Обръщам се към, вас, момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обръщам се към, вас, момичета
преди: 9 дни, 23 часа, прочетена 789 пъти
Здравейте, аз съм омъжена жена с две деца и 15 годишен успешен брак.

От мнооооого години следя този форум и обичам да си прекарвам някакво време тук.
Забелязвам често нещо, за което се осмелих да пиша.
Жените се оплакват от мъжете, а мъжете от жените. Война между половете. Не ми го побира умът. Ние сме си нужни един на друг. Как може някоя жена да каже "по-добре без мъж" или мъж: "всички жени са еднакви, отказазвам се вече"

Момичета, ние държим контрола. Мъжете са лесни. Не защото са прости и глупави, а защото са много логични. При тях я няма тази емоционална бъркотия, която нашите мозъци могат да заформят с невероятно ускорение.

Какво искат мъжете? (и такива теми изобилстват)
Много е лесно - мъжете искат жена. Толкова.
А какво получават - я майка, я месомелачка, я "аверче", я надзирател, я нещо друго неестествено.
Начинът, по който един мъж ви третира, е начинът по който той ви вижда. А той ви вижда такива, каквито сте му се показали чрез поведението си, а не чрез думите.

За да бъде една жена искана и преследвана в началото на една връзка, тя трябва да бъде леко недостъпна. Чували сме го хиляди пъти. И е вярно, но грешно се разбира. Той я кани на среща - тя отказва, той се обажда - тя умишлено не вдига телефона. И когато тя реши да му пусне, той вече я вижда като студена и лесно би се отръпнал, или би я заменил с някоя.
Да, бъдете недостъпни, но не по женския начин. Покажете на този мъж какво ще получи, задайте му конкретни задачи, които да изпълни, поощрявайте го, запазете позитивната атмосфера, за да се чувства не принуден да ви гони, а вдъхновен да го прави.
Изглеждайте добре и секси - за него. Нека види, че сте награда. Подарявайте му внимание, което е специално отделено за него. Вие, работите, имате приятели, цели, хобита, разбира се, че не винаги можете да отделите време спонтанно. Но като ви звънне и ви покани на среща, кажете : "Идеята е страхотна, но днес вече обещах на едни приятели да излезем. Кога ще ти е удобно, да насрочим друга среща. Ще се реванширам" Ето ви я играта. Той чува следното: ще има друга среща, ще се реваншира, равно на "искам те"

Когато вече сте във връзка, но тя е млада - имате всички карти в ръцете си. Стоп на играта на преследване, но си пазите независимостта. Да, той ви е любим и това му дава привилегии да е по-специален, но най-специалната сте вие. Тук е момента обаче да покажете - привързаност, лоялност, радост и инициативност. Той вече ви е спечелил, чака си потупването по рамото. Дайте му го. Организирайте специален уикенд, в който да сте само двамата, бъдете открити, сексуални, нежни, забавни.... жени. Нека му е убаво и леко. В този етап не трябва да има напрежение.
Повечето момичета тук се провалят - започват се разговори за бъдещето, сравнения, очаквания, цупене, опити за промяна и контрол.

После вече сте заедно година-две. Акали сте в едно гърне, дет се вика. Дайте му на този човек чувство за уют, свобода, приятелство и подкрепа. Приемете го и го разбирайте, радвайте му се. Правете му специални изненади. Включете отвреме навреме онази игра от началото. Запазете маса, облечете се секси и му обещайте наградата довечера. И да си я получи, защото е бил забавен, защото всяка сутрин изхвърля боклука, защото ви търпи рошава, в цикъл, ревяща на филм, повръщаща след напиване, защото търпи лудите ви роднини, досадната майка. Наградете го за сичко това. Едно простичко благодаря, една усмивка, една целувка и "благодаря за гумите" - правят чудеса. Правете секс с него - желайте го, както в началото, показвайте му го. Докато се е свил на пода да разплете коледните лампички, минете и му залепете една мокра целувка под ухото с думите - като свършиш с това.... ела да ме намачкаш.

Не ревнувайте, не следете, не се обяснявайте, не го поставяйте на първо място пред себе си, не влизайте в позиция, в която щастието ви зависи от всяка негова реакция. Не се променяйте. Не очаквайте той да се промени.

Ако вие опитвате да го контролирате, променяте или постоянно мрънкате и се фокусирате върху нещщата, които не прави правилно - пътят до любовницата е много кратък.

Бъдете ЖЕНИ
Позволете на тези мъже да ви обичат по техния начин, да ви пазят, да ви усмихват, да ви дадат сигурността, за която всяка от нас копнее. Прочетете техния начин. Не очаквайте да става на вашето. Пуснете го този контрол и просто се наслаждавайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 дни, 8 часа
hash: 831d6c2bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Звучиш много студено, като игра на шах. Точно партия шах. Описваш някакво предвиждане няколко хода напред, едно постоянно премисляне. Нормален човек би прегрял от такова постоянно премисляне и пророкуване. Като някакви роботи. Това премахва спонтанността и естествеността. Премахва изобщо емоционалният аспект. И най-вече идентичността.
Все едно пишеш някаква романтична watpad-история, тип 50 нюанса и прочие извращения. Където няма битовизми, изневери, няма сметки за плащане, няма болести, а само някакво женско послушание и мъжка доминация. Звучиш като една буля, която ми се е появявала в лентите от фейса. И тя проповядва за послушание, да не си отваряме устата и да правим всеки ден рай за мъжа. Гледа адски натровено като някое зомби.
В реалността на описаното от теб женско поведение му се вика да си изтривалка и робиня. Ок, ти ще се контиш за него, а той за теб? Че и да го награждаваме, че ни е видял рошави? Че е видял, че сме хора?

 
  ...
преди: 9 дни, 8 часа
hash: e25f07e53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "При тях я няма тази емоционална бъркотия, която нашите мозъци могат да заформят с невероятно ускорение. "
Не познаваш ни най-малко женската биология, хормони, женски инстинкт, въобще женската същност.
Вероятни изводи:
1. Мъж си
2. Жена с изключително високи нива на тестостерон
3. Емоционално и може би икономически си напълно зависима от мъж и за теб е предпазна бариера/мярка тозо начин на "мислене" - изградена самлзащита

 
  ...
преди: 9 дни, 7 часа
hash: 3dedf69048
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На моя нито ми се е налагало да се правя на недостъпна, нито да се правя, че не ми пука за бъдещето и да не говоря за това, нито да се обличам секси и да му се мазня, за да му се извинявам, че ме "търпи".
Просто имам връзка с човек, който ме обича и уважава. И съответно и аз го обичам и уважавам. Не е толкова сложно.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 7 часа
hash: f767039547
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не си съвсем права. Има доста мъже психопати и социопати и няма значение каква жена имат, те ще си останат такива. Има доста мъже, които пред семействата си майка, баща, сестра, брат настройват ги срещу нея само и само да има интрига, да са скарани и той като ходи по любовници да не знае жената там ли е мъжът или не при родителите си, защото с нея са скарани и това напълно го устройва. Има скръндзави мъже, агресивни мъже и това изобщо не зависи от жената. Опитваш се да опростиш и направиш елементарни нещата, , един вид ако жената е случила на мъж, то това е зависело от нея у ролята й. Знам свестни мъже с жени кавгаджийки, които настроиха децата си против мъжете и знам само един случай на жена психопат с мъж и дете.

 
  ...
преди: 9 дни, 7 часа
hash: 40da3934ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Дръж си контрола и не давай непоискан акъл. Как не разбирате че хората сме РАЗЛИЧНИ и искаме РАЗЛИЧНИ неща. Набиите се го в кратуните най-накрая. Такова ровичкане в чуждия живот го има само в България.

 
  ...


...
преди: 9 дни, 4 часа
hash: 90b98a38de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много ми хареса написаното. Наистина най-големият проблем при дамите е, че правят всичко УЖАСНО ТЕЖКО. Драми, драми, драми, обяснения. Това и липсата на лоялност. А на мъжете основният проблем - темерутията.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 4 часа
hash: 43ea0ac8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много добре казано! И най-важното-Не му изневерявайте. Защото, дори и да останете заедно после, животът и на двамата ще се превърне в ад!

 
  ...
преди: 9 дни, 2 часа
hash: 2ebfe64496
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Госпожо ще се вслушам в съветите ви! Не съм и предполагала, че проблемът може да е в мен, а не в тези любящи и отговорни мъже с главно “М”. До сега сега съм била толкова сляпа. Казвам край на алфа мъжкари с беден речник, татуси, брутална физика, ръбеста челюст и финанси. Ще се оглеждам за скромни мъже, които да дарявам с любов и уют. Ще работя на две места, ще гледам децата, ще готвя всеки ден различно, ще ходя на фитнес всеки ден, ще ходя на фризьор и маникюр минимум по веднъж на седмица, ще му пускам езиче в ухото, ще направя всичко за него. От бъдещия ми съпруг искам само да не се преуморява, защото по цял ден е натоварен на работата си. Благодаря отново за съветите! Момичета нека се вслушаме в тази жена, която има толкова много опит зад гърба си!

Мъж 30г.

 
  ...
преди: 9 дни, 1 час
hash: ee1e7e16ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Много добре написано, благодаря Ви. Опасявам се, че много жени ще го прочетат дори няколкократно и няма да схванат написаното.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 39 мин.
hash: 3d70e55be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ще си позволя да не се съглася с основополагащият и основен извод на авторката, а именно "Жените се оплакват от мъжете, а мъжете от жените. Война между половете. ". Мога да изкажа моята гледна точка, като никого не държа да съгласява с нея. Лично аз от жените или момичета не съм се оплаквал, по -точно, от момичета може да съм се оплаквал, защото някои техни действия съм сметнал за тормоз, а възможно е просто те да са били емоционално и познавателно, по-високо израснали в емоционален аспект, а аз сигурно съм бил изостанал в своето емоционална развитие. Възможно е и средата, в която съм израствал. Майка ми с подходящо количество шамари и внушения ми обясняваше да не "закачам" момичетата, да не ги удрям, да не ги спъвам, да не им дърпам косите и в мен се изгради нещо рефлекс, като при кучето на Павлов. Може момичета да се опитвали нещо да ми покажат, ама това е като да ти дадат книга да четеш, а ти не знаеш азбуката. Може пък и махала, в която растях преобладаваха момчета и някак нямахме пример, който да следвам То, че имаше момичета, имаше, но те бяха сестри, съседчета на някои от нас и ги възприемахме като момчета. И те стреляха с тръбички и фунийки, и те караха летни кънки, е не се биехме и не се борихме с тях. Малко когато попораснахме, някъде към шести -седми клас момичетата си формираха някаква тяхна среда, в съседен квартал, по-скоро няколко блока в ж. к. "Ленин"/сега Яворов/. Примерно за мен беше голямо изпитание, вътрешно напрежение, да пътувам с една съученичка Славка, много красиво момиче със сини очи, руса коса на плавни вълни, от нашият клас. Бяхме седми клас и след последният клас, от училище отивахме на Алианса, а на връщане е почти същото, защото тя живее близо до нас. Тя красиво момиче, може би високо колкото мен, но някак оформена, а аз безлично слабо момче. Тя ме притиснала на седалката до прозореца и се интересува от отношенията между младите хора, кои са гаджета, кои са приятели, кои се държат за ръце, кои се целуват, а мен ме интересуват камионите, колите, афишите и т. н. Та аз вместо да се чувствам горд, че такаво красиво момиче е до мен безличният, то аз се срамувах, някакъв срам, че не съм на нейното ниво, че не ги разбирам нещата от живота, от социума. Така, че за война между половете няма. Ако съм откровен, то аз съм получил повече емоции, чувства, грижи, внимание, безкористни приятелски съвети от жените отколкото аз съм дал. Писал съм го, но пак ще го повторя за мен жените са по-ценният пол, ако мога да спася само един човек, а пред мен са момче и момиче, с ръка на сърцето ще спася момичето. Иначе съм носител на всички недостатъци на своят пол, ако в случая може да говори общополови недостатъци. Алекс. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 8 дни, 18 часа
hash: 4ae3a2e9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Браво! Чудесни съвети, добра основа, която всяка
може да си доразвие в хода на Живота

 
  ...
преди: 8 дни, 15 часа
hash: 9153ab8a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   По принцип жените в днешно време манипулират мъжете зверски много. Дори с мълчанието си го манипулират. Мъжете усещаме това и не ни е приятно. Дори една жена да успее да спечели в манипулацията, мъжа вътрешно го усеща и на подсъзнателно ниво и не иска с такова гадно същество да прави семейство. И връзката тръгва по инерция и така си минава времето.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 15 часа
hash: 9153ab8a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторке, сега ще се включат една сурия жени да обясняват как са правили това многократно и не се е получавало. И ще бъдат прави, защото жени в днешно време дават всичко от себе си на масата за минимален процент мъже. Което води до това тези мъже да имат още по-голям избор и така тези мъже няма как да оценят жените или за им дадат връзка. Защото им е лесно и могат да намерят друга. Все едно една жена да има около себе си сумати милионери и да си хареса и да вземе обикновен мъж. От там идва заблудата...

 
  ...
преди: 8 дни, 11 часа
hash: 831d6c2bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Много робско мислене. Да не го ревнуваме. Ок. Ако се сваля с Инстаграмки, бивши, колежки, какво правим? Ако ги хванем на калъп? Потупваме го по рамото с думите:"Браво, моето момче, само така"? Мълчим си и продължаваме да се контим и да го награждаваме явно.
Да не очакваме той да се промени. Ако има проблеми с алкохол, хазарт, наркотици? Търпим си го и продължаваме да го награждаваме явно.
Да не мърморим и да не говорим за бъдещето. Тоест мълчим си пред Господарят и не ни пука за бъдещето. Изобщо. Ще се ожени ли за нас, ще е добър баща ли, не ни дреме за нищо. Важното е, че ни търпи в цикъл, рошави. Може и да си похабим 20 години с някой, но нямаме право на глас. Пък, ако се окаже насилник, явно пак нямаме право на глас.
Не ви знам що за успешен брак имате, но мислите като робиня. Жените векове са се борили за някакви права и свобода, вие упорито искате да сте тъпкани още. И да си мълчите, ако нещо не ви харесва. За да не избяга Великият мъж.

 
  ...
преди: 7 дни, 23 часа
hash: cd0ad8ac66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   "всички жени са еднакви, отказазвам се вече"

Не, всички жени не са еднакви, ама стойностните са заети и само "развлекателните" са на разположение. Да търсиш жена, хубава на външност и характер, за съпруга, измежду жените, които си го слагат с всеки втори, е като да търсиш игла в копа сено.
Всички жени не са еднакви, ама търсенето на женаТА е трудоемко, изнервящо и отчайващо, особено когато постоянно сме заливани с отрицателни примери, я от интернет, я от телевизията, я от улицата.
Особено неприятно е, ако не си мъж който е "въздух под налягане", а си по-скромен, защото именно най-шумните са най-отпред и се забелязват най-лесно. Според мен, жените и мъжете, ама най-вече жените, би трябвало да са разбрали, че отворковците не са по-баш от по-скромните, ако щеш срамежливи, мъже. Ти, като жена, изпитваш ли някаква предубеденост към тихи мъже, като неуверени или не толкова мъжествени? Забелязала ли си жени, изпатили се покрай отворковци, да се замислят и да кажат "абе, що не пробвам с някой по-тих, на който по принцип не обръщам внимание"? Моите наблюдения са, че масово си преповтарят грешките, ама аз имам наблюденията именно на тих мъж, който е канен, повече отколкото кани.

"Какво искат мъжете? (и такива теми изобилстват)
Много е лесно - мъжете искат жена. Толкова.
А какво получават - я майка, я месомелачка, я "аверче", я надзирател, я нещо друго неестествено.
Начинът, по който един мъж ви третира, е начинът по който той ви вижда. А той ви вижда такива, каквито сте му се показали чрез поведението си, а не чрез думите. "

Semper fidelis - винаги верни. Това искаме мъжете, поне това искам аз - верен другар.
Ще говоря за себе си, но предполагам, че важи и за други мъже.

Мъжете искаме верен другар на когото да сме потребни.
Тя да се нуждае и иска нашето внимание, сила, ум, да чува нашия глас и прочие. Ние да сме канарата на която ще построи дома си, ма не просто някаква си там канара, а канараТА. Точно тази канара, на която жената залага. Мъжете, или поне аз, бихме желали да се почувстваме избрани, някой да заложи на нас измежду всички бягащи коне и да каже "точно този, този е моят кон, този ще спечели" и повярвай, тогава ще вдъхновиш този кон/мъж към подвизи. Да не е "и този става", а "точно този искам".
Но не искаме просто да се раздаваме напразно; аз искам, когато се прибера вкъщи, изтощен, без воля за живот, да чуя "добре дошъл у дома", някой да ми каже "спокойно, тук съм", да усетя, че въпреки всичко, на някой му пука, някой вярва в мене, някой е с мене докрай "в добро и зло", че усилията ми не са напразни и някой иска да съм жив. Ако ти звучи идеалистично, вероятно е така, ама това искам аз - жена за която да бъда канарата, но и тя да бъде моята утеха, когато наистина съм на ръба и ми се реве; жена за която си струва да се живее и да се събуждаш сутринта.
Не съм някакво животно, че да се задоволявам с едното плюскане и секс; искам да чувствам някакъв смисъл, полза от моят живот.
Жена с която да нямам против да скитам 40 години из пустинята.

"За да бъде една жена искана и преследвана в началото на една връзка, тя трябва да бъде леко недостъпна. Чували сме го хиляди пъти. И е вярно, но грешно се разбира. Той я кани на среща - тя отказва, той се обажда - тя умишлено не вдига телефона. И когато тя реши да му пусне, той вече я вижда като студена и лесно би се отръпнал, или би я заменил с някоя.
Да, бъдете недостъпни, но не по женския начин. Покажете на този мъж какво ще получи, задайте му конкретни задачи, които да изпълни, поощрявайте го, запазете позитивната атмосфера, за да се чувства не принуден да ви гони, а вдъхновен да го прави.
Изглеждайте добре и секси - за него. Нека види, че сте награда. Подарявайте му внимание, което е специално отделено за него. Вие, работите, имате приятели, цели, хобита, разбира се, че не винаги можете да отделите време спонтанно. Но като ви звънне и ви покани на среща, кажете : "Идеята е страхотна, но днес вече обещах на едни приятели да излезем. Кога ще ти е удобно, да насрочим друга среща. Ще се реванширам" Ето ви я играта. Той чува следното: ще има друга среща, ще се реваншира, равно на "искам те""

Това с недостъпността е донякъде правилно, но нека подчертаем ЛЕКА. Ако сте чела приказки от хиляда и една нощ, и името Шехерезада ви е познато, именно това е недостъпността, която поддържа интереса. Когато мъжът си прекарва времето с теб, трябва да е захласнат и, когато срещата приключи, с нетърпение да чака продължението. Като при един добър сериал, където ти е трудно да почакаш до другата седмица за нов епизод, така трябва и жената да се представя и накрая да загатва.
Да му се поставят задачи, според уменията му, не просто ще поддържа интерес но и показва, че го слушате. Например, ако каже, че пише поезия или говори много за философия, да го помолите да напише нещо, да му зададете тема.
Ние така или иначе знаем, че времето отделено за нас е специално отделено за нас и че е равностойно на това да си желан; ако си желан, жената ще намери време и начин да се срещнете, даже и да има насрочена среща или да я болят краката, ще намери.
Това да изглеждат добре и секси ще се забележи, ама не толкова много колкото физическият контакт. Това, което ще амбицира един мъж да преследва една жена е именно физическият контакт. Да си поставите ръката на бузата му, рамото му или изобщо някъде, ще направи много повече за вас от дълбокото деколте и късите поли.

"Когато вече сте във връзка, но тя е млада - имате всички карти в ръцете си. Стоп на играта на преследване, но си пазите независимостта. Да, той ви е любим и това му дава привилегии да е по-специален, но най-специалната сте вие. Тук е момента обаче да покажете - привързаност, лоялност, радост и инициативност. Той вече ви е спечелил, чака си потупването по рамото. Дайте му го. Организирайте специален уикенд, в който да сте само двамата, бъдете открити, сексуални, нежни, забавни.... жени. Нека му е убаво и леко. В този етап не трябва да има напрежение.
Повечето момичета тук се провалят - започват се разговори за бъдещето, сравнения, очаквания, цупене, опити за промяна и контрол. "

Ще си позволя само с "най-специалната сте вие" да не се съглася. Това, което бих желал е не да съм по-специален или най-специален, а също толкова специален колкото и тя. Да ме обича, както обича себе си. Най-специалното да сме ние, а не той или тя.

Относно разговорите за бъдещето, те не са винаги лошо нещо, даже понякога са приветствани, ако са поднесени както трябва.
Опити за промяна, в смисъла на трески за дялане, като това да накараш съпруга или съпругата си да се откажат от пушенето, също не са лошо нещо, но зависи какво променяш, как и защо.

"После вече сте заедно година-две. Акали сте в едно гърне, дет се вика. Дайте му на този човек чувство за уют, свобода, приятелство и подкрепа. Приемете го и го разбирайте, радвайте му се. Правете му специални изненади. Включете отвреме навреме онази игра от началото. Запазете маса, облечете се секси и му обещайте наградата довечера. И да си я получи, защото е бил забавен, защото всяка сутрин изхвърля боклука, защото ви търпи рошава, в цикъл, ревяща на филм, повръщаща след напиване, защото търпи лудите ви роднини, досадната майка. Наградете го за сичко това. Едно простичко благодаря, една усмивка, една целувка и "благодаря за гумите" - правят чудеса. Правете секс с него - желайте го, както в началото, показвайте му го. Докато се е свил на пода да разплете коледните лампички, минете и му залепете една мокра целувка под ухото с думите - като свършиш с това.... ела да ме намачкаш. "

Именно, "едно простичко благодаря".

"Не ревнувайте, не следете, не се обяснявайте, не го поставяйте на първо място пред себе си, не влизайте в позиция, в която щастието ви зависи от всяка негова реакция. Не се променяйте. Не очаквайте той да се промени. "

За промяната към подобрение вече казах.
За първото място също казах.
За ревността, ще си позволя да не се съглася. Както леката недостъпност, така и леката ревност е привлекателна - показва, че си желан и както е хубаво мъжете да не позволяват на жените си да се занимават с "фокусници", на които намеренията им са ясни, така е хубаво и жените да се оглеждат за жени опитващи се да прелъстят съпруга им. Той естествено, ако е мъж на място, няма да го позволи, ама това не ви пречи и вие да им покажете, на кучетата, че това е вашият съпруг.

 
  ... горе^

...
преди: 4 дни, 6 часа
hash: 63db4b6d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 5, това с контрола и непоискания акъл очаквам да го напишеш и в другите теми, в които се боготворят жените. :D
Иначе ще е малко лицемерно от твоя страна да го пишеш само тук за мъжете.

 
  ...
преди: 1 ден, 23 часа
hash: 2e808ac4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Изобщо не мога да се съглася, просто трябва естествено поведение, а да ти кажа честно вие жените имате ''контрола'' ама във вашите си глави само... в момента в който жена ми откаже среща й давам максимум 5-6 дни да ми пише и да ми каже в кои дни е свободна, в противен случай минавам на следващата, никой и нищо не може да ме контролира, най-малко пък някаква жена, колкото и да е специална, ама да не забравяме и мама, че тя си е най-специалната.

 
  ...
преди: 1 ден, 7 часа
hash: 47e2230cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Айде още един списък за жените, от всички посоки заливат жеската част от свта с това, какво трябра да правят и как да се държат. Един такъв списък с насоки не видях за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 7 часа
hash: c40a0a9590
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторке, браво, това което си казала е правилната формула за щастливо семейство и къща пълна с палави деца, радващи и пълнещи душите на родителите. Войната между половете е предизвикана от човеконенавистниците от франкфуртската школа начело с Маркузе, създала идеологията за феминизма, където жените щели да управляват света. Това е все едно реките да започнат да текат обратно по посока на течението. Всъщност феминизма направи нещастни жените, които в стремежа си да подчинят мъжете търпят всекидневно насилие от мъжете, което си е напълно заслужено. Проблемът е, че заслепени от феминизма жените си въобразиха че са равни и много по-равни от мъжете, което е пагубно за тях. Някога в средновековието жените с феминистични възгледи са обявявани за вещици и са били изгаряни на клада за да не се разпространява вирусът на феминизма, което е давало много положителен резултат. Над 50 000 жени-феминистки са били унищожени за огромен период от време, а днес в 21 век Израел за броени дни ликвидира над 42 000 жени и деца. Ето това е светът, в който живеем днес, и не дай Боже жена да оглави управлението му дори и за кратко време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker