Връзка с мъж зодия лъв - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с мъж зодия лъв
преди: 3 дни, 16 часа, прочетена 677 пъти
Здравейте, група!
Искам да попитам сред вас дали има жени които са били, или все още имат връзка с мъж зодия лъв

Честно казано не знам дали мога да му се доверя... Знам, че зодията не е определящ фактор. Усещам, че пред мен се опитва да изгради съвсем различен образ за себе си.
Той се самоопределя като интроверт обаче поведението му говори друго. Също така ми е казвал, че е склонен към изневяра, но усещам, че по-скоро е прилепчив и обсебващ партньор, отколкото изневеряващ. Допускам, че може бъде флиртаджия, разбира се не съм ставала пряк свидетел на флирт от негова страна.

Каза ми как ме трябвало да се притеснявам ако забравя рождения му ден и не му честитя нямало да се разсърди. Усещам как би се обидил дълбоко и дори ми изглежда злопаметен.
Каза ми че щял бързо да ми омръзне... Ако нещата между нас не се били получили ял да страда тихо и мирно без създава проблеми. Определено не ми изглежда човек който би допуснал да вземе някой каквото иска.
Освен това съм забелязала когато имам досег до други мъже той рязко ще променя поведението си, става мълчалив, хаплив (не ме е обиждал, но сигурно би го направил).

Добър човек ли е или комплексиран играч? Не ми стана ясно защо ми прави подобна провокация? Интересно ми е изневеряват ли, по какъв начин се държат във връзка

Аз съм скорпион и не знам дали няма да е сблъсък на характери и просто да си спестя драмите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 дни, 8 часа
hash: 0ea86638de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Щом е склонен към изневяра, не е добър човек.

 
  ...
преди: 3 дни, 7 часа
hash: a5edf28e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Понеже вярваш в зодиите, скорпион и лъв не са добро съчетание. По-добре не се хващай.

 
  ...
преди: 3 дни, 5 часа
hash: ef62d44eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Уахахахха лъв и скорпион е като атомна бомба.
Ще те провокира и ще ти търси слабите места. Няма да му хареса никак да споделя вниманието ти с други мъже и не е ревност, а "където е моята лапа, друга не може да има". Ако забравиш датата на рождения му ден, той ще помни това докато е жив.
Това, че ти е казал че е склонен към изневяра... явно си има комплекси и иска да те постави в позиция да го пазиш и дебнеш, тоест ти да се обсебиш от негово величие. Но като лъвица ти казвам категорично, започнеш ли да затяга примка около врата на лъв, ще и хапне и ще те остави за други... Лъв не позволява да му се отнема свободата, той/тя сами си я ограничават когато обичат.
Ако искаш да го видиш в пълния му блясък, дай му пълна свобода е показвай интерес към склонността му за изневери, спокойно и общува с други мъже. Наблюдава го дискретно и си преценявай. Лъвът освен "цар" е и ловец, ако си му на тепсия, няма да му е интересно.
Хване ли те в една само лъжа, никога няма да ти вярва. Но няма да го бърка той да излъже нещо с цел да види реакцията ти, като опознаване.
Ем... абе не сме цвете за мириса е лъвовете, но влюби ли се в теб лъв, ще обърне света и себе си, любящи, коректни, семейно ориентирани, може би най-от дадените родители в целият зодиак.

 
  ... горе^
преди: 3 дни, 2 часа
hash: baa9ea3f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Двамата ми бивши мъже са зодия лъв - юлски и августовски лъв. Аз съм зодия лъв. Много кофти партньори сме. Жените също сме ревниво и обсебващи, но при мъжете е неконтролируемо. В общи линии, всички лоши черти на зодията преобладават в мъжа-лъв.

 
  ...
преди: 3 дни, 1 час
hash: d69202f392
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е, моят опит е много дълъг със съпруга зодия лъв. Упорита, умна, с логически мислене, добра инженерка в областта на електрониката, отлична математичка на инженерно ниво, работохоличка, чистница. Абе как не се уморява тази жена. В службата И, на главата и висят над 300 мъже и десетки проблеми, а в къщи, аз, почти хрисим водолей. Като погледна то и майка ми беше лъвица. Имах и две колежки лъвици в моят програмен колектив, но познат мъж зодия лъв нямам. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...


...
преди: 2 дни, 23 часа
hash: 06e9d782d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Кажи на колко си години? И с каква цел искаш да влезеш във връзка с този мъж?

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 23 часа
hash: cf1fe5bbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ох, тука говорим за едно супер Его без покритие. За едно силно Аз, без никакво усещане за вина, за отговорност и прочие. Те са велики и точка. Можеш да крещиш, да носиш доказателства, които даже ще минат и пред съда, доказващи тяхната вина, но техният вътрешен мир е толкова силен, че е все едно да спориш със стена. Не бих препоръчала. Освен, ако нямаш някой трик Как да накараш лъва да работи заедно с теб. Аз нямам тези нерви. Иначе зодията не определя човека, съгласна съм. Просто бившият ми е зодия лъв. Иначе е прекрасен човек, но стане ли дума да се направи нещо е маняна. Нищо, че за теб е важно. За тях не е и точка. Може да има стокова, но за него те не важаха. Правехме всичко в последният момент и ествено навсякъде закъснявахме заради него. Освен това грам не беше ревнив. Можех да спя с друг пред него и това нямаше да го трогне. Естествено чак толкова не бях изпаднала. Ако се смяташ за истинска майсторка лъвът ще те направи своя царица. Аз не съм и се отказах. И раздялата беше много трудна, главно за него. Просто не бяхме един за друг.

 
  ...
преди: 2 дни, 22 часа
hash: 45262fc930
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съжалявам мила, но твоят човек е комплексар. Бившият ми прият беше лъв. Беше комплексар, който слагаше всички жени под знаменател "леки", никога не ме взе на сериозно и не ми се довери, нарани ме.
Съоругът ми сега е лъв, но истински лъв. Винаги позитивен, много мил и грижовен. Мъжа лъв иска обич и внимание. Ако забравиш рождения му ден бъди сигурна, че ще бъде наранен. Дай му ласка и обич, цени го и не забравяй да му кажеш, че е най-добър във всичко, а от него ще получиш много повече. Лъва не юрънка и страда тихо, ако те напусне няма да се върне или да ти досажда. За него има граници който веднъж прекрачени, прошка няма, а дори и да прости отношенията ви вече няна да бъдат същите. Лъва е горд. Той няма да се вайка, да плаче, да те моли, няма да ти каже никога, че го боли, защотото си забравила неговият празник. Той просто ще си отиде ако не полупава внинание и любов. Лъва обича да е център на внимание, големи компании, много ориятели, флиртува и може да прекарва време с повече от една жена, ако не е влюжен. Влюбен ли е и има ли семейство, той държи на тях.
Скорпионите са странни птици. Аз съм видолей. Водолея и скорпиона са природните врагове и притивоположности

 
  ...
преди: 2 дни, 21 часа
hash: 18935f011b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Когато бях на 20-25, много ми беше странно това увлечение на жените по зодии. Аз самият съм чел книги по астрология и знам много повече от 99% от жените дето все зодии им се въртят в главата.

С годините покрай "еманципацията", жените станаха все по-освободени да говорят за мъже и какво им се върти в главата:
- колко е висок
- колго му е дълъг
- колко пари прави
- каква зодия е
- готви ли, чисти ли
- какзва ли "да, скъпа" на всяка глупост

Знаеш ли какво е единственото нещо което никоя жена не споменава? Дори една... Каква е душата на един мъж. За жената мъжа е ВИНАГИ едно тяло, едно портмоне, един неудошевен иструмент за постигане на нещо. Вие обвинявате мъжете, че ви третират като обекти, но вие самите се третирате като обекти дори повече, и така третирате мъжете... Гнус ми е да ви чета даже темите да си призная.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 20 часа
hash: ffe05059cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Майка ми е скорпион, баща ми е лъв. Заедно са вече над 40 години. Обаче не мисля, че е до зодии, а до характер.

 
  ...

...
преди: 2 дни, 19 часа
hash: 47d9cff152
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Ние, лъвовете, сме флиртаджии... факт!
Аз флиртувам навсякъде, винаги, с всеки - и не влагам нищо в това. То е... желание да ни видят колко сме готини.
Границата си е граница. Защото за нашия партньор, ама за НАШИЯ сме изключително лоялни. Не можеш да си представиш.

Ние сме егоисти, егоцентрици, ароганти и манипулативни, глезени и драматични. И не ни пука ако не ни харесаш, защото ние те харесваме изцяло.

Ако аз не харесвам някого, няма да съществува за мен. Точка!

Притежателно настроени сме. Не защото не можем да даваме свобода. Свобода е другото ни име, а защото сме царе и никой няма право да разклаща властта ни.

Комарджии сме. И прекаляваме с удоволствията понякога.

Но... сме грижовни до пълна отдаденост. Опора сме, каквато друг няма да предложи. Креативни, романтични и щедри.

Комплименти! Това ни обезоръжава по-бързо от всичко друго. Атаките - бъдят в нас звяра. Критиката (дори градивна( ще ти върнем със солидн доза сарказъм.

Ако ни позволиш - ще огреем света ти с топлина, любов, смях, приключения, увереност и сила, каквито не си подозирал.

Само ни остави да сме себе си и не ни оставяй да мислим, че не сме ти важни.
Вниманието ни е необходимо като въздуха

 
  ...
преди: 2 дни, 18 часа
hash: 9bc8c4db07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Опитай да го познаеш, вместо да се пововаваш на зодията му. Всеки човек е различен. Психологически погледнато, щом ти казва, че няма да се разсърди, ако забравиш за рождения му ден, значи точно обратното. На него му се иска да е непукист, иска да се покаже на силен пред теб. И ми се струва, че си по интелигентна от него и това ще се окаже проблем за в бъдеще..

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 18 часа
hash: a8f1d92ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Само влюбени мегаломани, които не търсят партньор в живота, а фен, манияк, който да ги боготвори и да им се кланя.

На първо и на последно място винаги е тяхното ЕГО

Стрелец съм и въпреки че винаги пишат че сме съвместими, аз си мисля че с тая шибана зодия едва ли някой е съвместим.

 
  ...
преди: 2 дни, 10 часа
hash: ce77293707
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Всички лъвове, които познавам са екстровертми и женкари. Двамата ми бивши шефове бяха с по три брака, ксто в чоследния със значително по-млади жени. 15-18 години разлика.
Не аъм имала връзка с лъв, само флирт.

 
  ...
преди: 2 дни, 10 часа
hash: ce77293707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Душата на мъжа е дълбоко скрита между краката...

 
  ... горе^

...
преди: 2 дни, 8 часа
hash: afb63a50f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   От авторката: Да си призная ми се видя доста съмнителен психически и го блокирах преди три месеца. Казах му, че поведението му само бинме отблъснало и да си намери на друго място жена която да му прави комплименти постоянно. Обясних, че моите виждания за връзка се отличават от неговите и си женя личното пространство, изпратих снимка с приятели от едно събиране. Умишлено изпратих и скрийншот на разговораши с други мъже за да му покажа на гледно как няма да спра социалните си конус други мъже и ми казах, че е свободен да прави каквито поиска и с когото поиска. Спрях да споделям къде ходя и спрях да му отговорям на съобщенията с десет дни закъснение.
Реално исках да го разкарам и да си спестя нервите обаче като гледам някои от коментарите явно това ще го амбицира още повече да ме преследва, очаквам да се включи пак или за отмъщение, или със сериозна заявка...
Аз наистина не знам дали искам изобщо да имам нещо с този човек и машконго въртя защото мине съмнителен

 
  ...
преди: 2 дни, 7 часа
hash: d69202f392
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Добро утро на " All the King's Men". Та относно моята лъвица / съпругата ми/ от каментар №6, ама как майсторски успява винаги да ме "сложи на мястото ми". Интересен сън сънувах, правех секс със съпругата си, която не беше съпругата ми, просто не виждах лицето на жената. И то къде в хола на ниската маса, егати изгъзицата, та това е толкова неудобно. Като във всеки сън в наближаващият, но нереализиран момент се събуждаш. Кокоря се в мрака, заничам за часовника, а то няма и пет часа. До мен съпругата ми, увила се като буба тихичко си спи с гръб към мен. Почвам плахо да подръпвам завивките, но тя ги затиснала с тяло. Имам голямо желание да е добера до тялото И. Почвам по -интензивно да подръпвам и чувам леко "кисел" и хрипкав глас, "какво правиш". Хрипкав е защото още не се е излекувала от някакъв грип, за който ме обвинява, че аз съм я заразил. Може и така да е, но при мен премина за два дни, а тя го влачи вече седмица. Обяснявам с мазен глас за съня и евентуалните ми намерения. Спи, ама не И пречи да се кара, но тихо и съскащо. За нула време изброи някакви познати женски имена, като не пропусна да включи и една-две свои приятелки от следването, които най-вероятно са били в сънят ми. Уж не помнела, да ама няма кой да се върже на това. Добре, за някои има основание, но другите са проекция на нейната ревност. Врътна се с колена към мен и пак си заспа, а аз се кокоря в тъмното, а най-вече ми е скучно. Ами към 6, 15 станах, взех нещо като душ и започнах да правя кафе-турско в джезве. Направих, но сега трябва безопасно да И го занеса, защото от началото на годината е овладяла една техника, на сън да пада от леглото. То е към 50см високо, но ако в два-три часа през нощта се събудиш от грохот не е ОК, а паркета издава силен звук. Та от известно време си реди възглавници на пода от своята страна, та поне на меко да пада, нещо като псевдо татами. Е, пак си удря главата понякога в нощното шкафче. Това се чудя, как възрастна жена да пада от леглото. Споделя, че се буди от ужас в тези стотни от секундата, докато пада тези 50см. Да, ама сутрин в тъмното, да се спъна от възглавниците и да я залея с вряло кафе също не е добре и то най-вече за мен. Та така денят започна с веселие. Беше ми направила вряла пача за закуска, не е лошо. Разбира се никакъв чесън или негови производни, само малко черен пипер. Разбира се и щрудел с второто кафе. Сега пак вилнее нещо в кухнята. Абе тя да няма ядрен реактор в нея. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 дни, 1 час
hash: 9a6d72025a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Всички единички са от обидени и припознали се лъвове. :)))

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 1fe333bdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравей, авторке! Разбирам те, познавам лъвове доста и за мен са нестабилни. Аз съм мъж Овен и си пасвам страхотно със скорпионки. Голямата ми Любов е такава. Тя взе сърцето ми и съм само неин! Обожавам я, глезя я и я любя страстно. Казват, че не си пасваме много с вас, но не сме съгласни. Естествено имали сме спорове понякога, но кой ги няма. Обичам дори и недостатъците й. Трудно спечелих доверието й. Сега сме щастливи. Тя ме обича, заради моята искреност. Намери някой като мен и няма да имаш грижи. Остава самовлюбените лъвове. Успех, мила.

 
  ...
преди: 1 ден, 20 часа
hash: aed9fb7f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   В никакъв случай!

 
  ...

...
преди: 1 ден, 19 часа
hash: afb63a50f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   От авторката: Благодаря Ви прекрасни хора! Благодаря на всеки един отделил от времето си за да даде ценен съвет!
Поне сомсеерих часовника и се радвам, че интуицията ми не ме е подвела, взела съм правилното решение!

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 18 часа
hash: 6f4a80151c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   На Скорпиона най му подхожда един Козирог

 
  ...
преди: 1 ден, 5 часа
hash: 2265c31069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Момиче ти не си добре с главния. Аз съм мъж и зодия Лъв и съм щасливо женен. Всичките ми приятели и членове на семейството ме познават като щедър и добър човек. Вярно е не съм лесен характер, и хората които един път са ме предали ги зачерквам завинаги. И да склонни сме към вендета. Зависи за какво става на въпрос. Ако ми бръкнеш в окото и окьоравея, вадя пистолета и ти пръскам тиквата. Ако си позволиш да ми да удариш шамар, от мен ще изядеш тупаници и ритници. Това с изневярата няма относителност към зодиите. А това, че този мъж ще тича след теб жестоко се лъжеш. Ние лъвовете никога не тичаме след жените. Винаги те тичат след нас. Дори и сегашната ми съпруга, ми писа първа и беше по настоятелна за нашата връзка. Лъвът си е лъв царя на джунглата.

 
  ...
преди: 1 ден, 5 часа
hash: 762a487b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Дай му на скоприона секс и всяка драма приключва... само временно.

 
  ... горе^
преди: 10 часа, 49 мин.
hash: 5c13cef151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Какви нови литературни шедьоври ни представи дедо Десантчик. Браво! А за пачата без чесън за закуска - така губиш реактивния ефект и затова си без пауър после. Разтривай поне 2'3 люти чушки вътре и си сипи едно стотаче от сутринта-да се освежиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker