Тя ме спечели предимно с продължителния си поглед към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ме спечели предимно с продължителния си поглед към мен
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4485 пъти
Здравейте! :)

Първо, искам да се извиня за дългия разказ, който съм пуснала, но го прочетете до край, защото е интересно, освен това търся мнение по въпроса, или по-скоро идея, а тя е именно какво се крие зад силата на погледа.
Момиче над 20 години съм, ще помоля тези, на които темата им се стори неприятна, просто да не пишат нищо.

Има едно момиче, което много харесвам, ето как се получи историята:


Първият път, когато видях това момиче просто ми беше симпатично и нищо особено от това, не се интересувах от нея дори за жива не я приемах, докато един не се загледа продължително право в очите ми, аз също я погледнах, и оттогава ми се наби в окото.

Засичахме се 2-3 пъти и тя все ме гледаше в очите беше ме срам, но също така и приятно.

Имаше един дълъг период, в който не се виждахме поне около година или две може би, и случайно пак се видяхме, очаквах отново да ме зяпа, но не го направи, и затова аз поех иниациативата, и почнах да я гледам.

Усетих в нея, че има нещо егоистично, и безчувствено, и с времето се убедих, че е така, просто я наблюдавах какво и е държанието спрямо близките и, но аз си я харесвам с недостатъците, та както и да е.

Тя беше на 2 метра срещу мен и задържах вниманието, като я гледах поне 20 секунди право в очите, и никъде другаде, тя също отвърна на жеста и почна да ме зяпа.

Можех да продължа да я гледам, но хората около мен щяха да видят, че я зяпам, и те щяха също да я зяпат, и после да ме питат коя е тази затова отместих погледа си, и продължих по работа.

Гледах я, защото ми беше приятно усещането, когато погледите ни се задържат.

Не търсех контакт с нея, не осъзнавах, че имам нещо към нея, и то е скрито дълбоко в мен, защото бях влюбена в друг човек, който за мен вече е минало.

Преди около една година отново се засякохме само че не в родиния ми град, а съвсем другаде, и оттогава се замаислих, че тя не е случаен човек в живота ми, запитах се, защо съдбата ме среща отново и отново с това момиче.
Забелязах я, но не и обърнах внимание, защото ме беше много срам, но също така бях сигурна, че независимо кога, кой ден отново ще се засечем така и стана.

И винаги, когато се засечем тя ме зяпа освен зяпането има и други подробности, с които ми е показала, че се интересува от мен, но не желая да ги пиша тук.

Та, въпросът ми е как може да хлътна по това момиче само от продължителен поглед, има много други хора, които са ме зяпали, но не съм си падала по тях, та какво значи това според вас, дали я обичам, и другото, което е как така тя се превърна от човек, който грам не ми дреме в човек, който е всичко за мен само от поглед, не мога да си го обесня?

Осъзнателно я харесвам от 1 година, има мъже около мен, които ме свалят, но не ме интересуват, за мен тя е на първо място, искам да я целувам цял ден, без да спра, а също и цяла нощ и всеки ден да е така, искам да е гушкам, искам да сме близки, искам да правя любов с нея, взаимно се сваляме, но скоро не сме се виждали.

Не съм сигурна в чувствата и към мен, но ако не ме иска по начинът, който аз желая, няма да я преследвам, да нахалствам, ще съм спокойна, ако тя е щастлива независимо с кого е бих и била приятелка, искам да и остана най-близкият човек до сърцето, никога не бих и казала обидна дума, никога не бих я намразила, никога не бих я ударила дори и да се подиграва с мен бих се държала мило с нея, а в много продължетлни връзки има обиди, несъобразителност и пр, сами си направете сметка за какво става въпрос.

Не изпитвам ревност май това е нещо истинско, и всички тези чувства от някакъв си поглед, как стават тея неща, не разбирам без дори лично да сме си говорили.
Винаги, когато излизам някъде особено в някое заведение го правя най-вече заради нея, защото се надявам да я срещна, единствено тя ме кара да треперям, срещам стотици хора на ден, хиляди, но единствено тя ме кара да треперям, НИКОЙ ДРУГ.

ХЛЪТНАХ ПО ЕДНО МОМИЧЕ, С КОЕТО НЕ СЕ ВИЖДАМЕ ЧЕСТО, НЕ СИ ОБЩУВАМЕ, ХЛЪТНАХ ОТ ЕДНА РАЗМЯНА НА ПОГЛЕДИ БЕЗ ДОРИ ДА СМЕ СИ ГОВОРИЛИ.

С нея не се виждаме често, и не общуваме, ако е друг човек на мое място на идната седмица ще си намери някой, на който със сигурност ще свали гащите, и въобще ще забрави за този човек.

Мина 1 година и нещо, а чувствата ми към това момиче не избледняват, с мисълта за нея ставам, с мисълта за нея си лягам.

Мога да имам мъже, и то на секундата, проблемът е, че не мога и не желая да правя любов с човек, по когото не си падам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 32518845ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ООО, вече ще гледам всяка яка продължително!!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5a5c9fd20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 45-50 години ще си една увехнала жена, без мъж и деца, в най-добрия случай ще делиш леглото си с още една бабка. Вероятно ще се върнеш тук да се оплакваш, че не виждаш смисъл в живота. Хубава ли ти се вижда тази перспектива?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0d0e403b99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Абе, номер 2, ти неграмотен ли си или не можеш да четеш, не прочете ли по-горе, че не се нуждая от обидни и хомофобски коментари.
НОМЕР 2, нима според теб е по-хубаво да живея с мъж, за когото и 5 пари не давам, ами съжалявам, но аз не мога да имам връзка с човек, когото не обичам, а просто заради някаква изгода, ти ако можеш твой си е проблема.
И най-смелият ухажор се отказва от мен, като види, че не давам нищо от себе си за него, и просто не може да се получи връзка, разбираш ли, не страдам от липса на ухажори..
Колкото до децата и семейстовто, не се тревожи, а вземи се образвай малко, аз мога да си създам деца и съответно да си живея с жената, която обичам.
В България не е особен проблем две жени да си живеят, проблемът е двама мъже да си живеят един с друг, ако пък се окаже сериозен проблем, което не ми се вярва има си Холандия и още други страни, които приемат това за нормално, обратните не пречат на никого.
Очаквах подобни изказвания, но за твое съжаление винаги ще има и хора, които ще ме разберат и ще ме приемат, не се хаби, колкото и да плюеш и да нараждаш няма да ме направиш хетеросексуална, нито пък ще ми попречиш да бъда с жената, която обичам ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c5da665b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, а защо да е по-хубаво след години да бъде в едно легло с един... дядко???

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fc6b412ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Значи изказвания на невежи и на профани, не желая да ме занимават, първо се запознайте как стоят нещата в дадена тема преди да се изкажете неподготвени.
На първо място самотните хора, които нямат семейства, не значи, че са хомосексуални, а значи, че не са срещанли полвинката си, или ако са я срещнали, вероятно са я изгубили и го преживяват доста тежко, потъвайки само в работа и учене, на 2-ро място никак не е за упрек и подигравка хората, които са самотни, защото, както се смееш на някого това може да ти се случи и на теб, на трето място има много гейове и лесбийки по света, които са женени и отглеждат деца, и те израстват съвсем здрави(има разни бавачки, които помагат в подобни семйства), колкото и да не ти се вярва, да не забравя да спомена и за хората, които водят двойнствен живот, мъже женени за жени с деца имат тайни връзки с други мъже, много често хомосексуалните се смесват в хетросексуални среди, не от любов, а за да създадт поколение, е може и да си осиновят.

Абе, ако ще и най-готиният, и най-богатият батко да ме сваля, не бих му обърнала внимание, отнася се същото и за други жени, ако ще и мис свят да ме сваля не бих и обърнала внимание, нищо, че нямам официално връзка с моето момиче, просто другите не ме вълнуват, а именно затова съм и вярна..
Ако не бях намерила човек, който да ме накара да треперям, и да мечтая, нямаше да направя онова, което повечето хетеросексуални правят, когато са самотни, а именно безразборен секс и свалки, просто щях да съм самотна, без да правя секс, и сигурно сега ви е смешно, като казвам това, но аз съм така устроена, че не мога, и не желая да имам полов контакт с човек, по когото нямам чувства.
Повечето хора, за да избягат от самотата се обвързват с други не от любов, а само и само да не са самички, други пък се женят заради изгода, еми не знам явно аз съм 1 на 1 милярд.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5a5c9fd20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мъжете на 45-50, че дори на 60, рядко изглеждат като дядковци, най-вече като чичковци, а жените на тези години са се сбръчкали, отдавна са се спаружили, климакса тропа на врата. Сексуалността е въпрос на избор и личностно израстване. Говоря от личен опит. Обсъждането на тези въпроси не е хомофобия, както повечето гейове се опитват да внушат на другите. Децата трябва да имат майка и баща, това е естествен и нормален път. Разбира се, че ти може да си родиш деца по новите методики, или ако излъжеш някой да те оплоди, но не е в това въпросът. Завършеност в отношенията има само при две половинки, когато едната вижда в другия това, което няма и го харесва. Защо ли е дадено на хората и животните да се раждат само при отношения на мъжки и женски, това е - от това нямам как да се избяга, няма как да го обориш. Но както и да е, явно авторката се засегна и това причини темата да се обърне в обсъждане на междуполови отношения. Пожелавам на авторката да постигне пълната и завършена любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 01f6662fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Самото ти изречение, че да си обратен е право на избор, говори колко си незапознат, право на избор е наркоманството, хазарта, алкохола, но никой не си избира да стане черен като се роди или обратен.
Не съм се засегнала, просто се дразня на необразоваността на хората, но не се и учудвам.
Колкото до животни, растения, микроорганизми също се среща хомосексуалност, но там се нарича хомо зиготна форма, има такива животни и растения, на които не им е нужен сперматозоид, за да направят поколение, просто така са устроени.
Хомосексуалните не сме против природата си, а против общо приетото, и ще ти кажа че имам няколко познати жени, които си живеят с други жени и си имат деца, и никой не им прави проблема, друг седи въпоса с мъжете.
В Българиия се изисква много време, за да достигне стандартите в чужбина, чувала съм за хомосексуални двойки, които си живеят заедно задомени са, никой не им прави проблем, защото и те на никого не пречат.
Колкото до мъжете родители също съм чувала, но предполагам те си наемат бавачки за някои неща, да наистина не е лесна нашата, но аз съм щастлива с полвинката си, за какво трябва да се обвързвам с човек, който не обичам, защото обществото така е решило, и да си съсипя живота и психиката с човек, който и 5 пари не давам за него.
Любовта е силно чувство, и отдаденост, то е най-милото, най-чистото, как би се нарекло болест, за мен животът без това момиче ми се вижда празен, това, което изпитвам си е истинско, но повечето хора не вярват и си мислят, че си внушаваме или че е вид фаза, която след време минава, типично за профаните и хомофобите.
Казано честно едва ли някои в света обича толкова силно, и така се отдава като мен на полвинката, много са рядко тези хора.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5a5c9fd20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Предполагах, че ще дадеш примери за "хомосексуални" животни, и все пак ние не сме животни. Досега не е доказано, а и едва ли ще стане някога, защото не може да се докаже, че сексуалността се определя само от гени, напротив има примери, че липса на родителска грижа от едната или другата страна се отразява на сексуалността, или пък ако е извършено насилие над детето, влиянието на средата/обкръжението. Знам колко много пари се дават на гей организациите на запад, а всъщност те пропагандират това нещо. Става така, че хората биват съдени ако не са съгласни с такова поведение, което е опасно за децата, а в градините и училищата се преподава като нещо съвсем обикновено да си легнеш с някой от твоя пол. Тези неща, както и гей парадите не мога да ги приема. За мен това е опасно и неморално. И западът, от който се учим взимаме само най-лошото. Опитвам се да ви разбера, че не ви е лесно, както и че някои се осъзнават, но пък не могат да се променят. Ако вие, например, бихте се разгневили на някой педофил, така и ние приемаме за заплаха към децата си и се гневим на гей пропагандата. Затова и за много родители е цял ужас като разберат, че децата им са друга ориентация. Както и да е, няма да продължавам, защото се отклонявам, повече няма да пиша по темата, пожелавам ти успех в живота.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 59879d09d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Любовта няма пол, човек не се влюбва в пенис или вагина, а в душата на човек, когато е писано да има искри между двама души, те се влюбват един в другиго.

Абе, глупости, човек ставал обратен, защото родителите му не са му обръщали внимание, или са разведени.
На всеки един от нас му се е случвало нещо лошо в живота, но не е обръщал резбата заради това, колко деца има изоставени от родителите си в домове, но не са станли обратни, и колко деца живеят при добри и културни семейства, но се влюбват в човек от същия им пол.
Да, родителите са в ужас, защото, както казах образователността в обществото по тази тема е неясна, и първите реакции на родителя, когато разбере за детето си е, къде сбърках, типично, за което само че самият родител не е виновен за сексуалността на детео си.
Да, хомофобите ги съдят, защото налитат на насилие затова, а това, че от малки ги учели, че няма нищо лошо да си гей затова там са по-толерантни, а тук от малък те учат, че това е нещо пошло, и престъпно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 022631d6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ... Авторката е напълно права;започнах началото и... не дочетох историята, не е по моя вкус.... ЗАРА 63

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8115f38f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   НОМЕР 9:
Ако вие, например, бихте се разгневили на някой педофил, така и ние приемаме за заплаха към децата си и се гневим
Само че педофилите не заслужават толерантност, защото не е нормално да изнасилваш малки деца, а да си хомосексуален не значи да си изнасилвач, убиец, да тормозиш някого, да изнудваш, да отвличаш или да правиш безразборен секс.
Да си педофил значи да дебнеш жертвата си, и да я изнасилиш по нейно нежелание, в случаите жертвата е дете, и е близко до акъла, че детето не желае да му се случи нещо подобно, да не говорим за възрастовата граница.
А, да си хомосексуален не означава да изнасилваш малки деца, а значи да правиш любов, взаимна любов с човек от твоя пол.
И, какво като в Америка ги учат още от малки, че в хомосексуалността няма нищо лошо, да не би цяла Америка да е обърнала резбата щом се отнасят с разбиране към различните?
Просто трябва да се примирите и да приемете, че има хора като нас, и като ни има ние няма да завладеем света, не се трвожи винаги ще преобладават хетеросексуалните.
Когато някои необразован, както са повечето хора видят хомосексуална двойка си казват изроди, изроди, гнусни изроди, а същност поне повечето от нас дори сме много чувствителни хора.
Както и да е, където и да ида знам, че винаги ще има хора, които ще ме дискриминират затова, което съм, но и винаги ще има такива, които ще ме разберат, и ще ме приемат, а и не мога да убеждавам в нещо човек, който вече си има мнение по темата.
Знаеш ли кое е най-ироничното един човек, който седи над мен в йерархията, преподавател ми е, знам че не приема хомосексуалните, и ги смята за психично болни, и тук идва най-смешното има уважение към мен, и много ме тачи и харесва, но не знае за ориентацията ми, ако знае, че някой е обраен няма да допусне да си вземе изпита при него, да не е лесна нашата.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 42639ab452
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   ТОВА Е ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД, ПРЕДИ ГОДИНИ МИ СЕ СЛУЧИ С НЕПОЗНАТ МЪЖ
ПОГЛЕДНАХ ГО В ОЧИТЕ И, , ПРИПАДНАХ, , СТАНА МИ ЛОШО ПОЛУЧИХ СЪРЦЕБИЕНЕ ЗАБОЛЯ МЕ КОРЕМА, ИМАХ ТРЪПКИ ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО, БЕШЕ УЖАСНО СИЛНО ЧУВСТВО, И ТОГАВА СИ КАЗАХ, , ТОВА ЩЕ Е ПЪРВАТА МИ ГОЛЯМА ЛЮБОВ-БЯХ СИГУРНА. МИНАХА МЕСЕЦИ (както вече казах непознат мъж, не го познавах, но и двамата се гледахме по този начин), минаха месеци ТОЙ МЕ НАМЕРИ БЕШЕ СЕ РАЗРОВИЛ НАМЕРИ МИ НОМЕРА И ОТ ПЪРВАТА СРЕЩА БЯХМЕ ЗАЕДНО 6 ГОДИНИ. Е не се оженихме но имахме една ПРЕКРАСНАА ЛЮБОВ. Сега дори докато разказвам настръхвам от емоции. Когато ми се обади аз бях готова, чаках го няколко месеца всеки ден с огромно нетърпение да ми се обади -знаех че ще го направи знаех си
МОЖЕ БИ ПРИ ТЕБ СЕ Е ПОЛУЧИЛО СЪЩОТО-ТОВА СИ Е ЛЮБОВ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b46059d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 13
Интересното е, че както казва една моя приятелка, с която си споделяме, тя казва, аз за да имам стабилна връзка, и да съм влюбена в мъжа трябва да му имам доверие, трябва първо да се опознаем, да мине известно време, за да разбера дали ще си допаднем като характери.
И чак тогава би се влюбила, тя дори не ревнува мъжът до себе си, просто, ако види още в началото, че и прави номера, и се опитва да и кръшка го отрязва, за да ходи с някого значи тя е сигурна в чувствата му към нея.
Не е като мен от някакъв си поглед да хлътне, и да мисли само за него.
Знаеш ли кое е най-смешното при мен, че ако това момиче не се бе загледало право в очите ми така продължително, нямаше да я приема и за жива.
Когато се засечеа с нея от глава до пети треперям, чак краката ми се удрят на едно място, когато не вървя, усещам как сърцето ми започва да бие силно и бързо, и едвам си вземам въздух все едно за 10 секунди съм пробягала 300 метра, сама прецени дали е истинско :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 42639ab452
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   За мен е ИСТИНСКО вече го написах. Но такива неща се случвам много рядко в живота и не на всеки-любов от пръв поглед, веднъж два пъти. Явно имате неща което наистина ще ви свържи с това момиче. Това не мисля че е случайно. Хората никога не изпитват случайно такива неща. Когато са толкова силни имам впредвид.
От номер 13

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker