Защо искат да се разделим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124192)
 Любов и изневяра (30576)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3347)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19285)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо искат да се разделим?
преди: 23 дни, 15 часа, прочетена 572 пъти
Здравейте, жена съм от дълго време не ми вървеше в любовта, за разлика на моите 2 приятелки те винаги си имаха някого, а аз не и по разни празници все ме влачеха с тях, чувствах, че го правят като за моя утешителна награда и все ми беше неудобно и че ги притеснявам въпреки че твърдяха, че не е така.

Мина доста време успях и аз да си намеря моя човек, в началото те много се радваха, за мен всичко хубаво, но се появи един за мен дребен проблем те двете много държат да излизаме по двойки два пъти с моя излизахме на такива срещи и той определено не се чувстваше добре, казва че не му е приятно и не желае да излиза с тях, защото няма общи теми с техните приятели, което е разбираемо два пъти са се виждали. То и аз не съм била фен на подобни срещи, ако сте си много близки да ама, като сте си бегли познати не става.
Тактично отклонявам напиращите покани. Поне се усетиха и спряха, но когато излизам с тях често чувам разни реплики от типа "когато се разделите", "ако ти изневери" и такива подобни, което за мен е странно, защото всичко между нас е супер. Отделно всеки три дни (петък, събота и неделя) ходим някъде под някъде визирам обикаляме България или съседните близки страни и това направо се явява като трън в очите на моите приятелки, всеки път коментират като, че ли с доза завист, което е абсурдно за мен, защото не като да кажеш с месеци да ходя на екзотични дестинации и не разбирам с какво толкова ги дразни това.
Всеки път уж на шега казват нещо, но виждам, че не е така.
Не разбирам от къде и защо е това отношение от тях, уж са ми най-близките пък се държат, като врагове...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 23 дни, 15 часа
hash: 868bcdec28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей! Според мен изобщо не са ти истински приятелки и трябва да се дистанцираш от тях. Не им с споделяй нищо за личния ти живот. В България хората са така. Злобни и завистливи. Приятелите са само за маса. Да излизате някъде на кафе и т. н.

 
  ...
преди: 23 дни, 15 часа
hash: 4cfe7511ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ти си жена и още не го разбираш. Явно си много рядък човек.

Мъжете са заедно и винаги се подкрепят. Когато единия падне на земята като ранен войник другия веднага ще го изправи и ще му даде кураж.

При жените е обратното. Ако една се чувства сломена, ще направи така, че и другите жени около нея да са в същото положение.
"Ако аз се чувствам нещастна, ще направя така и другите жени около мен да са нещастни"
Имай го в предвид и разчитай сигналите. Нищо чудно да внесат интриги да те разделят с приятеля ти.

 
  ...
преди: 23 дни, 13 часа
hash: 318735ebb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Изолира те като пич. Нямал общи теми, дъра-бъра. Винаги мъжете се сдушват около нещо, просто гледа да те изолира, да нямате компания. Да си ходите само двамцата, като скачени съдове. Тип нарцисистично, ревниво поведение. Двойката трябва да има и компания. Ако не са твоите приятелки и гаджетата им, поне негови с техните. Но нещо ме съмнява да има такова нещо с негови приятели. Само двамата ли сте винаги?
Доста наивно си мислиш, че някоя ти мисли лошото. Просто явно виждат, че те изолира и с това мъкнене из страната ти замазва очите. Пак нарцисизъм. Какво работите, че 12 дни в месеца ходите по света и у нас? Какви ще да са тия заплати? Няма лошо, но това е стандарт, който едва ли ще е вечен. С репликите им относно изневяра и раздяла може би искат да си отваряш очите и да не хвърчиш в облаците. Но щом предпочиташ да вярваш, че припадат от завист, добре.
Много такива съм виждала, които си мислят, че техният е идеален, а приятелките се пукат от завист. А се оказва, че идеалният кръшка, или е луд ревнивец. Ама са се поизпокарали с приятели, роднини и са позволили на милото да ги изолира.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 13 часа
hash: a337747d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Между вас е супер, ама не точно. Някак историята е крайно скалъпена. Ти не обичаш човека до теб, обичаш че се “мотаете по 3 дни”. По всичко описано личи, че ти харесва да живееш така, не да живееш с този човек конкретно. От там ви трябват постоянни излизания, за да се компенсира празното пространство между вас, имай в предвид различията и всичко друго.
Приятелките ти знаят това, то си личи когато обичаш някоя и кога не. Така че дори да ходиш на Междузвездни обиколки и еазходки, това няма да промени не казаното и очевидното.

 
  ...
преди: 23 дни, 13 часа
hash: 1f1a5d0161
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не са ти никакви приятелки. Нормалните приятели се радват на чуждото щастие, а не се дразнят. Бъди си с твоя човек, а тия твоите приятелки" ги зарежи. Сега когато си намерила партньора за себе си са показали истинската си същност. Те не са стойностни хора, така че няма какво да губиш.

 
  ...


...
преди: 23 дни, 12 часа
hash: 3d58ba155f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Завист, мила, завист...

С това се сблъскваш!

Но по-добре, за да разбереш всъщност доколко тия твои "приятелки" са такива?

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 12 часа
hash: cec352dbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Спри да споделяш с приятелките си за това какво са отношенията ти с гаджето ти.
Завиждат ти и лесно могат да те настроят така, че да се разделите.
Няма да усетиш как.
Някой хора не обичат да чуват, че друг е по- добре от тях.

 
  ...
преди: 23 дни, 12 часа
hash: 1ccfb12bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти нямаш приятелки, твоят човек ги е усетил. Гледай си момчето, ще си намерите истински приятели.

 
  ...
преди: 23 дни, 8 часа
hash: 88dbd5633b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8, перфектен коментар.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 8 часа
hash: 88dbd5633b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не общувай с тях, няма смисъл, търси качествени хора за приятели, има такива, това е решението.

 
  ...

...
преди: 23 дни, 5 часа
hash: bed64f0e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Странно. Аз мисля, че приятелките са надушили тоя и затова ти казват че сте разделите
Ходите напред назад и си мислиш че всичко е наред.
Останете цялата седмица у вас без да излизате. Да видим дали нещата ще са супер между вас.
Мисля че ти си изключително егостично, нарцистично, злобно дребно същество което мисли че е над другите.
Но съдбата ще те срещне. Не се притеснявай.

 
  ...
преди: 23 дни, 2 часа
hash: 96fcbb0f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Точно завист си е и за толкова малко все ще се намери да се завижда за 3 дена пътуване и тези край кой знае какво, да не би техните приятели да нямат коли техен си е проблема. Не споделяй нищо повече с тях и да сте зле излъжи ги че всичко ви е наред, щастието винаги дразни такива!


Номер 4 убедена съм че и ти приспадаш към държанието на "приятелките" на авторката същата завислива да не казвам каква си.
Как от написаното успя да разбереш, че не го обича страшен виц все трябва да се хейти и все измишльотини то е написано черно на бяло какъв е проблема ама неее ей такива като теб друго виждат ай сиктир.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 23 часа
hash: 91effbcedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравей, авторке,

По думите ти твоите приятелки ти завиждат.
Сходна е ситуацията и при мен - двете ми по-близки приятелки са в дългосрочни взаимоотношения. Усеща се как им липсва да изпитват емоциите, които аз си позволявам с нови хора - но в същото време - изобщо не е лесно. Споделяй им по-малко за връзката ти, нормално е да търсят нови преживявания. Но не е нормално да ти влияят негативно на взаимоотношенията.

Като цяло не го приемай лично - това е човешката природа. Но ако тези момичета те карат да се чувстваш неприятно, това е друга тема на разговор. Идеята на приятелството не е да те натоварват през по-голямата част от времето. Хипотетично можеш и ти да ги питаш какво ще правят ако ги зарежат тях или не им се развият отношенията, както те искат. Защо ти не го правиш? Нямаш такава потребност.

Може би сме на различни възрасти, но и при мен сме три по-близки момичета, още от университета и съм забелязвала едната приятелка да завижда и да показва много ясно отношение породено от завист. Приела съм го, но просто не й споделям толкова. За мен тя е неудовлетворена в нейните взаимоотношения. Другата не е така, явно при нея нещата не седят по същия начин.

Това, че приятелят ти не му харесват тези двойки е показателно, че на теб нещо ти убягва от цялата картинка. Ако смяташ, че си избрала подходящ и стойностен човек е добре да уважаваш мнението му. Излизай си с тях по женски, защо трябва да излизате като двойки. Намерете си друга двойка с която да излизате. Възможно е той да ти спестявя мнението си за тези твои приятелки...

Имай едно на ум за такива приятелки, които уж в стремежа си да ти помогнат ти пускат мухи в главата. Съдя ги по твоите думи, но може би съм и пристрастна заради моя личен опит.

Ж28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker