Не знам как да спра и какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как да спра и какво да правя
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2311 пъти
Здравейте аз съм момче на 17 г. и имам сериозен проблем. От около 1 година и нещо си развалих мисленето и по-лошото начина на живот. Просто вече не мога да изкарам един нормален ден без да се скарам с родителите си брат си за храна. За тази година от многото четене за диети, режими, тренировки и начини за сваляне на килограми от 77 кг стигнах до 61 при височина 177-178 см. Постоянно мисля за калории за мазнини за това по какъв начин храните вредят или помагат. Всичко го започнах с мисълта че като отслабна момичетата ще започнат да ме харесват, и се повлиях от едно момиче което ми каза че съм се разхубавил е да чуя това от момиче което харесвам ме провокира още повече да отслабна.

Когато станах 68 си виках е УСПЯХ!!! но после като станах 65 вече не можех и да си помисля да ги кача отново. Постоянно тренирам вкъщи за мускули и плочки на корема е ефект няма обаче + ТОВА тренирам и футбол е заради тези трен в вкъщи нямам вече сили да бягам влоших си играта. Постоянно съм уморен. Правя по 2ве разходки по 50 мин наден с хъскито си, прехождам за училище а в даскало по 7-8 пъти качвам 4тия етаж познайте защо да горя калории. Отделям от храната си понякога хвърлям даже част от нея за да НЕ приемам калории. Станал съм супер раздразнителен и дори до някаква степен изнежен. Е от цялата работа НЕ ПОСТИГНАХ НИЩО ХУБАВО и искам да си върна стария живот, когато бях забавен и се интересувах от др. неща а не само храна. Това си е фаза на анорексията да МОМЧЕ съм и имам болестта. Опитвам се да ям повече но вкъщи искат да ме тъпчат за да кача е не мога така ас КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: cce0c1f2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей момче спри да мислиш за тези килограми. Ще се разболееш от някоя болест. Ти си висок 1. 77 и тежиш 61 кг. Това е сериозно и вашите с право се притесняват за теб. Аз съм висока 1. 65 и тежа 58 кг(момиче съм). Та ти си с 10 см по висок от мен и тежиш колкото мен. Това е сериозно. Ще се разболееш и ще съжаляваш много. По добре да си лека пълен и с тренировки да направиш това в мускули отколкото да си болен. Замисли се сериозно. Та ти си скелет.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: fa1300c669
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе момче луд ли си, правиш голяма грешка по добре яж повече така и си тренирай повече, така мусколите ти ще станат по големи като цяло ще заякнеш. Незнам едва ли написаното от мен и другите ще ти помогне да си промениш мисленето, но този клеп който ще ти кажа да изгледаш може и да бъде от някаква полза. Напиши в гугъл /оттечествен фронт анорексия/ цялото предаване е в няколко части и си струва да ги изгледа човек!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 97e9033060
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ми като за начало, може да махнеш някой от тренировките с който се хабят калории, като в същото време се опиташ да не изхвърляш част от храната ами си я изяждаш цялата. Направи го веднага. Просто трябва да се храниш малко повече, и да гориш по малко и скоро би трябвало да качиш някое друго кило.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: ab8467276c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм напълно с №1. Тренирай и направи мускули. Приятелят ми е висок колкото теб, а тежи 70-71 кг. И не изглежда въобще пълен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 445cd71c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Приятел, научи се да се харесваш такъв какъвто си за да те харесат и другите. Дори да си малко по-пълен какво от това? Ако момичетата те харесват само заради външния ти вид какво печелиш?

Аз също съм на 17 години, но съм момиче. Нормално е да искам да имам хубава фигура, но за тази цел спортувам (дори не ходя на фитнес, просто правя различни упражнения в домашни условия). Съветът ми към теб е да започнеш да се храниш НОРМАЛНО (недей да се тъпчеш с разни хамбургери, дюнери и т. н. ) просто хапвай повече плодове и зеленчуци. Така хем няма да качваш килограми, хем ще бъдеш здрав. Пък и ще бъдеш свеж и бодър (сам казваш, че се чувстваш уморен).

И спри да мислиш за килограми, храна, тренировки и неща от този род. Ти си се вманиачил! Няма лошо да спортуваш, няма лошо да се храниш здравословно, но всичко трябва да бъде с мяра.

И отново ти казвам, предпочитам някое момче, което няма тяло като на спортист, но за сметка на това е забавно, усмихнато и се чувства добре в кожата си, отколкото някой с "тяло, на което да завиждат всички", но за сметка на това без чувство за хумор, и изобщо най-важното е да бъдеш готин като човек! :)

Успех ти пожелавам и не се притеснявай за момичетата. Тази която ще те хареса, ще го направи не заради тялото ти, а заради това, което си (характер, начин на мислене и други много по-важни неща от тялото ти).

:)

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2cfbe67e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При твоята височина.. аз предлагам да блъскаш повече.. да направиш мускули... но за това ти трябва и маса.. трупай мускулна маса.. и във фитнеса ще гориш и ще правиш мускули.. по хубаво е мъж с мускули.. а не слаб.. момичетата харесват по -яките.. и малко надебелей защото е много грозно

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker