Любовна тъга преминаваща към силна физическа болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовна тъга преминаваща към силна физическа болка
преди: 20 дни, 19 часа, прочетена 529 пъти
Влюбих се в някого, Нямаше нищо между нас, въпреки всичките ми усилия. Той показваше интерес, но изведнъж спря. Бях доволна, че поне е близо до мен, но сега този човек си тръгва за дълго време.
Изключително тъжна съм, всяка нощ рева с часове, не се наспивам, не искам да съм така, изпитвам силна тъга и тежест в гърдите. Понякога и както си седя и чакам автобус, започвам да я усещам тъгата и позив за реване. Усещането е същото все едно някой е починал. Ужасно е, моля помогнете. Нямам много опит в любовните неща, но никога до сега такова чудо не ми се е случвало за 25-ми години!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 дни, 2 часа
hash: 3d35f38c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Можеш да си страдаш или а приемеш урока и си продължиш живота.
"Урока" - страдаме или дори се ядосваме, когато нещо не се получава така, както сме искали. А са просто неща от живота които не искаме да приемем и страдаме. Страданието става и душевно, а когато душата страда, е време да пускаме.
Забуксувала си в това твое традание, то пък така ако продължаваш, ще се превърне в част от твоята идентичност.
Та, сега е момента да промениш това в твоята идентинтипност в по-приятна за теб.
Неща като "аз съм такава, това е моята идентичност, не мога да се променя" са само оправдание, обикновено на егото, можеш, трябва да поискаш.

 
  ...
преди: 19 дни, 21 часа
hash: d8ea364304
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Аз след последната ми връзка бях съсипана. Знам какво е да си в дупка, дори да не искаш да се събудиш. И така, развих анемия. После месеци наред нямах менструация. От здрав организъм с перфектни показатели. Година по-късно още не мога да си ги вдигна в нормални граници.
Не си струва, скъпа. Минала съм от този път. Ти не поемай по него. Тегаво е, но никой не може да ти помогне, освен теб самата. Ако на човека му пукаше, нямаше да си в такова положение сега. Щом пътищата ви се разминават си има причина. Гледай по-ведро над нещата. И си намери да правиш неща, които да те държат заета.

 
  ...
преди: 19 дни, 21 часа
hash: e16be0b2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличка, не страдай, млада си. С времето всичко минава. Ще срещнеш друг и ще бъдеш щастлива, повярвай ми. Аз си мислех че съм срещнал най уникалната жена преди 6 г. Но се разделихме, страдах и мислех че няма шанс да срещна друга такава, но три години по късно се влюбих още по силно. Дай си време и не мисли за това, излизай, спортувай и се развивай, нещата ще се наредят.
М 33

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 17 часа
hash: f4caee15d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Подобно чувство има и пре мен след като приятелката ми дигна скандал преди 2 месеца и ме блокира. После ме отблокира да ми пише общи приказки, но нито е споменала да съм и липсвал нито нещо подобно. Много ми липсва, имам огромна празнина, както ти викаш все едно някой е починал. Чудя се ако и пиша, че ми липсва дали няма да изглеждам уязвим и да се унижавам пред нея като споделя чувствата си.
Не знам.

 
  ...
преди: 19 дни, 3 часа
hash: 1fc875e310
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към т4 Съвет-разбира се сподели и за чувствата си. Иначе точно това блокиране означава, че не е наясно с теб-какви ти са чувствата. Оскъдни ли, не достатъчни ли са или си играеш. И тя не знае как да реагира и какво да пита. Разреши проблема като голям човек, а не с иди ми дойде ми. Иначе ще си останеш само с очаквания които тя и хабер си няма. Ще видиш. че ще има ефект и повече няма да се чудиш какво би станало занапред. Поначало много са като теб мъжете които не изказват чувства, но това е грешка, тъй като за жените означава някаква сигурност. :}

 
  ...


...
преди: 8 дни, 18 часа
hash: 929d81bff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз се чувствам по същия начин, но разликата е в това, че съм много стара( 2х25 ) и за мен това е последното влюбване в живота ми. Обяснимо е и защо страдам - нито аз съм свободна, нито той…. Ти си млада, имаш много време и тази болка ще премине, така че имай търпение. Казват : “ дай на времето време “. Но аз вече нямам време, никога няма да мога да изживея последната си любов ( не че съм имала много любови…). Казваш, че не си се чувствала така зле до сега, болна от любов - аз също не съм предполагала, че любовта е толкова болезнена и носи толкова страдание.
Пожелавам ти здраве и вяра, че ще се измъкнеш от мъката.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker