и старателно унищожих всички мои снимки от детските години, от студентски бригади, на някои съм прегърнал някоя колежка, но братска прегръдка или по-точно приятелска. От казармата имах 5-6 и тях унищожих. Писма от съседчето, то друго момиче не ми е писало докато бях в казармата, също унищожих. На лаптопа също трия, редовно чистя лаптопа-все едно никога не съм съществувал. Нямам никаква регистрация в никаква социална мрежа. Само във вайбър по нещо политическо и хумористично. Никакво селфи и никакво снимане. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: db915aeff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   А, ти харесваш ли се?
Това да пази разни кореспонденции с бивши е странно.
А, пък с това порно съвсем не става?
И ако ти казва всеки ден нещо, не е наред.
На колко сте?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 885c563d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Стига се се филмира ли с тия снимки. Аз и жена ми сме от близо 10г заедно и двамата не обичаме да се снимаме. Снимките ни се броят на пръсти. За мен е по важно че се обичаме, разбираме, подкрепяме, правим секс два пъти седмично, но сме на по 50 г. Сега полудяхте младите с тоя интернет, нямали снимки. Няма ли уважение и разбирателство и хялада снимки да имаш се тая.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 1f983800e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Не работя, съответно не съм жена, която е вечно недоволна, уморена или без интереси. "

Да, ти си скучна жена. Намери си работа като голям човек, че после като ти бие шута (защото натам отиват нещата), как ще се справиш сама? Нямаш никаква почва под краката си, ти си изцяло зависима от него, което е абсурдно, но сама си се докарала до тук. Съгласна съм с номер 1 - поредната, която не вижда по-далеч от носа на мъжа си и му бърка манджурляк. Освен това си се обсебена от това, че той гледа порно. Ами явно предпочита парното, не ти ли стана ясно?

Или иначе - порасна, влез във света на отговорните хора, работи. За мен хора, които не работят - само да разбера, спирам контакт.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 113ee655ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Кефи как авторитетно се твърди, че всички мъже са порно маняци. Най-малкото, за да си порно маняк, трябва да си някакъв лентяй със страшно много свободно време.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker