Трудна дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трудна дилема
преди: 21 часа, 45 мин., прочетена 141 пъти
Здравейте! От няколко години съм хронично болна - заболяване от гинекологичен произход. Винаги съм искала да имам деца, а след диагнозата сякаш още по-силно стана желанието ми. На всеки един преглед от поставянето на диагнозата лекарите ми повтарят как е желателно да забременея възможно по-скоро, защото ако се забавя още някоя и друга годинка, може да не мога да имам собствени деца. С времето за мен това се превърна във фикс идея, притесненията ми се засилваха във връзка и с нелеката терапия на заболяването, помагаща на едни, но вредна за други органи. Започнах да се чувствам като човек със срок на годност... Сякаш престанах да търся непременно любовта и започнах да търся човек, който да е готов за семейство и деца, да е способен да бъде любящ съпруг и баща. Но все попадах на мъже, които не искаха деца или не бяха готови, или желаеха да отложат за след години. Цялото това търсене, постоянните неуспехи и натискът на диагнозата и годините оказаха своето влияние върху психиката ми. Тази година срещнах човек, с когото що годе се спогаждаме, далеч не е сродната ми душа и има доста компромиси от моя страна, които ми се налага да правя, но иначе изглежда със сериозно отношение към мен и също иска деца в момента, в който се почувствам готова. Компромисите не са малко и част от тях засягат основни мои принципи. Хем ми се иска да не се лутам повече и да започнем да правим опити за дете, хем различията между нас ме спират да направя тази крачка. Опасявам се, че може да минат много години преди да намеря наистина правилния за мен човек. Но дори да го намеря, може вече да съм в състояние на пълна невъзможност да имам свои деца, до степен дори ин витро да е безсилно. Дилемата ми е голяма и моля без хейт коментари. Достатъчно тежко е физическото и психическото ми състояние. Търся съвет, споделен опит или каквото дойде. Благодаря, че ме изчетохте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: 4 бр
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker