Приятелство и секс, а не любовница и секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство и секс, а не любовница и секс
преди: 1 месец, 13 дни, прочетена 1271 пъти
Повече от десет години животът ме свързва с нея, една жена, която сякаш винаги е била до мен, макар и на разстояние. Нашите души са вплетени в общи интереси, общи стремежи и това разбирателство, което рядко срещаш дори сред най-близките си. Винаги съм бил тактичен и уравновесен, никога не показвах с думи или действия желанията, които носех в себе си. И все пак, тя ги разпозна. Един ден, разхождайки се, ме спря с думи: "Нищо няма да излезе между нас. " Беше ясна и откровена, вероятно предусещайки нещо, което аз самият не смеех да назова.

С времето, тези думи придобиха различно значение. Години по-късно тя ми каза, че е по-добре така, защото, ако сме били поели по пътя на интимността или на сериозната връзка, нямаше да имаме това „интересно“ приятелство, което сега ни свързва. Днес съм женен, имам дете, а тя продължава да търси своя човек, да живее живота си по начин, който обича – свободна, самостоятелна, с мимолетни отношения, но с очакване за нещо повече.

Срещите ни са се превърнали в нещо много повече от обикновена дружба. Тя ме вдъхновява, тласка ме напред, кара ме да бъда най-добрата версия на себе си – не само в професионален план, но и като човек. За нея свалих 15 килограма, започнах да спортувам, усъвършенствах се във всичко, което можех, за да и покажа какво съм способен. И тя забеляза. Но колкото повече се развивам, толкова по-сложно става. Желанието да бъда с нея, физически и емоционално, расте с всяка среща, всяка размяна на погледи и думи.

Тя обаче е ясна – не иска да ми бъде любовница, не иска да ми развали семейството. ДА, имам семейство, което обичам и уважавам. Много жертви и усилия съм направил, за да бъда съпруг и баща, и това ми носи истинско удовлетворение. Но от друга страна, съществува този пламенен стремеж към нея – една жена, която не просто ме привлича физически, а ме кара да чувствам, че съм намерил съмишленик, някой, който мисли и усеща света така кото мен.

Не мога да определя това като любов в класическия смисъл на думата. Това е нещо по-дълбоко, по-сложно, като неутолим копнеж, който не се изчерпва със сексуалното желание. Тя е човек, който разбира същността ми, и в това има нещо много по-силно от физическото привличане. Чувствам се притеглен към нея по начин, който надминава обичайните рамки на влюбването. Тя е като огън, който ме поддържа жив, но същевременно ме изгаря отвътре.

Сега, когато тя флиртува с мен несъзнателно. Както всяка жена така и тя обича да показва своята сексапилност независимо с кой е... , и когато ме пита дали искам нещо повече, аз продължавам да отричам истината. Казвам, че ми е приятно да бъда в нейно присъствие, че нашите разговори ме обогатяват и правят дните ми по-разнообразни.... Естествено, инициативата за срещите ни винаги е изцяло моя и аз никога не очаквам нещо в замяна за това, че съм я завел на хубав ресторант, на басейн, на дискотека. Това са мои решения, мои инициативи, и не е правилно като мъж да искам нещо в замяна, колкото и добре да са минали нещата.

В нашия случай се получава нещо подобно – двама души, които се уважават, харесват се, имат много общо, но не могат да стигнат до физическа близост. И това започва да води до отегчение, защото все едно липсва нещо съществено във връзката ни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 13 дни
hash: ce31f52e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ти си влюбен.
Но имаш семейство, жена.
Не ги губи, заради тази, която флиртува СЪЗНАТЕЛНО, защото една жена както показва сексапил, може и да го скрие и да не увърта женен мъж и да го пита иска ли нещо повече.
Не подценявай жените, жена ти ще разбере за изневярата и ще бъдеш баща от разстояние. Тази жена ако е искала сериозни отношения, да е създала семейство.
Волна, свободна, лека жена. Предлага се на женен мъж. Адски долно.
Не виждаш картинката отстрани, защото си влюбен.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 2d5c54a7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Жена ти знае ли и какво мисли за нея?

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 22cd053d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Изгледайте заедно филма “Винаги в същия ден”. Тези истории са чудесни за гледане/четене/разказване, но истинският живот е хубав, когато е прост. Помислите и според мен... вземете си една квартира и се обичайте. Но първо изгледайте филма.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 9b318b2cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Какъв непочтен човек! Защо не кажете на съпругата си, че и тя може да си има един такъв приятел извън семейството, който да я заведе на басейн, дискотека, хубав ресторант?

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 06280dd7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Знам за какво говориш. Имам такъв мъж до себе си. Мъж в сянка. Мъж-всичко. Допълващ ме, разбиращ ме, говорещ С МЕН.
Но при нас секс има. С малката разлика, че не той беше причината да сме заедно, а завършек на огромната ни любов, съвсем естествен резултат.
Аз също обичам семейството си. Много повече отпреди дори.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 845ccba2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това е писано от жена, която се упражнява стилистично :) иначе темата за мъж и жена в приятелската зона е дълга. някои излизат от нея и дори се женят. но обикновено няма развитие, още по-малко към приятели с привилегии - тоя тип отношения са за мъж и жена, които не са приятели; познати са и си имат някакво минимално доверие само.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 8b9bd1b56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Ха-ха, отвъд възвъшените и тинтифлюшени думи, ще ти кажа твърде симплифицирано какво представляваш ти:
едно куче, на което около врата му са монтирали сравнително стегнат метален обръч, върху който е заварена една метална пръчка напред, а от пъчката на къса връвчица е увесена апетитна пържола - на 2-3 педи пред носа му. Кучето винаги има "вдъхновение" и стремеж напред, но колкото и да тича след пържолата, тя винаги остава на 2-3 педи пред него! :)
Горката ти жена! Ако знае само по кого точиш лиги...
А дали и тя си няма по някой "вдъхновител"?
Иначе хубаво те е програмирала твоята "приятелка"! Докато чака принцът на бял кон, който ще ѝ откъсне цветето, ти го заместваш, но "без да искаш нищо в знамяна" :) А апетитната пържола дали не я искаш?
Добро куче!

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 0b3c369708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А съпругата ти как приема това "приятелство"? Изобщо не е коректно спрямо нея всичко това, което си написал.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 0eb1116a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да оставим съпругата ти настрана, защото на всички се случва да залитнем в грешна посока - не е краят на света.
Но - ми е интересен твоя романтичен поглед за вашите отношения.

Отстрани нещата изглеждат по съвсем друг начин. Ти си влюбен, а тя не е, но те държи в качеството на "придворен шут" в свитата си, с която си прави секс без задръжки, докато ти точиш лиги.

Кажи и, че си зает за седмица и не и обръщай никакво внимание и ще видиш колко ви е силно "приятелството".

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 7cb9f23e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Спри да й обръщаш внимание за да се приземи малко. Явно си въобразява, че още 30-40г ще е млада и ще я търсят, но времето е на самия финал. Спри да се вманиачаваш с някакви велики очаквания - самодоволна кокошка е и толкова.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: e5b23ccb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Упрекнаха те горните коментари и знаеш, че е с право. Няма да те критикувам и аз, ти си знаеш. Бих искала да ти дам друга перспектива, понеже аз самата съм била пред подобна дилема, както и много други хора: може да те кара да “летиш” тази твоя позната, но я си отговори честно можете ли да теглите заедно каруцата на живота? А, можете ли да го правите в относителна хармония? За жалост, реалността е такава, че човек трябва да прави избори. Вълнуващите контакти не са тези, които са най-полезни в бита. Избрал си да си съпруг и баща. Изборът вече е направен и повярвай ми: чудесен избор е. Не си разваляй хубавата оплетена кошница за една химера. С нерадост забелязвам, че все повече зачестяват истории, подобни на твоята (и от мъже, и от жени). Обяснявам си го с това, че животът в България е напрегнат, труден, суров, дори за тези, които са що-годе добре финансово. Затова сме се втурнали целокупно да тичаме след химери, романтики, един вид спасение от сивото и трудното. Не казвам, че трябва да се мъчим като жертвени агнеци, не. Просто казвам, че човек трябва да се стреми към простичък живот. Там е качеството, там е истината, там е отговорността, която е път към свободата. Бъди мъдър!

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 5604485aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ти си така наречения, , Гут гай, , тоест добро момче. Тая си иска зверски от теб, а тия само я развеждаш без да я чукаш зверски. Иска ти се да я чукаш, но чакаш тя да те прелъсти и да те завлече в хотелската стая. Само, че ти си мъжът и тоя хот се очаква от теб, а не от нежния пол.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 5f1ea2040c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз не разбирам женените хора с деца кога намират време честно. Те необвързаните са много заети, то по-лесно да метнеш някой семеен. Трагично. Иначе съм била и от страната на “приятелката” ти с тая разлика, че аз наистина обичах този мъж, а за нея не мога да кажа същото. И точно защото го обичах осъзнах, че трябва да го оставя да бъде щастлив със семейството си, което е градил години наред. Той самият каза, че ако аз не го оставя, той не може, което потвърждава тезата, че мъжете просто обичате да сте на двата стана и да взимате всичко възможно от всякъде. Хубаво си помисли струва ли си целият риск. Моят опит показва, че не.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 5f1ea2040c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Защо всички мъже имате нужда от жената вкъщи, която да Ви готви, пере, чисти, изгледа децата и от една тръпка навън за “любов”? Може ли някой мъж да ме просветли? Мерси.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: cbc8a70ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Концентрирай се върху жена си и спри срещите, далеч от очите, далеч от сърцето. Жена ти знае ли, че харчиш пари за друга? Ще разбере и ще останеш сам

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: c84d5bddbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Мисля че 7 най-добре е описал/а ситуацията. Колкото и възвишено да предаваш нещата, това е истината. Катоя искаш тази, не е трябвало да се жениш и създаваш дете с друга. Точиш лиги по фльорцата и ни пишеш тука врели-некипели, всички сме били влюбени и знаем какво е, ама аз поне не съм бил влюбен в някаква, пък да се женя за друга, няма смисъл да измъчвам хем себе си, хем други хора, а ти това правиш. Надявам се като я изчукаш зверски в един момент да ти мине и да разбереш, че заради едната дупка не си струва да оставяш детето си без бащина грижа. Груб съм, ама си го заслужаваш, защото се държиш като обикновен влюбен глупак, като кученце с примамка, както добре е написал/а номер 7.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 080a32f6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 7 е прав/а, тая приятелка те държи на къса каишка, за да се въртиш около нея и да й удовлетворяваш желанията, без да искаш нещо в замяна.
"Това е нещо по-дълбоко, по-сложно, като неутолим копнеж, който не се изчерпва със сексуалното желание" - да, винаги това, което нямаш или не можеш да имаш, е по-желано от това, което имаш. Мацката го знае много добре и го използва подобаващо, за да се въртиш около нея като кученце :-)
Ж53

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 2aa8030626
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Като чета форума, се чувствам малко като човек, който най-накрая си отваря очите и проглежда. От друга страна, се усещам като дете, което е направило някоя голяма глупост – примерно, хвърлило ключовете на колата на баща си в реката, само защото му се е искало нещо забавно да стане. И след това слуша как възрастните му се карат, и се чуди: "Защо всичко трябва да е толкова сложно? Аз просто искам да се забавлявам... " :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 379de0235c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ах как бързо ще се приземиш, когато твоето семейство, не жената, до която си лягаш всяка вечер, а една мебел, която даже ти принадлежи, наречена семейство, та когато разбере, приземяването ще боли.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: ce63ee2723
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Нали знаеш, от два стола, та на земята. В един момент ще се окажеш и без семейство (защо е въпрос на време жена ти да разбере), а и без приятелка (защото спиш ли с нея гаранция отношения ви ще се прецакат) и ще си останеш сам. Като си бил толкова влюбен в тази жена, защо създаде семейство с друга, че и дете си имате, за да стане всичко още по-объркано?
Сега, най-добре порасни и приеми сериозно ролята си на съпруг и баща и спри да витаеш в облаците, защо нищо добро няма да излезе накрая, освен куп наранени хора (вкл. детето ти). Предполагам, че не искаш това, нали? Вече не си тийнеджър и носиш отгорност и за други хора, не можеш да следваш само собствените си желания. А и от опит ти казвам, да спиш с най-добрия си приятел е почти сигурен начин да развалите приятелството си. После се чувствате неловко и не смеете да се погледнете в очите, уж всичко е като преди, ама не е... не го прави!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 0a464bf60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Няма лошо, авторе. Единственото, което липсва е да уведоми жена си, че и в отворена връзка.
Намерението при тез за трети човек е факт, това че не се е осъществило не я изключва от връзката ви, не е по твои задръжки.
Жена ти в такъв лучай също има правото на "жокер" помощник.
Бъди мъжкар и я уведоми за тази свобода в семейството ви.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 2aa8030626
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Знаете ли, често си мисля, че много хора, особено жените изпадат в огромна фрустрация когато се говори за изневяра в разговорите. За тях семейството е място на обич и вярност, и когато се случи изневяра, всичко, в което вярват, сякаш се руши... Аз също самия не знам как ще реагирам ако разбера за изневяра. Но за мен лично най-силно се откроява онази приказка „децата се правят с любов“. Това наистина прави разликата между секса със съпругата и секса с приятелката. Създаването на деца е като стълб, който крепи и прави семейството истински здраво.

Но няма да се лъжем – сексуалните желания извън семейството не са нещо нечовешко. Съвременната култура и медиите направо ни заливат с всякакви изкушения. И макар че е важно да си напомняме за границите, истината е, че много жени, с които съм говорил, вярват, че изневярата не е изневяра, ако никой не разбере. Като по-млад стигах до извода, че ако някои хора нямаха страх да бъдат разкрити, щяха да изживяват най-мръсните си фантазии и да правят секс с половината град.

В крайна сметка, сексуалните желания са част от човешката природа, но разликата между секс в семейството и извън него е най-осезаема, когато става въпрос за създаването на деца и за любовта, която изгражда това семейство. Това е нещото, което продължава да прави тази връзка толкова специална.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 0f8c761e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   То епитети, въздишки, чудо да опише авторът обикновена похот. Искаш да внушиш на потребителите, че твоите чувства са чисти и възвишени, и пак не ти се получава като чета коментарите. Не е за толериране такова поведение, още повече на съпруг и баща, който живее в розови сънища, заради ПРОСТО приятелка. Тя ако те харесваше, не говорим дори за чувства, нямаше да чака да създадеш семейство. Подхранваш увлечението си към нея, самозаблуждавайки се, че имате нещо специално, а тя чисто и просто си гледа кефа с други мъже. Не случайно си в графа приятел през всички тези години, тези приказки за вашето приятелство нямаше да ти ги говори, ако имаше чувства към теб. Нищо не липсва във връзката ви, защото е приятелска и интимност там няма.
Коя жена ще избере приятелството пред любовта на един желан от нея мъж? !? !
А ти защо въобще се ожени?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker