Не успях да преживея, значи ли да призная - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не успях да преживея, значи ли да призная
преди: 5 дни, 20 часа, прочетена 570 пъти
Здравейте, момиче съм на 19 години. Преди повече от 2 години срещнах един човек към когото изпитвах чувства. Контактът ни не беше дълъг, нито пък близък, но симпатиите бяха факт. Показах някакви знаци, предполагам неясни, но въпреки това нямах смелост да разкажа за чувствата си ясно и конкретно. В крайна сметка спряхме всякакъв контакт и реших да нарека тези чувства "несподелена любов", въпреки, че не бях сигурна дали е така. Опитах всичко, за да преживея, какво ли не... но не успях и до ден днешен. Срещнах много хора след въпросният човек, но стои дълбоко в съзнанието ми. Не успях да изпитам чувства към друг. Все едно стои като неприключен случай. Чудя се дали да не пиша и да разкажа за онова, което не успях? Да разкрия всичко, което тая и да приключа да си фантазирам какво е можело да бъде, ако бях казала... наистина не знам как да забравя и да продължа напред. Да призная ли, макар и след толкова много време? ....
Благодаря на всеки, прочел историята.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 дни, 8 часа
hash: 55e86c2e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Задай си върпоса - какво очакваш да се случи, ако го направиш? Дали това ще доведе до нещо по-добро или до по-лошо.
Несподелената любов се преживява трудно, защото е идеализирана. Хората не сме идеални - ако живееш с някого, рано или късно забелязваш и недостатъците му. Трудно е да се откажел от нещо перфектно, дори и да не е реално.

 
  ...
преди: 5 дни, 7 часа
hash: 22aa26edb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Признанието е по-добрия вариант. Ама ако ти кажа защо, няма да ти хареса... Ще ти отрезви фантазиите по-бързо.

 
  ...
преди: 5 дни, 7 часа
hash: ced70f47d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не можеш да изпиташ нищо към друг, защото си се фокусирала върху този, циклиш безрезултатно, останала си някъде преди 2 години, обсебена от "чувства" по някой, когото почти не познаваш освен външно. Като дете, видяло на витрината играчка, която не може да има, но реве и се тръшка, че иска точно нея. Превърнал се е в идея фикс, точно защото не го имаш, изградила си в главата си някакъв образ и фантазираш невероятни неща с него.
Не ти ли минава през ума, че ако този мъж искаше да имате нещо общо, беше влюбен или те желаеше поне за секс, щеше сам да ти го каже (и покаже) и да е с теб сега (или вече да е бил)? На този сигнал не е ли достатъчно ясен за теб? Аз мисля, че щом е приел да спрете контакта и не те е потърсил досега, изобщо не мисли за теб, камо ли да изпитва любов. Най-вероятно има друга/и. Ако е честен човек ще ти го каже, ако е някой бройкаджия, ще те прекара и ще те зареже. И ще си останеш пак без него. Ако проявиш малко разум и воля, ще си го спестиш сама.

 
  ... горе^
преди: 5 дни, 4 часа
hash: f9d9686e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Еми ако му беше признала, щеше да те отреже.
Любовта не съществува, тя е илюзия на съзнанието за задоволяване на някакви липси. Ако имаше щастлив живот, нямаше да търсиш някой, който да ти го осмисли. Хората, които имат сериозни връзки и семейства, изобщо не са толкова влюбени, както си мислиш. Просто са се хванали в първия срещнат, колкото да не са сами и го търпят. Е… това е любовта.

 
  ...
преди: 5 дни, 3 часа
hash: f27d1408bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен по-добрият вариант е да пишеш и да разкриеш всичко което те мъчи най вече за да си помогнеш на себе си. Какъв е смисълът да се самоизмъчваш и да циклиш на едно място? Така поне ще се освободиш от всичко това, пък и може нещо хубаво да излезет. Може и той да е като теб притиснителен и да се е отдръпнал, защото не си му показала че го харесваш достатъчно за да продължи. Но дори да не е така нищо страшно няма в това да му пишеш. Така поне ще спреш да се самоизмъчваш и ще разбереш какво наистина изпитва и мисли за теб. Пиша всичко това защото и аз като теб се самоизмъчвам от години и нищо хубаво не ми е донесло, само си страдам.

 
  ...


...
преди: 4 дни, 23 часа
hash: 00090568a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Рядко ся такива хора като теб, явно е качествен, щом още го мислиш.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 23 часа
hash: 0ffb87f5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Признай, най-малкото за да имаш ясен отговор и да се свърши цялата дилема, вместо постоянно да се чудиш и тормозиш с "ами" и "ако".

 
  ...
преди: 4 дни, 23 часа
hash: 0eb75a11ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не признавай нищо на никого. Минало е прекалено много време и дори не се знае дали те помни. Но ако толкова не можеш да си го избиеш от главата, опитай се да се срещнеш с него някъде и да видиш на каква вълна се намира в момента. Разбери сам ли е, дали си търси отношения, завържете някакъв малък и неангажиращ разговор за някакъв общ интерес, че дори и за общи познати. Понеже ти хубаво ще си признаеш, но ако е обвързан и е влюбен в друга? Няма смисъл.

По-неангажиращо и лекичко започни някаква комуникация с него и виж какво се случва при него. Виж и дали действително го харесваш. Понеже ти си изградила в момента някаква илюзия за него в главата си, а реално той може да се окаже коренно различен и да не е този, за когото го смяташ.

Имала съм такъв случай. Бях се "влюбила" в гимназията в един сладур, ама никога не бяхме говорили по-сериозно, само се бяхме засичали в една компания. Един ден му признах, че го харесвам и сама го поканих да излезем само двамата и хоп- оказа се тотално спрял младеж, който ни най-малко не ми харесва. Сега, 20 години по-късно направо се смея с глас на това колко тъпа съм била и как съм наричала простото привличане "любов".

Карай я по-сппокойно. Направи малко по-адекватна равносметка на ситуацията и виж първо дали това е само някаква неизживяна фантазия или наистина си хлътнала (няма как да говорим за любов в твоята ситуация, любовта е много по-зряло чувство), после виж и дали наистина човекът е подходящ за теб. Ако не е - просто не си губи времето с него, защото няма смисъл. Не пречи да се сприятелите и да имате контакт, но не е задължително да имате връзка, нали така? Опознай го първо и времето ще си покаже.

 
  ...
преди: 4 дни, 12 часа
hash: 5979ccbb1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До Авторката
Причините за това състояние са;
Имаш смачкан Аз, ниско самочувствие. Такива хора се вкопчват в други, защото отхвърлят и не обичат себе себе си.

Помисли си как ще изглеждаш отстрани, ако този човек не си го виждала една година и изведнъж отидеш да му се обясняваш в любов и дълбоки чувства.
Ще те помисли за вманиачена психарка, за луда, за болен мозък и буквално ще го изумиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker