Когато тръпката изчезва - се появява друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато тръпката изчезва - се появява друга
преди: 17 дни, 12 часа, прочетена 966 пъти
В природата животните на всеки овулационен период си намират други партньори с които да се размножават, а хората са с един и същ човек цял живот, заради : Какво ще кажат хората и това е нормата.

Бииииип!!! Грешка!

Живота е за да се живее, да чувстваш, да изпитваш нови и нови вълнения, радости, колкото и “егоистично” да звучи - всъщност няма нищо егоистично.

Мъж на 30 съм с приятелка, която живеем на семейни начела, но се срещам тайно с малко по-млада жена (омъжена и с дете). Няма такава тръпка, когато намериш човек с който всяко едно докосване е толкова чувствително, всеки 5 минути за прегръдки и целувки са толкова ценни. Тръпката е страшно силна и не защото е тайна връзка и малкото време, което имаме (работим заедно, но в различни отдели) е страшно ценно и тази тръпка, която е в началото на една връзка я има с пълни сили, а вече сме в тайна връзка повече от година. Измъкващи фрази, други приложение по които си пишем, определени наши метна - като на филм буквално.

Ако продължава да я има тази тръпка вероятно ще заминем някъде двамата и ще захвърлим старият си живот. Нямам нищо против, че има дете, даже бих го гледал и да му се радвам, аз нямам тази нужда в себе си да имам свое дете. Има много неща, които могат да завършат зле, но и няколко определени варианта в които можем да споделим щастието си заедно.

Няма такова нещо като завинаги заедно. Човек има нужда да изпитва нови и нови усещания. Има толкова много неща от които да се опита. Говоря с хора как не им харесвало нещо, което никога не са пробвали или изпитват страх от нещо, което би им донесло голямо щастие.

Всеки ли е имал любовник/любовница или малцина са има такива тайни връзки, които повярвайте ми е точно като по филмите. Страшно вълнуващо във всеки един момент.

Светът е огромен и крие страшно много вълнуващи приключения и изненади. Някои лоши, други хубави. Ако човек се абстрахира от факта, че ще излезе от удобната си пещера и излезе навън да изследва света около него ще се преоткрие и ще стигне до поне някакво ниво на себепознание. Живота не е това, което много хора го живеят…познавал малцина, които живеят с пълни шепи. В една седмица изживяват толкова, колкото други хора за 10 години.

Не говоря за дискотеки, секс, наркотици и екстремни спортове, а за quality of life. Правиш всичко, което те кара да се чувстваш добре и малко от нещата, които трябва като работа, лични отговорности и т. н.
Преди бях като другите…от работа вкъщи и киснех по цял ден. Срамота. Това не е живот, това е похабяване на всичко…на време, на ценен живот, на потенциал, на милиони изгубени възможности.
Започнах с малки промени и те допринесоха за по-натъчното развитие на събитията. Смених работата преди няколко години, прическа, гардероб, колата, започнаха да ми харесват различни неща и живота започна да се променя. Живота е непрекъсната еволюция, а тези, които са бързо приспособими към промените оцеляват. Живота не е да работиш една работа цял живот или да си с един човек за цял живот или да ядеш една и съща манджа всеки ден. Особено към младите…. гледам съсипани хора, защото са направили това, което се е очаквало от тях и да с човек, с който имат просто едно минало и никакво бъдеще. Познавам и други, които даже след 20 години брак всеки ден са в еуфория, когато са заедно. Имат такъв прилив на енергия, че двойките на по 25-30 са пенсионери спрямо тях.

Който не живее - умира.
Тези, които са живели и са излезнали от пещерата ги споменават и до ден днешен. Национални герои, спортисти, владетели, изобретатели, учени…бъдете такива, но не с цел за да ви помнят, а за да разгърнете пълният си потенциал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 17 дни, 9 часа
hash: e712eada48
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Накратко, гавриш се с приятелката си, която вероятно е около твоята възраст, и ѝ губиш ценното време, докато се опитваш да съсипеш семейството на любовницата ти и детето ѝ. И се опитваш да го оправдаеш с "природа". Има различни видове животни, някои си създават моногамни двойки до живот. Хората също. Целта е да се максимизират шансовете за оцеляване и успешно развитие на децата. Разводът е травма за децата. Винаги. И като пораснат тези деца не знаят как да се държат във връзка, в резултат на което самите те се затрудняват да създадат семейство. Като си мислят само за себе си и как им се "живее" супер много хора си провалят живота и този на децата си. И ти сега какво? Браво ли чакаш да ти кажем?

 
  ...
преди: 17 дни, 8 часа
hash: 65897a92d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Поредният резус макакус! В природата повечето животни са МОНОгамни! А тези, които са ПОЛИгамни се грижат за всички.
Човекът резус макакус боде където може и бяга, ако може да излъже една да му е сигурна за улесняване на ежедневието е щастлив примат.


Момичета, тествайте ПРЕДИ!

 
  ...
преди: 17 дни, 7 часа
hash: 1cab746cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   За мен пък не е живот да изневеряваш на човека до себе си. Като я няма тръпката, защо не се разделиш с нея? Или тогава тръпката с другата ще изчезне, защото е на основата на връзката ви, а пък жена ти дава сигурност, която любовницата не? Голям живот, няма 'що... Гнусно е да си правиш кефа на гърба на нечии чувства и за сметка на някого. Животът не е само, за да си удволетворяваме удоволствията, а и за да имаме някакви принципи, върху които да градим нещо.
И не знам къде сложи това да си чешеш оная работа с някаква самотна майка до националните герои, спортисти, владетели и така нататък. Едното няма нищо общо с другото и дори тези хора да са имали любовници, то те са имали и много по- висши цели от това просто да си направят кефа.
Много рядко някой остава с някого за цял живот, но това не означава, че трябва да изневеряваш, а нови тръпки и емоции може да имаш и само с един партньор, с когото не е задължително да останеш до края на дните си, но пък може да изградите красиви отношения, докато сте заедно.
Изобщо, цялата история ми изглежда като оправдание за изневяра.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 7 часа
hash: 3f61d59c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторе, много си заблуден!

Разсъждаваш повърхностно, първично и елементарно!

Тая тръпка, както я наричаш, е нещо много краткотрайно и временно, и после, ако нямате духовна връзка, всичко ще приключи!

И след такъв един живот изпълнен с грехове, и преследване на чувствени удоволствия - НЯМА да получиш добър отговор на Страшния Съд и вечно ще бъдеш в ада с демоните!

Затова по-добре се замисли за душата си и за духовните неща, и се обърни към Бога!

 
  ...
преди: 17 дни, 6 часа
hash: e98485e5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   ТОчно 3 реда изчетох и се почувствах, все едно съм обществен кенеф.
Живота ти не е да ти е кеф, нови тръпни и лични изгоди, а за да допринесеш нещо към обществото, ама не като изсереш 2 деца, после да наследят ограничения ти мозък.
Ама и да пиша още, полза няма, та...

 
  ...


...
преди: 17 дни, 4 часа
hash: fd8e995567
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ала-бала, портокала...

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 4 часа
hash: 5578bfc155
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ти си една мишка. Надявам се жена ти да те зареже. Внимавай, че новата ти след време може да ти скрои същия номер, който ти въртиш на жена си. Животът е кръговрат.

 
  ...
преди: 17 дни, 4 часа
hash: a3eb625fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Е, не е изчезнала, все едно някой ти пази гърба, като при граничарите, както и при нас, като го изучавахме в школата. Е гърба ти може да се пази и от повече. Някога, точно по това време на годината, бяха и есенните бригади, както ефемизно се наричаха, трети трудов семестър. Като правило есенните бригади имаха друг емоционален пълнеж, есентта си оставяше своят емоционален отпечатък. За едни по-тъжен, за други обратното. Бяхме на бригада в село Писарово, тогава много хубаво село, някак подредено. Всички бяхме разпръснати по квартири, харата радушно ни приемаха, особено тези, които вече са само двама, а децата им са някъде на друго място. Няколко момчета бяхме нещо като летяща команда. По едно време разчиствахме някаква огромна камара от кочани на царевица, беше към птицефермата, та там от някаква машина ронели зърната, а кочаните ги трупали на купчина. С течение на времето там се развъдили огромно количество плъхове. Беше забавно, както с вилите или лопатите товарим на самоходните шасита, току изскочи някой плъх. Целта е да го набодеш с вилата, без да я забиеш в кракът на другарчето, голям купон, а тези току що родените с една лопата ги нагребвахме и в един огън някъде настрана ги хвърляхме. Лелките, а те не бяха никакви лелки, а зрели здрави селски жени във възрастта на любовта, като правило завършили различни видове селскостопански техникуми. Ние за тях бяхме ниска топка, някакви момчета изкарали казармата и студенстват вече няколко години. Правеха ни понякога истинска селска баница и сутрин ни я носеха, ама то каква баница, всичко истинско в нея, няма имитации, а там на място върху една метална плоча под, която гори огън, ни чупеха току що снесени яйца и с една шпакла ги вземаха с малко сол, и на нас. Колко ли яйца сме изяли-нямам представа. Аз не ям жълтъците, а само белтъците-чист протеин. Тогава всички яйца бяха бели. И сега търсим само бели яйца да си вземаме, най-вече от една ферма "Ангелов". Разбира се тази дейност беше кратка 5-7 дни. Бяха времената на войнишките изпращания, ама какви трапези, огъваха се от изобилие масите, канеха ни хората, китари, песни, тогава нямаше изродщината наречена чалга. Един ден работим на една транспортна лента, която изсипва царевични мамули на един огромен куп. Целите в някакъв ситен прахуляк и изведнъж на 20-30 метра от нас спира една министерска Волга. Предположихме, че е някакво началство, което една ли идна за нас. Изведнъж задната врата се отваря изкача едно слабо момиче в зелен ленен панталон и с хубавите си обувки хуква през селският прахуляк към нас. В първият момент даже не го познахме, та това беше момичето от лятната бригада. Започва да ме прегръща, а аз потънал в прах, а до Волгата един другар, строго ни гледа, по точно мен. Е, беше баща И. Ясно за мен работният ден свърши, с притеснение да не изпоцапам с работните си дрехи колата, та в центъра на селото. Спираме на площада, тя си взема сакчето с дрешките, към мен строги погледи освен от баща И, още и от шофьора. Странни инструкции към нея, които се отнасяха за мен. Махане с ръчички, министерската Волга замина, а около нас се посъбраха туземното население. Нездраво любопитство, коментари, какви бяха тези, какво правят, какво искат и т. н. Хващам момичето за ръка, водя я в квартирата, целуваме се на всяка крачка, аз прашасал, а тя като принцеска от приказка на Андерсен, срещам хазяйката, запознавам ги. В стаята прави като колове се целуваме, та чак не можем да се отлепим. По едно време плахо почукване на врата, заемаме благоприлична поза, плахо влиза хазяйна запознавам ги, обяснявам за бащата И зам. министъра. Той се извинява и изчезва. Пак продължаваме с целувките, пак той, вика ме навън и започва едно кършене на ръце, червене, гледане в земята. Смутен човека и не знае как да подхване разговор. Предразполагам го и изплюва камъчето, че той е модерен човек, но видиш ли майка му е "консерва", не разбира съвременните отношения, пък имал и малко дете и т. н и т. н. Успокоих го, че няма тежко аморално петно да лепнем на неговият дом и да е спокоен за целомъдрието на всички. Вечерта на дискотека, пак гушкане, пак целувки и отново отначало. Повечето я познаваха от летната бригада, онази с рокаджийските изпълнения в едно училище. Спа при една колежка, бяха спазени всички ценности на селският морал. Та остана още един ден, някак натъжен я изпратих на рейса до Плевен, а от там на влака до София. Абе спомени. Алекс.. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време""

 
  ...
преди: 16 дни, 18 часа
hash: 2e9ecb6582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторе, нито си първия развей прах, нито си последния. Хубаво е човек да се радва на живота, така е. Важно е да живеем в настоящето. Но твоите постъпки не са пример за поддържане за такъв щастлив живот. Изобщо сякаш търсиш валидация тук. Не мисля, че ще я получих тук или от близките си. Недей да живееш за хората, но недей и да нараняваш където не е нужно.

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 11 часа
hash: e7d40bab49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Като искаш остави жена си и взимай другата. Човек, за да има качествена връзка, трябва да е честен към човека до себе си.

 
  ...

...
преди: 16 дни, 10 часа
hash: cf75340ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Изживей си страстта, живот е много кратък и е само един. Добре е да кажеш на твоята мацка (тази у вас), че да си прави нейни си планове и да не те чака.
Повечето животни са полигамни, вкл. човек (като биолог го казвам на по-горе пишещите, които са в тотална заблуда по въпроса).

 
  ...
преди: 15 дни, 23 часа
hash: 9c208b2888
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Няма какво да те задържа при постоянната ти приятелка. Щом чувствата са ви избледнели, а нямате деца, просто скъсай с нея и й дай възможност тя да нареди живота си с друг. Бих те разбрала, ако имахте деца, но в случая не е така. Нямаш оправдание да течеш на два стана. А това как ще гледаш детето на другата, са фантазии. Омъжената ти приятелка едва ли ще си разбие семейството заради теб.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 21 часа
hash: 60c93b7433
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Оправдания от типа, че няма "завинаги заедно" и "човек има нужда да изпитва от нови и нови усещания" не прилягат на 30-годишен мъж, живеещ с жена на семейни начала. Ми като няма, що я лъжеш, бе пич? От година се срещал с друга. Кво, нямаш топки да си признаеш, че изневеряваш? Или те е страх, че няма да има кой да ти изпере мръсните чорапи? Да ти сготви? Ще е хубаво да мислиш малко и с горната глава.
Пък давай, заживей с оная с детето. Тя ще излезе много малоумна да се хване да гледа и второ дете (демек тебе). Нищо. То и това ще приключи. Все пак човек има нужда от разнообразие. Ей там, като станеш на 70, пак търси тръпката я някоя баба с 5 внука.
Поне не мами жената, дето седи и те чака, докато ти ходиш да се чукаш с други. Вземи си застани на мястото на мъж и имай доблестта да си признаеш кви извращения правиш зад гърба ѝ. Барем момичето да разбере къв си да ти бие шута.

 
  ...
преди: 15 дни, 20 часа
hash: 99116aa90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До Автора! Щом си на 30, значи майка ти е към 50-55 г. Ти хубаво се месиш в чужди семейства. А на теб дали ще ти бъде приятно, аз да хвана твоята майка за гадже? Ще я целувам и милувам пред теб. Дали ще ти бъде хубаво? На Коледа ще си я гушкам и целувам хубаво пред теб. Даже защо пък и да не си направим едно бебче. Едно малко братче да си имаш. Ти като се прибереш в стаята си в къщи, а ние с нея да работим за братче в другата стая. Ти си хванал една омъжена с дете и развиваш едни теорий, колко хубаво било. Обаче, аз ако хвана твоята майка (която е омъжена с дете). Тогава други теорий ще развиваш. Тогава друга песен ще запееш!

 
  ...
преди: 15 дни, 19 часа
hash: 7c635bf99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не съм моралист ни най-малко. И аз като по-млад съм правил разни изцепки. Ама сега съм на 31 и да ти кажа твойто не ми е никак първо мъжкарско, второ си е чиста хлапашка работа. После седиме и псуваме жените, че имали изисквания и не знам си какво.
Като си такъв голям играч, що не рискуваш с тая с детето и не оставиш твойта. Тая с детето си търси някой баламурник да и го гледа. А ти си лапнал въдицата като за световно и развиваш фермани в интернет как любовта не била с една жена за цял живот.

 
  ... горе^

...
преди: 15 дни, 11 часа
hash: a3eb625fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   """ В природата животните на всеки овулационен период си намират други партньори с които да се размножават, а хората са с един и същ човек цял живот, заради : Какво ще кажат хората и това е нормата. """ Не е точно така, има много видове в природата, който правят двойки за цял живот:лисици, в вълци, гургулици, свраки, пингвини, лебеди, орли, бобри, гибони, албатроси и т. н. Това е просто уточняване. Жената, както и мъжът не са евтинички прибори за хранен или носни кърпички за еднократна употреба. Всички стареем и се променяме с годините и определено не ставаме по-красиви. Просто биология, обмяна на веществата, ултра и инфрачервено излъчване, земна гравитация, емоционални и ежедневни натоварвания всичко това оказва влияние. Ако някой започне да ми развива теорията за непреодолимо, желание за предаване на гените, ами това са глупости, това не е водещият мотив, няколко са основните мотиви, може би на първо място са емоциите, социалният кръг, възпитанието, произхода, а при някои, финансовите интереси. Етническите и религиозни особености и т. н. Този въпрос е сложен и много пластов. Някъде из наследственият апартамент на съпругата ми имаше две книги "Половият въпрос" от Август Форел. Вярно, писани някъде в краят на двадесетте години, но има общовалидни принципи. В библиотеките на моите родители също имаше някакви книги на Фройд и Юнг, но не съм ги чел, а след това дъщеря ни обзета от плам за обновяване и всичко което не е съвременно отиде на вторични суровини, някъде над две хиляди тома, много на френски и немски език, майка ми ползваше и двата езика. Жените са силно емоционални, а някои и горди прекрасни същества. Без да се правя на профайлър, при тях изначало ревността е базирана на външният им вид. Как може онова "презряно" същество, било то мъжът Й, или съпругът Й да харесва друга. какво е тя повече от нея като жена, с какво го привлича повече, да не би да е по-умна, да е по-хубава и т. н. Това е за "нормалните", жени, не говоря за онези оборотните, при които чувствата са заменени с нещо като банкомат. При мъжете това чувство е изместено на друга основа, от страхът да не отглежда и да се грижи за дете, което не е негово. Това сигурно е заложено някъде в произхода на човека и по някакъв начин то се е развило в хилядолетията. Като млада, горда и емоционална съпругата ми беше много ревнива. От своя страна аз бях толкова дискретен, че все едно тези постъпки не са мои, а на някакъв друг човек и ако нещо я "гризе" някъде дълбоко вътре в нея, винаги задава въпроса, "С какво е повече от мен. Да не би да те обича повече от мен, да се грижи повече от мен, да е по-хубава". Има още въпроси от този тип, отправени към някаква хипотетична, конкурентна съперница. В такъв момент е важното да не се влиза в спор, а да се премине в сферата на самоунижението и коментар от типа, "ама, коя ще обърне внимание на мен". Вършат не лоша работа. но има и "остри " ситуации, когато е обхваната от дълбока ревност, някакви индикации и тогава вече е лошо. В такъв момент и жените с перфектно логическо и математическо мислене, минават като постъпки и действия в ирационалното. Алекс. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 15 дни, 9 часа
hash: 856dbbe90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Като почнете да сравнявате човек с манджа и ми се повдига. Хората се променят, хората са различни. И някои не са достатъчно зрели. Живейте го този живот, просто бъдете честни с този с когото сте в момента.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker