Сгреших... обичам го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших... обичам го
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2663 пъти
Здравейте!
Още от сега да кажа не съм някоя 13 годишна пуберка!!
Искам да ви задам един въпрос и ако може да ми помогнете ще ви бъда много благодарна.

И така има едно момче, с което се запознахме преди около година мисля че беше любов от пръв поглед, защото приятелите ми не спираха да ми надуват главата да му споделя чувствата си към него, защото той ме харесвал и поведението му го било издавало, но аз не събрах смелост официално (така де лично) да му кажа.
И една вечер решиха да ни сватосват без наше знание и наистина държанието му ми показа, че ме харесва. НО в предпазна реакция може би след това аз започнах да се държа студено и да отблъсквам и пренебрегвам чувствата и крачките, който той предприемаше. Не знам какво ми ставаше и още на момента съжалявах, но все едно не бях аз. Мисля, че е така, защото това е първия, който ми отвръща на чувствата.

Есента се утешавах, че е лятно влечение, но сама не си вярвах, а очаквах друг да ми повярва. До ден днешен като се видим сме как да кажа напрегнати, изчервяваме се и аз гледам да нямам пряк контакт с него, защото не се владея, когато е покрай мен.
Обожавам начина, по който ме караше да се чувствам, все едно съм специална и единствена.
Ето как обикновеното влечение премина на харесване и сега на обич. Това е първия, за когото се задържах толкова време.(по принцип ми казват, че не се задържам дълго с някого)

Сега горчиво съжалявам, че може би пропилях шанса си. Дали има още някаква искра, от която може да пламне огън? Възможно ли е все още да има някакви влечения към мен, защото приятелката му е много ревнива и беше разбрала за моите чувства и той на няколко пъти е заставал зад мен и я е предупреждавал да не се занимава с мен. Много съм объркана!

Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: c6154a8161
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НЕ ви разбирам вас децата.. харесвате някого после се правите на готини и ги отблъсквате, а после ревете защо нищо не става.. грам мозък нямате. Оправяй се дете, и без това си малка за това.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d76674538a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му. Ние, момчетата, можем и да чакаме, но такива номерца понякога ни идват в повече. Хем се знае, че го харесваш, хем се дърпаш. Той е проявил търпение, което говори добре за него. Оставил те е да осъзнаеш какво искаш. Изглежда вече знаеш. Остава само да действаш. Няма да ти говоря за изпуснатите шансове, защото изглежда нещата май натам вървят, но ти си знаеш. Ако искаш се бори, ако искаш се самообвинявай за пропуснатото време. Това е, чисто и просто.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c2bc335c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей жени няма ли някога да се научите, че веднъж като си пропилеете шанса после нищо не може да се върне? Защо правите така бе момичета? Като харесвате някое момче и виждате, че и то ви харесва ами съберете се. А вие вместо това се правите на интересни и после "Ауу ами аз май си испуснах шанса". Ами ще си го изпуснеш като се правиш на интересна.

Авторке от мъжка гледна точка ще ти го кажа-забрави за момчето. Отдавна не си му на сърцето. Просто ние мъжете разбираме от дума и когато ни кажат НЕ това означава НЕ за винаги. И следващият път мисли преди да правиш глупости иначе пак ще пишеш тук същата исторя на нов глас...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 07dadb665f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек се учи от грешките си. Той вече си има приятелка. Трябвало е да действаш докато е бил свободен. Това че е първия, който е отвърнал на чувствата ти не означава, че няма да има и друг. В бъдеще бъди по-смела и не се страхувай да показваш интерес, когато имаш такъв.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a75ee9f9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това да ти е за урок друг път да не се правиш на вървежна.
Номер 3 много добре ти го обясни. Не се бутай, където не ти е мястото. Имай малко достойство и уважение, човекът си има приятелка.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 81db92b72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Неси на 13 а на коло си 15 -16 не повече. Така както задаваш въпроса дали още има искра дали може пак да има нещо между вас, ами миличко иди на врачка екстрасенс или нещо подобно тук няма как да ти отговорим, освен че следващият път мисли.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker