Болезнена привързаност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болезнена привързаност
преди: 17 дни, 21 часа, прочетена 472 пъти
Години наред се лишавах от връзка. От 5г имам връзка, на 40г съм. Ревнувам приятеля си. Имам болезнена привързаност към него и нуждата от обич. Плача. Рева за него. Делим се за да работим в други градове. Но постоянно сме с телефоните да пишем.
Имам ниска самооценка. Правя компромиси на хората. Мисля си че не заслужавам нищо и се нагърбвам с всичко сама и лишения търпя за да се справя.
Страх ме е да не го загубя, защото аз няма да мога да влезна в друга нова връзка или ако се получи, няма да имам самочувствието да се отпусна и да дам нов шанс, няма да ховярвам в никой вече.. ще страдам дълги години.. Не знам как ще ми се отрази... но няма да мога да живея с друг.. защото аз съм много лош характер че като обичам някой и постоянно гледам да е добре и той става много добре и се нагърбвам с всичко, а след това той тръгва да се перчи и хваща друга, която го приземява че даже му взима всичко даже и фейсбука..

Няма да мога да обикна друг.. Ще ме боли..
От 3те любови тоест 3ма мъже съм обичала, през годините, всичките много ги обичах, но не можех лесно от един към друг да премина.. като обич и привързаност. Много трудно ми беше.. и мисля че последния мъж ако си тръгне от мен, вече никога няма са мога да обикна друг и ще умра от болка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 17 дни, 9 часа
hash: 888628ee75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Проблемът ти е, че си people pleaser, явно не само за връзки, а за всичко. Doormat- изтривалка. Човек, който мрази себе си. Имаш и проблем с изоставянето, явно от детските години. Не е срамно да посетиш психолог, нещо все още непонятно за нашенецът. Приема се като нещо срамно.
Не трябва да се отдаваш прекалено във връзка. На днешно време такива хора като теб са мачкани и гаврени от партньора. Това да обичаш много, да се грижиш, да помагаш не се цени толкова, колкото преди години. Приема се за даденост. Пък и като не искаш нищо, още по-добре-нищо не ти дават. Трябва винаги да имаш някаква дистанция и да не позволяваш светът ти да се върти около някой си. Искай, научи се да искаш.

 
  ...
преди: 17 дни, 7 часа
hash: d22e697905
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Страхотни емоционални проблеми имаш. Ти би ли живяла с човек с такива проблеми? Защо мислиш, че знаеш какво точно ще се случи в бъдеще, ако останеш сама? Защо реши да задържаш до себе си друго човешко същество? Ужасно егоистично е това, а ти си и супер негативна. Страдаш от измислени проблеми, човекът до теб също страда, защо ти е това? Не ти трябва връзка с друг човек, така тровиш двама души, трябва ти връзка с теб самата. Чети по въпроса, има много информация. Поне да разбереш състоянието си и причините за това, отдавна е трябвало да го направиш. И тогава да мислиш дали можеш да градиш пълноценни отношения.

 
  ...
преди: 17 дни, 6 часа
hash: 82543867a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Добре де, аз само не разбирам следното - след като е това Човекът - какво чакате, че не сключвате брак и не създавате семейство?

Да станеш на 60 години, тогава ли?

Друго важно нещо, което искам да ти кажа, че не е добре да имаш чак такава, както правилно я наричаш "Болезнена привързаност"!
Защото така няма как да имаш душевен мир!

Аз съм щастливо женен и с жена ми много се обичаме, уважаваме, ценим се един друг, имаме прекрасно семейство - но никой от нас не задушава другия и не виси на врата му по 24 часа в денонощието!

И ако се наложи някой да пътува сам и да не сме заедно за 2-3 дни - не го правим на световен проблем! Приемаме го нормално!

Така, че за да разсъждаваш така - нещо не ти е наред в главата!

Препоръчвам да се позамислиш малко повече за духовните неща в живота, за Бога, за вярата ти в Бога! И да действаш по тези въпроси!

Иначе, най-вероятно, ще ти се наложи да посетиш психиатър.

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 9 часа
hash: 2e70cac673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Добре, значи всичко е наред, успокой се. Не ти изневерява. Моят съвет е веднага да си направите бебе. Много дълго си го отлагала това. Ето сега имаш човек насреща и сега е подходящият момент за бебе. После и да искаш няма да можеш. Побързай и не го мисли толкова.

 
  ...
преди: 9 дни, 21 часа
hash: 8ef4f7cca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   5 години връзка от 35 до 40 и още губите време и нямате брак, и дете, разбира се, ако и двамата не искате да имате, но ако ти искаш, то биологичният ти часовник тиктака.
Замисли се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker