Обичам го... а ми е само приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го... а ми е само приятел
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 4682 пъти
Запознахме се лятото, излезнахме на кафе с общи приятели таа те ни запознаха.. още като го видях се влюбих.. Любов от пръв поглед.. може би ? Още същата вечер се целунахме, каза ми че ме харесва.. Но в последствие разбрах че си има приятелка от година и половина, аз се отдръпнах от него, той ми звънеше аз исках да се виждам с него, и накрая решихме да си останем само приятели. Сега той се раздели с приятелката си. Ние продължаваме да сме "само приятели" но аз го обичам и всеки път когато го видя се побърквам не знам какво да правя, не искам да сме само приятели, а той мисля че вече иска само това. Не знам дали да му кажа че го обичам и как да му го кажа? "Приятелю мой аз те обичам" - не става не върви така да му го кажа. Можели някой да ми даде съвет как да постъпя ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: bb813dd638
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Откаде знаеш че и той не изпитва същото което ти изпитваш към него? Може би си мисли че ти искаш да сте само приятели, все пак след като се е запознал с теб се е разделил с приятелката си, трябва да си сигурна че и той има по силни чувства към теб и тогава да му кажеш и ти. :) но все пак можеш да му намекнеш нещо ;)

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1e84a57f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да му кажеш според мен. Вариантите както знаеш са два но поне ще можеш да продължиш напред. Няма смисъл да се самоизмъчваш. При мен това продължи доста дълго време и накрая си казах всичко на най добрата приятелка в която бях лудо хлътнал и обичах. Отряза ме взе да се вайка но това бяха нещата, до тогава живеех в някаква илюзия като теб "да говоря ли сега или не" както се пееше в една песен на Слави. Вярно е, че след това не сме се виждали доста време и по добре тъй като тази случка ми отвори нови пътища в живота. При теб може да се случи обратното и той да има чувства но докато не разговаряш с него няма да ти станат ясни нещата. Така, че действай... :)

мъж на 23г.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 0fb0e6b902
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не трябва да му кажеш, че го обичаш, трябва да му го покажеш. Намекни му, че искаш да излезеш с него и на срещата излей душата си. Ако те отхвърли и ти каже, че иска да бъдете само приятели кажи "майната му животът продължава". А ако сподели чувства ти и двамата ще бъдете щастливи, това е. Трябва да се действа, нали нейскаш някоя лигличка да ти го открадне?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: bb813dd638
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До № 4: Точно това не знам как да направя, как да му покажа че го обичам и изобщо как да подхвана разговора, защото ние предимно си говорим за това как е минал деня и на двамата и такива общи приказки.

Аз съм на 18 години, нямам толкова голям опит с момчетата и много се притеснявам да не изръся някоя глупост, той е на 20 и има наистина много опит с момичета, не искам да ме помисли за някоя глупачка.

От авторката

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 04d6ed6c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако наистина сте приятели съвсем спокойно без да се притесняваш можеш да споделиш чувствата си.. защото все пак нищо не се знае и може и той да те харесва и да реши да пробвате.. а ако не е така поне ще си опитала, а както казах, ако ти наистина сте добри приятели той няма да се откаже от теб, заради това че ти имаш чувства към него.. била съм в положението на момчето няколко пъти и с единия бяхме заедно постоянно.. той ми сподели че има чувства към мен, но аз доста дълго време му обяснявах, че искам да сме просто приятели.. но след време установих, че искам нещо повече и че го обичам не само като приятел.. и се събрахме.. месеците, които бях с него мога да кажа, че са най-щастливите ми дни.. но поради факта, че бяхме разделени цяло лято на доста километри един от друг отношенията ни захладняха и се разделихме... той се върна при бившата си и аз при моя бивш.. е аз не можах да го забравя.. сега съм сама и адски много ми липсва моя приятел.. но той е с нея и твърди, че я обича.....

И миличка разказах ти тази моя история не за да ти досаждам, а за да ти помогна.. мога да ти кажа едно със сигурност.. помисли добре.. и не се отказвай каквото и да стене!!!!!! ако не пробваш после все ще се питаш какво е щяло да стане, дали е щяло да се получи нещо и т.н. ... но дори да се получи помисли, че след като веднъж сте били заедно вече няма да можете да сте толкова добри приятели.. защото някои неща не можеш да ги върнеш.. при мен - той вече дори не ме поздравява, а го виждам всеки ден .. и полудявам ..

Имай предвид, че нещата при всеки се развиват различно и колкото сме еднакви всички сме толкова различни.. затова никога няма да можеш да предположиш какво може вероятно да се случи преди да пробваш! Успех ти желая!

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: bb813dd638
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много благодаря наистина даде ми кураж :) При първа възможност ще се пробвам да му кажа!!
А ти опита ли се да си го върнеш? Защо не му кажеш че все още имаш чувства към него? Или поне се опитайте да си върнете приятелството...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4a6448e068
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мило дете,
От деня в който, ти разбираш, че го обичаш, той за теб вече не е приятел, а любов... Така, че действаи, няма какво да губиш. Трудно ще има приятелство от твоя страна.
Успех............. и каквото стане..........

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b77192bfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Забрави го.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 387459b618
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Направи така че да се срещнете, кажи му че ти е липсвал, не се притеснявай от нищо, бъди смела. Иначе някоя друга лигла ще му каже тези неща, дори без да държи особенно много на него, просто заради флирта, а ти ще го загубиш. В любовта се действа като на война, всички средства са позволени. Помоли приятелка да ти помогне, ако е трудно да се срещнете, нагласете го. Ако има физическо привличане между вас, докосни го, хвани го за ръката, погали го по рамото, прегърни го даже - ще му е много приятно, уверявам те. Ти имаш вроден женски инстинкт за тези неща, нищо че нямаш опит. Пък и той на 20 не е кой знае колко опитен, на тази възраст момчетата просто правят повече демонстрации, отколкото да имат опит. Най-вероятно и той се чуди как да постъпи, подскажи му. Не му декларирай - обичам те, но му покажи че ти липсва, че го цениш, че струва повече от всички други мъже в очите ти. Това е достатъчно, ако не е от дърво,ще схване.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: b8969b2d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбирам мъката ти. В момента аз също сам на тоя хал, само където сам на 14 а той на 16. Но край, реших да му призная обичта си. И двамата сме много добри приятели, канени сме на рожден ден и смятам тогава да му призная чувствата ми към него. Не пред всички естествено, защото ще ми е още по трудно. Ще го извикам за малко отвнъка и тогава мисля дори да го целуна по този начин смятам, че той поне малко ще се отпусне. И вече няма да се държи с мен като приятелка, а като нещо повече!

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ccf98fc6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз написах 6 коментар :p
Тааа показах му по мноооого начини, че ми липсва, че държа на него, че го обичам, но той продължава да се държи безразлично...

А при теб какво стана? Има ли някакво развитие? :S

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: b8969b2d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз написах 11 коментар !
Има развитие ... не мога да се оплача, но проблема в момента е че си има fr и чакам да я остави :) тогава вече сичко ще си е наред :P

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: ddf436edf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз казах на най-добрия си приятел че го обичам и сега той ме мразииии

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker