Коцкар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124203)
 Любов и изневяра (30582)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4772)
 На работното място (3347)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19287)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Коцкар
преди: 2 месеца, 20 дни, прочетена 1001 пъти
Масово, което съм наблюдавала, това са мъже, може и на по-млада възраст около 24+, които не изглеждат много добре на външен вид. Дебели или с не толкова добра външност, не толкова поддържани, които изричат доста захаросани лъжи. Разбира се от време на време казват нещо грубо и твърдят, че са честни, за да може жертвата да не се усеща напълно. Винаги в историята има една бивша, с която са живели и е била любовта на живота им, но им е изневерила или наранила брутално и те са наранени и вече не вярват в жените. И разбира се случайно се споменава как бившата е имала имот в центъра на града или заможни родители.
И една жена започва да си мисли как ще го излекува или ще му помогне, как ще му покаже добро отношение и т н, но не, той не търси и не иска това, на него токсичността му харесва, привлича го. След като обекта на неговите желания не се пречупва дълго време да излезе с него или не му позволява да й готви у тях, започва да лъже и че е решил, че иска връзка с нея, при положение, че в началото й е казал, че не търси такава. Ако жертвата все още не склонява, го избива на агресия и започва манипулации как не става за нищо и никой мъж няма да я погледне и той й е единствената опция. Това може да продължи с месеци и дори години.

Интересно ми е мъже, като си набележите жертва, опознавате ли я поне малко или като виждате, че е по-лесна, наивна и глупава и действате до последно. Не съм се отървавала от такива с години, в продължение на 3 години или повече. Толкова ли нямате други опции?

Кой мъж определяте като коцкар? Какви са типичните му действия и думи? Каква им е играта и имало ли е нещо, което са казали и е било истина и без цел? Как си набелязват жертвите, какво гледат? Кога се променят такива хора, трябва да минат години? Кога стават коцкари или така се раждат? Защо вече са дали връзка на една жена при положение, че са такива....? Как се процедира с такива?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 20 дни
hash: c0ca0b8b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Тази жена, трябва да е много закъсала, че да реши да го лекува такъв. Коцкара е мъжкар със самочуствие, той е ловец, а не жертва.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 7b22f934ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Такива се раждат. Раждат се леки.
Описваш типичните травмирани мъже. Някоя си бивша го обиждала, друга изневерила, трета искала пари и т. н. Лирическият герой е смазан, жертва на злите жени. Агънце, оставено на вълците. Ти като добра жена се втурваш да го убеждаваш, че си различна. Съжаляваш го. Искаш да го излекуваш, да види, че има и други жени. Хабиш нерви, време, преглъщаш унижения. И накрая ти светва лампичката, че си станала изтривалка, а той си е заслужавал това, което му се е случило. Той е избрал тези жени. Изходите са два. Или продължава да паразитира, или ти бие шута за подобен род жена като наранилите го. Неговият живот си продължава, а ти си развалина.
Ако си хитра жена, без Синдром на спасител, няма изобщо да се поддадеш на хленченето му и убеждението как не ставаш.
Коцкарите свързвам с чалгата. Това е начин на живот и мислене. Любители на механи, кръчми. Нискообразовани. Работещи нещо посредствено и не добре заплатено. Заговарват сумати жени на ден и използват едни и същи лафове. Стане ли въпрос за предишни връзки-никога не са виновни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: e02ec1d6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Авторката и Н 2 много добре са описали за какво става въпрос. Имах кратка връзка с такъв екземпляр, щях да психясам, докато не се усетих за какво става въпрос и аз в началото се заблудих поради емоциите си, че човекът е жертва на зла бивша. Нищо подобно, хуленето му по бившата беше за пред мен, да го съжаля колко е онеправдан, а зад гърба ми, докато ми е редил заучени комплименти и манипулации на тема любов, се е опитвал най-безсъвестно да си я връща и да търси контакт. И само защото онази не му се е връзвала повече на номерата, бълваше огън и жупел срещу нея. Беше си грозен, неподдържан, и със еректилни смущения. Имаше фикс идея на тема жени-все говореше за минали завоевания, тая каква била, онази каква била, с коя спал, колко сексуален бил, обичал флиртовете, еротични филми, как щял да си умре върху някоя, а не можеше да го вдигне. Такива са много хитри, за да не ги разбереш от началото що за стока са, ударно те превъзнасят, едва ли не си любовта на живота им, яко любовно бомбардиране и докато се усетиш трябва все да ги спасяваш от някакви драми, които сами си ги търсят заради вътрешни комплекси и дефицити. Накрая му казах " Ти явно имаш някакъв комплекс от жените" и той си каза "Да" и си каза, че е патологичен лъжец. Едвам се съвзех от този психотрилър. Та в 90 % от случаите тези които много плямпат за жени, очите им шарат непрекъснато и гледат да се пробват на всяка втора дори и и да имат жена и тя да им дава предостатъчно, са травмирани мишки, които не могат да създават стабилни и здравословни връзки. Този, за който пиша навремето имал и жена и дете, но тя го е зарязала заради същите инфантилни истории пиене, което разбрах впоследствие. Момичета, имайте здрави граници и при най-малката индикация, че такъв типаж не ви кара да се чувствате добре, бягайте и режете контакт, и не давайте повод да ви точат от положителната енергия като вампири. Не сте зарядно за нечие болно его!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: a038ed3b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Това, което описваш не е коцкар!

Коцкар най-общо казано озачава женкар!

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: e949b90f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Все нещо ви дразни. Аз съм красив, възпитан и не се натрапвам със захаросани комплименти на жените, но заради гореописаното ме обвиняват че съм високомерен и не откликвам на просташки женски глупости.
Тези за които говориш са ясни. Шкембелии, не достатъчно красиви, предвид това са научили че трябва да свалят звезди на жените за да се доберат до единия секс, или да наблягат на материалното. И от там се озлобяват, комплексирани по принцип, рано или късно показват какви са романтици с псувни или шамари.
Ама те не са виновни, вика много сметки правите жените, от там винаги криви и все ревете.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 61bca7f351
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хич не сте наясно какво е коцкар. Коцкарът не е ревльо и мрънкач. Коцкарът си е мъжкар и сваляч и всички жени го харесват заради харизмата му. И огромната част таят хубави спомени от него.
Разни комплексари опитващи се да се правят на интересни и силни на приказки, нямат нищо с коцкането.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 9bb393f5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   1. Тотална и дълбока умствена релаксация се наблюдава при Вас... Жената си е напълно нормална и със запазена душевност, но посевместната деградация замъгли светогледа и душевността на повечето хора и ги превърна в полускотове...

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 24d6ba78c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Гледал съм ги някога подобни типове какви ги дрънкат на жените и направо не можех да повярвам, че им се връзват на глупостите. Но изглежда, че да си хванеш жена трябва да лъжеш яко, честен ли си няма да видиш жена, освен, ако вярно не си Супермен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: fb51a64a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Имах такъв, не споменаваше предишни връзки, но много мизерно детство и баща алкохолик. Много ми беше мъчно и исках да е щастлив, мислех, че това е любов. Е няма по - жестоко и злобно същество, като помисли, че съм му в ръцете, буквално се опита да ме съсипе. Някаква супер амбиция да страдам и да съм мизерна, като него. Всъщност до ден днешен се чуди, как да се направи на важен, съсипва детето ни съвсем умишлено, за да отмъщава.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 18 дни
hash: 877ffa00a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Според Речника на българския език коцкар означава мъж, който обича да ухажва жените, женкар, прелъстител.
Типажът, който авторката описва съвсем не покрива значението на думата коцкар. Може да е на всякаква възраст, любител на жените, сваляч, по-скоро плейбой, отколкото някакъв озлобен и очукан от живота тип, който търси "лечение" от травми, отмъщение и избива комплекси върху някаква "жертва". Човек, който иска развлечение и забавление с жените, самоуверен, привлекателен, интересен за тях, сексапилен, но и непостоянен, повърхностен и неподходящ за дълги връзки. Тип Казанова и Дон Жуан. И това не се учи от някъде, то е харизма, или го имаш или го нямаш.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 7dee6a9e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Описание на нарцис, за жалост завършен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker