Просто искам да си излея душата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Просто искам да си излея душата
преди: 1 ден, 17 часа, прочетена 886 пъти
Здравейте.
Не знам дали търся съвет/мнение. Просто искам да споделя, какво мисля и какво чувствам.
Ще разделя тази история на няколко точки. Предварително предупреждавам, че няма да е кратка. Трябва да се чете ред, след ред за да може да се вникне поне малко в това което чувствам.

1. Кой съм аз?
Първо ще опиша себе си, за да може да придобиете малко представа що за характер и човек съм.
Аз съм семеен мъж м/у 30-36г. Живеем с жена ми приблизително около 10г, а от скоро сме женени 2-3г. Имаме две прекрасни деца, които още ходят на градина. В последните години, като човек се усещам че много съм се променил. Променил съм се така че да се отръпвам от хората, просто не ги понасям. Не обичам нови запознанства и трудно допускам хора до себе си. Дори от близките си се чувствам някак си чужд, не на място. Приятели почти нямам, а малкото са заети. Често се случва когато почивам, жена ми е на работа, а децата на градина да прекарвам повече време в нас от колкото да излезна на вън или с някой приятел. Като цяло съм свикнал с това и не мисля че ми тежи, сам ми е по-добре. Щом съм със семейството си също ми е достатъчно. Като характер съм доста дръпнат, леко чапат, готов да влезе в конфликт. В същото време мога и да лавирам според човека и така да подходя, че дори и да го изманипулирам в моя полза. С една дума малко според човека и на настроение е цялата работа. С жена ми се разбираме в битовизма и нямаме проблеми. Нямаме и финансови проблеми, децата са здрави и живеем на що годе хубаво място. Разбира се с нея имаме и много различия в това кой какво харесва. Ако за единия цвят е зелен, за другия той е небесно син. От тези различния ще стигнем и до корена на проблема.

2. Когато бяхме още гаджета.
Когато започнахме да ходим с жена ми, като гаджета, знаете как е във всяка нова връзка. Секс на екс, по всяко време, на всяко място, при всяка възможност. Мога да кажа че първата година, година и половина не мога да се оплача в това отношение. Бях влюбен и някой неща които винаги съм ги искал и държа на тях, дори в момента не мога да се сетя дали се случваха. Преживели сме и доста кофти моменти, като в единия дори беше животозастрашаващ. Всичко си вървеше добре, замислихме се за дете.

3. Деца, семеен живот.
Повечето семейни, знаят как е живота с малки деца и колко малко време имаме за себе си, покрай тях и работата и т.н. Тук и започват проблемите. Разбира се както съм посочил категорията, проблема е в секса. На ясно съм с това че няма време, понякога настроение и умора и т.н. Тези неща не ги броя. Ако говорим за просот секс, секс долу горе има. Въпроса е че жена ми не иска по абсолютно никакъв начин да разнообразим секса си. Говори ли сме много пъти на тази тема, и отговора и е че не и харесва това. Купувал съм и секс играчи, не ги ползва, не и харесват. Бях гледал за едно вибро яйце му се вика. Много исках да и взема такова нещо и когато сме сами навън еи така да се позабавляваме. По скоро на мен психически да ми донесе удоволсвтие и тръпка че на нея и е хубаво. Отново обаче получих отказ, дори и в нас да си го ползва. Не харесвала такива неща. Оралния секс също много куца, аз го обожавам и винаги и го предлагам защото аз го искам и ми харесва, но от 10 пъти 1 път да го получа аз. Не и било харесвало да го прави, не ме била и карала да го правя. Това ме побърква. Анален секс сме опитвали като гаджета 1-2 пъти и не и хареса, съответно е категорична че не иска да опитаме отново, макар и след толкова години... Аз се усещам как сексуално съм скупен. Просто откази за всякакви диви неща. Да съм си намерил някоя която ми била давала, ми вика. А като се пошегувам, че еди коя си блабла, ми се сърди. Значи хем намери ама не си намирай. Друг е въпроса, че аз я обичам безумно много, нея, децата си, семейството си и не искам заради едни плътски удоволствия да го съсипя. Искам тези неща да ги изпитваме заедно, да се наслаждаваме един на друг и да сме отдадени един на друг на 100%. Не знам в мен ли е проблема или в нея или някъде другаде. Гледам порно, опитвам се да задоволя това желание с порното, но освен да ставам все по перверзен друго май не се случва. Искам тя сама да изяви желание за тези неща, дори и да се навие за някое от тях, тя да го иска, а не да го прави заради мен. Искам да е взаймно. Понякога се чудя - как подяволите съм с тази жена, ние сексуално не си подхождаме изобщо.
Като повечето хора и аз съм с ипотека и кредити, не мога да си позволя и да я зарежда, аз не искам да го правя! Искам децата ми да растат в нормално и любящо семейство. Старая се, опитвам се да подтиквам тези чувства, но имам усещането че ми се изплъзва вече. Получавал съм предложения и от други жени, директно, без овъртане - искам това и това, навити ли си? Отказвал съм, не искам.
С едно изречение да обубщя - аз искам разнообразен секс, тя не ми отвръща по никакъв начин.

4. Чат с други/запознанство
Преди около година имахме проблеми, не си обръщахме никакво внимание. Аз бях захласнал по моите си неща в работата и в личното ми свободно време.
Така един ден я хванах да си пише със неин колега, да си пращат на лично селфита, сърчица и т.н. Реакцията ми не закъсня и имахме доста сериозен скандал. В крайна сметка ми каза че е нямала нищо общо в сексуален план с него, а просто нужда от внимание. Взех си поука и веднага коригирах, но останах с едно на ум. Щом го е направила, защо да него направи пак. Известно време я следях, имах и паролите за всички соц. медии и нищо конкретно не намерих, явно и тя си е взела поука и е спряла. Но на мен това вътрешно не ми дава мира и до днес. Въпреки че темата е приключена, аз от време на време все си мисля че има някой, за да ми отказва секс и да правим в последно време много рядко секс. Не съм я хващал и по-скоро си го вманиачавам... но знам ли...
Наскоро се запознахме с друго семейство в което пък от разказите на жена ми, жената там се оплаква, че мъжа и не иска да разнообразяват. Така се случи че излезнахме на вечеря семейно, хем да се запознаем, хем с надеждата за така бленувано приятелско семейство с което да излизаме и прекарваме време. Всичко беше супер, разговора тръгна така все едно се познаваме цял живот. Минахме през какви ли не теми, разбира се стигнахме до интимните. Тогава тази жена сподели пред мъжа си, пред мен, пред жена ми, че не правели били секс, и т.н. Всичко което описах като мой проблеми по-нагоре, сега си ги представете че това са нейни. Помислих си - баси аз съм объркал жената в чисто сексуален план. Тя иска това това това, което и аз искам. Той не иска това това това, което моята жена иска. Като цяло двете визуално са почти в телосложение едни и същи, няма кой знае каква разлика. Майки на по 2 деца, нормално родили и т.н. Не е нещо повече, даже в тяло е една идея малко по отпусната от моята жена (двете са слаби по 50кг макс). Отпусната от самото раждане. Но това изобщо не го слагам. Изпитах някакво силно сексуално привличане, просто усетих че тази ако я набарам, както и тя мен ще направим най-брутално якия секс за който сме мечтали и двамата.
Това разбира се едва ли ще се случи, защото първо те работят заедно и почиват заедно, пък и не искам да рискувам всичко заради единия секс. Владя я се, но не знам до кога...
Дори от както ме е запознала с тази жена, не спирам да мисля какъв секс бих правил с нея....Не знам до кога ще я карам така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 ден, 14 часа
hash: a1ae2dae10
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Авторе, мисленето ти е изкривено от порното! Прекалено много наблягаш на изчанчения секс и то искаш разни извращения от порното.

Аналният секс примерно е чисто извращение! И разни играчки и други такива простотии.

За толкова години не си ли разбрал, че в живота(а и в семейството) много по-важни са духовните неща, а не чувствените удоволствия?

Така, че съветът ми (като човек много по-възрастен и опитен от теб) е да обърнеш много повече внимание на духовните неща в живота, да се замислиш за тях и за Бога, защото те са вечни и нетленни, а телесните и материалните неща са временни и тленни.

 
  ...
преди: 1 ден, 14 часа
hash: c520e249b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Сега ще ти кажа - Твоята жена има нужда от внимание чисто емоционално и душевно, а ти имаш нужда от секс. Това е самата истина. И всеки по един или друг начин иска да намери това което търси в някой друг, без да разваля своето семейство.
Не се обиждай, но ти първи ще се подхлъзнеш. Тя вниманието може да го получи и от един обикновен флирт, за който няма и да разбереш, а ти няма как да се задоволиш със секс, гледайки порно. Така че рано или късно ще си хванеш някоя.
Не се сърди на жена си, тя най вероятно е изморена от ежедневие, деца, работа и т. н, и секса за нея е на последно място. Всеки човек има нужди, което е напълно разбираемо, но понякога трябва да изберем кое е по важно за нас (както искаш ме разбирай).
.. Ако все пак се подхлъзнеш - гледай да е един път и за нищо на света никой да не разбира, че семейството ти ще се разпадне и ще съжаляваш много. Аз съм против изневярата под каквато и да е форма, но като гледам натам клонят нещата , нито аз, нито пък някой друг ще те спре поискаш ли нещо, сам го каза че не знаеш до кога ще издържиш.
Но в една връзка, не може всичко да е идеално.

 
  ...
преди: 1 ден, 12 часа
hash: 8d1954dd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   С две думи, тази ваша връзка е към приключване и о чудо, няма да повярваш този един "секс" както викаш, колко семейства е провалил, просто хората май не могат да разберат, колко е важна сексуалната съвместимост между двата пола, най често или мъжа, или жената искат повече от това което може да даде другия във сексуален план, вече дали заради децата, или работа е без значение, то ти вече умствено си и изневерил, въпрос на време и физически, може и жена ти да я клатят и за това да не иска, или просто си е жена със ниско сексуално желание, така или иначе, единия трябва да направи компромис със себе си, със две думи единия е прецакан, не знам но не ти завиждам на положението, със семейство, заеми и жена която отказва секс, типично БГ семейство, единствения вариант е да и го кажеш в прав текст и да разбереш какво мисли по този въпрос.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 10 часа
hash: 2feb72cf7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Тя си има някой най-вероятно или просто не те желае вече. И те подтиква към др жена, за да отворите брака си и да продължите със сяободна връзка. Тоест, всеки си гледа нвговия кеф, но дислрерно, без излагации, скандали и тн. Така че, според мен си свободен да дадеш знак на приятелскта жена за тайна среща. Успех! И да се похвалиш :)

 
  ...
преди: 1 ден, 5 часа
hash: 8ef05420a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мъж съм и горе долу това се случи и с мен. Само че аз не издържах и обладах майка и. Оказва се че и на нея и липсва секса. Понякога си мисля че жена ми знае какво правим с майка и в нейно отсъствие но си мълчи. Тъщата бе девствена отзад но въпреки това се съгласи да го направи. С нея няма забранени неща в леглото

 
  ...


...
преди: 1 ден, 4 часа
hash: 717bc6d288
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Малко ми е "Х" това запознанство с познати на жена ти, и съвсем случайно пък другата жена да изрежда неща, които напълно съвпадат с твоите сексуални желания.
Като да е говорен предварително, като подадена информация.
Дали жена ти не ти я пробутва нарочно, .. дали да те пробва, дали да те прехвърли дискретно и после да има същата свобода, не знам, но не ми се връзват нещата.

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 3 часа
hash: 816f8c1ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Смятай… тази история е 1 към 1 с това което и на мен ми се случва в момента. Чак звучи нереално..

 
  ...
преди: 1 ден, 3 часа
hash: 67fdd9a20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Щом говорите така свободно, предложете им swing. Секс с размяна на двойките.

 
  ...
преди: 1 ден, 1 час
hash: 41ca3b2ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз искам мъжа ми да ме води на екскурзия в Дубай, но той не иска

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 1 час
hash: aad343671d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Жалко за децата ви. От непрекъснато мислене за секс и самоанализи накрая съвсем ще спреш да се вълнуваш от тях. Такива като вас, които мислят само за кефа си, с кого и как да си начешат гениталиите или да флиртуват за да спечелят нечие внимание, не трябва да се женят и да създават деца. Ти особено вече си поел по пързалката и накрая ще си разбиеш семейството. От което най-много ще страдат децата.

 
  ...

...
преди: 1 ден, 5 мин.
hash: c4914809b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Човек в живота не получава всичко, което иска. Все нещо му липсва. Не гледай другата, а твоята жена.

 
  ...
преди: 22 часа, 8 мин.
hash: 26c9c3de04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   В тази история и аз препознавам себе си. Разликата е че когато жена ми , ми каза намери си друга. Аз се ядосах и се разрових из сайтовете за запознаннства. Започнах да си чатя с няколко съвсем открито пред нея. Не след дълго тя започна лека полека да се променя. Сега поне ми прави орален и секс по семейно задължение. Малко е кофти, но все е нещо.

 
  ... горе^
преди: 19 часа, 3 мин.
hash: ce01f8b13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако ти действа успокояващо, по-голямата част от мъжете завършваме в такива връзки. Отговора защо е много прост - липса на достатъчно опит с жените, повечето мъже нямаме "избора" и се забъркваме с някакви жени, които се държат добре с нас и т. н и ние им даваме връзка - без да си даваме сметка дали сме сексуално съвместими.

Жените имитират високо либидо в началото на връзката, дори може би неосъзнато и после просто им се нормализира.. докато на болшинството от мъжете ни е по-активно/високо. Имам чувството че това несъответствие в природата е създадено с цел, просто всеки да поеме по пътя си.

Иначе гаранция няма - аз с текущата си приятелка от 5г, първите 3г никакви дертове нямахме, правеше и анален и стабилно желание и т. н. Обаче сега никакъв ентусиазъм и мн от нещата, които правя я дразнят и като гледам връзката ще иде към край. Ако стане, за следващата критерия ми ще е да е леко нимфа и да държи на секс минимум всеки ден.. така че сред битовизмите да може падне нивото от ежедневно на 2-3 пъти седмично.

Съвет към теб нямам, знам едно, че така НЕ СЕ живее, поне говоря за себе си. Важни са децата, но и ти си човек, същество със собствени нужди - поставяш въпроса ребром или да се про***ва или кажи че ще се чукаш и с други. Пък ако иска да те изгони. По-тъпото е че или наистина е с много ниско либидо или е загубила отдавна желанието си към теб - не я привличаш достатъчно, омръзнал си й, хората често си омръзваме...

И не на последно време, за да си "играч", трябва да изглеждаш добре, да имаш някакви ресурси, дори да се разделиш с жената, да ги подсигуриш децата и т. н. Не че децата няма да усетят пасивната агресивност м/ж вас.. но нещата ако са "мъртви", м/ж теб с жена ти, краят е ясен. Въпроса е да подсигуриш децата, мисли как да изкараш повече пари.

 
  ...
преди: 10 часа, 1 мин
hash: b9d30d833b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здрасти бабо Пено, както се казва. Нищо ново под слънцето, повечето мъже сме така. И аз го извървех този път, та всичко ми е познато. След близо 30 години връзка прерастнала в брак и две деца ме бяха превърнали в безполово същество. Те така са жените - първо те скопяват духовно и след това нали си скопен, спираш да ги кефиш. Сбърках се от порно и по един път на два месеца секс в класическата. А като си спомня в началото като гаджета какво сме правили и то по няколко пъти на ден... И винаги има някоя жена в обкръжението, която не е "такава", но не ти се е паднала на теб. Е накрая тази другата ми стана любовница и след известно време се рзделих със съпругата ми. Имаше една година яко секс и кандардисване за съвместен живот, защото съм средно заможен. След като отказах да живеем заедно, сексът намаля, накрая направо спря и сега просто се виждаме от време на време на кафе, а аз прибегнах до ходене по разни проститутки. Не е същото като с гадже, но нагонът си е нагон и ми се прави секс. Не е като да нямам кандидатки за връзка, но някак си се опарих и не смея да се впусна отново и отново да изпитам разочарование. Аз като цяло съм честен човек и не искам да лъжа нито една жена с цел да я използвам за секс и да я зарежа. Иначе мога да опраскам всички изоставени майки, които търсят читави бащи за отрочетата си, защото имам всички екстри които харесват жените, само дето нямам брада и след това да си бия камшика. Съвестта не ми позволява. Карам си на платено и си живея сам като вампир. Но втората ми сериозна връзка беше голямо разочарование и не е заради секса. Просто в началото се правеше на еблива, разкрепостена в мисленето си и много печена и самостоятелна. Обаче през времето през което бяхме заедно започна да показва истинската си същност, докато накрая стигнахме до кулминацията, че аз трябвало да и плашам всички сметки, да и купя нова кола и нов телефон иначе нямало да си губи времето с мен.

 
  ...
преди: 4 часа, 37 мин.
hash: 256158af95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Чудя се дали само на мен ли ми става едно такова гнусничко докато чета тази история и повечето коментари.

 
  ... горе^

...
преди: 2 часа, 2 мин.
hash: 96a9d8cc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Стрес, работа, домакинска работа, курсове, уроци на децата, бягане, тичане по задачи, срокове, пак стрес. В един момент се отразява. Това, което си го описал го има и при мен и при други.
Твоята жена грижи ли се за децата? Интересува ли се дали си е написали домашните и научили уроците? Тича ли да ги води на уроци? Готви ли? Чисти ли? Ако е да - уморена е.

Аз помагам на жена си колкото мога.
Не получавам анален секса и игри с играчки.
Но не ми отказва свиркай докато лежи или "спи", като гълта, за да не се омаже всичко.

Другото семейство може да си "гледат" децата. Сложил съм кавички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker