Смъртта ме раздели с мъжа, който обичах и с когото имах 13г извънбрачна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смъртта ме раздели с мъжа, който обичах и с когото имах 13г извънбрачна връзка
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 11311 пъти
Чета всички тези историй и се чудя, как да започна моята. Усетих, че това е мястото, където искам да споделя мъката си. Някои казват, че споделената болка е половин болка. Дано е така!

Ще се върна назад в годините. Имах нещастно детство. Родителите ми бяха студени и деспотични хора, за които нямам спомен да са ме прегръщали или да ми казват, че ме обичат. Исках да се махна от тях, затова се и омъжих на 18г. за първия мъж, който прояви интерес към мен.

Можех да попадна на всякакъв изрод и си давам сметка, че съм имала късмет, защото той се оказа добър човек, много трудолюбив и отговорен. Това, което отново ми липсваше бяха любов и нежност, но се примирих. Едно от клишетата е, че щом не пие, не ме бие и не ходи по жени не може да искам още.

Рутината ме повлече. Вече бях на 33г. със син на 13 и дъщеричка на 4. Със съпруга ми имахме малко заведение и работехме заедно. Естествено идваха много хора, идваше и мъжа, който щеше да има важно и специално място в живота ми. Познавах го по физиономия. В провинциален град като нашия няма как хората се познават.

Беше от онези мъже, за които се знаеше, че е бил с много жени. Минаваше през тях като валяк, без да се обръща гледа напред и търси с поглед следващата. Таеше някакъв гняв срещу всички красиви жени, сякаш със самия секс ги наказваше. И така погледа му се спря върху мен. Беше с 15г по-голям от мен, с най-прекрасните сини очи.

Притежаваше такъв магнетичен чар, че като седнеше някъде нямаше как след малко да не се образува голяма шумна група с близки и не толкова близки негови приятели. Смехът му се чуваше най-силно, защото винаги имаше с кого и с какво да се шегува. Беше семеен с две големи деца. Бифш футболист, който не знае какво е липса на женско внимание. Много леки момичета, но не щеш ли едно от тях забременява и на 20г се жени за нея, като следващите 24г взаимно си вгорчават живота. Не беше тайна за никого неговото лошо отношение към жена му.

Никъде не ходеше с нея, изневерявал й от самото начало, дори й посягал. Затваряла си очите за всичко в извратеното си желание да остане негова жена, дори и само на хартия. Не разбирах тая жена мислех, че децата са фактор, но и с тях не се разбираше.

Този мъж все повече ми ставаше интересен. Нещо ме гъделичкаше под лъжичката като говорех с него. Веднага се усещаше химията между нас. Как няма да я усетя, след като изпитвах за пръв път неудържимо жеание да съм с някого. Заспалите ми сетива за любов се събудиха, непознати трепети обгръщаха жадната ми за обич и ласки душа. Давах си сметка, че ще се поддам на това изкушение, на това предизвикателство, но щях да оставя диря след себе си, нямаше да бъда една от многото. Когато ти се случва нещо хубаво ти го искаш постоянно, желаеш го, чакаш го.

Случи се така, че дълго не можех да се измъкна, за да бъдем заедно със С. Може би затова, когато правихме секс за първи път, дали от дългото чакане или натрупано желание беше най-изпепеляващото, най-страстно усещане, което изпитах за пръв път в живота си. Започнах да мисля как по-често да бъдем заедно. Най-хубавото беше, че всичко това беше споделено. Не мога да опиша с думи онова нещо, което ти подсказва, че този човек е специален, но всичките ми сетива крещят, че това е ТОЙ.

Всичко, което ми липсваше в брака вече си имаше име. По същото време затворихме заведението и съпруга ми замина за чужбина. Не можеше да пренебрегне изгодна оферта. Имахме пълната свобода да се наслаждаваме на любовта си. Аз се оставих на това чувство да ме завладее изцяло, но С имаше резерви.

От негови приятели разбрах, че аз съм първата жена, с която има връзка, а на всичкото отгоре напират и чувства. Това го караше да се чувства слаб и уязвим, сякаш се пазеше да не се разкрие, че мъжкар като него си е намерил майстора. После разбрах, че тази защитна реакция е била заради жена му.

Няма да скрия, че положих усилия докато го накарам да се отпусне, да ми повярва, че това между нас е чисто и истинско. С много дълги разговори, с много силни думи успях да сваля тази броня от него, влязох в сърцето му и не си и помислях да излизам от там. По характер съм много затворена, сдържана в емоцийте си, но с него цялата сияех, греех. От устата му чувах най-милите и най-нежни думи"цвете мое", защото видя как разцъфнах за него и "бебчо", защото бях по-малка. Не знаехме и двамата как да казваме"обичам те"-научихме се.

Всъщност човек жадува само за това-да има на кого да каже тези думи и от някого да ги чуе. Разбирам, че всъщност малко хора са имали тоя късмет да обичат истински. Времето минаваше. Съпругът ми си идваше по няколко пъти в годината. Направих така, че те двамата да станат по-близки, но на С жена му разбра за нас. Няма да разказвам за срещите си с нея, за обидите, за зловещите sms. Надявала се и аз да съм като другите му авантюри, но сега виждала заплаха в мен. Бях със С вече 5г и чак сега разбрах, защо той не се е решил на развод с нея. Тази жена можеше да стигне до крайности и с основание С се беше уплашил за живота ми.

След тази буря станахме по-дискретни, но това ни накара да се хванем още по-здраво за ръце и нищо да не може да ни раздели. Съдбата скоро ни поднесе ново изпитание. Забременях от С. Първите минути като разбрахме се зарадвахме. Какво по-хубаво и естествено от това двама души, които се обичат да създадът нов живот. Реалността беше друга. Всъщност на дневен ред между нас никога не е стоял въпроса дали да не заживеем заедно. Трябваше да слушаме разума, а не сърцата си. Знаехме за евентуалните последици от една такава стъпка. Чувството за вина пред децата ми, че съм оставила баща им щеше да ме разяде от вътре. Особено синовете-никога не прощават това на майките си. Имах за пример сина на сестра ми. Не можех да причиня това на децата ми. В онзи момент, ако имаше и най-малка възможност да кажа, че това създание в мен е от мъжа ми щях да излъжа, но не можех той беше в Италия... Направих аборт. С стоя през цялото време с мен, държеше ръката ми и двамата дълго плакахме. Няма пълно щастие. Това беше цена, която плащахме, да няма други наранени, а ние пак заедно, принудени да живеем с други хора.

И така 10г. Неговите деца вече със свои половинки, моите също пораснаха. Съпругът ми се прибра окончателно у дома. Учехме се отново да живеем заедно. Беше ми чужд повече от, когато и да било. Чувствах се повече жена на С, отколкото на мъжа ми. Сякаш изневерявах на С. Едва ли някой може да ме разбере.. Виждахме се по-рядко. Разбира се намериха се доброжелатели да кажат на мъжа ми за мен и С. Знаеше, че си имам някой, но не повярва за С, но ми проверяваше тел. Трябваше да сме още по-внимателни.

Зимата на 2011г С отслабна много. Мислех си, защото е ловец и ходи много пеш. Приятелите му лекари направиха изследвания -нещо имаше. Пратиха го в София. Счасове говорехме по тел. да ми обясни какво му е, какво му правят. Каза, че му бият инжекций Велкейд. По името на инж. влязох в интернет и сякаш някой ме удари с чук по главата. Велкейд се биеше на болни от мултиплен миелом-рак на костния мозък. Преживяемост на болните около 3г. Мислех, че тези неща се случват само на другите хора далечни, които не познавам. Нямах нито един близък, който да се беше сблъсквал с тази ужасна думичка рак. Не можеше това да е истина, но БЕШЕ. Най-голяма вероятност болните да оздравеят, ако им се направи трансплантация на стволови клетки. С имаше братовчед зам. министър на здравеопазването и човека помогна да му дадат дата за транс. -6 юни. Датата наближаваше, а С сякаш не си даваше сметка, колко сериозно беше това, което му се случва и като чели по-довре. Работата ми е към гр. защита и имахме възможност пак да се виждаме на спокойствие.

Беше петък и С трябваше да дойде да се видим. През уикенда не можехме да се видим, а в понеделник влизаше в болницата. Три дни не се бяхме виждали, а той падаше силом и духом с всеки изминал час. Гушках го, успокоявах го, че транс. е точно на време, че всичко ще е наред само няколко дни. Тел. да си държи в него и ще си говорим по цели дни, знае че толкова год. сме заедно няма ден да не сме се чули и то по няколко пъти. Психически рухваше само при мисълта за, че трябва да лежи изолиран около 2 седмици. За пръв път виждах в очите му страх. Във връзката ни той беше доминиращия сега му се искаше да е обратно.

С мъка го пуснах да си ходи. В събота го чух за малко не му беше добре. В неделя не се обади не вдигаше тел. Представях си колко е притеснен и как ми се иска аз да съм до него. Чаках да стане понеделник вечерта да е минало всичко и да се чуем. Не можех място да си намеря от мисли по него. Постоянно четях какво представлява самата процедура, как я понасят болните и всичко свързано с неговата болест. Прецених, че вече мога да звъня. Никой. Звънях отново и отново стотици пъти. Не се обаждаше. Минаха 3 дни паникьосана, че не зная нищо за него. Знаех, че ако е добре няма как той да не намери начин да ми се обади. Подсъзнателно вече знаех, че има нещо лошо. Обадих се на негов приятел, който можеше да ми каже нещо. Чух това което вече усещах-още в неделя е закаран в много тежко състояние и е изпаднал в кома и да очаквам най-лошото.

Боже, каква кома та нали в петъка си беше добре, вярно изтощен и уплашен, но чак кома не и кома, плачех и повтарях не и кома. Изведнъж ми просветна и се видях от страни в какво положение се намирам. Не можех да го чуя, не можех да отида да го видя със сигурност имаше някое от децата му там. Не можех дори и на погребението му дори.

Жена му беше способна да вдигне скандал дори тогава. В очите на хората аз бях любовницата. Оставаше ми само да се моля и да чакам новини от прятеля му. И те наистина дойдоха, че се е сябудил, след още няколко дни вече питал къде се намира и какво се е случило. А аз продължавам да звъня и една вечер най-сетне чух гласа му в слушалката.

Цялата треперех. Бях като наркоманка, която си е взела дозата. Говореше малко несвързано, но успях да разбера, че транс. тепърва ще му правят. Поне се чувахме и така прескачам доста време. Направиха му транс. и си казах от тука вече предстои възстановяване. Беше супер изнервен.

Изписаха го. Знаех, че е отслабнал и изтощен, че трябва да се пази и много да яде. Всеки ден с часове говорехме, а по гласа му усещах, че е по-добре. Нямах търпение да почне да излиза, за да го видя. В момента, в който излезе навън не се спря, но вече няколко дни излизаше, беше със сигурност добре, а все не идваше. Не се стърпя и дойде, искаше да ме види толкова силно, колкото и аз него. Като го видях разбрах защо беше притеснен. Пред мен стоеше друг човек. Прегърбен, отслабнал с около 20кг, сините му очи бяха хлътнали навътре, от хубавата му коса нямаше и следа.

С усилие успях да скрия стреса от лицето си и той видя само радостта в очите ми, че го виждам. Точно това имаше нужда да види, че съм с него въпреки, че изглежда зле. И наистина беше така, сякаш любовта ми се беше възродила и исках да му я дам цялата. Исках да го глътна от обич и умиление, че се размина с най-лошото. С коса без коса, слаб дебел, това не променя нищо обичам го още повече.

Сигурна съм, че тоя изблик на чувства му даде нови сили да се бори и възстанови по-лесно и бързо само за 2месеца. Виждахме се всеки път, когато бях на работа и говорехме, говорехме. Не можехме да се наситим един на друг. Заравях пръсти в порасналата му вече коса, не остана местенце по телата ни да не е обсипано с целувки и си давах сметка, че господ ни обича много, затова ни даде втори шанс.

Наближаваха изборите през октомври. Имаше реална заплаха за работата ми, ако спечели точно определен кмет. Страховете ми се оправдаха и спечели този, който ме мразеше, а аз знаех защо-сваляше ме въпреки, че знаеше за С или просто да ме пробва дали съм му вярна. Реших да кажа това на С и се уплаших, като видях с какво настървение и ярост се закани на въпросния кмет. Заради работата си С си е създал много полезни контакти с влиятелни хора. Не ми каза подровности за срещата си с моя шеф. В крайна сметка още съм на работа и аз както и много други хора знаем, че е заради С.

Дойде Коледа, Нова година всичко сякаш беше наред. С си правеше редовно задължителните изследвания на кръвта всеки месец. Доц. Хрисчев се чудеше как е възможно, какъв е тоя организъм, така да се пребори, че да смъкне% на увреждане до 4, което е почти нула. Резултатите му бяха всеки път о кей, като на млад човек.

На Йорданов ден С дойде при мен в работата. През деня беше излизал на лов и беше много изморен, но и доволен, че е било на слука. Както винаги си лежахме прегърнати и започнахме да си правим равносметка на връзката. Признах си, че след време като се обърна назад към годините прекарани заедно, незная дали няма да съжалявам, че не съм се решила на ново начало с него. Децата ще си тръгнат всеки по своя път. Той каза, че мислил преди години за същото, дори ходил да гледа и да купи една къща в подножието на Рила.

Същата вечер остана много по-дълго от друг път, а аз бях супер щастлива, защото времето, което прекарвахме заедно все ми беше малко. Галеше гъстата ми дълга коса и ме уверяваше, че щом сме заедно има много неща още да ни се случват, още много места на които ще отидем. Скоро ще видим неговите внуци и ако е здраве ще видим и моите. Много от неговите приятели не разбирали как е възможно толкова години да сме заедно. Сигурно съм му направила магия. А той пожелавал такава магия като неговата на всички. Колко силно искал да е с мен го накарало да се бори да остане жив. Никога да не се разочаровам от него и винаги да го гледам с такива очи, пълни с обич и нежност.

Нямаше нужда от думи, за да знам какво съм аз за него и какво е той за мен. Все мили и красиви думи и било то мъже или жени всички копнеят да има от кого да ги чуват...

В понеделник отиде пак на София на контр. преглед. Звъннах му да го чуя, каза че тромбоцитите са му станали изведнъж много ниски и го оставят в болница. Няма да си идва ще звънне на дъщеря му да му донесе всичко нужно. Тя живее също в Дървеница. Нервираше се, че само за това го оставят. Чувахме се по няколко пъти на ден знаех, че се успокява като ме чува. Така мина цяла седмица без да му правят нищо. Беше направо бесен, готов да си тръгне на своя глава. Втората седмица почнали да му бият инжекций какви-не знае. Батерията на тел. му е паднала, затова не се сеща да си го зареди. Много мразех да прави така знаеше, че ми е притеснено като е далече от мен и не чувам...

На 20 една приятелка се обади рано сутринта, попита дали съм сама и направо го каза С е починал, получил е кръвоизлив, нищо не е усетил... Минаха вече 20 дни от смъртта на моето момче. Кажете ми хора, как да прима, как да свикна, че го няма. Където и да погледна, където и да отида имам спомени с него... Сърцето ме боли, душата ми плаче, а трябва да изживея мъката си сама тайно от всички. Съпруга ми и не подозира какво ми е на душата.

Мога ли и сега да си сложа маска на лицето На погребението му изчаках всички да минат и отидох, когато вече беше погребан. Душата ми е опустошена. Как всичко се обърна за един миг. Така е още по-трудно да се приеме. Сега съм на 45г зная, че него го няма, че трябва да продължа без него, но не зная как. Той присъстваше във всички мои мечти. Дали това е наказание, защото си позволих щастието да обичам не този, който трябва или пък съм благословена, че имах късмета изобщо да обичам! Пишете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1b5aa890df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, много е гадно случилото се, но все пак той завинаги ще остане в сърцето ти! Не си първият човек, на когото това се е случило, но всеки си има съдба, всеки рано или късно ще умре, дори децата ни, внуците... ако имаме късмет тая година ще е краят на света!
Продължи напред!

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 121947164a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, благодаря, че сподели историята си с нас. Пишеш много хубаво, съветвам те да напишеш книга, роман, стихове по мотиви на историята си.
Иначе, твоята история за мен има едно послание - хора, оценете любовта, когато можете, не ставайте роби на хора, които не ви обичат (било то и съпруги, съпрузи), на работата си, на материалното, на децата дори.
Децата са най-големият дар в живота на един човек, но и те намират своя път в живота и ни оставят сами като дърво без плодове, корени и листа да умрем в самота и нужда.
Авторке, не можем да върнем времето назад за теб, да те разведем, да го разведем, да ви купим къщата в Рила... Бъди щастлива, че все пак си изживяла такава любов, че сте имали няколко часа на седмица заедно и не терзай за пропуснатите щастливи мигове.
Бъди мъдра жена... за другите. Съветвай и децата си, и внуците си да следват сърцето си, да живеят днес и сега, защото утре може и да няма.
Не се срамувай от историята си, от любовта си.
Има надежда, но... за другите.
Твоята любов е погребана. Такава се среща веднъж в живота. Не погребвай обаче споменът за нея, не погребвай ти самата любовта. Пиши, пиши, пиши и ни кажи, това, което трябваше да чуеш преди повече от 13 години...

Има надежда. Моята история не е като твоята, защото аз не се омъжих на 18, за да избягам от семейството си, живяла съм в друго време просто и си събрах багажа.
Аз вярвам в теб и вярвам, че ще се справиш, защото си силен човек, а и, защото познаваш любовта - онази, истинската и вечната, която много малко хора срещат в живота си.
Ти си щастлив човек, че си я познала.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 95b4446d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравй! Твоята история много ме трогна и много съжелявам за вашия край... Много съжелявам че се случило такова нещо на толкова чиста и истенска любов!!! Дори да съжеляваме ние не можем да ти го върнем или да те направим поне за миг щастлива както той го е правил, но ти трябва да бидеш усмихната и щастлива да се радваш на живота защото в момента той е в рая и съм сигорна че той бди над теб и е в сърцето ти. Със сигорност С иска ти да бъдеш щастлива затова го направи заради него колкото и да е трудно дори почтни невъзможно.
И според мен една толкова силна любов не умире дори и след смарта аз мисля че един ден ще се срещните там горе на небето и тогава ще изживеете това което не сте могли да продължите... можеби това е било едно испитание за вашата любов. Бъди сигорна че вие пак ще бъдете заедно!!!
Още веднъш много съжелявам и искренно ти съчуствам. (извинете много за правописните грешки).
Момиче на 15

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b38a6105eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Четох и плаках на тази история. Плаках защото си представям себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 833ac4edb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съболезнования, историята ти ме просълзи!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 10e5e4afe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много тъжна съдба, живота е лош! Имам чувството, че не позволява на хората да са напълно щастливи.. винаги ни спъва някъде и ни осакатява! :( Авторке, аз те съветвам да заминеш някъде.. самичка! Отиди в подножието на Рила, нали двамата сте искали там да идете! Иди и си поплачи на воля! Или при някоя роднина в друг град.. При майка, баща на село! Избягай, остани сама и изживей мъката! Ужасно е :((( Разплака ме историята ти! Винаги съм си мечтала и аз за такава искрена любов! Млада съм, само на 24год., но хората на днешно време са толкова изкуствени и вторачени в дребните неща! Аз мисля да приемеш любовта ви като благословия! Сигурна съм, че малцина разбират наистина какво е любов и я усещат по начина, по който вие сте имали възможност! А загубата просто трябва да я приемеш! Наказание не е в никакъв случай, защото пак казвам, че малко хора имат такава искрена и споделена любов! Хората могат само да ви се възхищават! Наистина не знам какво бих могла да кажа за загубата.. Просто се отдай на емоциите и се съсредоточи върху това, че си имала щастието да изпиташ голямата любов, защото е могло и изобщо не я познаеш! Успех! Голяма прегръдка и усмивка! Дръж се! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f77535636e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Все пак помислихте ли как се чувстват съпруга и, съпругата му и децата или техните чувства не са важни. А ако се беше случило с вашите половинки? Тогава щяхте ли да ги извините?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4d78f3c4f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Адмирации за историята. Искрено се развълнувах. Никой обаче от по-горе коментиралите не обърна внимание на един дребен факт - ти цели 13г. си лъгала своето семейство? Ако той е бил ЧОВЕКЪТ, защо продължихте да поддържате излюзията на останалите участници в 4-ъгълника? Защо просто не го направихте истинско, макар че сте щели да нараните своите семейства? А нима така не ги наранихте още повече? Мислиш ли, че 13г. връзка може да се скрие? Надали... Да, липсвала ти е любов и имаш право на това-всеки човек има право. Но е твърде егоистично в този си модел. В крайна сметка всеки рано или късно му се налага да си направи равносметка или живота (разбирай Бог) му я прави... Искрени съболезнования
М37

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3694ce858f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, 9 - не мисля, че коментарите са ви на място тук.
Миналото - минало. Човекът е мъртъв и погребан, авторката е почернена, но не успяхте да замълчите поне тук.
Особено 8 - на съпругата му не ? дреме, има си къщата, колата, париците... това, което винаги е искала. Този, който е обичал, той погребва всичко със сърцето на любимия.
Съболезнования на авторката
Лаура

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f9dbd0d644
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ще ти кажа само едно нещо, съжелявам, че не сте били до края заедно, но знай. че той си е отишъл от този свят с мисълта за теб и за вашета искрена любов, а не с мисълта, за нещастничт си брак. Моите искрени съболезнования, горе главата, продължи си живота и ти с мисълта за вашета любов, това ще ти даде сили

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6516ea16fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ех, момиче, момиче, кой те ориса с такава сътба! 13г. та това е цял един живот за някои. Очевидно и С те е чувствал като негова жена, щом и в последните си мигове не е спрял да мисли за теб. Теб е искал да види, с теб е искал да говори по телефона. Искаш или не искаш дните си минават, живота не спира да си тече, а ти си все още млада. Сега ти е трудно и си мислиш, че по-голяма болка от тази няма, но повярвай ми има. Ще тръгнеш по нов път и кой знае какво или кого ще срещнеш по него. Няма как да се забрави такава любов, но е въпрос на време мъката ти да намалее. Пожелавам ти от тук нататък много здраве и късмет и повече радостни емоций.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ddf3255d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Историй-всякакви, съдби-човешки! Искрено съчувствам на жената. Истински може да я разбере само този, който е бил в такава ситуация и също толкова силно е обичал. Дали са 13г в лъжа. За мен това е саможертва. Какво означава честността-не е ли висша форма на егоизъм, да се отървеш от собствените си угризения като нараниш други. Всеки крие малки или големи тайни по различни причини. Всичко е индивидуално. Още веднъж искрено ти съчувствам и много съжалявам... Ако ти е трудно да ходиш на гроба му, можеш да му палиш свещички у дома в саксия с цвете, достатъчно е да е в пръст. Много късмет ти желая.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ddf3255d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторката Сърдечно благодаря на всички, които проявиха съпричасност към моята история. Имам нужда от вашата подкрепа, макар и в тоя и вид. Живота продължава да си върви, но празнотата и болката в сърцето ми остават. Очите ми все така жадно търсят да го видят по познатите места. Оказа се, че аз и децата му истински скърбим за С. Жена му отдавна свали траура и това ме навежда на мисълта, че сега може и да е съгласна да ходя при него нали вече е мъртъв. Вчера бяха 40.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 04ee203a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

16.   Тук, май само жени са писали и то с извънбрачни връзки!!! Мъжът й работи в чужбина и праща парички, а тя тук пише любовни романи с някакъв друг и това е нормално? !? Само мога да пожелая на всички проляли сълзички, мъжете им да имат 13 годишна извънбрачна връзка, а те да са в ролята на прецаканата съпруга!!! Даже авторката се постарала да създаде приятелство между съпруга й и любовника? !? Това е подигравка!!! Ако някой ден това се случи на мен и разбера такава историйка за жена ми, ще я пратя при любимия й!!!! Говорете каквото си искате, но тази история ме отврати-лъжи, използване, гонене на интереса и тотален егоизъм...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 427e0944c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 8 съм. Напълно подкрепям номер 16. Не може да се каже по добре! Аз съм за брака, морала и съм против извънбрачни връзки. Затова има после страдащи деца.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f0ae87c94b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке, много трогателна и истинска история. История за истинската любов. Съжалявам само за края й. Дано намериш сили да продължиш напред. И знай, че дори да не си била пред закона, то в сърцето му си била единствената жена, а това е най-важно.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e2abc2da52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   №16 си е баш прав

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 98d02d0ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Съболезнования! Той е умрял обичан. Дано това да ти даде малко утеха.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8a7dc3537f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   16 ти май не си мъж, за какъвто искаш да се представиш, а просто си една "прецакана съпруга"

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 537f32c089
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Номер 16,

Ако от цялата история само това с чужбината и парите си разбрал, и на всичко отгоре ти се привижда егоизъм и интерес, значи само си си изгубил времето, и твоето, и нашето. Хората се събират и разделят, никой в тоя живот не е вечно длъжен на никого. Не си ти тоя, който ще решава кой с кого да бъде, а още по-малко да пращаш хората тук и там. Вместо да раздаваш псевдо-правосъдие тип селската кръчма, по-добре намери някой, който един ден ще иска да плаче на твоя гроб. Доброволно.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0753433e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Имаш тежък кармичен дълг да изплащаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 88154532d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Мисля, че можеш спокойно да ходиш на гроба му. Това няма да ти помогне да спреш болката, но все пак е нещо. Срещнала си любовта на живота си, обичали сте се. Докато смъртта ви е разделила. Радвай се на красивите моменти, които са ви се случвали и запази любовта в сърцето си

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7c7ca90512
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Лоши са нещата които са ти се случили, но нали знаеш всичко в този живот се връща. И малко или много номер 16 е прав, използвала си мъжа си лъгала си го 13г. ти едва ли не си имала таен живот. За миг постави ли се на мястото на твоя мъж ако разбере истината... тогава неговият живот ще е съсипан

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6aabde99cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Прочетпх историята си и наистина много съжелява защото знам какво е с приятелката ми бяхме заедно 2 години и всичко вървеше добре.... Но след една пиянска вечер несъзнателно и изневерих тя като разбра неможа да го приеме не беше себе си. Никога не я бях вигнал такава аз и обещах че повече никога няма да се повтори тя ми прости, но след извесно време нейна приятелка и е разказала че пак съм и изневерил тя започна да ме разпитва, но аз отричах след това се е срешнала с това момиче и тя и е казала същтото което и приятелката й тя неможа да го преживее и сложи край на живота си. Сестра й ми се обади една кчсна вечер и ми каза че се е прибрала и е заварила в банята с разрязани вени първо не поварвах докато не го видях с очите си отидох веднага и я видях как лежи на земята в банята цялата в кръв , не можех да повярвам че човека , който най-много обичам вече го няма... Вече мина 1 година от смърта и но аз се още осещам огромно чувство за вина че съм бил такъв глупак... Тя беше моя живот, но уви вече я няма, но аз продържавам да я ОБИЧАМ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5bba3c28d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Кубрате, ти много голям философ се извъди... Аз нарочно не се подписах, тъй като съм млад и ще ме нападнат тия дето са се оженила по интерес и ще ми кажат как аз не ги разбирам нещата.... Ти за мен не се тревожи имам достатъчно бивши приятелки, които пазят уважението си към мен, именно заради това, че съм бил точен, а тази с която искам да споделя живота си все още не съм срещнал!!! В една връзка, когато има уважение и истинската любов е пламнала в началото, а не е било просто да се махнеш от вкъщи или защото мъжа има пари примерно, винаги може както се казва "от жаравата" да почне да гори отново!!! Проблема е че повечето хора гонят интереса....
Р. 23г-мъж (номер 16)

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4bd122d3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   29, ами в интерес на истината така е, не си много в положението да знаеш как стоят нещата на 45 години, на колкото е авторката, и да раздаваш акъл кое право и кое не. И аз не съм на това положение, защото не съм много по-голям от тебе, затова и не се изказвам толкова остро и не раздавам правосъдие. Възможно е досега да си се сблъсквал с такива "интересчийки", който в положението на авторката биха те ползвали за касичка докато си в чужбина, но това не значи, че при нея е така. В историята не пише точно какви са били условията, поради които тя е искала да се махне от вкъщи, но щом се е оженила, за да го направи, сигурно е било по-малкото зло. Понякога човек взема решения, които за момента са правилни, но дългосрочно не са. Въпреки това когато правиш избор, го правиш на базата на тук и сега, а не на след 20 години. Ако не друго, елементарната разлика между нея и теб е, че тя има деца, заради които не може да прави каквото си иска и каквото й е на сърцето.

Много често нещата е са това, което изглеждат.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6516ea16fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Щях да съм много щастлив, ако можех да изпитам такива чувства. И аз съм на 45, знам какво е да живееш по принуда с някого. Имам приятел с такава връзка и искрено му завиждам. Колкото до мъжа й със сигурност е глупак щом не е разбрал как да получи това, което тя е дала на другия. Жената почти нищо не е написала за отношенията с мъжа си. Само тя знае какви са, но никой не бяга от хубаво.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ff13503d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   31, от историята на авторката трябваше да научиш едно - животът е кратък и твърде ценен, за да го пропиляваме с нещастни бракове. Стегни се!
Аз съм била като авторката дълги години с женен мъж, но той се събуди и сме щастливи заедно. Ако Бог даде, ще имаме още много щастливи години още пред себе си, а ти?

Разведи се и потърси жена, с която ще си щастлив, защото животът е кратък!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1c64d49208
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Коментарите номер 14 и 15 /авторката/ са писани от един и същ човек, което ме навежда на някои мисли, простете ако греша.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1a2daca4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Мда-а-а, нм 33. Авторката сама си е говорила със себе си :).
Кофти.
А хората се скъсват да размишляват по темата й.
Някак е нечисто и омерзително от нейна страна. И евтино.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6516ea16fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Е, не прибързвайте веднага с укорите. Аз съм 13 и 31. Сигурен съм, че тя има логично обяснение. Вярвам й. Да почакаме колкото е нужно за да обясни. Няма как да не пише.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ddf3255d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Авторката съм. Мога да пиша само на компютъра в работата. Когато съм на дежурство оставам сама с мислите си, тревогите и мъката си. Имам поне седем колеги, които със сигурност ползват комп. други сядат от време на време. Не предполагах, че и някой друг влиза в сайта. Много хора знаеха за мен и С. Един повече или по-малко има ли изобщо някакво значение, като него го няма вече. Както и да е поне от коментара виждам, че не е злонамерен/а.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 50339fcfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Аз съм жена също на 45 год. и също като теб загубих любовта на живота си преди два месеца в тежка катастрофа. Разбирам те напълно. Не можех и все още не мога да повярвам, че това е краят. Казвам си, че една такава любов като нашата не може да има такъв край. Винаги съм вярвала в Бог, в Съдбата, че той ще направи така, че един ден да сме заедно, но уви това ще стане не тук на Земята, а там някъде.

Не обръщай внимание на злите приказки, които упреква извънбрачните връзки. Те не искат да погледна и да видят нещата от високо, без ограничения. А ако могат да сторят това ще видят, че любовта се случва, или я има, или не, не те пита в какво семейно положение си, на каква възраст си и с какво се занимаваш. В този случай тя става жертва на семействата, които са създадени, не искаш да нараняваш децата. Любовта остава скрита за целия свят и остава да съществува само във Вашия.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e23ef5b18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   и аз рева в момента като чета тази нежна история 2ри месец рева и направо ми е гадно

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b22ab5db2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Вярвай ми, рзплаках се накрая. Не знам какво да ти кажа.... мъката е голяма, ще живееш с нея вечно, ще останат само спомените. Поне сте изживяли нещо истинско. Трябва да се борим за любовта си, да бъдем по-смели. Мислех си, че ако беше оставила бебето, сега щеше да имаш част от него до себе си, но тогава така сте решили да сторите. Живота е едно тежко изпитание и не трябва да съжаляваме за нищо. Ако не си щастлива със съпруга си, просто си тръгни. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6e950d1339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   бИЛА СИ БАЛГОСЛОВЕНА, бъди сигурна. Имам такава любов в живота си, за която се борих дълго и трудно, аз бях по-смела от теб- разведох се, разведе се и той, за съжаление преди няколко години (все още бях със съпруга си) направих аборт, аз пък не можех да си представя, че ще лъжа съпруга си, че това е негово второ дете, а то да е чуждо... не мога да живея в лъжа, затова стигнах докрай-до развод, макар че имаше наранени. Сега сме много щастливи. Аз избрах този път, можех да избера и твоя- години криене, тайни срещи и т. н., но това не е за мен, достатъчно го правих. Не съжалявам, въпреки че ми струва много в някои отношения. За мен пътят на любовта е само един-откритият... Все пак си изживяла любов, която много хора не познават, а камо ли да се борят за нея. Благословена си, а относно смъртта, тя ви е разделила, тя и ще ви събере. Но каквото остава си го изживей....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b1fc07baa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Бог да го прости!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e10248e30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Моите съболезнования, скъпа госпожо! Твоята история е наистина трогателна. Ти си изгубила много близък човек, но това е живота, всички ние губим и от нас си отиват един по един. Аз съм преживяла нещо подобно само че родих неговото дете, което сега е любимката на мъжа ми. Нашата връзка вече приключи след много страдание и болка. Сега съм с мъжа ми, по много причини. Мися си обаче че така е по-добре все повече се убеждавам че битовизма разваля отношенията на хората. С човека когото съм била и имам важна част от него сигурно ще бедем в отвъдното. Така че живей със спомена за него и самочувствието че си била обичана, а това е мечтата на всяка жена! Бъди жива и здрава!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c4edf37b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Всеки има право на мнение и щастлив живот. Искрено съчувствам на авторката, защото и аз съм преживял нещастна любов. Но и не е справедливо да се гледа само едната страна на монетата. Любовта е хубаво нещо, когато е споделена. В добрият смисъл, както казваше жената която обичам "Виновните са винаги двама". Както е коментирано от №40, ако не друго, е по честно към другият да е открито, да не го наранявате. Прави сте, че човек има право да се разведе, щом ще е по щастлив. Но както не го прави заради щастието на децата си, е редно да помисли и за човекът който може да го обича също толкова, колкото авторката е обичала мъжът С. В никакъв случай не виня авторката, даже се надявам да ме разбере, не е моя работа да съдя хората. Лично смятам, че да лъжеш човекът до себе си не никак добре и за теб самия. Моля коментиралите да се поставят и от другата страна, ако не на съпругата, то на съпруга. А относно случилото се с живота на авторката, можете да си направите изводите, за да не допускате такива драми, и бихте могли да предадете опита и поуката и на децата си, за да не страдат.
"По-добре е да изживееш любовта от колкото никога да не я изпиташ", (ако краят е трагичен не съм съгласен). Това, че времето лекува не е вярно, ако си обичал някого истински.
П. С. на 41 съм ако е важно за някой.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: b487db09a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   №41, аз съм 42 и много ви благодаря за призива да не допускаме такива драми. Това е самата истина ако сте прочели това което съм писала - и аз съм преживяла подобно нещо. Сега си спомням думите на майка ми -Бог да я прости беше права. Тя беше от съвсем консервативното поколение на провинцията, където разводи, извънбрачни връзки нямаше. Това сега звучи може би тъпо, но сега го осъзнавам.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 027aa03179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Мдаа. Още едно доказателство за дуализма на света. Щастие и нещастие, радост и мъка.... без едното няма другото и колкото по-силно е едното, толкова по-силно става и другото. Човек дори и щастливо да живее - умира. Това е положението. Какво очакваш между другото от споделянето на тази история. Да ти олекне? Знаеш, че няма. Времето само може да облекчи страданието. И това ще мине. Изневярата между другото е най-егоистичната постъпка, защото мислиш само за себе си - да получиш по-хубави емоции - за себе си, да се чувстваш добре. Ако си беше дала сметка и за другите - съпруг, деца, жената на другия - щеше да се разведеш и да заживееш със С. Вече е късно. Живота продължава.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ddf3255d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Авторката съм. Когато ни се налага да преживеем такава загуба вече зная, че всеки реагира по различен начин. Може би има значение дали е родител, дете, брат/сестра, приятел... Едни се затварят в себе си и се изолират от света около тях, други отричат случилото се, трети търсят вината в себе си.... При мен в първите дни тотално изгубих почва под краката си. Психически и физически бях една развалина. Исках постоянно да спя, за да не осъзнавам реалността, не исках да излизам или ако излизах за малко нямаше значение в какъв вид. Предпочитах да съм сама, за да се връщам в спомените и да си мисля за него. В един момент осъзнах, че ми харесва да си стоя там в тази дупка с моите си мисли. Докато не забелязах тревогата в очите на 16г ми дъщеря изапочнах да търся начин или нещо, за което да се хвана и да изплувам. Прочетох всичко, което можеше да се изчете за подобни състояния, включително и помощ от психотерапевт. Исках да се справя сама и започнах да ходя на гроба му, за да приема наистина, че това е точно неговия гроб, а не на някой друг, че него наистина вече го няма и да почна да си планувам дните вече без него. Дадох си навреме сметка, че ако продължавам да се връщам назад няма да съм полезна за себе си камо ли за някой друг. Децата ми имат нужда от мен особено момичето. Този сайт замести в моя случай психотерапевта, затова си излях болката тук и като че ли част от наистина остана тук. Защо не съм се развела? Няма еднозначен отговор, причините са комплексни, дори и както казват някои и егоистични. Мисля, че всеки е егоист, някои го показват, други го прикриват, трети даже не осъзнават, че са такива. Колкото и да не ни се иска е човешко качество. За отношенията със съпруга ми и защо се е стигнало до такава ситуация пак има натрупване. За него важи няма да съм с него, но няма да съм и с друг. Може би, когато преживея болката си по С ще опиша живота си с него. Когато видя някой или нещо, което свързвам със С все още сякаш с нож ме прорязва вътре. Може би ще е така завинаги не зная.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f929dd9ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Всъщност на 18 години, авторката е взела решение, което е скапало не само нейния живот, но и този на съпруга й. Другият вариант е този, при който и двамата със съпруга й взаимно са се прецакали, понеже никой не е обичал другия. Въобще, имаше ли някаква любов, когато се оженихте?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 475f964345
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Тази история и измислена. Вие хора, като четете тълкувате ли?
Мъжът ти не е разбрал толкова години, при положение, че всички останали са знаели, че му слагаш рога? Сестра ти също изневерявала на своя мъж, ти също. На 100% съм сигурен, че майка ти е била същата. Генетиката си е генетика... Познавал чак заместник министъра на здравеопазването, ти едва ли не си даде координати, коя си. Доколкото разбрах е бил и мръсен, подъл мръсник, но все пак. Но, ако е вярна - моето тълкуване е следното: "Господ гледа"! Така ти се пада скъпа...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ddf3255d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Измина цяла година откакто си позволих да споделя историята си. Очаквах подобни коментари. Благодаря на всички, които проявиха разбиране или поне се опитаха. В онези дни имах нужда точно от това. Историята ми е абсолютно истинска, но това е важно само за мен. Аз си научих своите уроци и мога да давам деликатно съвети на дъщеря ми без да се натрапвам. Важното е, че се съвзех и гледам напред. Не вярвах, че времето е такъв помощник. Болката и празнотата в сърцето ми няма да изчезнат, но не са толкова разкъсващи като в началото. Като ни поочука живота, кой повече, кой по-малко сме склонни да си правим равносметка. Та в тоя смисъл съм на мнение, че съдбата ни сблъсква с много изкушения, затова грабете с пълни шепи, наслаждавайте се и не робувайте на никакви скрупули-живота за някой може да бъде много кратък!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dd9e515c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Тъжна история.... Моите съболезнования.
Тъй като се увличам по астрологията и по-точно по кармичната астрология, искам да те успокоя - в друг живот ще се намерите за да си поправите грешката. Защото и двамата сте сгрешили - даден ви е бил шанс / 13 години.... /, а вие сте ги прекарали в лъжа и криеници. Съдбата дава на смелите - дала ви е шанса въпреки лудата му жена, и децата ви, а за твое удобство и съпругът ти е пратен от съдбата в чужбина, били сте смели за да започнете... защо не се преборихте за любовтта си??? Жалко че не сте видяли знаците.... свободна си била, и детенце ви е дала... Но хората сме такива, борим се само докато получим нещо, но не и да го развием и надстроим. И накрая ти го е отнела и него и шанса. Затова сега вдигни глава, продъжи напред, и запази спомена за него, нищо друго не можеш да направиш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 027aa03179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Още ли се върти тази стара сълзлива, едностранчива история за нежната, всеотдайна, любяща любовница и злата жена? Каквото посееш, това ще ожънеш!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3e0eb335cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   51, ами напиши една сълзлива, едностранчива история за нежната, всеотдайна, любяща съпруга за разнообразие.
“Каквото посееш, това ще ожънеш! “
О, тук си права - отдавах се с кеф на един женен мъж и днес съм бременна с второ дете от него, докато бившата му жена злобее и си оперира бръчките всеки месец.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 966922b91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Прелюбодеянието е път към геената огнена. Още тук, то носи болка, страдание, скръб, превръща изневеряващите в лицемери, лъжци и предатели. Такива хора са неспособни на любов, те са егоисти, поставящи себе си на 1 място. Аз самият преживях изневярата на жена ми, развод и знам отлично как се чувстват хората, които са наранени! ХОРА, НЕ ПРЕЛЮБОДЕЙСТВАЙТЕ, ЗАЩОТО ПОГУБВАТЕ ДУШИТЕ СИ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 846f6f9596
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Аз съм N 52 : Не мога да разбера хората с това мислене - задължително любовницата е курва, повлекана, РАЗВАЛЯЛА СЕМЕЙСТВАТА на светиците... Айде стига де... светиците да идат в манастир, живота е за нормалните хора, които искат и обич и секс. Аз също щастливо живея с току-що разведен мъж, по моя вина(според общоприетото сващане). Имахме връзка една година, и той ИЗБЯГА буквално казано от жена си навръх Коледа, (не можа да понесе факта че тази която го обича е сама заради него, а той трябва да търпи скандали и унижения). Като го видях с куфара на вратата ми, щях да припадна. Да не би който и да е любовник/цата, да е отишъл/ла да вземе нечии мъж/жена от дома му??? Нима някой някого кара насила да е с другия???
И първите които го поздравиха за постъпката му, бяха майка му и брат му, които му казали : вече бяхме загубили надежда, че някой ден ще се оттървеш от тази гад, и ще заживееш спокойно и нормално с нормална жена.
Великите СЪПРУГИ правят ад живота на семействата си, с капризи и претенции, и после някой вечно им е виновен, те са светая светих. Е то не ще само да се ожениш, иска се това, което е накарало този човек да ти подари живота и бъдещето си, да го топли през целия му живот. Стане ли студено, всеки започва да търси топлината навън.
До г-на N54 - Г-не, а какво тласна вашата съпруга към изневяра и развод? Дали нямате и Вие вина за това?

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker