Има грешно мнение за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има грешно мнение за мен
преди: 28 дни, 7 часа, прочетена 415 пъти
Аз съм на 30, той на 42. Той е много красив мъж, супер забавен, изключително трудолюбив, с много интересни хобита и също така спада към по-богатите хора в България. Живеем и двамата в провинцията. Ние се познаваме с него от близо 12 години. Не сме били супер близки, но не сме се чували и само да си честитим някой празник. Винаги сме имали готини разговори, изкарвали сме си чудесно каквото и да правим и ако случайно е нямало кой по-близък да ни изслуша е можело да си звъннем, за да си изговорим "тъпотиите".
Преди около 2 години започнахме доста често да се виждаме, тъй като открихме обща страст, пробвахме да извършваме дейността заедно и се оказа, че си ни е супер, така че той си ми стана основен партньор във веселбата. Разбира се, с времето задълбочихме познанството си и аз нямаше как да не изпитам любовен трепет към него, но осъзнавах, че не съм достатъчно красива, амбициозна и подходяща генерално за него. Така че смятах малко да се отдалеча, но в този момент той ми отправи предложение. Да имаме деца заедно, но да не сме заедно, защото явно не сме влюбени един в друг. Той ще ни подсигури финансово и ще полага грижи за децата, когато и колкото възможност има, но те ще са си при мен. Планът звучеше добре, защото аз трудно се влюбвам, но бавно разлюбвам и бях наясно, че поне 2-3 години ще го мисля него и времето ми за деца намалява. Винаги ми се беше искало да създам семейство по любов, но пък получих възможност поне да имам деца от човек, който много харесвам и имам някакви чувства към него. Помислих няколко дена и му казах, че съм съгласна да действаме.
Неговата идея беше да се случи чрез инсеминация. По моя инициатива правихме секс и определено не беше секс с чувства от негова страна, а в следствие на това и аз не бях особено отпусната. Забременях бързо.

С двете чертички той стана много грижовен и почти обсебен. Взе ме на всяко едно пътуване тази година, като отмени по-екстремните си преживявания, за да съм му пред очите и да може да ми помогне, ако има нещо. Аз карам много лека бременност, всичко е чудесно, но той въпреки това гледа още повече да се чувствам добре. Аз за тази месеци още повече се влюбих в него, защото той си позволява много по-често от преди да ме прегръща, гали, целува. Държи се все едно съм му половинка, но вечер просто не се прибираме в един дом и не правим любов. По план не трябва да живеем заедно, но преди седмица дойде при мен и ме пита дали все пак не искам да се преместя в неговия дом, имало време да направи детска стая и така можел да ми помага в първите месеци. Аз не разбрах явно както трябва какво ме пита и помислих, че има чувства към мен и исках да му дам кураж да ги сподели с мен. Той се опита деликатно да се измъкне, не му се получи, защото в един момент изръси нещо като "Ти си материалистка, аз не мога да се влюбя в теб. ". Думите със сигурност не бяха същите, но смисълът беше такъв. И там вече го помолих да си тръгне, след което плаках с часове.

В неговата глава явно аз съм се съгласила да имам деца от него просто заради финансовите облаги. Без които нямаше да се съглася със сигурност в интерес на истината. Просто защото аз никога не съм инвестирана в материалните блага и това винаги ми е било на заден план, а разбирам времената, в които живеем. Аз мога да предоставя на децата си, вярвам, добро възпитание, мога да ги науча на дух, любов и щастие, мога да им дам препоръки как да се поддържат здрави, мога да ги насоча как да бъдат социално полезни и полезни на себе си едновременно, но не мога да им преподам уроци за това да бъдат амбициозни, как да надскачат другите материално, как да ръководят успешно хора и т. н. Защото аз не съм такава. И винаги съм си представяла, че бащата на моите деца, ще може да им даде това, което аз не мога. И така и стана...
Но сега той има съвършено грозно мнение за мен. И аз съм емоционална нестабилна и не мога да му обясня адекватно нещата, така че да вникне в същността ми. А всъщност аз мислех че до сега доста сме се опознали и не би трябвало да има лошо мнение за мен. Все пак той пожела да бъда майка на неговите деца и да имам основна роля в тяхното възпитание... Ние така сме го говорили...

Пиша, пиша и не знам какво искам от вас. Може би нищо. Може би просто да се излея, извинете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 27 дни, 7 часа
hash: 9aec73f367
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Коментарът ми най-вероятно ще прозвучи грозно, но наистина, с какъв акъл се съгласяваш да правиш деца с човек, с когото нямаш връзка, не сте официална женени, и за капак на всичко, той не изпитва чувства към теб. Мисля че си постъпила изключително тъпо и наивно като си се навила на такова нещо. Да имате деца, но да не сте заедно, защото не се обичате. Кой ще им подсигури на тия деца издръжката при положение че не сте двойка и не сте семейство? Утре може да ти обърне гръб и да се хване с друга. А теб и децата, кучета ги яли. Наистина чужбина има хора, които прилагат този метод, но се прави чрез агенция, все пак има някакъв контрол поне в началото.

Въпросният мъж се възползва от теб. Или не му харесваш достатъчно за да му странен официална половинка, или той просто не иска да има половинка, защото желае да живее като ерген. В същото време обаче, му се иска да има все пак някакво поколение с което да се хвали, и за целта е избрал теб. Краен егоист и психопат.

А ти как тъй му се водиш по акъла? Как изобщо ти е хрумнало да имаш дете от мъж, в който явно си влюбена, но той няма никакви чувства към теб? Как може да се съгласиш на такова унижение?

Ако не си в напреднала бременност, те съветвам да направиш аборт и да прекратиш всякакъв контакт с този психопат.

 
  ...
преди: 27 дни, 4 часа
hash: fe7fe3f425
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И двамата сте еднакво сбъркани!

 
  ...
преди: 26 дни, 19 часа
hash: 5bf8bac596
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Трябвало е преди да се съгласява да му родиш дете ясно да му дадеш да разбере, че имаш чувства към него. Нищо чудно, че те мисли за материали стока и златотърсачка. И вече ще е много трудно да промениш мнението му. Предвид кашата, в която си се забъркала, все пак те съветвам да бъдеш честна с него. И задължително да признае детето при раждането, за да си спокойна, че няма да избяга от отговорност към него по-нататък.

Лелеее, какви хора има... И той, и ти сте супер незрели и безотговорни.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 17 часа
hash: b1db96801b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Много ниско самочувствие имаш и това се усеща от "хищниците". "Не съм красива за него, не съм амбициозна, не съм достойна, не мога да дам на децата си.. " - сериозно? Как го реши това? В сравнение с кого? Кой стои по-долу от теб и с какво? Някой ти го внуши това, или?

Ти се самобичуваш от всяка дума. Как искаш да те уважават, като сама не се уважаваш?

"Той няма добро мнение за мен" - и това твой проблем ли е, или негов?

За създаването на деца "по сметка" не мога да дам категорична рецепта, защото много жени "изгоряха" уж от голяма любов. И това не е гаранция за щастие.

Единствено това "децата да са при мен" е нечестно, защото щом децата имат двама живи родители, трябва и двамата да ги гледат. Това, че подхвърля едни пари, нищо не значи.

Странен случай. Мъж, с 12-години по-възрастен, иска уж деца, но без ангажимент, без да ги взема при себе си, само с някаква издръжка. Защо така?

 
  ...
преди: 26 дни, 12 часа
hash: 32837645a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нямаш уважение към себе си. Той как да има такова към теб?

 
  ...


...
преди: 26 дни, 6 часа
hash: d8276cc6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Женкар и манипулатор, който иска да си живее живота и да хойка, затова хитричко е решил да ти вмени вина, че си материалистка. Е, аз например не бих могла да имсм деца от мъж, към който не изпитвам чувства.
Ако си в ранна бременност, вдигни телефона и му кажи, нче си уговаряш ден за аборт и с темата приключвате. Размислила си и не искаш деца без брак. Кажи му, че са ти се появили чувства към него, но виждал, нче той няма и не е имал такива и няма смисъл да си съсипваш живота
Всеки има право да обича и да бъде обичан, и децата му да бъдат отгледани в дом с любов с двама родители.
Като е толкова заможен господина, защо не си плати нс сурогатна майка и да си тръсне отрочетата на детегледачка да му ги гледа, а вместо това ще съсипва твоя живот.
Как им се връзвате на тези самовлюбени егоист, не знам.
Никакви деца без брак! За мен това е закон!
Омъжена съм от много години и не бих приела да раждам деца без брак, дори и да живеем под един покрив.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 4 часа
hash: 4a4ff46662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Звучи като гей

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker