Имам ли шанс с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли шанс с него
преди: 1 ден, 15 часа, прочетена 647 пъти
Здравейте, пишем си с един мъж, който е на 40г. Няма деца и не се е женил. Казва ми, че е останал сам, защото много е работил в чужбина. Чувствал се самотен, обаче същевремено му харесва да е тихо и спокойно покрай него и не искал да избързва. А аз съм разведена с дете. Та според Вас имам ли шанс с него или да не се занимавам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 15 часа
hash: 4d4d6cf293
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не се занимавай, не обременявай човека със себе си.
Намери си някой подобен, разведен с дете и там някак се справяйте.
Цялата втасала, чак пита дали са се занимавала, каквото и да се каже, ще е малко. Не се е получило с бащата на дето ти, сега ще стане, хаха.

 
  ...
преди: 1 ден, 14 часа
hash: e5623c6992
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   На 40 не искал да бърза. Знаеш отговора, маце.

 
  ...
преди: 1 ден, 9 часа
hash: 56cca4a0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не пишеш на колко години е детето ти? Но като цяло щом мъжът си цени спокойствието и тишината, няма да му е приятно да има дете около него. Това, че бил искал да избързва е ясен знак, че не му се събира с теб, поне в близко бъдеще. Нямаш шанс според мен.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 8 часа
hash: 81e0ff1874
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не се занимавай.
И още- гледай си детето и как се чувства то. Колко втори бащи смяташ да му предложиш?

 
  ...
преди: 1 ден, 6 часа
hash: 72237a8499
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не. Той е дърт ерген егоист, който не иска да си разваля рахата с деца. Твоето ще го дразни. Не щял да бърза, явно още се има за 18-годишен.
Търси си човек с дете, поне ще имате нещо общо.

 
  ...


...
преди: 1 ден, 6 часа
hash: a4632eed2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според изказът Ви, оставяте впечатление за умна жена. Ако Вашият кореспондент е умен мъж и не е някой интроверт с психически отклонения, трябва да е щастлив да има жена с дете до себе си. Вие сте млада и имате шансове да имате и второ дете, но ако имате второ дете, не трябва да има разлика в отношенията му към децата. Но все пак бъдете внимателна, нещо много лигави станаха мъжете през последните десетилетия. Не генерализирам нещата има и много отговорни мъже. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 4 часа
hash: cb0d3b94e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   А, не! И ти си го знаеш, не знам защо изобщо го обмисляш.
Ще си му удобна за секс от време на време. Ако ти харесва просто да се виждате понякога, но всеки в дома си и с живота си поотделно, ще е ок, но дотам.
За връзка с цел семейство--абсурд, той ти го и казва съвсем директно.

 
  ...
преди: 1 ден, 3 часа
hash: d10d46599b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами той почти директно ти го е казал - свикнал е сам и не иска да си нарушава спокойствието и личното пространство. С две думи няма проблем да те боцка от време на време, ама забрави за съвместно съжителство, брак и т. н. Още повече, че ти имаш и дете, а той не е свикнал с друг човек, камо ли с дете и да го играе "баща", примерно.
Аз съм с доста големи резерви към мъже около 40-те, които до този момент не са създали семейство. Каквито и оправдания да посочат, обикновено в повечето случаи зад това стои нещо друго.
Познавам между другото доста такива мъже и колкото и приятна външност да имат някои от тях, просто не бих ги изтърпяла във връзка.

 
  ...
преди: 1 ден, 3 часа
hash: b7d8d0fe0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се занимавай - освен за секс и благи приказки, за друго не те търси. Чисто и просто си ти е казал, че те иска "без багажа" и само за забавление. Ако това те устройва и не искаш семейство - давай, но после да не пишеш из форумите как никой не те е предупредил или не си знаела в какво се забъркваш.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 3 часа
hash: aa25f262c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Мисля, че имаш доста голям шанс с него. Не каза ти на колко си и дали изглеждаш добре. Ако изглеждаш млада и си красива с големи гърди и не си дебела и си мила и усмихната, шансът ти е 99%.

 
  ...

...
преди: 22 часа, 53 мин.
hash: 47555acc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Какво да ти кажа. Не го причинявай на човека, а си гледай детето. Без мъж няма да умреш, все пак бившият ти сигурно те оножда от време на време като докер.

 
  ...
преди: 20 часа, 46 мин.
hash: 913be9f5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Интересно ми е защо разведени жени с деца все се насочват към мъже без деца. При това и искат добре изглеждащ и с добър социален статус.
Такива мъже /около 40 те/са два типа:
Такъв, който иска веднага да се обвърже и да има деца.
Такъв, който все не се е на живял, все обмисля, все изчаква, търси....

 
  ... горе^
преди: 14 часа, 7 мин.
hash: e7a4c3e79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз, съм във връзка с човек който има дете от друг браг и да ти кажа че такива връзки единият да има дете, другият не, колкото някой да ми обяснява че няма проблем и да ме убеждава в обратното, според мен се създават проблеми. Дори и в обратния вариант жената да е без дете, а мъжът да е разведен с дете от друга връзка. Игнорирай възрастта на и коментарите че този човек е егоист. Но да речем че нещата ви се получат и стигнете до съвместно съжителство или искаш с този човек да ви се получат. Ще ти посоча няколко точки, които трябва да вземеш в предвид, които трябва да ги обсъдиш с този човек, които ще се появят като проблем във евентуално бъдещо задълбочаване на вашите отношения.
1)Как приема детето ти че ти ще имаш връзка с този човек. Приема ли детето този човек че ще има отношения с мама/татко. Ако не това е проблем и този човек ще се отблъсне от теб, когато детето ти му каже нещо от рода "Ти не си ми баща", ако въпросният мъж му каже нещо на въпреки от рода:-Не стой на вън ще завали и ще настинеш.
2) Обратното, как този мъж приема неща от рода, ако мъжът планира нещо за вас двамата, на пример екскурзия за вас двамата, а детето ти се разболее и всичко се провали. Дали този мъж ще е достатъчно толерантен.
3 ) Тази точка е може би една от най важните. Отношенията ти с бившият ти съпруг. Ако въпросният мъж е ревнив по добре не започвай връзка с него и не го пречинявай, както на него, така и на себе си, ако бившият или ти не сте преживяли тази връзка и травмата от развода. Винаги ще имаш проблеми с този мъж, ако се налага да се срещнеш с бившият за родителска среща заради детето. Този мъж винаги ще ти създава проблеми, ако е по ревнив. Или, което е по лошото, бившият ти не те е прежалил и прави панаири че ти мачкаш чаршафите с друг. Повярвай ми като втора съпруга тази трета точка е ужасно мъчителна защото една трета страна се въвлича в токсични отношение, между бившите съпрузи.
Вземи под внимание тези три точки, защото, ако се получи любов между вас, то колкото и голяма да е тя, в такава ситуация само любов не е достатъчна и нещата ще се скапят.
П. с Моят съвет е че браг между разведен/разведена и не разведен много рядко се получава, защото тази връзка е не равностойна. Не разведената страна влиза в ситуация да прави големи компромиси за тази връзка и не всеки обича достатъчно, за да прави компромиси. Търси си разведен мъж, който е минал по твоят път!

 
  ...
преди: 12 часа, 7 мин.
hash: 56cca4a0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   10 - Ако изглежда по описания от теб начин нямаше да допре до стар ерген, който макар и тактично отказва да се върже с нея.

 
  ...
преди: 4 часа, 42 мин.
hash: c78d3359b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   По добре недей. Ще ти тормози детето. В началото не но по натам. Не се знае какъв маняк. Може и да му посегне.
Има хиляди такива случаи. Моя град една жена беше за живяла с един мъж и той не е бил женен. Сам е бил дълго време. Наложи се да му остави детето и тоя боклук се е възползвал и му го навря в устата на детето. Просто ужасно.
И осакътяването му е малко на такъв, но каквото и да направиш травмата е причинена.
Нямам думи.
Внимавай все пак. Такива самотници са опасни извратени са.
Друго е мъж да е бил женен или да е имал дълги връзки.
Но от такива странници бягай. За детето мисли.

 
  ... горе^

...
преди: 4 часа, 9 мин.
hash: 9785888eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ще бъде временно явление докато детето не му размести тв каналите които гледа или започне да любопитства и да разместване вещи в добре подредения му дом. Тишината в миг ще се изпари ако хлапето се окаже тинейджър фен на рок или хаус музиката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker