Никога не съм бил с българка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не съм бил с българка
преди: 6 дни, 7 мин., прочетена 1046 пъти
Здравейте, момче на 20 съм, както разбрахте от заглавието до сега не съм имал връзка или сексуален контакт с българка. Имал съм 3 връзки като и трите бяха с чужденки. (украинка, унгарка и австрийка, за тези които се чудят) Наскоро един приятел почна да ме ебава, че досега не съм целувал българка и се замислих, че е прав. Преди няколко години си бях харесал едно момиче, като естественно нещата с нея не се получиха и се изложих доста. Та явно оттогава ми се е появил комлекс и след този случай не съм се пробвал с българка отново. Не, че не е имало желаещи или не съм срещал симпатични свестни момичета, но вътрешно имам едно нежелание да опитам отново. Пък и много хора са ми казвали, че не си струва да се занимавам с българки, и от мои наблюдения донякъде ги разбирам. Но естествено да се генерализират всички под един знаменател е глупаво. А и ако имам деца никой ден, искам да са си чисти българчета. Ще ми се радвам ако хората които имат опит и с българки и с чужденки могат да си изкажат мнението.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 дни, 7 часа
hash: b6f3f6cd1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Не се притеснявай - чужденците са луди по българките и ни обожават, няма смисъл да се насочваш към българка и да я залъгваш. :)
Моят съпруг е чужденец, например. Преди него имах 2 неуспешни дълги връзки с българи, едната от които цели 11 години (без брак, понеже българите обичат да ползват, но не и да се женят).
За чужденците не е проблем това, което българките представляваме и много им харесваме във всяко отношение. И най-важното от всичко - проявяват огромно уважение към нас. Мъжът ми нито веднъж за вече 6 години брак не ми е подвикнал, не ми е държал сметка, не ме е накарал да се чувствам зле. Решението ми да му дам шанс преди години се оказа най-хубавото в живота ми.

Българите си вървете по чужденките - коя от коя по-опитна, ако ме разбираш... Дори и помисляй да се хващаш с българка, щом си имаш афинитет към жени от други държави, ние не сме просто материал за продължаване на поколението в крайна сметка. Не виждам нищо лошо в това да имаш деца със смесен произход, ако гените и на двама ви са качествени. Малко лицемерничиш с това привидно родолюбие.

По-скоро си реши психологическата травма - явно си имаш комплекси и имаш нужда да поговориш с психолог за това.

 
  ...
преди: 5 дни, 6 часа
hash: 280d472378
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Има един музикант, беше и в политиката за малко, той се хвалеше, че с бяла жена не е бил, минаха години, седна си на гъза, ожени се за българка и има деца. Та и ти така.
Може и с някоя от Лихтенщайн да си, от Острови Зелени нос и какво? Ще си направят кефа и ще те забравят. А ти на дърти години ще се хвалиш в кварталната кръчма какъв пич си бил ли? Имам много познати в чужбина, някои се изсилваха, че не щат българки, накрая всички се събраха с нашенки, само един с полякиня и един се ожени за шотландка от някакво забутано село.

 
  ...
преди: 5 дни, 5 часа
hash: 86c01c9e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И българките не си харесваме българи за мъже, бъди спокоен :)

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 5 часа
hash: bf33110fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Недей! Стой си при украинките! Не прецеквай психиката на българките!

 
  ...
преди: 5 дни, 5 часа
hash: 280d472378
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Апропо, забравих да пиша, че познавам много повече българки, омъжени за чужденци.
№2

 
  ...


...
преди: 5 дни, 5 часа
hash: 6caa9d602b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не ги разбирам тези сравнения. Живея в България, но съм била няколко години и във Великобритания в много интернационална среда. Няма чак такава разлика в мисленето и нагласите между хората, нито при мъжете, нито при жените. Културата в България, особено в големите градове, е силно повлияна от западната, точно като всички други европейски страни. Чужденците, откъдето и да идват, даже да са от Индия или Близкия изток, като поживеят в Европа и са облъчени от YouTube, Instagram, TikTok и т. н. минимум по 2-3 часа на ден се вписват и мислят еднакво. И българските мъже и жени са същите като французи, немци, датчани, шотландци и прочие. Има по-елементарни, които повтарят като папагали примерно red pill или феминистка пропаганда, както и по-интелигентни със собствено мнение.
Има обща разлика, при някои хора от по-малките градове, които не са пътували често, не познават много чужденци и не прекарват чак толкова много време онлайн. Тези хора са по-склонни да си мислят, че на запад е лошо и тук сме си много по-добре. Възможно е коинцидентно това да са по-ниско образовани хора, но не е задължително. Не означава също, че са глупави, просто нямат доверие на чуждото и непознатото. Тяхното мислене и поведение е формирано на база на това, което им е познато и отразяват до по-голяма степен "национален манталитет". Същото важи за хора по френски, австрийски и т. н. градчета и села. Това пак не означава, че са лоши хора, може би просто не са подходяща партия за някой по-космополитен тип.
Като разни хора започнат да обясняват колко лоши са българите и колко добри са чужденците, просто заключвам, че познават малко хора, имат ограничен житейски опит и/или са се настроили да мразят всичко българско и да издигат на пиедестал чуждото. Това няма как да е безпристрастно и обективно мнение. Още повече, че чужденеци са всички хора, граждани на която и да е страна, различна от България, включително Косово, Афганистан, Бангладеш, Танзания и още стотици различни държави от всички континенти. Една част от тях са етнически българи също или имат българи в родословието. Как точно ги оформят тези категории за сравнение, не разбирам.

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 5 часа
hash: 14b3335daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   До номер 1:
Съдейки по надменното и хапливо държание и смяна на три партньора ( за които оспоменаваш може би дори са повече ) ме навява на мисълта, че не мъжете са проблема във връзките ти.
Имаш адски отблъскващо поведение.

 
  ...
преди: 5 дни, 4 часа
hash: 26d062626d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да бе, у нас е пълно с австрийки и унгарки, повярвах ти.

 
  ...
преди: 5 дни, 4 часа
hash: cb308a8ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   До 1 Трудно ти се разбира. Нито хумора ти се отдава, нито ти се плучават "саркастични" нападки.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 20 часа
hash: 14dde2d614
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Българските жени са от най-некрасивите които знам. Нормално е че ги избягваш.

 
  ...

...
преди: 4 дни, 18 часа
hash: df5c3583c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всеки си има право да си харесва и избира, каквото си пожелае. Вече в нашата част на планетата почти няма уредени бракове, така че всеки може да си е с когото си пожелае и предпочита.

 
  ...
преди: 4 дни, 18 часа
hash: eb9c2ba497
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   И аз никога не съм била с българин, поне не с "чист" такъв (полуруснак) и нямам желание да бъда с такъв. Нито имам повод, нито причина, дори да е "изключение".


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 11 часа
hash: eb55ca0a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Ако има нещо останало човешко в теб, не се насочвай към българки, че да им прецакваш живота. При положение и, че ще носиш и зарази. Щом си бил с украинка, а те си лягат с по 100 на година, смятай какво ще домъкнеш на някоя невинна нашенка.

 
  ...
преди: 4 дни, 10 часа
hash: 0ce78154a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Някои мъже нямат успех в родния си град, други изобщо в държавата.
Като отидат в чужбина обаче, ги харесват и често много ги харесват.
Дали се дължи на това, че са различни от типичния мъж в чуждата страна, един вид екзотика? Не знам, ама се сещам за пословицата "никой не е пророк в собственото си село".

Аз също смея да кажа, че съм по-харесван от чужденки, отколкото от нашенки. Не знам как си се изложил с тази една българка, ама не съди по нея за всички българки.
Поправи ме ако греша, но проблемът прилича на това, че просто няма жена, която да те привлича и да ти дойде отвътре да се запознаеш с нея. Да, има много симпатични момичета, но те си остават просто това - симпатични. Не са заинтригуващи, донякъде знаеш какво да очакваш от тях и нямаш стимул да общуваш с тях, защото може би чувстваш срещите като форсирани, като някакво задължение или задачка по навик, като да измиеш чиниите? Може би го чувстваш като хазарт, на каква ще попаднеш и съзнателно или несъзнателно си подтиснат от идеята, че ще загубиш повече отколкото и преди да спечелиш?
Може би си привикнал към чужденките, защото там вече се е получило и имаш успех, а с едната българка не и не виждаш смисъл в това, потенциално, да преживееш повторен неуспех с други българки, щом вече знаеш, че можеш да постигнеш повторен успех с чужденки? Тоест пътят на най-малкото съпротивление.
Ако съм прав, то проблемът ти ще се реши, едвам когато срещнеш българка, която да те впечатли достатъчно, че съвсем буквално да те привлече към нея. Това е трудно, защото дори и да знаеш какво да търсиш, не знаеш къде и кога.

 
  ...
преди: 4 дни, 6 часа
hash: 87b94f479d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Мъжът ми не е българин. Детето ми е от българин, с който буквално се измъчих и си загубих времето. Съжалявам, че детето е от българин, въпреки, че почти не го познава, си носи неговите гени, средата не успя да повлияе особено.

 
  ... горе^

...
преди: 4 дни, 5 часа
hash: 11aa3b10b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторе - за какво са ти чисти българчета бе?

Да страдат и да са репресирани в държавата на Пеевски?

По-добре полу-циганчета да имаш, по-добро бъдеще ги чака.

 
  ...
преди: 4 дни, 4 часа
hash: b11a785ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Сабатке (15), с тая злоба ще си умреш. Плюеш по всички български мъже, дори и по нормалните, а после ревеш, че нямало мъже. Има си то много, ама вие не можете да ги оцените и пак си ходите при батките, затова не ги и заслужавате.

 
  ...
преди: 3 дни, 23 часа
hash: c676a6879e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   20, не е злоба, а уточнение Не желая българин, дори и нормален, тъй като толкова търпях гнусното отношение на масовката българи, че и с нормален такъв, винаги ще ми остане горчилката от гнусното ориенталско- неандерталско поведение. Колкото до злобата - именно българските мъже търпите много по- злобни от мен жени, използвачки и материалистки, че даже стоите с тях, защото толкова ви е акъла.
Никога не съм била с батка и нито един от тримата ми бивши няма общо с този тип мъже, тъй като никога не съм ги харесвала. Това е и едната причина да не се привличам от българи, защото все повече се стремите да приличате на батки по външност и поведение.
Колкото и да повтаряте в този сайт лъжата, че "ходя при батки", тя няма да стане истина, а ще си остане именно повтаряна от вас лъжа. Крайно време е да се примирите с истината, че много българки не харесваме батки, просто вие не ни харесвате, а също ни отблъсквате от себе си точно с такива повтаряни лъжи, неверни квалификации, просташко поведение. Колкото ходя при батки, толкова съм и наркоманка и мърла - други две лъжи, които слушам цял живот. Твоят коментар е нагледен пример, защо и боклука си не бих хвърлила по вас: защото тези крайно неверни определения са отблъскващи. До неотдавна бях готова да тръгна с българин- изключение, сега и такъв не искам. Продължавайте, горди българи, с неверните квалификации и ще ме тласнете дотам на българин в беда да не подам ръка.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 21 часа
hash: 280d472378
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   17 - Много са привлекателни бг мъже заради гражданството в ЕС за всякакви филипинки, тайландки, африканки, рускини и тем подобни.

 
  ...
преди: 3 дни, 18 часа
hash: b11a785ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   21 "Колкото и да повтаряте в този сайт лъжата, че "ходя при батки", тя няма да стане истина, а ще си остане именно повтаряна от вас лъжа. " - еми да де, нали именно това е истината, че си ходиш по батки, и аз точно това казах.

 
  ...

...
преди: 3 дни, 11 часа
hash: 774022bfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Сабат, повтарят за батките защото им завиждат. А им завиждат защото "батките" все пак са доста по-дисциплини рани, организирани, харесвани. И каквото и да си говорим естествено, че всяка жена ще предпочете добре изглеждащ мъж със самочувствие, с жена по собствен избор, а е неудачник, който ще ти проектира комплексите си и ще тича подари всяка, която му мине пред погледа, на всичкото отгоре често са и разплути тумбаци.
А което още повече ги вбесява е, че знаят добре, че бг мъжете никак не са харесвани от чужденци, още по-малко от българки защото и добре ги познаваме. За сметка на това пък бг жените са много търсени и желани от чужденци. Ако се завършиш малко в която и да е чужбина, сама ще се увериш.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 10 часа
hash: 0ce78154a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   21, не е уточнение, а лицемерие твоето.

Правиш типично женското, да приписваш грешките и лошите черти на бившите си, на мъже, които са невинни и нищо не са ти сторили.
Вместо да се карате директно на батките и тези които са ви наранили, се карате на останалите мъже, които се държат добре с вас, а на първите не смеете да гъкнете.

С какво е заслужил мъж "изключение" лошото ти поведение? Просто с това, че е българин? А как изглежда обратното?
Представи си, че ти си женското "изключение", ама мъжете "и боклука си" не биха хвърлили по теб, заради гнусното поведение ма масовката български жени, което ти сама потвърждаваш.
Не се сърди, че хората ти казват, че ходиш по батки и си мърла, защото те те съдят по същия начин по който ти съдиш и българския мъж, "дори и нормален" такъв. Както съдиш биваш съдена.

 
  ...
преди: 3 дни, 9 часа
hash: eb55ca0a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   25, ти за нормален мъж ли се имаш? Колко жени направи щастливи с твоята нормалност? Деца имаш ли?

 
  ...
преди: 3 дни, 4 часа
hash: fc73bb8b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   23, ако харесвах батки, нямаше нито един от тримата ми бивши да НЕ е батка, а даже двама да не са българи и да са много далеч от нашата чалго- батска култура. Ако харесвах батки, нямаше да съм се отказала от вас, българските мъже. Ще ти избоде очите логиката и истината, че не харесвам такива, но то освен очи, се иска и малко акъл, за да вденеш написаното, а не само да го гледаш. Това, че ти харесваш жени, които си падат по батки, не означава че всички жени ги харесваме и колкото и да повтаряш лъжата, че ги харесвам, тази лъжа няма да стане истина.

25, цял живот съм била съдена за глупости, без да съдя никого. Възпитанието ми изключва да съдя хората по дрехата или колата, защото те не определят характера и качествата, но след като години търпях неверни определения за себе си от хора, които едва или изобщо не ме познават (тези, които ме познават, няма да кажат тези неща, защото са неверни), накрая и аз започнах да съдя, защото ми дотегна, но моето съдене дойде в късното ми юношество, след години изтърпяване от моя страна и като защита срещу обидите. Дойде, когато ми писна и защото мнозинството от българи и българки вярват в някакви тъпи стереотипи и нападат всеки, който е "различен". Под "различен" имам предвид всеки, който е по- затворен, не слуша чалга и поп музика, не ходи редовно по кръчми и дискотеки, не пуши и не пие, просто защото не му харесва, не практикува безразборен секс, защо не му е в природата и изобщо всеки, който не споделя повечето от тези общи поведенчески черти с обществото. Казвам го, защото това е начинът ми на живот. И на фонът на последните написани изречения, е смешно ти и другият мъж да пишете как ходя по батки, защото дори не споделям обща среда с тях (дискотеки, кафенета и пр. ), нито те ходят там, където аз ходя (гори, природа, изоставени места или просто навън). Нямаме общи интереси със същите, нито общи възгледи за живота и в малкото случаи, в които съм попадала в техни компании покрай някоя позната, са се заяждали с мен, без дори да съм започнала разговор с тях. Няма как да има нещо повече между мен и батките, освен споделената ни неприязън, затова е смешно да се пънете да убеждавате мен и себе си, че ходя при такива.
И пак, аз не съдя на сляпо, като повечето. Съденето и определенията ми идват от действията на тези хора, които наблюдавам от години, а не просто защото съм си помислила нещо за тях, както вие правите с мен. Въпреки това гледам индивидуално на хората, затова познавам българи и българки - изключения, които са ми близки.
25, аз съм женското изключение, което цял живот търпи гнусната българска помия върху себе си и лъжите ви по мой адрес, дори и сега от номер 23, който безуспешно се опитва да ме убеди как съм харесвала батки - нещо, което никога не е било. Също го търпя от теб: "Вместо да се карате директно на батките и тези които... ". Пак да повторя: аз батки не харесвам е дори нямам досег с такива, че да се карам с тях.
Питаш ме с какво е заслужил мъж- изключение моето лошо поведение? Отговарям ти на въпроса с въпрос: с какво аз като жена- изключение заслужих това лошото поведение, описано по- горе, от мъжете, също от теб и номер 23? Защо като жена, която не пуши, не пие, не ходи по мъже, работи, поддържа се, заслужих да бъда обиждана на к*рва, боклук, наркоманка, мърла и да бъда обвинявана, че ходя по батки, като дори връзка не съм имала с такъв и не съм правила секс с подобен? С какво го заслужих? И не е със съдене, защото започнах да съдя късно в живата си и то като отговор на съденето спрямо мен.
И тук идва отговорът на това защо не ви върви с жените: защото жените, които ставаме за семейство, ни отъждествявате с масовката жени- кифли, без да се замисляте.
Иначе, с какво българин- изключение е заслужил лошото ми отношение? Че аз никога не съм се държала лошо с такъв, а познавам такива. Не знам как определи, че се държа лошо с тях. Това, че не искам връзка с българин, не означава че се държа лошо с малкото някак нормални българи, но тези неверни етикети и квалификации, които търпя от мъжете толкова години - включително и от теб, и от номер 23 - в един момент стигнаха точка на необратимост и просто ви теглих една майна на всичките, тъй като и аз съм човек и имам предел на търпение, а достатъчно ви търпях тъпотията. Над десетилетие. То не бяха обиди, квалификации, определения, подигравки, присмех, кофти коментари, лоши погледи. На всеки би му писнало в даден момент.

Това дали бившите ми са виновни или невинни и дали са ми направили нещо, няма как да го знаеш, нито можеш да го определиш, а и наистина няма как да ви припиша повечето техни лоши черти, защото те наистина са много различни от типичният масов български мъж с първосигнално мислене. Повечето мъже у нас не са на нивото им.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 23 часа
hash: b11a785ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   22 - всичките изброени от теб са класи над вас, българските пачи, и ви превъзхождат по всички възможни параграфи, особено рускините. Само психично болен или педераст би предпочел вас пред тях. И стига с тая русофобия, злоба и омраза към руските жени. Знаем ви, че сте заклети евроатлантички и противнички на всичко руско, ама вече наистина сериозно прекалявате.

 
  ...

...
преди: 2 дни, 23 часа
hash: c676a6879e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   24, сега ти виждам коментара, извинявай. Наясно съм, че повечето БГ мъже се съдират от завист по батките, но не съм съгласна, че същите са дисциплинирани и организирани. Няма нищо дисциплинирано и организирано в престъпният им начин на живот и в честата им смяна на жени. Гнусни и първични са, често и тъпи. Единственото, за което ми помагат батките, когато си помисля за тях, е да ми охлабят запека, ако имам такъв. Чудесно разхлабително са, но само дотам.
Иначе, знам че чужденците харесват българки. От личен опит го знам. Бившият ми финландец казва, че по- топла и и по- грижовна жена от мен не е имал. Някак си, повечето чужденци са по- склонни да ценят грижовна и любяща жена, докато българите я плюят и изкарват "ходеща по батки", както пишат и за мен или пък я приемат за даденост. Нищо, то си е за тяхна сметка.
Да споделя и ситуация от вчера и преди малко. Вчера един колега ни сподели, че приятелката му, докато учи в столицата, си качва снимки с богати мъже от разни дискотеки. Беше разтревожен и очевидно ревнуваше. Каза ни, че не му дава мира какво прави тя в София и дали му изневерява. Преди малко същата се появи тук и той започва да я гушка и целува. Никога не съм си позволявала такова поведение не само, когато съм била във връзка, а и когато съм била сама, само че на мен и на жени като мен същите като номер 23 и 25 приписват това поведение, а жените, с които наистина си го позволяват, започват връзки. След което получават именно това поведение от тях, търпят ги, обаче накрая кой отнася етикета - аз и жени като мен, които нямаме общо с тези "дами". Във връзка никога не съм си криела телефона, даже доброволно съм давала пароли, защото няма какво да крия, нито съм ходила по дискотеките, докато учех в колежа.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 ден, 18 часа
hash: f358e4625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   28, майката на бившия ми е рускиня и ги сменяше всяка година. Рядко съм виждала рускиня да се заседи с българин, първо защото повечето не могат да са с един мъж и второ, защото повечето БГ мъже няма какво толкова да им предложат, а рускините не са като нас, българките, да се раздават на макс срещу минимално положени усилия от ваша страна (говоря за малкото останали прилични българки, а не за жени тип "Плеймейтка"). Иначе, ако говорим за класи, то мнозинството финландци са класи над вас, мнозинството българи, и като поведение, и като външност. Сред финландците има много по- любящи и грижовни мъже, докато сред повечето българи преобладават мърлячите и мързеливците. Апропо, и майка ти ли е пача или е рускиня?


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 20 часа, 18 мин.
hash: 482136ea39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Споко, нищо не си изпуснал. И на мен първите не ми бяха българки :)

 
  ...
преди: 8 часа, 33 мин.
hash: b11a785ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   "Единственото, за което ми помагат батките, когато си помисля за тях, е да ми охлабят запека, ако имам такъв. "

Че те нали всяка вечер именно това ти правят, ма? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 3 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker