Изоставена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изоставена
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 5505 пъти
Здравейте, приятели,

Пиша тук с надеждата да намеря хора, изпаднали в моята или подобна на моята ситуация, за да споделят съвети и мнения как да я преодолея.
Та на въпроса - преди месец, след година и половина връзка, приятелят ми ме изостави с думите: "не съм щастлив, няма я тръпката вече, не знам какво се случва". Той е от друг град, изнесе си багажа от къщата на баба ми, в която живееше и отиде на квартира. Същият този човек седмица преди да се разделим беше изключително щастлив и ентусиазиран от факта, че ще си купувам жилище и ще живеем заедно. Поведението му страшно много ме натъжи и обърка. Не спирам да плача, отслабнала съм, трудно спя. Мисля постоянно за него. Излишно е да казвам, че продължавам да страдам и го обичам страшно много. Избягвам да му се обаждам, той обаче ме търси на няколко пъти, говори ми за неща, които сме правили преди и т. н. Старая се да се държа на положение, да не плача на телефона и да не показвам, че страдам.
В един от тези разговори му казах, че го обичам истински и той каза: "знам всичко, просто не ме притискай".
Какво да направя? Как да си го върна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d8cfd53d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Няма как да си го върнеш, ако той сам не иска... Щом седмица преди това е било съвсем различно, все пак го питай дали няма друга?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e272309db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Този индивид не знае какво иска, защо ти звъни и ти напомня стари случки? ! Каква му е целта? Спри да му вдигаш, остави го да се изясни със себе си и щом "няма тръпка" няма какво да направиш.. Според мен трябва да се отдалечиш от него, покажи му какво е изгубил и ще видиш как ще дотърчи с подвита опашка!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 43a6c64221
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не му се обаждай изобщо и не му вдигай телефона когато ти звъни. Да не говорим пък да му казваш, че го обичаш. Както си описала нещата, ти си по-влюбената и той е абсолютно наясно с това и го използва. Поведението му няма какво да те обърква, ами много категорично показва, че има друга... обаче не е много сигурен още в нея и си те държи като резерва. Точно това цели с обажданията си - да те държи в напрежение, на stand by... да си объркана и да мислиш за него. Напомня за себе си, за да не ти позволи да го забравиш и ако удари на камък с другата, или не се получат нещата, да доприпка обратно при теб (много разкаян и влюбен, разбира се). И ти сигурно ще го приемеш, защото го обичаш... и ще живее пак в къщата на баба ти, а после и в твоето жилище. Не го допускай! Съжалявам, но погледни трезво на нещата, този те използва, че и нагъл на всичкото отгоре - да не си го притискала. Горе главата, имай куража и волята да прекратиш всякаква комуникация с него. Убедена съм, че ще срещнеш правилния човек и то много скоро! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 02761a023c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те обича, той сам ще се върне, за сега постъпваш правилно, нека той те търси, това означава, че и ти му липсваш, виж, може би причината не си ти, вероятно има нещо друго, мъжете рядко споделят абсолютно всичко, би трябвало, но... мъже, какво да се прави, просто не прибързвай да си правиш изводи и заключения, съвета ми е дай му време, ето и той те е помолил за това, трудно ти е, но няма как, ако успееш, той ако те е обичал ще го оцени и ще се върне при теб, така е според мен, успех!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ee3ef27ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти в случая нямаш голям избор, но за това след малко, първо да поговорим за него :)

Вероятно държи на теб, но това което ти е казал в прав текст и след това със звъненето не го разбирам. Ако е мислел поне малко за теб, вероятно би трябвало да не те търси и да те остави да се възтановиш. Всичко е малко странно.

Сега за теб : От личен опит знам, че колкото и един човек да е здраво стъпил на земята, да не е лабилен психически, ако се срещне с някой объркнан човек, който си сменя мнението или прави противоречиви неща, често и той самият се побърква :(

За това ти прецени какво искаш. ако искаш да си добре психически най-добре е наистина както са ти казали вече, просто да не контактуваш с него. Не дълбай каква е причината за неговото поведение, не любопитствай и без това ще ти е много трудно. Приеми че нещата за да са добре за теб и определено щом те е наранил така, ще го направи пак, това е сигурно.
Мисли за себе си, бъди егоистка в случая, не можеш да се държиш добре с човек, който е бил меко казано нетактичен и неприятен.

Отдавай се изцяло само на човек, който не с думи, а с действия ти показва че си важна на него, иначе щше е загуба на нерви и енергия да го разбираш и да му влизаш в положение.
Успех, като постигнеш това, ще разбереш думите ми :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4d9bc3f4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Задушаваш го!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8822af2c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   в същото положение съм - скъсахме преди месеци поради липсата на чувства от негова страна, а същевременно продължава да ме търси и да иска дори да сме 'приятели за секс' :х и знаеш ли какво, обичам го, но не бих си го върнала обратно. кажи ми, необходимо ли е да бъдеш с него, а да знаеш, че я няма тръпката, емоцията? ! обичаш го, но не можеш да го задържиш на сила, не и емоционално. боли те и ще продължава да те боли ако мислиш за това как да си го върнеш. и мен ме боли, имам нов приятел, а още обичам и плача за стария, но така е много по-добре и за двама ни. не бъди егоист, остави го и се опитай да бъдеш щастлива. мисли за лошите ви спомени, така няма да съжаляваш ;) приеми факта, че сте разделени и прожължи напред

~Рия~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 248e441eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ами просто н го притискай - остави го!
Като ти се обади не се опитвай да си го върнеш и да поговорите за вас, а му разказвай какво си направила, разказвай му къде си излизала, с кои приятелки си се виждала. Щом те търси - явно му пука как си поне и може би му липсваш. Успокой се! Нека сам поиска, ако поиска да се върне при теб... но той няма да се върне при ревящата и смачкана жена, а при онази свежата, усмихнатата, щастливата, към която има тръпка!

А в крайна сметка, мила, ако той не желае да се съберете отново... за какво ти е да си с човек, който не те иска? След време ще страдаш повече ако го "накараш" да бъде с теб!

Единственото, което можеш да направиш е да си щастлива заради себе си и да продължиш... ако той те догони - ок. Ако не те догони, може би ти ще настигнеш по пътя си някой. Но стоиш ли си на едно място... ннищо не правиш, нали?

Успех
Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2385fa3260
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Благодаря на всички за коментарите и специално на Плам, която ми е и адашка на всичкото отгоре. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2db7f8bfeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз много не обичам такива детски работи, момчето просто се е уплашил от това, че ще живеете заедно и не е готов за това. Разбираемо много мъже искат свободата си за по-дълго време. Ти по никакъв начин не му показвай, че се интересуваш от него. Когато ти звъни му кажи, че си навън с приятели и не можеш да говориш сега или пак си заета с нещо друго. Остави му време да помисли, ако сам се върне значи не е чак такъв страхливец, ако ли хубаво. Но ти в никакъв случай, не го чакай.. Ако излезе нещо по-добро от него не се замисляй.
подпис Слънчо

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7f60f8fcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж съм първо. Не можеш да си го върнеш, не се заблуждавай. Не знам колко наивен трябва да е човек, който да си мисли, че нещата могат да бъдат както преди. Купи си Лексотан от аптеката. След един месец и помен няма да има от него в главата ти. Това не е майтап, доказано е и действа. Аз бях така, след като ме напусна гаджето (вече бивше).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker