Нямам абсолютно никакъв опит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам абсолютно никакъв опит
преди: 5 дни, 2 часа, прочетена 793 пъти
Здравейте, срам-не срам дойде и моето време да реших да пиша, няма да лъжа изключително тежко е положението! Мъж на 24г съм и нямам абсолютно никакъв опит с момичетата. Не е като да не съм се замислял и преди това, но да кажем че не ми е било никога някаква фикс идея, но вече започнах да осъзнавам че е тежко положението. Реално никога не съм имал приятелка или каквито и да било по-сериозни отношения с никоя. Дори всякакви пропадняци които са около мен (кой без паричен, кой алкохолик и т. н) дори и те са успявали дори за кратко да вържат "нещо",
Направо имам чувството че съм някакъв феномен и едва ли е съществувал човек като мен. Едва сега започнах да осъзнавам реалността и определено ми тежи на самочувствието, но се опитвам да не го показвам, но знам че пропускам най-хубавите си години, докато повечето ми познати имам чувството че която не са поискали, тя не им е вързала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 дни, 20 часа
hash: f75e26896d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Започваш редовно ходене на фитнес. Но наистина редовно. Има и различни видове добавки и стимуланти. Като почнеш да се напомпваш, ще си купиш и по-тежкарски дрехи, ще засечеш брада, нещо прическа може да направиш и да си направиш и татуировки. В рамките на 4-5 години можеш да изградиш брутална физика. Почни също да гледаш лошо. Постепенно и жените ще се появят. Това, че си неопитен, тях грам не ги интересува, важно е да си с брутална физика, татуси, брада и лош поглед.

 
  ...
преди: 4 дни, 19 часа
hash: 4af40dd352
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ей сега ще ти кажат да тръгваш по проститутки, няма страшно. За да може всичките ти бъдещи приятелки да са отвратят от теб като разберат. Поне от моята женска гледна точка е доста отблъскващо. Или да си инсталираш Тиндър. И да си губиш времето там и да се отчаяш още повече.

Много по-смислен вариант е да се запишеш на курсове, които са ти интересни, или да ходиш на събития, но такива, които се провеждат редовно, за да виждаш хората там многократно и да имаш време да изградиш отношения. Езикови, музикални, танци, спорт, туризъм, бордови игри и т. н. Има много варианти, не си стой само вкъщи, колкото и да ти е удобно и комфортно там. Най-добри шансове имаш да си намериш приятелка от приятелски компании, но ако нямаш такива или няма жени в твоите, ще трябва да си намериш още нови. Другият вариант е на работа, ако имаш необвързани колежки, които ти харесват, но това е въпрос на шанс. С колкото повече жени общуваш редовно, толкова по-вероятно е да се сближиш с някоя и тя да започне да се интересува от теб. Слушай повече, говори по-малко и имаш добри шансове някоя да те хареса, защото ѝ обръщаш внимание и я караш да се чувства интересна и специална.

 
  ...
преди: 4 дни, 19 часа
hash: 716b21f2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не си феномен, аз съм на същите години и никога даже не съм се целувал с момиче. Странно им е даже на хората като ме питат "как е гаджето" или "колко си сменил досега", а в действителност аз дори само на прегръдка с момиче се радвам като малко момче на коледен подарък :D На някои просто ни е писано или късно да се задомим или никога.
Аз честно казано в какъвто и контакт да вляза с момиче, абсолютно нито една не я привличам. Не ме харесват и това си е :D Ама нали здравето било най-важно... нищо, че си го съсипваш ежедневно с тези депресивни мисли.
Жив и здрав бъди и дано в най-скоро време те огрее!

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 14 часа
hash: 0df02c64fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравей! Разбирам как се чувстваш, и е важно да знаеш, че не си сам. Много хора преминават през подобни периоди, особено в млада възраст.
Вместо да се сравняваш с другите, опитай да се фокусираш върху себе си и как можеш да се развиваш. Може би е добра идея да се включиш в хобита или дейности, където можеш да срещнеш нови хора. Успех и не губи надежда!

Elfie

 
  ...
преди: 4 дни, 14 часа
hash: 24a1f7e39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Такива си избираш. Кифлоци с 1000 лайка, чалгарки и прочие куподжийки, нали? Или ти си 3, а искаш 12-ка, нали?

 
  ...


...
преди: 4 дни, 11 часа
hash: bcc7ced308
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ясно, че си смотан, но не си някакъв изключителен случай. Доста са така. Има страшен дисбаланс между половете и мъжете са доста повече като бройка. Следователно става по-трудно да си намериш женска.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 9 часа
hash: 53f9a76418
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ако те успокоява, не си никакъв феномен, а един от многото. Това е най-често срещаното явление в модерните запознанства.

Не те знам какъв си, но предполагам, че нямаш опит, защото просто не се опитваш и не се вреш измежду момичетата, докато изпропадналите мъже постоянно се врат и затова жените на такива се връзват, защото иначе те трябва да проявяват инициативата, а те са свикнали само мъжете да проявяват инициатива.

Най-лесното решение е жените да правят по-добри избори, ама това е да оставиш решението в техни ръце, което не е много добра идея, както се вижда нагледно.
Пробвай да говориш с приятели, роднини, колеги, мъже и жени, да ти помогнат да се запознаеш с някоя, щом ти е трудно сам, ама и бъди ясен в това какво искаш, за да не се мотаете взаимно.

 
  ...
преди: 4 дни, 7 часа
hash: 68aa829e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторе, не се коси!

Това, че нямаш никакъв опит е много хубаво - че в тоя порочен съвременен свят си се съхранил в чистота!

И най-важното - имай търпение!

Нещата в живота много рядко стават от раз!
Повечето пъти, трябва време, докато срещнеш подходящия човек! Но всичко това става в своето време - нито по-рано, нито по-късно!

Ще се появят ситуации, в които ще се запознаеш с подходяща за тебе жена! Гледай само да не я отблъснеш!

Имаше една много добра тема по този проблем, която би трябвало да помогне и на теб, и която аз съм си запазил. Тя е в раздела Любов и Изневяра и е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

(за да се отвори от връзката - махни интервалите в нея, защото сайтът автоматично създава два интервала,
или напиши заглавието й в Гугъла - и ще ти излезе)

Прочети я многократно като обърнеш внимание на съветите на автора, а не на хората, които спорят с него!

Там са дадени добри съвети на хората в подобно на твоето положение, ще ти копирам някои от тях и тук:

--------------------

За хората, които са сами и искат да срещнат сродната си душа:

1. Трябва да търсите човек с еднакви(или поне със сходни) с вашите интереси, цели, ценности, възгледи и приоритети!

2. Трябва да бъдете много търпеливи, постоянни и упорити!

3. В никакъв случай не трябва да се обезкуражавате или отказвате, дори дълги години да няма резултат!

4. Трябва да влезете в такава среда, където има хора с близки до вашите интереси!

5. И не се отчайвайте, ако не се получава, а продължавайте да опитвате и да търсите, и да се молите на Бога за това - щом много го искате и полагате усилия, Бог накрая ще ви го даде!
(С едно изключение - ако това няма да бъде полезно за спасението на душата ви. Само в този случай Бог не изпълнява нашите молитви!

 
  ...
преди: 4 дни, 5 часа
hash: b98f8e7fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ами, наваксай. Какво го мислиш толкова. На бъдещата приятелка не си длъжен да кажеш, пък и да кажеш: не е нещо срамно. Не си Стоичков, който рекламира хазарт и е супер срамно или Гущеров баща на 4 деца, който не работи и това е супер срамно. На 33 жена съм и ако бях на 24 нямаше това да ме спре да бъда с момчето или да ми се види срамно: има много по-важни неща от това дали на 24 до момента си бил с жена. Ще наваксаш.

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 1 час
hash: eb2a80a8cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 27 бях сам. Хванах си първото момиче, което ми върза по Интернет. Даже е единствената с която съм ходил. Реших, че няма смисъл да чакам повече и да губя време и заживяхме заедно. Търси и не се отказвай.

 
  ...

...
преди: 3 дни, 16 часа
hash: 01032ff0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Никога не съм бил обвързан и съм на повече години от теб. Мисля че това не е страшно, а времето в което живеем. Някога бях голям романтик и стихове съм писал, работил и спестявал за семейство.
Как да ти кажа, от дете помагам на хората, животните и т. н. Доста пъти съм бил доброволец, не пия, не пуша, по жени не ходех – хетеро съм и въпреки това, когато съм давал специално внимание на жена с години, понеже съм бил влюбен в нея, това не е означавало нищо. С времето осъзнах, че това са илюзии, с които сме програмирани да търсим някого за да продължим рода. Сега сме малко бъгнати и сме се извратили.
В двата пъти, когато съм се влюбвал съм имал шанс да приспя с други жени. Не съм го правил поради идеализирането на любовта. Дисни си знае работата (както си казвам днес).

В последствие реших да наваксам пропуснатото от посредствения живот. И в това няма смисъл.

Има добри жени, познавам ги... имат семейства. Но аз спрях да искам да имам такова. Докато преди можех да се откажа от целите си заради любов, сега егото ми ще избере целите ми и ако има жена която би се вместила в тях. Просто те са радикални, за това не губя времето си в търсене на партньор. За това отношенията ми са по-скоро приятелски и от време на време мимолетна близост. Гледам второто да е по-рядко и винаги да е ясно. Не искам да наранявам.

Интересно е как човек се променя. С времето смятам, че сегашният ми начин на живот ми носи повече от деликатно нежния романтик който съм бил.

Преди се мислех за прав, сега също. Вероятно съм скочил от една илюзия в друга. И все пак, какво толкова. Такъв е живота.

Няма да се шашкаш, ако ти е важно ще се намери девойка (мари хубава). Хе-хе
Ей, бре-бре-бре, пак писател станах! Ай сакън, да се прочете тоз' ферман.

 
  ...
преди: 3 дни, 13 часа
hash: 20f6301da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Никоя жена не харесва нацепен с татуси гледаш лошо. Жените харесват мъже с мъжка енергия. Тези фитнесите не привличат чак толкова женско внимание, а повече мъжко.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 10 часа
hash: 5469e23a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не ми е много ясен проблема на автора. При мен, ако трябва да съм коректен, първата ми целувка беше с чешко момиче, само два месеца преди да влезна в НШЗО. Като повечето случаи и този беше на морета. Просто с момичето случайно се срещахме всеки ден, "случайно" поне от моя страна влизахме да плуваме. То със родителите си бяха в нашият почивен дом на министерството, в което работи баща ми, па някаква линия на международен обмен. Бях смотано и срамежливо момче, даже и след като една колежка на баща ми и майка на едно друго по-малко момче, съвсем откровено ме попита дали тренирам и какъв спорт, защо съм И направил впечатление, че имам много хубаво момчешко тяло. /Разбира се това не го казах на майка ми, която ме питаше какво толкова разговарям с нея-направо излъгах/. Та така веднъж връщайки се от дискотека, това чешко момиче ме целуна. Моят опит беше нулев. След два месеца -школата, а след това по частите. Така, че и аз до двадесет години и няколко месеца бях девствен като току що навалял сняг. Те и другите поне над 90% бяха на моето положение. Емоционално, бях на нивото на съвременен седмокласник, а дали не и по-надолу. Комуникативен съм, но и след казармата пък съвсем не знаех как да подхвана разговор с момиче, а излагания съм имал, когато на някакъв въпрос на момиче съм отговарял "тъй вярно", е това отмина. При мен "Първият път" беше с жена по-възрастна от мен с 10-12 години, бивша колежка на майка ми, познаваше ме от поне две години преди казармата, разведена, с дете и родители дипломати от кариерата. Тя видяла свят, живяла в чужбина, а аз казарма, тактика, облазване с танкове и други. Изобщо несравними величини. Тя посещавала опери в чужбина, аз съм търчал /тичал/ в лепкава кал след БТР-ите, тя на някой плаж в приятна компания, а аз ръкопашен бой на полянка. Тя е ухаела на фини парфюми, а аз на пот, оръжейна смазка, кожа, вакса. С една дума несравними величини. Да мисля за нея за нещо повече от това, че тя за мен е кака Ели, е нещо над научната фантастика, нещо като принцесата и коняря/свинаря/. Така, че инициативата за всичко, което се случи беше изяло нейна, а излаганията лично мои. Тя постъпи много тактично и нежно, просто се оказа добра учителка или пък И беше интересно и забавно, да обработи такъв неокастрен пън и да го насочва към правилни постъпки. Е, това не продължи много, то си беше ясно от самото начало. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 дни, 9 часа
hash: 53f9a76418
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13, какво трябва да означава тази баналност "мъжка енергия"?

 
  ...
преди: 23 часа, 59 мин.
hash: 09893f48db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, разкажи малко повече за проблема ти, на външен вид как си?
Дебел ли си?
Обличаш ли се добре?
Шубе ли те е да заговориш момиче?
Имаш ли приятели/компания с момичета, или от университета?
Абе познаваш ли въобще момичета на твоята възраст?
Аз също съм девствен на 24 и моя проблем е че нямам приятели и не познавам момичета, което ме спъва много.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker