Как флитрувате успешно на работа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как флитрувате успешно на работа?
преди: 28 дни, 18 часа, прочетена 793 пъти
Харесвам колежка, но работим заедно на отговорни позиции и разговаряме почти всеки ден. На сходна възраст сме и се разбираме много добре. Има общи интереси, смеем се на шегите си, бих казал, че си общуваме като близки колеги, а се познаваме само от 3 месеца. Всъщност тя практически се намира и над мен в йерархията на фирмата.

Досега никога не съм опитвал да търся романтика с колежки, но как е правилния начин?

Първо е трудно защото не можеш да си директен с колежки.

Ако пък не си директен и просто си приятелски настроен за някакъв период от време рискуваш да влезеш в френдзоната и да изгубиш шансовете си. После да излезеш е много по-трудно.

Какви съвети бихте дали? Как можеш да подходиш, че да не я среснеш, ако се окаже, че няма да се случат нещата и да опипаш почвата, но без да се вкараш в френдзоната?

Сещам се само за кафета през обедната и излизания и с други колеги след работен ден в офиса. Но не ми изглежда достатъчно и убедително. Или да пробвам да съм по-неформален на някое фирмено събиране.

Как флитрувате успешно на работа без да е опасно в самото начало и да можете да спрете, ако сигналите са необнадеждаващи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 28 дни, 9 часа
hash: 14781bca16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не флиртувам с колеги.
Ако искаш сериознс връзка с нея или трябва да напуснеш или трябва бързичко да се ориентираш към предложение за брак. Второто не ми се вярва да е сред желанията ти

 
  ...
преди: 28 дни, 9 часа
hash: ea01833b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Оф това работещите в офиси сте мега жалки с баналните си офис истории.

 
  ...
преди: 28 дни, 9 часа
hash: 5940eccf3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми направи някакъв малък, но по-специален жест на внимание - занеси ѝ цвете или някаква вкусотийка. Засвидетелствай просто малко повече внимание от "здравей-здрасти" и служебните ви разговори (плюс шегичките около тях). Тя ще разбере, и ако тя направи нещо по-специално за тебе - направо смятай, че "сте се разбрали"!
Оттам-нататъка - покани за излизане само двамата (но не бъди прекалено настойчив... на първото подобно излизане просто ѝ стисни ръката за "чао", на второто-третото я прегърни леко също за "чао", ошити за целувки и т. н. - от третата среща нататък, и то при положение, че си организирал нещо специално по случая).

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 8 часа
hash: a2702f81d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Покани само нея след работа на по питие. Какво е тва с други колеги? Ти болен ли си? Ако откаже значи няма интерес и е просто любезна. Ако приеме ще е супер. Там ще говорите задължително за неща извън работата и ще разбереш на къде бие. Те жените си казват какво ги мъчи. Една ще ти каже, че в момента е добре сама. Друга ще ти каже, че е щастлива с приятеля си. Трета ще ти каже, че не може да го понася. Четвърта ще ти каже, че е сама и чака да се появи някой. И така мойче. Успех.

 
  ...
преди: 28 дни, 8 часа
hash: f2b82f787c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Една проверена от времето мъдрост казва, че там където работиш си вадиш.... (сещаш се какво) в 00 (WC) само за по малка нужда. Толкова по темата.

 
  ...


...
преди: 28 дни, 7 часа
hash: 98f3a5b88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ние и да ти кажем как го праевим, щом питаш за такова нещо или можеш или не. Като секса е, с гледане на клипове не става!

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 6 часа
hash: f6be844b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Не флиртувай на работа!

 
  ...
преди: 28 дни, 5 часа
hash: 27c1b0f5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   С тази френдзона съвсем минах те, крайности, ей така повтарят като папагали каквото сте чули без да сложите собствена мисъл.
Много (забележи: МНОГО) от най- здравите семейства са започнали връзката си именно като приятели първо.
Най-добре се опознава човек, с времето не просто химия, а любов и обич се случват, и след време освен семейство, има и приятелство в такава двойка.
А много от жените бягат точно от такива, които бързат да ги "уловят". За жена с разум това си е огромна червена точка.

 
  ...
преди: 27 дни, 23 часа
hash: 51b7a61ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не мога да ти дам съвет, защото никога не съм си позволил да флиртувам с колежки на работа. На работа отивам да работя и точка. Като си тръгна от там си правя каквото искам.
Иначе флиртът си е флирт и навсякъде е един и същ или го можеш или не. Тези дето директно се нахвърлят на момичетата/жените общо взето не са нито флиртаджии, нито женкари, нито свалячи, а най-обикновени смотаняци с липса на социални умения.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 12 часа
hash: 858758f81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Флирта просто се случва. Ти правиш малко повече отколкото за другите, тя също, търсите физически контакт макар и съвсем минимален, невинен, дори незабележим. Усмивки, погледи, чувство... Няма нужда да правиш нещо кой знае какво или пък тя. Просто когато двама души се привличат всичко което правят лека полека води към другия. Имам интересни отношения с по-възрастна от мен колежка. Двамата сме си най-добри приятели. Помагаме си много, както на работа така и в живота. Същевременно се натискане понякога, показваме си голите снимки и тн... Но без секс. И никога не сме се чувствали странно, неловко или нещо от сорта. Някога можем и до секс да стигнем, но за няколко години щом не сме стигнали, явно не е толкова важен. И двамата сме женени и определено не се държим за резерва, не си даваме напразни обещания и тн... Просто си прекарваме добре заедно, добра комбина сме и разтоварваме малко стреса понякога.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 8 часа
hash: 6a8f8dbf56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз бях в подобна позиция с приятеля ми. Работехме в една фирма, аз му се водех мениджър. Виждах, че има интерес към мен, и аз направих първата крачка. И започнахме да имаме отношения. Не го демонстрирахме на работа, но на практика всички знаеха. И въпреки, че ситуацията е деликатна при такава динамика, на никой не му пукаше. Фирмата така или иначе затъваше и скоро след това фалира. Сега сме заедно и сме щастливи и не съжаляваме грам. Той бързо си намери работа, в момента изкарва повече от мен и аз съм си супер щастлива.

Ако държиш много на работата си и смяташ, че отношения с колежката могат да са проблем за фирмата, определено е трудно ситуация. Особено, имайки предвид какъв е пазарът на труда в момента. Но, честно казано, личните отношения между колеги са често срещани и далеч не са толкова скандално нещо. Така или иначе работата е до време, а жената за цял живот. Ако е обратното, тъжно за теб.

Според мен, опитай си късмета. Започни да правиш неща за нея, когато забележиш, че има нужда. Като отиваш да си направиш кафе, питай я дали и тя иска. Някой път като останете в офиса до късно, ако тя е без кола, ѝ предложи да я закараш. Важно е да са неща, от които тя действително има нужда в конкретния момент и показват мисъл и желание да ѝ помогнеш. И наблюдавай как реагира. Ако тя започне да демонстрира интерес към теб, покани я някъде. На кафе е вариант, но примерно поход в планината може да ѝ е по-интересно. Накратко - мисли за нейните нужди и желания и карай постепенно. Успех.

 
  ...
преди: 27 дни, 7 часа
hash: 49345d8793
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Подкрепям номер 4, това е правилен начин!

Само, че, за да не се получи неловко, го направи, когато виждаш явни индикации от нейна страна, че те харесва, и че има много още какво да си кажете, и просто времето в офиса не ви стига...

И вече по нейната реакция ще проличи нейното истинско отношение към теб.

Ако се съгласи и излетете не бързай с действията(прегръдки, целувки...! Внимателно подбирай момента за тях като следиш нейната реакция... (Може да бъдат и на втора, трета среща. )Пробвай примерно първо само да й подържиш ръката и леко да я галиш...

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 6 часа
hash: 01dea92814
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Без съмнение трябва да имаш добро отношение към работата си и към нея. Трудното е, че може да ти каже не за среща извън работа като първосигнална реакция дори, тъй като може да бъде изтълкувано като нещо опасно. Един колега тръгна с колежка след като на няколко пъти излизаха с други колеги двама колеги на бар уж като да се видят след работа. Бяха две жени и двама мъже. Другият мъж всъщност му беше приятел и играеше роля в негова полза. След втория или третия път така този друг колега си тръгна по-рано и ги остави двамата сами в бара. И така превърна ситуацията в среща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker