Не знам какъв е проблема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какъв е проблема
преди: 2 дни, 7 часа, прочетена 648 пъти
Здравейте
Аз съм жена, във връзка от 5 години с партньора ми.
Наскоро имахме годишнина. Очаквах както и всъщност всички мои познати, че ще ми предложи, говорили сме за това, а и той го е намекнал на майка ми преди месец. Уви това не се случи, за капак дори още не е дошъл подаръка ми под претекст, че идвал от чужбина бил поръчан, обаче се оказа че не е така, а той просто го е поръчал буквално в същия ден и още го няма наличен. Както и да е, не е само това проблема. Просто напоследък чувствам, че той не полага никакви кой знае какви усилия за връзката ни. Все аз инициирам това да излезем някъде (говоря да се разходим), иначе сигурно ако не кажа ще си седим вкъщи. Отделно това за намека на майка ми, тя като ми сподели, ми стана тъпо че уж намеква а всъщност предложение нямаше, защо въобще го прави и й го казва тогава?
Напоследък все за нещо се сърди, за холеми глупости. Например най-скорошната случка от снощи. Сготвих, изчистих, изпрах, буквално капнах и реших да си почина на дивана д агледам вечер един филм по телевизията, и се сетих че имам слънчоглед в шкафа и внезапно много ми се причопли. Буквално ми забрани да чопля докато той е в стаята, ьащото това го дразнело. При което аз бях потресена, как така ще ми забрани да чопля слънчоглед (и то се е случило веднъж а не всяка вечер ), и не знаех как да реагирам. Каза да съм изчакала да отидел на тренировка и тогава да си чопля. И аз му казах виж и мен ме дразнят много неща но не ти ЗАБРАНЯВАМ- това че има да простре, а той ограе на компютъра и отлага с часове, или др неща, никога не съм казала забранявам да играеш доакто не простреш например. А и това става въпрос за слънчоглед. При което го помолих преди да излезе да ми даде сок от хладилник, каза няма защото продължи да чоплиш и излезе. Аз бях потресена. Като се върна му казах какво то излиза че в спбствения си дом не мога да си отворя пакетче слънчоглед, освен ако ги не си навън, това е нелепо. Сутринта отново става пак сърдит. Не мога да тазбера какви са му проблемите и какво иска от мен точно.
Не знам аз ли не съм добре, вие какво мислите, но тази ситуация със слъчогледа просто за мен беше прекалена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 дни, 2 часа
hash: d67ed60cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Вече че сте на фазата да се дразните за глупости, а нямате официална връзка, тъжно...

 
  ...
преди: 2 дни, 2 часа
hash: d5b60fee91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Търси повод за скандал и евентуално да стигнете до "прекаленото различия в характерите". От там ще има "им а нужда да остана сам някое време" че да си пробва други варианти т. н и накрая да се върне като "ок, да пробваме"
Изпревари го и му дай ясно да разбере, че нито имаш господар, нито е задължително присъствие в живота ти. И това докато си чоплиш семките с кеф.

 
  ...
преди: 2 дни, 2 часа
hash: 622b900966
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Проблемът е, че вече не те ще. Доскучала си му. Няма да ти предложи. Той един подарък не е купил навреме, а ти чакай пръстен. И 5 години си чисти, готви и слугувай за тоя, дето духа. Съпружески задължения само за след брака. Питай баба си дали преди брака е измила и една чаша на дядо ти.
Така нареченият ти партньор е едно дете и не става за семейство. Днес го дразни слънчогледът, утре ще е ревът на бебето.

 
  ... горе^
преди: 2 дни, 1 час
hash: c8e00c1eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако човек е нещо изнервен и напрегнат, чопленето на слънчоглед около него е много дразнещо - поне за мен. Разбира се, това не оправдава по никакъв начин лошото отношение към теб. Според мен човека е забравил за годишнината ви и се чувства виновен и понеже явно е от хората, които не могат да си признаят като са сгафили нещо, реагира инстинктивно, като ти търси кусури на теб - за да "компенсира".
Иначе за предложениеро - аз лично на моята жена и предложих на 3-я месец от връзката ни и тя прие. Гледам мои познати си живеят без брак и това им е нормално. Седнете и поговорете по темата - може просто да имате някакво разминаване във вижданията за живота.

 
  ...
преди: 2 дни, 1 час
hash: e9456154fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей! Слънчогледа ти е най-малкият проблем тук. Нз защо натискаш толкова много да сключваш брак с този готованко и да му слугуваш. На всичкото отгоре нито те цени, нито те уважава. Раздели се с него и си намери някой нормален и зрял мъж. Който ще те обича, уважава, цени и ще ти го показва всеки ден чрез действията си.

 
  ...


...
преди: 2 дни, 27 мин.
hash: a432300498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Слънчогледът настрана, тоя човек не е сериозен. Как така поръчва подарък същия ден и не полага никакви усилия за връзката? Ами няма сериозни намерения, затова. Така му е удобно и така ще я кара. Не се надявай на промяна от негова страна. Ако искаш брак и семейство с тоя мъж няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 22 часа
hash: 97d14705d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Радвай се, че не ти е предложил! Този не е стока, не е стабилен мъж, не ти трябва с такъв льольо да създаваш семейство. Как така едни семки ще ти забранява и трябвало да чоплиш като не е вкъщи? ! Утре като имате дете, детето не трябва сигурно да реве пред него ами само като не е вкъщи, че иначе ще се дразни? ! Абсолютен комплексар е, не си проваляй живота с такова подобие на мъж...

 
  ...
преди: 1 ден, 21 часа
hash: fdae3f7964
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Явно вече му е писнало да е с теб, отказал се е да ти предлага брак, и чака сама да се сетиш, и да се изнесеш. Не губи повече време с него, животът не е безкрайно дълъг.

 
  ...
преди: 1 ден, 21 часа
hash: 1969f57cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ще ти го кажа максимално директно като жена към жена. Ти не си във връзка с мъж, а с дете — играе си на игри, налага се, сърди се. Свикнал е да бъде обгрижван от теб — превърнала си се в една своеобразна майка, която го обслужва. И така му е напълно удобно — хем му е добре, хем от него нищо не се изисква. Перфектно, не мислиш ли? Накрая и годежен пръстен си подари сама, толкова е заспало положението. И толкова изпуснато

Предполагам, че самочувствието ти е изключително ниско, щом 5 години търпиш подобен безгръбначен търтей. Точно такъв е — това, че не е положил минималното усилие за достоен жест спрямо теб на годишнината ви, е проблем, но със сигурност не е и най-мащабният такъв. Просто поредна индикация, че няма никакво желание да те оцени. Той един букет не може да ти подари, а ти за годежен пръстен мечтаеш…

Зарязвай, докато е време!

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 20 часа
hash: 2a7078758e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   За да се развали една връзка са нужни двама човека, , той и майка му!

 
  ...

...
преди: 1 ден, 20 часа
hash: 2a7078758e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Ако някой ми забрани да чопла слънчоглед, край! Ни годеж, ни сватба!

 
  ...
преди: 1 ден, 19 часа
hash: 55ae26ff94
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   А така зарежи го заради слънчоглед. 5 години човека се колебае дали да те вземе и ти все го караш да се разколебава в моментите в които е навит.
Как е намекнал на майка ти? Питал я е за размер пръстен нали, но после защо се е отказал, кой знае какво си му сервирала, за да отложи човека.
Все ти предлагаш излизания защото си го отказала да предлага бе жено! Мъжете им писва все предложенията им да не са харесвани, все да имате "по-добра" идея, все точно днес да не ви се ходи там където те са предложили и те с времето спират да предлагат, направо чакат вашето предложение за да не им се налага да измислят дестинация която вие така или иначе ще отхвърлите!!!
Най-вероятно проблемите му са свързани с факта че когато той говори не го чуваш, искаш от него да те слуша да се съобразява с теб а ти не се съобразяваш с него. В онзи моент е искал да не чува пукането на семки, и плюенето на люспи, но ти твърдо си решила да плюеш, е щом си намерила че плюенето е по важно за теб от колкото неговата молба, той какво да ти каже ще излезе разбира се.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 19 часа
hash: 2b2f359a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Какви семки, какви 5 лв, компютърни игри, глупости... Пет години си играете на семейство, без да сте разбрали смисъла на съвместния живот. Ударили сте го на битовизъм, манджи, пранета и телевизия, не можете даже един празник да си направите. Той не ти купува едно цвете, не те извежда на една вечеря, ти чакаш пръстен и предложение... Тъпо, скучно и безсмислено ми се струва вашето съжителство.

 
  ...
преди: 1 ден, 19 часа
hash: 76b7f2073b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А идвало ли ти е наум, че подаръкът който не е пристигнал още, може да е пръстен. Ако е питал майка ти да размер на пръста ти, може да ти е купил.

 
  ...
преди: 1 ден, 18 часа
hash: e21d9b1c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Виж сега, всеки който пише в тоя форум ако не знаеш се изкарва светец, а другите постъпват все зле с него. Каква е реалната ситуация няма как да я знаем. Едно е факт - може да си представяш брачния хим, но сте реално в етап да не може да се понасяте... Поне той явно е на него. Може да си има причините, може и просто да си му омръзнала. Много хора днес са така - ако няма тръпка, емоции, як секс, т. е. нещата просто се движат "нормално", те не полагат никакви усилия за другия, никакви компромиси. Стоят в тая връзка, може би защото им липсва амбиция за нещо повече, а може би искат да се оправдаят с другия когато той прекрати нещата. Искай дикретно обяснение за поведението му, ако не може да го даде, не си губи още 5 години... Ти "парньор" нямаш според мен.

 
  ... горе^

...
преди: 1 ден, 17 часа
hash: 6dded6c71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Може и лош период да е. Аз бих поговорила с него - има ли проблеми, какви точно, мога ли да помогна с нещо.

Иначе за дразненето - всеки от нас се дразни на нещо, било то шумове, миризми, движения, навици и т. н. Трябва съобразяване.

Но и след цял ден битовизми да седнеш да починеш с филм и слънчоглед (примерно) и да ти държи някой сметка... Неуважение си е. А ако и ти отвориш голямата уста с какво те дразни, когато тъкмо релаксира с нещо любимо?

Същото е и с подаръка за годишнината. Уважителна причина да нямаш подарък са болест/болен роднина и липса на средства. Другото няма извинение.

А предлагането на брак не се намеква на роднини, просто се прави.

Не губи време и повдигни тези теми.

 
  ...
преди: 1 ден, 12 часа
hash: 71091012ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ти си се на бутала да живееш с него, а чакаш пръстен? Щом го получава без, защо да ти дава, на колко сте? ,
Я, зарежи тва готвене, ако иска да те води на ресторант.

 
  ...
преди: 1 ден, 9 часа
hash: 413519dbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Преди да простре, или след това да ти предложи.... 40 г. сме заедно и НИТО ВЕДНЪЖ не е прострял.... това е женска работа, Боже, какви мързели има, не е за вярване...

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 6 часа
hash: d460932ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От свторката към номер13
Намекнал е по начин, не помня точните думи понеже мина време откакто ми каза, но са говорили нещо за бъдещето ни като двойка, и той е казал скоро ще има изненада, ще разбереш. От това по-ясен намек найъде. Второ какви заключения правиш, че не съм харесвала предложенията му за излизане? Напротив, но те се случват 1-2-3 пъти годишно. И познай-ВИНАГИ съм съгласна на предложенията му за излизане/ разходка/ някаква активност, именно защото се случват рядко. Нищо не съм му сервирала всъщност след “намека”. Винаги той е сърдит за ей подобни тъпи случки- просто описах тази за слънчогледа защото беше най-скорошна. В онзи момент когато не е искал- имаме още 2 свободни стаи, а не да забранява. Аз като не харесвам нещо което прави/ изнервена съм и тн просто отивам в другата стая, не съм забранявала да играе на игра да речем щото искам да гледам филм а просто си пускам филма в другата стая.

 
  ...
преди: 1 ден, 2 часа
hash: 938ef799a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Какви годишнини те гонят, Авторке?
Никога, никога, никога не сме си подарявали подаръци на датата, на която сме се запознали. Да, получавах и цветя, и подаръци на рождения ми ден, на Свети Валентин, на 8-ми март, за имения ми ден, за Коледа и за Нова година и при трите ми дълги връзки.
А преди да се омъжа за съпруга ми също живяхме 3 години чод един покрив и не сме си подарявали подаръци за годишнината.
Подаряваме си подъръци за годишнините, откакто имаме сключен брак.

Защо непременно трябва да получиш пръстен точно в деня, в който сте се запознали? Защо да не е на рождения ти ден, ако предстои, на пътешествие, на Коледа или в новогодишната нощ?

А ако поръчката от чужбина всъщност е пръстенът, с който иска да ти предложи?

Много са 5 години заедно без развитие, съгласна съм.
Моя предишна връзка прекратих няколко месеца преди да станат 5 години.
Прояви още малко търпение и ако до края на годината нама развитие, не си губи повече времето с него.

 
  ...

...
преди: 23 часа, 25 мин.
hash: 0c398b5e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Подаръкът не в пръстен забравих д аутня в поста, беше забравил на компютъра си отворен имейл от сайта, нещо всъщност което дори не харесвам и няма да ми е от полза е, така видях кога е поръчан и че не е от чужбина, но нищо не съм казала по този въпрос
От авторката

 
  ... горе^
преди: 8 часа
hash: 20db876f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Жена да чопли семки е голяма простакещина. Нормално е да се дразни. Друг е въпросът, че може да помоли деликатно, а не да заповядва.

По въпроса за брака - не е готов. Компютри, фитнеси - говорим за някакво момченце, което си е намерило зоната на комфорт и не му се влиза в отговорности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 5 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker