Приятелката ми скъса с мен брутално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми скъса с мен брутално
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 6716 пъти
Хора, кажете си мнението. Дами, моля, споделете, това нещо нормално ли е, или и на вас ви се струва, че тази жена тотално изтрещя. Защото аз имам чувството, че употребява препарати от няколко дни.

Познаваме се от десет години. Заедно сме от два месеца. Всичко беше страхотно, приятелство, лични отношения, споделяне на всичко. Отнасях се към нея с много голямо уважение, обожавах я, дори и носих закуска в леглото. Водих я насам-натам и понеже няма пари повечето аз плащах. Готвя често вкъщи и често я канех да хапва у нас. Възприемах я като нормална, обикновена жена, както и аз съм обикновен мъж. В леглото започна да получава оргазъм всеки път, когато се любим, което не й се беше случвало.

Когато започнахме да се виждаме като гаджета, тя в началото поиска да си поговорим и ми каза, че има нужда от лично пространство и че иска връзката ни да се развива бавно, а не изведнъж да се втурнем в нея. Тогава реших, че няма да й се обаждам, а ще я оставя да реши кога тя има време. Тя обаче започна де ме търси почти всеки ден и впоследствие и аз започнах да я търся отново и постепенно започнахме да се виждаме почти всеки ден. Бих казал, с много инициатива от нейна страна.

Тъй като семействата и на двама ни ни познават от детството, аз не се притесних да кажа за нас на моето семейство и да отидем заедно на излет през първия месец, през който се събрахме. (От общо два...).

И така, по празниците тя остана да работи, а аз отидох в родния си град, за да празнувам Коледа със семейството си. Няколко дни след като се видяхме за последно и прекарахме нощта заедно, на 26ти сутринта, тя ми прати смс: "Искам да се разделим. Ако искаш да говорим, нека да е след 5ти януари..."

Изключително изненадан отидох да се разходя, за да се събудя и да се успокоя и й се обадих. На въпроса - може ли да поговорим, тя отговори - ако искаш, аз нямам какво да ти кажа. Неадекватност след неадекватност. Ей така, изведнъж.

Оказа се, че тя се чувствала некомфортно и притисната, защото връзката ни се развивала прекалено бързо. Почти през цялото време мълчеше и не искаше да говори докато аз се опитвах да разбера какво става. Едно от нещата, които каза беше, че сме на различна вълна. Е, определено, след всичко това и аз си мисля, че сме на различна вълна.

И това след всичката нежност която си разменяхме, всички мигове, които споделихме. Най-странното е, че тя сякаш с радост приемаше всички мои покани да ходим някъде и често идваше при мен, а сега изведнъж се оказа, че аз я притискам. Защото не искала да ми отказва на поканите и да е лошата... И то да са били настойчиви покани, а то - съвсем нормално, обикновено.
Имам някакви идеи какво става, но ми се струва супер бързо. Вие какво мислите. Толкова ли сбърках с този човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 761b7c0fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С такива като нея не си заслужава живота ;) Остави я намира, нека си намери някой луд като нея. Изгледжаш ми добър мъж, намери си по-свястна жена.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c2b15b6d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само не ми е ясно защо точно след 5-ти януари?
Хапе я коня твоята приятелка. Прави те на луд, после тя била луда. Хич даже да не ти е мъчно.
Искала е да ти бръкне в очите, а ти е изрисувала вежди.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6d2637a339
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами знам ли какво й е в главата. Нормално е да се чувстваш объркан. Но според мен това е едно объркано момиче, което не знае какво точно иска. По- хубаво е станало така. Ако все пак държиш да разбереш какво се е случило в главата й. Вижте се след празниците, нека ти обясни. Но не й тичай по свирката, може и това да иска...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6885f4a200
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи малко странно наистина, но всяко нещо си има обяснение.. Я докато дойде 5ти, се разшавай и поослушай и виж дали няма някой друг, да се е оказал под радара ти. И не си го слагай толкова, поуспокой се!
Д

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ef43eafe05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Неси струва твоита приятелка щом те зарязва вез причина несе занимавай с нея и продължи напред . Успех .

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0a756e4de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Или Лошата е права, или момичето е от типа "страх ме е, когато стане сериозно" . Да не ти пука, ако наистина е била притисната, не и е било удобно и някак си просто не се е чувствала като в нормална връзка, то е загубена кауза. Щом мине 5януари я попитай защо и да ти даде някой пример. Само за да не ти е толкова гадно, то това си е садизъм, все едно си наказан, а не знаеш защо.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7fdf186160
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжете харесват жени, които знаят, какво искат, а ''твоята'' не е от тях.... не си струва дори да мислиш върху поведението и, още по-малко да искаш обяснения.... безмислено е.. ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9dc8a72599
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен след 10 годишното ви приятелство е решила, че може би ти си мъжът, с който би искала да има сериозна връзка и семейство в последствие. Толкова много време сте били близки приятели и сте споделяли, но когато сте започнали интимна връзка може би е осъзнала, че й липсва онова привличане, химията, която трябва да има между вас, а без това не може.

Аз самата бях в подобна ситуация, но се спрях преди да започна връзка с мой много много близък приятел от детството. Каквото и да става, дано успеете да си запазите приятелството. Аз не успях. Все пак помисли кое е важно за теб и непременно говори с нея, дори и да е след 5 януари.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 43d478ea60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Благодаря на всички за отговорите, наистина. Много ми помага да чуя мнения отстрани. Определено мисля, че правилното нещо е просто да потърся по-подходяща за мен. Както тя самата каза, ние просто не сме на една вълна. Чувствам се много много разочарован от неуспеха на отношенията ни, но не съм тъжен, защото няма за какво. По-добре сега, отколкото след женитба, или ище повече - деца... А възможности наоколо има. Ще пиша пак след като ситуацията има развитие. Днес се оказа, че си е изтрила профила във Фб...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c14a95ec87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да не би старата й любов да се и прибрала за празниците и да си тръгва на 5 януари? И съвестта й да я гризка?
Сара

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e73fd0ce2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Идеализирал си я прекалено много, човек! Определено й хлопа дъската! Щом още в самото начало така започва, смятай какво ще бъде по-нататък - все нещо ще й е не както си го представя.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7fdf186160
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ... И какво толкова ще му каже след 5. 1 ;че светът няма да свърши след 21. 12... ама че сте наивни, или млади, или вечно изясняващи си нещо, което в крайна сметка няма никакво значение... ЗАРА 36

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1b92f4ff0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абсолютно си права, Зара, няма никакво значение какво ще си говорим, защото по-важни са действията.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1b92f4ff0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Всъщност целият ми шок и негодувание беше предизвикан от това, че аз възприемам това като връзка на двама души, които се познават от десет години. Не от вчера или от онзи ден. За мен това предполага внимание към чувствата на другия и уважение към него. Тоест да имаш отговорността и да помислиш какъв ефект ще има действието ти и как да го направиш най-добре. Как да го кажеш, по какъв начин да обясниш, че искаш да приключиш тази връзка. Да запазиш уважението на другия към себе си и да остане градивното, след като се разделят двамата. Защото с този човек можеш да продължиш да имаш контакти. Освен това не искаш да си създаваш отрицателна карма, която после да имаш да изплащаш. След като аз съм се държал с толкова много внимание и уважение, винаги съм бил внимателен и съм отделял от времето и парите си за един човек, някак очаквам от него да прояви тактичност и търпение и да отдели време за да се раздели с мен с разбиране от двете страни, а не постоянно да ми казва, че няма желание да говори с мен и че това му коства огромно търпение. Особено след като тя ми заявява, че иска да се разделим, защото ме чувства само като приятел и мисли, че не е честно от нейна страна.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4612d7155e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   В подобна ситуация съм. Молба към автора да каже какво е станало.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c8f55f7cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Съжалявам за теб, но те повечето са такива.... просто другия път не се предоверявай бързо и винаги ги дръж на ВЕЧЕН изпитателен срок.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 20cdfd1f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Според мен, а и от краткият опит, който имам, подобни изпълнения изобщо не се дължат на уплаха, несигурност или др. такива чувства. Една жена много рядко къса с един мъж, ако междувременно не си е намерила друга сигурна партия. Преди няколко години преживях точно същата ситуация-кратка връзка за няколко месеца ( около 3 ), с разликата, че не сме се познавали преди това. През всичкото време връзката беше перфектна, не сме се карали, държах се винаги много добре и възпитано с нея, угаждах й, глезех я, с една дума обичах я. След това изведнъж, просто ей така, буквално от днес за утре тя драстично се промени без никаква причина. Вече не искаше да се виждаме, постоянно си намираше оправдания, постоянно беше заета и т. н. Започна да се държи грубо и арогантно. Месеци след това непрестанно си задавах въпроса защо се случи така, докато накрая не се осъзнах и то с нейна помощ. Беше минала повече от половин година откакто бяхме скъсали, когато една вечер ми писа в скайп, след няколко дена повтори и така няколко пъти, докато не изплю камъчето. Този, който си беше намерила след мен, просто я беше зарязал. Отново говореше мило и нежно, като не пропускаше да натърти колко била самотна. Аз обаче вече я бях преодолял, а и разбирайки от самата нея как ме е лъгала, докато си урежда нещата с другия, ми стана още по-кофти. Момичето просто си бе запълвала времето с мен, понеже тогава е била сама. Отгоре всичко се опита да го направи още веднъж, неспирайки да ми пише всекидневно месеци наред.
Подобна ситуация се разиграва и в момента пред очите ми между двама души, които не мога да кажа, че са ми приятели, но да речем, че движим в една компания. Момчето държи много на момичето, обича я и всичко останало, докато тя лично ми е споделяла, че нито го обича, нито го уважава, просто го използва, дори му се подиграва зад гърба.
Така, че съветвам ви да не вярвате на подобни приказки за лека нощ. Когато държиш на даден човек, ти просто искош да си с него и не се влияеш от това, дали слънцето го огрява отляво или отдясно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 98e949967d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Отговор до коментар 15 - нищо не стана след като съм писал този коментар, бяхме на сватба на обща приятелка, игнорирах я тотално и си изкарах съвсем нормално с останалите ни общи приятели, просто не си говорихме с тях едновременно. Няколко пъти съм я виждал случайно на улицата, не съм казвал нищо, защото нямам и желание, наистина просто се радвам, че навреме се разделихме - тя определено има да си решава проблемите със себе си

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 20cdfd1f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Винаги, когато те оставят в началото е кошмарно. След това лека полека човек започва да излиза от дупката. И когато тръпката изчезне тотално, осъзнаваш, че бившата ти половинка не е била точно такава, каквато си я мислел. Просто си бил твърде сляп, за да видиш някои неща.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 929f48982b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Братле, бил съм в подобна ситуация. Пиклата не знае какво иска, за съжаление не ми изглежда стойностен човек, а ти звучиш като такъв.


Един съвет - колкото и да е трудно, изтривай я от телефони, фейзбуци и я оставяй да прави каквото иска. Само бели коси ще имаш с такава жена...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker