Гей ли съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гей ли съм
преди: 20 дни, 19 часа, прочетена 623 пъти
Здравейте! Момче съм и съм ученик в девети клас. Доста от времето съм израснал с майка ми и баба ми и обичам примерно да готвя, да чистя и тн. (просто ми се отдава, не че обичам). Преди няколко години едно момиче ме нарече гей и от там нататък и по - малки и по - големи започнаха така да ми се подиграват. По принцип аз съм от този тип момчета, които са по - тихи и смирени и предпочитат да си седят вкъщи. Обичам да уча (и то много), особено химия, биология, математика и английски език. В осми клас уж само излизах с една група момичета, но в един момент започнах да харесвам едното и да си представям как правим секс (сънувах го, а и като съм си бил ….. съм си го представял), как се женим и имаме деца. Но за жалост стана голям цирк и се скарахме и тя ме намрази. Бях лудо влюбен в нея и от тогава никое момиче не ме впечатлява. А аз и нямам самочувствието, защото съм по - нисък и по - слаб, но съм доста умен и така да кажа съм на цена в училище. Иначе доста говоря глупости понякога и мога да правя бели и глупости. По принцип аз никого не съм харесвал мъже ( гнусно ми е, не си представям да правя и се. с с тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 дни, 7 часа
hash: 5d8a425a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ти си си отговорил дали си или не си.

 
  ...
преди: 20 дни, 7 часа
hash: 4ae7d39a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Лесно се разбира дали си гей - като си в смесена компания какво зялаш - чатала на момчетата или циците ма момичетата?
В чистенето и готвенето няма нищо гейско.

 
  ...
преди: 20 дни, 7 часа
hash: a11db956df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поредните резултати от работата на Кенет Мертен в действие...

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 6 часа
hash: 4012b1f952
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Пише ти човек след 20 години твоя опит. Ако искаш - послушай ме.

Майка ти и баба ти са твоята опора в момента, но като мине пубертета ти - всяка една помощ от тях ще означава отслабване на твоята пълноценност като мъж. Ти ще се грижиш един ден сам за семейство, ако успееш да минеш трънливия път, който те чака. Но ако ти не надмогнеш тяхната любов, като станаеш толкова силен че да можеш сам да осигуряваш битуването си, никога няма да си доволен и щастлив от живота. Може и да си, ако нямаш капацитета да си самостоятелен - ако ти е заложено да си с пасивна роля. Но не го вярвам, щом те слушам да се притесняваш за бъдещето си.

Второ нещо. Няма лошо да си гей или каъвто да решиш, има лошо ако не усетиш, че това не е градивно, че така няма да имаш бъдеще свързано с живота, ами ще умераш ден след ден, на зената та удоволствието си. Ако го избереш от яд на приятелката ти - е лошо. Сега ти е времето да се изградиш морално и да не се оставяш на харпии - момичешки хищници - да те глозгат. Научи се да бъдеш силен, това е проблемът ти. Силен духовно, силен морално преди всичко. Потърси Бог. За да го отречеш след 10-20 години, когато научиш силата и смисълът на законите. После ще видиш че те са в ежедневието ти, няма да имаш нужда да ги четеш в Библията. Но това е само ако успееш да се изградиш, да вървиш по пътя си.

Що се касае за понятието гей - не, не си гей. Ти си смазан от женската любов - майка ти, баба ти, не си готов за условната любов на приятелката ти - за да те обича, тя иска от теб... - така че, това да ти е урок. Засили се като мъж, бъди мъж - това само ги си го решаваш. Решиш ли го, ще бъдеш по-напред от повечето ти съученици.

Дерзай, младежо!

 
  ...
преди: 20 дни, 6 часа
hash: cfeb7b72ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Определено не си гей! Не се шашкай. Все още си малък, намираш си пътя в живота и как да се държиш със срещуположния пол, това е напълно нормално. Съвет: залягай си над уроците, другото само ще дойде: момичета, любов и т. н. И не се филмирай! Нищо ти няма!

 
  ...


...
преди: 20 дни, 5 часа
hash: 678696fb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не си гей. Според мен трябва да се научиш да затапваш хората, когато те обидят. Израснал си с майка си и баба си, което те е направило тих и смирен. Отделно съм убеден, че има хиляди момичета, които биха те впечатлили. С това, момиче, което си харесал е нямало нищо между вас, като връзка. Можело е да не се карате с нея до такава степен, че да те намрази.
Важното е един мъж да няма комплекси. Сега растеш и ще пораснеш още на височина. Няма лошо, че си слаб. Ако искаш да си оформиш тялото можеш да тренираш нещо, но няма нужда да си културист.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 5 часа
hash: 6078a5db89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Гейове са тези, които харесват мъже в сексуален и романтичен план. Щом ти харесват жени, значи си хетеро, нормален мъж.

 
  ...
преди: 20 дни, 4 часа
hash: ddb75bce53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не си гей, но си женствен и нежен, иначе казано халка

 
  ...
преди: 20 дни, 2 часа
hash: e1e8846633
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Очевидно е, че не си. Може така да изглеждаш, но нащо не значи. Защо пускаш тема, като сам си написал накрая, че се отвръщаваш да си с мъже? Това че не си се влюбвал в друго момиче от 8 клас, какво толкова? Аз пък никога не съм се влюбвала в момче, защото е нямало правилно такова. Да, имала съм бивши, харесвала съм си момчета, но чак да обичам не ми се е случвало а съм по-голяма от тебе.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 1 час
hash: 7cc83ed179
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Според мен се успокой, ако може почни да ходиш на фитнес. Ще ти е от голяма полза и сега е перфектното време да го запопнеш за да имаш добри резултати. Наблегни на това да ядеш повече протеини. Имаш предостатъчно време за жени, повярвай ми. За секс ти е рано, пак ми повярвай. Чикийте са перфектни на този етап. Учи също, защото живота е несправедлив и труден и колкото повече си учил, толкова повече ще се реализираш. Не си гей!
М 30

 
  ...

...
преди: 19 дни, 23 часа
hash: e7b35cf03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако аз сега ти кажа, че си Богаташ ти ще повярваш ли на това и да се чувстваш като най-богатият човек на света?
Обидите, които хората казваш в повечето пъти показват нивото на този, който ги изрича, а не това по чиито адрес са те.
Тъй че щом някой ти е казал гей не значи, че си гей щом не те привличат мъже, не си правил свирка на мъж, анално си девствен и не искаш връзка с мъж.
Това, че интересите ти са в готвене и чистене, а не във фитнес, футбол и бокс да речем, не значи, че не си мъж. Значи, че просто имаш други интереси, което няма общо със сексуалността.
Сега, предвид това, че си живял с майка ти и баба ти, явно имаш доста женски маниери и спокойно общуваш с жени. Но това не те прави гей.

 
  ...
преди: 19 дни, 18 часа
hash: 9546e8377b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Нищо ти няма, стегай се!

 
  ... горе^
преди: 19 дни, 9 часа
hash: 72d2cd97f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж сега, мъжа ме беше готвач, че и тираджия... 120 кг., обаче не е бил гей.... имаме две деца, а и сина ни обича да готви, това не значи, че си гей...

 
  ...
преди: 19 дни, 4 часа
hash: 939d0138f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Гей - глупости! Ако беше гей, щеше да сънуваш мъжки ласки и пениси.
Щом си умен - заложи на тази карта (не на белите и на глупостите). Учи, развивай се! По време на университета и малко след него, правилното момиче самò ще се появи!
И да - номер 4 е прав, гледай колкото се може по-скоро да се дистанцираш от майка ти и от баба ти. Това те отслабва като мъж. Самият факт, че нямаш татко (или чичо, или вуйчо), с които да общуваш мъжки, постоянно и в достатъчна степен, вече е достатъчно кофти, понеже си нямаш мъжки пример в живота си. Затова и поведението ти е леко женствено, което кара тъпите кифлички да те подозират, може би, че си пасивен (женствен) гей. Това обаче не е вярно, щом харесваш и желаеш (само) момичета!

И аз ти пожелавам успех, подавам ти виртуално мъжка ръка!
Нататък си ти!

 
  ...
преди: 18 дни, 21 часа
hash: e588cc8af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора: Много благодаря на всички за подкрепата! Наистина мисля, че е време да започна да се занимавам с фитнес или спорт. За въпросното момиче аз много я харесвах, но се сближих с най- добрата и приятелка и мисля, че тя започна да ревнува. Колкото до мъжката фигура в моя живот, имам баща и брат, но те работят в чужбина, но си и идват. Иначе ако съм в мъжка компания лесно се отпускам, не седя като буторак. Обичам бокса. А до колкото за чистенето и готвенето, по - скоро го правя, за да отменям майка ми, защото никой не и помага и на всекиго е виновна, затова. Иначе винаги заглеждам момичета, даже се обръщам след тях по улиците, а по някой приятелчето се и дига

 
  ... горе^

...
преди: 18 дни, 21 часа
hash: 94c775c2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Автора: От това цялото внушение започнах преди време сънувах кошмар как правя секс и мъж един път, а втория си го представях. Тогава бях доста омърлушен. Но вече вярвам, че всичко ми е наред.

 
  ...
преди: 18 дни, 21 часа
hash: 1e23a0bce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не си гей. Това да набедят някого и да се подиграват колективно е често явление и не значи, че е вярно.

 
  ...
преди: 16 дни, 23 часа
hash: c086b644fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Продължавай да учиш, както са ти казали, това са козовете, които ти е раздал животът. Заложи на тези карти. И аз, като бях тийнейджърка, най-големите утрепки бяха най-вървежни. Нормално е за пубертета, когато хората не са зрели и си мислят, че секс, алкохол и т. н. ги правят по-интересни за околните. Аз също бях тиха и кротка, а моите приятелки още на 14 не бяха вече девствени. Еми доникъде не стигнаха… Един съвет -ходи на някакъв спорт.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 7 часа
hash: b13f6d13ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не си обратен! Спокойно!

Не се тормози от такива подигравки! Децата често са жестоки, защото се влияят от моралното разложение днес. Просто не им обръщай внимание, а в подходящ случай им кажи(или покажи), че не си такъв!

Не се тревожи и това ще отмине!

А за момичетата - не се притеснявай! Любовта идва в свое време!
Така, че в подходящото време ще срещнеш добра жена, която ще бъде подходяща за теб, и с която ще си създадеш прекрасно семейство!

Само се старай да бъдеш добър, благочестив, сериозен и отговорен човек, да държиш на думата си, и да помагаш на хората, да си жертвоготовен! Това са най-важните качества за един мъж!

 
  ...
преди: 3 дни, 20 часа
hash: aade1bbb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Това, че помагаш на майка си НЕ те прави гей, а добър син и един ден бъдещата ти съпруга ще е много щастлива, че не чакаш тя да прави всичко, а знаеш как да пуснеш пералнята или да сготвиш нещо за вечеря.
Гей е само и единствено човек, който прави секс с някой от своя пол.
А ти, според написаното, определено не се заглеждаш по мъже, а по жени... т. е. НЕ са гей.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker