Обича ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3374 пъти
Здравейте! От 3 години съм с приятелят ми. Аз съм на 21, а той на 31. Връзката ни беше много странна, като в началото беше по-скоро секс. И двамата имахме 3 годишни несполучливи, току що приключили връзки и нашата я отдадохме на забавления и секс. С течение на времето разбрах, че той ме лъже за много неща от това къде е до това, че си пише и излиза с други момичета, когато мен ме няма.

Много пъти съм го зарязвала, но той не се отказва и постоянно ме търси, праща смс-и или чака пред нас. Казва ми, че съм любовта на живота му, че аз съм всичко, което търси в една жена, че иска да имаме деца и дори ми предложи брак. В последно време се държи много мило, споделя ми различни неща и дори проблеми, отнася се с уважение и разбиране към моите проблеми.

Проблемът е, че не му вярвам, че го прави от любов. Според мен просто иска да ме излъже с мило поведение, колкото да ме върже с брак и деца. Той живее при родителите си още, няма собствено жилище. Това също ме притеснява. Като цяло му нямам доверие, притеснявам се за бъдещето си с такъв човек. Дори не се чувствам желана, въпреки, че иска секс и от време на време ми казва нещо мило. Усещам преструвка и дори на моменти, че му е неприятно с мен. Мислех си, че това може да се дължи на неувереността, комплексите ми и недоверието ми към него. Има ли смисъл да съм с него? В мен ли е проблема или в него? Обича ли ме? Ще съм ви благодарна за мненията и съветите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 04845dc1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти сама виждаш, че нещата няма да се развият добре занапред. Не знам защо изобщо искаш съвет от хората тук, като сама знаеш какво да правиш, но явно не искаш да го приемеш.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e515671e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че те е лъгал само по себе си е причина да му нямаш доверие. А без доверие, повярвай ми, не става. Ще си с постоянни съмнения, в твое случай - основателни. Не се лъжи по мили думи и обещания. Гледай действителността каква е. Ти си все още много млада и за женене имаш още време така да се каже. А той минава 30 и е нормално да се ориентира към една жена, да му е вкъщи. Помисли си добре. Една връзка е компромиси, но това да те лъже и прави каквото си иска зад гърба ти не е обич...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f0083bb20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен те бачка яко тоя.
И аз така хванах бившата ми... , лъга ме, лъга, че ме обича аз и се хванах защото и вярвах, докато не я хванах в истинска изневяра, но ми бяха отишли още 5 години загубени. Сега съм със свястна жена която ме обича а не тъкава която висеше на компютера някои да я оправи. По мен си съдя, че това не е любов а разиграване. Любовта не се мери с думи както ти казва тои а с дела. Както аз съм бил попаднал на артистка, така и ти си попаднала на артист. По добре от рано вземи си живота в твои ръце отколкото по нататък, защото болките и нараняванията ще се увеличат. Боклука си се е родил боклук и такъв ще си умре.
Желая ти успех...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3eea73ce9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре си задай въпроса- аз обичам ли го? За нищо на света не отивай да живееш в тях с родителите му. Не си го и помисляй. На 21 живота е пред теб, щом не те кефи, не те възбужда и те лъже- аз лично не виждам причина да си с него. Хората са заедно, за да им е готино. В противен случай е мъчение. А не виждам смисъл да търпиш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3ce4af027b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Започнеш ли да се замисляш дали искаш да си с него, или не вече е ясно, че предпочиташ второто...
Очевидно е нехранимайко пълен.... ако търсиш такива-има ги мноого по белия свят.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d34f893d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Все едно аз съм я писала тази история. Не очаквай мъж на 31 години да се промени! Всеки ден ще откриваш по нещо ново, което не си знаела. И правилно си мислиш, че иска да те върже с дете и брак... Да ти кажа ли какво следва-ти сама в къщи с детето, а той ще си пие с някоя друга, лъжа след лъжа. Той си казва ето хванах младо гадже-наивна, ще я манипулирам и използвам до дупка. Ти сама си прецени, казвам ти всичко това от абсолютно личен опит.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1438af97c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Не казваш нищо за твоите чувства, което ме навежда на мисълта, че липсва силна любов.
2. Имаш съмнения относно неговите чувства (като гледам си склонна да мислиш, че също липсват).
3. Нямаш му доверие.

От 1, 2 и 3 => Този човек не е за теб!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f0083bb20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   АВТОРКАТА: За 1 път влизам тук да пиша и съм пуснала 2 поста, не съм знаела, че се публикува след време и съм пуснала още един... На другият пост писах, че съм бремена и скоро говорих с родителите ми, че се обичаме и разбираме, сега какво да им кажа... Да кажа на №7, че го обичам, ако не го обичах щях ли да се омъжа за него, да забременявам да се ядпсвам да пускам тема....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6fc59390bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам какво общо имаш ти номер8 с темата ми? ! Ти ли си авторката на тази тема, че пишеш "от авторката"? Не обърквай хората, които искат да ми дадат съвети.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6fc59390bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Благодаря за съветите. Общо взето сме на едно мнение. Проблемът е, че все на такива мъже попадам. Може би не търся правилните неща в един мъж. Може ли да ми кажете според вас кои са основните критерии, по които да съдя за един мъж? И как да се отърва от този, с който съм? Той постоянно ме търси и съм сигурна, че няма да приеме решението ми за раздяла, а аз съм мека мария и ме е жал като почне да се прави на мъченик. Понякога ми се ще да съм хладнокръвна и пресметлива, но сърце не ми дава и така само патя...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker