Какво мислите за мъжете, които се хвалят, че са били с много красиви жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30573)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3347)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19285)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислите за мъжете, които се хвалят, че са били с много красиви жени?
преди: 23 дни, 12 часа, прочетена 707 пъти
Какво мислите за мъжете, които се хвалят, че са били с много красиви жени, че са имали много красиви гаджета, а самите те не са нито хубави, нито имат пари, и някои от тях дори никога не са ги виждали изобщо с момиче? Лъжат ли, или е възможно да казват истината? През живота ми на няколко пъти се е случвало по една или друга причина да се занимавам с мъже, за които съм чувствала, че едва ли не правя компромис с визията им, но все пак съм общувала с тях. И са вмъквали в разговори как са били със страшни мацки, имали са много красиви приятелки, а единствените им бивши, за които знам са някакви не много хубави жени, които са пълни или не са нищо особено. Общото между всички тези мъже е било, че не са нито хубави, нито богати, нямат коли даже, нито са готини, а са задръстени, и отношенията им куцат даже. И са стари ергени без жена около себе си. Възможно ли е наистина някакви страшни мацки да връзват на такива мъже и да казват истината, или са просто комплексари, които си измислят? На мен ми приличат на мъже, на които дори обикновените жени не им връзват или отговарят на съобщенията им, като цяло. За сметка на това познавам наистина хубави момчета с опции, които са харесвани и търсени от жените, но те никога не се хвалят за такива неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 23 дни, 6 часа
hash: 26c9f3fe0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Попитай околните, които ги познават по-отдавна дали е вярно и са ги срещали с красиви жени. Ако не са, значи си съчиняват или пресилват нещата, а иначе гледат да не ги види някой с каква гримирана овца се движат.

 
  ...
преди: 23 дни, 6 часа
hash: 397d6e3b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Мисля, че точния, стабилен, сериозен и отговорен човек - НИКОГА не се хвали на приятелката си/жена си, че бившите му приятелки били красиви!

Въобще е голяма грешка и тъпотия да казваш пред приятелката си/жена си, че друга жена е по-красива от нея - дори да е филмова актриса. Човек трябва да бъде разумен и тактичен.

А мъже, които правят това, което описваш, мисля, че са просто самохвалковци и празнодумци!

 
  ...
преди: 23 дни, 6 часа
hash: aa2feeb178
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мисля че някой те е довършил, съсипана си и сега ние трябва някак да те избавим от комплексите ти, поради твоите взети решения.

Иначе мен лично не ме интересува кой какво говори, какво мисли и с какво ще си запълва времето.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 6 часа
hash: d4dd99dd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Феик тема.

 
  ...
преди: 23 дни, 6 часа
hash: 5a03b076b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мъжете не се хвалим за такива работи - хвалят се тези, на които има се иска, ама не им се получава. Или казано по друг начин - ако се хвали много много - значи няма кой да го похвали.

 
  ...


...
преди: 23 дни, 6 часа
hash: a995b65920
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Независимо дали мъжът се хвали с основание, или не, не гледам с добро око на това. Ами папиломавирус и другите половопреносими заболявания? То от един път става, но ми е нечистоплътно да съм с някого с голям body count. Дори и да е често срещано в днешно време, за мен е индикация за неумение да се установят трайни отношения, или пък друг проблем.

 
  ... горе^
преди: 23 дни, 5 часа
hash: 6f6d442ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Че не са били.

 
  ...
преди: 23 дни, 4 часа
hash: df49325206
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Нямат коли даже"? !? Сашке, Сашке...

 
  ...
преди: 23 дни, 3 часа
hash: e571fa534d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Като мъж мога да ти кажа, че 99% от тях лъжат. Като цяло истинските женкари рядко говорят по тази тема. Дори и рядко се набиват на очи и много често може и да не предполагаш, че този човек е такъв. Женкар, който говори за жени най-често го прави със свой приятел, който е на същия акъл. Тези дето разправят на ляво и на дясно с какви жени били и какво са правили са основно несигурни в себе си мъже, изпълнени с комплекси. И я са били с 3-4 средни по хубост жени, я не. Или са си плащали на проститутки, което вече говори за тотална неадекватност в общуването с жените.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 21 часа
hash: 370dd2d12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   От всички, с които съм имала отношения, само един изпъква - хем се поддържа физически, хем си има естествено хубави черти. Техните имаха възможности, но все пак учеше и работеше. Амбицирано момче, интелигентно. Имаше чувство за хумор. Общо взето - човек, с който да се дърпаме нагоре взаимно и бяхме доста еднакви характери. Другите работеха, ама нямаха стремеж да учат. Визуално не бяха нищо особено. Леко неграмотни. Книжка и кола йок...
Та, първият описан имаше много плюсове, ама си беше женкар. Мислех, че ако съм с по-обикновен мъж, няма да ходи по други. Изобщо не е така. Честно ви казвам, имам чувството, че чакаха само някоя да ги погледне и веднага ѝ бяха навити. Тва е положението. С един единствен нямах такъв проблем, за сметка на това той си позволи да използва физическо насилие. Тва е положението. Аз ли не умея да ги избирам, такива ли само срещам...
Мога да ви кажа едно - така или иначе с всички ще страдате, гледайте поне да са ви на нивото. Не да е някое неграмотно едноклетъчно, без книжка, живеещо все още с техните.

 
  ...

...
преди: 22 дни, 20 часа
hash: a8c58174c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   ""Какво мислите за мъжете, които се хвалят, че са били с много красиви жени, че са имали много красиви гаджета, а самите те не са нито хубави, нито имат пари, и някои от тях дори никога не са ги виждали изобщо с момиче? """Лично за мен в този израз се изразява някаква странна мисъл между меркантилност, алчност, проституция. в случая говоря за така наречената временна проституция, която се практикува от значителен брой момичета. Има случаи, когато бизнесмен, който има значителни финансови възможности, притежава апартаменти, в случая два броя, за които съпругата му не знае. Във всеки от тях настанява по едно момиче, той плаща всички режийни, дава и пари за лични разходи, дава коли, те са студентки. Понякога ги посещава, почива си при някоя от двете, прави секс и т. н. Нямат право да странични връзки, а дали ги преотстъпва на свои познати, не знам, но едва ли. Има и друг вариант, когато три или четири момичета със сходни интереси се самоорганизират, наемат един приличен апартамента, поддържат го по женски чист и спретнат. Набират си постоянна клиентела от финансово стабилни мъже на зряла възраст, дискретни, възпитани. Средно по 20-30 сеанса на месец при цената, която обикновено е към 300 или повече лева, чистият доход по-най-скромни сметки е над 6000-7000лева. Това се случва не само в България, а и при тези, които следват в чужбина. Някои си имат приятели. Разбира се не трябва да се генерализират нещата. Е, аз не ги разбирам тези неща, възрастен съм, та по мое време това беше повече от екзотика, а обществените настройки бяха различни. Сега както се изразяват лумпените, парица -царица. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 22 дни, 18 часа
hash: 687c2aa3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Лъжат и искат да те накарат да ревнуваш. Вдигат си акциите самички.

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 18 часа
hash: 3bee3c9731
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аа чух веднъж, че един такъв бил ме скъсал от секс.
Видях същия в един бар с приятели и отидох директно при тях.
Попитах го пред всички "чувам, че си ме скъсал от секс, я кажи, на мен хубаво ли ми беше поне и като се събуди, зави ли се да изстинеш" :)))))
Беше почервенял от яд и срам, но нищо не можа да каже. Приятелите му се сгънаха от смях, а човекът, с който бях във връзка беше с мен тогава- 193 см висок, 110 кг мъжкар, натурално мускулесто тяло, смее ли "еб*ча" да гъкне? ! Приятелят ми само леко го потупа по рамото (от което мечтателя почти слезе под масата) и му каза "разбирам те, пич, но си пази мокрите сънища за себе си, че ако трябва следващият път аз да ти казвам нещо-лошо.
Добре е да бъдат съветвани от време на време такива, съветът от моят приятел тогава, мисля, че ще му служи добре докато е жив :)

 
  ...
преди: 22 дни, 14 часа
hash: b07eab223d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Обикновено, такива хора лъжат на поразия. Мъжете, които наистина са спали с хубави жени, никога не се хвалят с това нещо. А, и също така - в повечето случаи, тези хора са просто комплексари.

 
  ...
преди: 22 дни, 13 часа
hash: 8074a3f51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Според мен лъжат. Имах един такъв дето ми се беше вкопчил, но аз не исках да бъда с него, защото психически не беше стабилен. Нон стоп ми говореше как го харесвали някакви манекенки и моделки, как аз не съм била нещо особено в сравнение с тях. Аз му казвах директно- ами ходи при тях, защо се занимаваш с мен? Естествено нямаше адекватен отговор. Все пак си мисля, че ако такива вървежни жени му се предлагат, досега да се е хванал с някоя от тях. Дори имаше някаква голяма шефка някъде си, която била мега мацка и искала да го издържа дори, ахаха. Такива мъже освен, че стават още по-жалки като ги разказват тези глупости нищо друго не печелят. Направо смешна и жалка история. Ами дори да е било истина и да е бил с такива жени, защо не му се е получило с тях? То разбирам да си хванал някоя такава и да си с нея, а не някога си бях, но дойдох при теб по-обикновената. Ами защо си дошъл, защото на онази не си могъл да и отговориш на критериите ли и аз трябва да и обирам огризките. Такива директно аут.

 
  ... горе^

...
преди: 22 дни, 12 часа
hash: c01f031d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Комплексари са и лъжат, за да си качат цената. Ако наистина са такива, каквито ги описваш, единствено срещу заплащане да са си легнали с някоя готина мацка.

На мен такива хора дето само се хвалят, са ми противни и ги избягвам

 
  ...
преди: 22 дни, 6 часа
hash: 26c9f3fe0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   14, значи ако си с красива жена си комплексар, а ако си мъж на място не обръщаш внимание на красивите (явно не са за теб) и се оглеждаш за нещо посредствено. Що така бе? Май нямаш самочувствие, пък иначе не си комплексар...

 
  ...
преди: 21 дни, 22 часа
hash: c38fd8451d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Лошо би било само, ако го казва в негативно сравнение с теб - "Аз с какви съм бил, а ти.. " И това, за твое добро, разбира се, как иначе, да ти помогне, да те промени, да не се срамува като се показвате някъде. Това си е тежка комплексарщина, не си заслужава да се занимаваш с такива. На по-млади години бих скочила да споря, оборвам.. няма смисъл. Да си гони томподелките и неродените моми от приказките. Нито ще променя нещо у себе си, нито питам за съвети по принцип.

Разбира се, и за жените важи същото и е също толкова грозно като отношение към мъжете. "Аз какви кандидати съм имала/какви мъже харесвам.. а ти.. " - все едно услуга е направила, или ей така, да не е сама, че да не ѝ падне рейтингът.

Подразни ме обаче и как ти оценяваш мъжете. "Общото между всички тези мъже е било, че не са нито хубави, нито богати, нямат коли даже, нито са готини, а са задръстени, и отношенията им куцат даже. И са стари ергени без жена около себе си. " Е, и? Престъпление ли е да нямаш кола, да си необързан, да не си хубав (и хубав според кого и какво точно? ).

Въобще, в много "кухо" общество се превърнахме.. Реве се за някакви "традиционни ценности", а всеки те гледа как изглеждаш, с кого си, къде ходиш, какво имаш и защо нямаш. А това е личен избор или съдба на всеки, животът не е състезание, нито моден подиум, че да те сравняват с други и да покриваш нормативи. И после как да имаш нормални отношения с мъж/жена, като отвсякъде слушаш за златотърсачки, плейбои, мъже без коли, жени без мъже, пълни/слаби хора и прочие?

На тоя фон се чувствам странна птица, че винаги съм слушала сърцето си, а не съм си избирала хората по измислени стандарти. И мъжа си го считам за готин и без кола, и без да е богат (и това не е константа и се променя във времето, така че е смешно изискване).

А какво ще кажеш за готин на вид мъж, но женкар или гей; богат, но стиснат, с кола, но да не счита за нужно да те вози и теб? Това, че си хванала някой на вид перспективен не значи, че няма да те излага навсякъде с гнусни прояви. А уж безперспективният и не-готин няма да е добър човек, щедър към хората по принцип и истински кавалер.

 
  ... горе^
преди: 21 дни, 5 часа
hash: 5e8bb0877f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ами те в техните очи моце да са били яки мацки но в твоите да са дебелани.
Като цяло яките мацки гледат мъжа да има пари и да е успешен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker