Мисля си дали да не се разделим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля си дали да не се разделим
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3981 пъти
Имам връзка с едно момче от година и половина. В началото всичко вървеше добре (както всяко начало), но от 6 месеца насам, а може и повече нещата не вървят. Постоянно се караме за какви ли не неща. Имам чувството, че отношенията ни започват да изтиват от към негова страна.

Излиза си сам по дискотеките, пренебрегва ме заради приятелите си дори последния път се скарахме именно заради това приятелите са му на първо място, а след това всичко останало. След като разбрах че пак е излязъл на някъде с тях, а на мен ми каза че не му се излизало на този студ и не се видяхме направо побеснях наговорих му какви ли не неща по телефона и затворих.

След, което ми звънна след два часа (след като вече се беше прибрал) и караницата започна отново каза ми че вече не издържал, не можело така да му викам по телефона постоянно да съм му се сърдела без причина, била съм параноична каза ми също че той не е такъв човек, на който можело да му се вика или да му държи сметка.

Не казвам че понякога наистина съм се сърдела за глупости, но този и други случаи съм права, а той обръща вината към мен. Правила съм му и сцени на ревност, но при положение, че не иска да си даде паролата от fecebooka, skype какво да си мисля (човек, които няма какво да крие ще си ги даде), а той ми казва че това е личното му пространство. Днес пак се скарахме от доста време насам сигурно няма ден, в който да не караме.

Усещам, че той вече не ме обича (просто самото му поведение ме кара да си мисля това) започвам да си мисля дали да не се раздели ме, дали така няма да е по добре и за двама ни, но някак си не мога все още го обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 27617c2dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Все едно аз съм го писала. Пак толкова време връзка и от доста време не вървят нещата. Все ме изкарва виновна, не съм му давала свобода, а аз изобщо не го ограничавам - прави си каквото иска излиза си където иска. И въпреки това все ми казва колко подтиснат бил, как съм го ограничавала. Откакто изпадна в депресия е ужасен. Само се караме, спорим. Никаква свобода не ми дава, забранява ми да общувам с хора от компанията по интернет. И аз си мисля че вече хич не ме обича. Дори за коледа не ми подари нищо. Поне една картичка да беше ми надписал, ей така за жест. Оправдаваше се че нямало кога да излезе да търси подаръци, а беше 7 дни отпуска. Не че искам да ми прави подаръци постоянно, но поне на тези празници да беше ме уважил с една картичка. Аз му подарих ръчно изработена фигурка и още един допълнителен подарък, да не каже че е малко, а той нищо не ми взе. Усещам че не ме обича вече като в началото. Май му е все едно дали сме заедно или дали ще се видим. Вече дори не ме целува, а като аз понеча да го целуна, стои и не помръдва устни дори. Само ме щипе по носа и лицето, дори не ме погалва. Никаква нежност от негова страна. А пък да не говорим за нещо повече, не сме оставали насаме вече 5 месеца. И аз не знам какво да мисля и какво да правя. Още го обичам, но виждам безхаберието му и се дразня. Иначе всеки ден ми се обажда, сравнително често се виждаме, като изключим последната седмица. Но имам чувството че понякога ми се обажда с мисълта да спори с мен, защото това му доставя най-голямо удовоствие да ме ядосва. Забелязала съм го и не мога да си обясня причината за това негово държание.
Успех на теб. Дано се оправят нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 171345ea52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми като знаеш всичко това, защо не късаш а вместо това си губиш времето тук?

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a0f78ebf3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А на теб за какво са ти паролите му във фейса и в скайп?

Ужас, и аз ако имах един такъв екземпляр като тебе, и аз това щях да си мисля и най-вероятно така да се държа. Това, че няма какво да крие, не значи, че имаш право да му се месиш в именно личното пространство. Защото фейсбук и скайп са именно това.

Преди време бившият ми приятел уж "случайно" беше отворил моя фейсбук. Аз нямам какво да крия, но пък имах разговори с мои много близки хора, които са ми споделяли свои лични неща... И той ги беше прочел, та чак искаше да ги коментираме... Та кой е той за тези хора и с какво право се меси? Ужасно е това, което искаш, макар че до някаква степен и той ти го показва по грешния начин.

Да, с бившия се разделихме именно заради това - безпричинната му ревност и откровена простотия.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 80d652bad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му го направо, че искаш да се разделите и край! Такъв вид мъже си остават такива до живот, баща ми е пример!

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d6da424196
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да, разделете се, щом не си щастива. По-добре ужасен край от ужас без край!
Лаура

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f4690535e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ха, номер 5, ужас без край! Глупости! Според мен има право момчето... Аз съм момиче и въпреки това не понасям подобни задушаващи действия. За какъв дявол наистина са ти тези пароли? И аз не бих си ги дала, ако ще гаджето ми да е принцът на Англия :)))
Както и да е, дай му малко повече свобода (разбира се, не прекалено), за да почувства, че му имаш доверие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c4681e6132
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами как ще те обича, като искаш да го контролираш. Такива никой не ги обича. Искала му паролите за скайпа и фейсбука... боже, боже. Че кой нормален постъпва така с половинката си. Ако му имаш доверие, няма да се държиш така. Колкото повече го притискаш и изискваш от него, толкова по- зле за теб. Направо ще те изрита от живота си окончателно. Ако не се чувстваш добре в тази връзка, прекъсни я. С притискане и скандали не става. Успех и промени поведението си!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 00c8dd15e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей,
бях в подобна ситуация. Моят съвет е да се разделите поне за малко. Да усети липсата ти, а и ти неговата. да видите дали си липсвате или нешата поотделно вървят по-добре.
Ако сте добре разделени, значи е по-добре да не сте заедно. Ако си липсвате и искате да сте заедно, поговорете сериозно и минете през трудните решения заедно.

Дано съм помогнала.
Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f6a7198772
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами, според мен си права, че той се отдалечава от теб. А това за паролите, хей, всеки има нужда от лично пространство, нали така? Съгласна съм с №8, дайте си малко време, разделете се за колкото ви е нужно и вижте как ще се чувствате по-добре

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker