Приятелката ми и най-добрия и приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми и най-добрия и приятел
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4848 пъти
Здравейте. Имам дългогодишна връзка с моята приятелка, тя е моята вселена, обичам я. Но напоследък има нещо, което все повече започва да ме вълнува. Тя се познава с един мой колега, с времето станаха другарчета, приятели, тя казва че и е като брат. Дотук добре. Излизат понякога да се видят. В последно време забелязвам че охладня, приказките по телефона намаляха, все по рядко чувам нашето си обръщение. Та скоро добрите приятели си направиха клипче заедно и си го качиха, забелязах че вече носи и снимка на човека в себе си. Той преди време и подарил пръстен, едната част в него другата в нея. Напоследък вниманието към мене е 0, въпреки че съм там, тя приказва с него, цъка на компа, хили се с приятелки в другата стая и така. Сякаш ме няма. Разбира се че има време, когато не съм там, когато спокойно може да обърне внимание на приятелите си.

Отново да се върнем на другарчето й, разбирам приятели излезте вижте се пийте чайче, кафе, биричка и всеки по пътя си, но не. Миналия месец моята любов отишла с преспиване в тях за, което разбрах мн скоро. Усетих че има нещо в погледа и, стиснах зъби и така. Не след дълго и казах да ми каже, какво се случва, познавам я мн добре. Каза ми че пак преспала в добрия си приятел у тях. Но там е работата че не ми каза, а трябваше и можеше, нямало да я пусна, е тя реши ли го няма да спирам, и така. Сякаш не й дреме, не й пука, тази вечер говорихме по въпроса, и в гнева си се испуснах и й казах да не ми се обажда по тела. Тя казва добре, съвсем спокойно. Те са мн добри приятели и нямало как да стане нещо между тях щото той знае всичко за нея, и нямало как, но чашата преля, докато вървейки и обсъждайки темата тя ми истърси, че ако се получи нещо межд тях аз съм първия, който ще разбере, чашата започва да прелива, но нямало как да стане, казва тя, добре защо тогава ми го казва.

Непрекъснато ми натяква едва ли не че от скоро ще започнеме да се виждаме по рядко, ок казвам аз, но е гадно да се натяква, сякаш сьм излишен, а пък аз използвам всяко едно време. Много ми е гадно, от лесно не пиша тука. В случая лошото е че има чуства. Скоро беше на едно село с една нейна приятелка, по кръчми ходили, юнаците там не си поплюват, искали й телефони ала бала, тя ми го каза но не дала. Казва че денсила на маса танцувала, започва да звучи все по така нали. Само се хабя, мн нерви влагам и за какво за, което ме е яд още повече трябва да укротя топката малко, утре пак е с преспиване при другарчето си, с тая разлика че тоя път ми каза. Пръстена от него й е постоянно на врата й.

Изказването с това, че аз пръв ще разбера, ако стане нещо между тях мн ме ядоса, не смятам да съм свидетел на тези неща, казах аз, а пък тя спокойно отвърна добре. Няамало как да станат нещата между тях щото, той винаги и е бил под ръка готов но тя до сега не е тръгнала с него въпреки че се познават отдавна. Оплетена работа. Просто понякога здраво ми избиват нервите, някои ще кажат това е ревност не, тя прави, каквото иска, и когато иска, без никой да й пречи, но мисли ли тя от моя гледна точка, как ги виждам нещата. Някои съвет би бил от полза в този момент, Та това е, исках да споделя. Благодаря на отзовалите се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: ca1dd3c1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама ти сериозно ли? Така изложена историята показва само едно- как си се сдобил с чифт нови, красиви рога и то легално. Т. е. знаеш с кой ти ги слага.
Сега по темата за приятелството мъж- жена. От личния ми опит знам няколко неща :
1. Мъжът винаги иска секс.
2. Приятелството между мъж и жена е възможно ако са в ранна детска възраст или единия от двамата е непривлекателен за другия.
3. Гости с преспиване? Онзи да не е гей, че да си правят пижамено парти? Какво правят според теб? Гледат "Сексът и градът" и се лакират?
Имала съм много приятели мъже и горчивата истина е, че в един момент или те или аз съм се влюбвала в тях. Факт.
Така че, авторе, помисли си много добре. Виждам, че си свестно, търпеливо същество и ме е яд, че така те работи твоята. Много малко вероятно е според мен да няма нищо между тях, а дори и така да е - сега само се заиграват... Действай, промени ситуацията и ако не се разбере я зарежи... За какво точно ти е такава връзка?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 965aeb4879
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно подкрепям 1
Прителство не може да има... Кога жена не иска бивша любов му казва нека бъдем приятели, но при нов приятел нещата са различни. За рога е трудно да се каже да ли ти ги е сложила, но ако не е, рано или късно ще ти ги сложи.
Аз поне съм имал конкретния случай преди години.
Гадно е, боли много, но това е живота :(

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cee79591df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   абсолютно и сигурно е, че ти играят зад гърба... опа исках да кажа пред очите и дори си мисля, 4е вътрешно го знаеш, но не можеш да го приемеш и асимилираш... знам какво е, но един съвет: зарежи я ти, за да си запазиш достойнството, защото е въпрос на време тя да те зареже и тогава ще ти е 100 пъти по-кофти. успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 58aa3082e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това твоето е като приказката "Царят е гол" - всички виждат очеизваждащо че тази те мами с оня чифут, и най-вероятно всички ти се хилят зад гърба, а ти като царят в приказката търпиш и си вярваш че всичко може да е наред.

Махай я тая преди да са ти пораснали чифт гигантски лопатарски рога, или да не се случи накрая не от нея, а от него или ваши приятели да научиш че те двамата са заедно и ти си за*бан, че тогава още по-голям срам ще береш!

Разкарвай я по мъжки и си намери друга!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 07547195ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, и аз мисля че виждаш очевидното, но не го приемаш... Та тя е с приспиване в тях? ! От какъв зор ще спи при него, щом и е приятел, а не спи при теб гаджето й

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 18ae0b4f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Явно ти си свястно и търпеливо момче. Прекалено либерален си и тя си прави какво си поиска. Аз също съм "за" свободата в една връзка, но това вашето ми идва малко в повече. Знам, че ще те заболи от това, което ще ти кажа, но твоето момиче е охладняло към теб. Може би те е приела за даденост. Знае, че много я обичаш и злоупотребява с това. Моя съвет е малко да започнеш да си гледаш твоя живот. Ти хубаво си я обичай, но я накарай и тя малко да те ревнува. Поотръпни се от нея- прави си планове с приятели, а на нея и ги съобщавай в последния момент. Нека да усети, че не си й в кърпа вързан.
И вземи малко бъди мъж- какви са тия преспиваници, които позволяваш. Вдигаш един скандал. Много ясно, че има заигравка там. Толкова ли няма къде да спи, че ходи по приятели мъже? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: acbe266210
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 е прав естествено.
Аз съм жена и имам доста приятелчета-мъже, но НИКОГА не се срещам с тях сама - винаги моят мъж е с мен. Повечето мъже, с които поддържам приятелски отношения са ми бизнес-партньори, адвокатчето ми, счетоводителчето ми - първият стана и голяма дружка на мъжа ми и се нацъркаха заедно (не им прави чест), а аз им бях шофьора.
Другите мъже в живота ми са братовчедите - до трето коляно. Мъжът ми е северноевропеец и много ме ревнуваше в началото от тях (при тях е позволено дори и първи братовчеди да сключват брак), но откакто ги направих дружки, не ме ревнува - то си личи, кога един мъж иска повече, а в България си е отвратителна самата представа за нещо с братовчеди.

Какво искам да кажа - мъже-приятели ДА, но винаги трябва да има определена дистанция. Не можеш да изключиш половината от човечеството от живота си, защото е от срещоположния пол, но е задължително мъжът ти да е винаги номер 1, винаги да те придружава, а когато е възпрепятстван - просто отказваи или отсрочваш. И на сватба не отидох, защото той не можеше - така се държат, според мен, жените, които уважават партньорите си и не са лесна плячка. (да допълня - много атрактивна жена съм и без кавалер (мъжът ми, баща ми или братовчед някакъв) не излизам вечер - просто ми е неприятно от набезите на разни свалячи, никога няма да осрамотя мъжа си с флирт например, грозно е просто)

Твоето момиче, може да не е спала с него, но определено е в период - флирт. Сравнява ви двамата и ти губиш.

Не заслужаваш това, заслужаваш да си номер 1 в живота на една жена, всички да ти завиждат за вниманието ? и на всички да е ясно, че мястото до нея е заето. Само по бизнес съм оставала сама в кафе с мъж, но лаптопа беше между нас, а след края на срещата ни намина съпругата му, с която се запознахме и си побъбрихме. Така трябва да бъде просто - който уважава партньора си, не го унижава в обществото, не го пренебрегва и не го прави на глупак!
ж27

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1472c14b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря, ви за отделеното време до номер 5: тя е там докато съм нощна смяна. До номер 6, да наистина охладня.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1472c14b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Леле, направо ме е яд да го пиша, преди малко се чухме, всички са момчета там, моето момиче заобиколено от нейни приятели, направо ме е яд да го пиша... От цялата тази история излиза че аз съм балъка, до номер 6, да наистина охладня: Автор

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 67ac5755db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виждам, че всички коментари са много правилни, няма как да се сдържа да не напиша и моя. Момиче съм, имах 1 към 1 история като твоята. Бившия ми си имаше такава "най- добра приятелка"- той не гледал на нея по този начин, но иначе ходеше по купончета в тях без мен, и даже аз не знаех за тях, а разбрах по най- случаен начин; подари и на нея медальонче (да ти звучи познато? :))), тя до ден днешен я гледам да се размотава с него на врата си; работеха заедно все заедно, ходи да и оправя неща в тях, да гледат филми двамата само.... вечер! Чуваха се по- често, отколкото с мен. Вечно ми я изтъкваше- тя как го разбирала бла бла....
И аз като теб търпях, бях добрата, макар да се изяждах сама вътрешно- но викам си, чакай, обичам го, ще му дам свобода.
Едно ще ти кажа- не го заслужавах, и ти не заслужаваш такова отношение! Като иска да си спи в тях и да си носи пръстенчета и неща от него- прав и път! Ти да не си някой дето го държи от нямане какво да прави с свободното си време. Не ти ли изглежда, че той и е приятеля, ти някакво допълнение? Не продължавай така, от опит ти казвам, само на самочувствието си влияеш и на нервите си. Отдръпни се, колкото и да не ти се иска, разделете се! Повярвай ми, за добро ще е- в единия случай ще спечелиш от това, че няма да си с човек, който те пренебрегва и те кара да се чувстваш недостатъчен; в в другия- тя сама ще се усети и ще се върне.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d426075f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Зарежи я ве човек, не ти трябва! Само се нараняваш, няма смисъл не е 1-вата, няма да е последната, истинската любов е когато я има и от двете страни, явно в твоя случай не е така. След като прави тези неща, казваш че е дългогодишна връзка, явно вече си и омръзнал и след като сега ги прави, тя ще продължава да го прави. Просто няма смисъл само се хабиш, по - добре рано че да можеш да я забравиш, отколкото късно и да съжаляваш за пропиляното време....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker