Имам любовник, той има любовница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам любовник, той има любовница
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5494 пъти
И двата сме семейни, от година и половина сме заедно, толкова ми е тъпо, че направо не знам от къде да започна.

Той е женен от 2години, аз от 14г. Имала съм връзка и преди, но с необвързан мъж, бях готова да зарежа всичко и да съм с него, той пък реши, че иска първо да походи, и така ни се разделиха пътищата, но сме приятели :)

Та да мина на сегашната ми драма, която не е драма за мен. Тази връзка започна с голяма моя съпротива, да се занимавам с женен мъж беше абсурд за мен, но ето ме на, и аз в статистиката :) Ох не знам, толкова много имам да казвам, че не знам от къде да започна.

Чувствам се изхабена от тази връзка... ще разкажа много на кратко, искам с подробности, но се вбесявам... започна лятото, време за любов хехе, есента замина в чужбина за 4 месеца, то големи обещания бяха, моля те любов моя чакай ме, аз те обичам, аз къде да ходя, чакам, върна се и ме заряза, с обяснението-ами не съм добре нещо, пък и жена си наранявам.

Ок, преживях го. След 3 месеца се сети за мен, но вече го бях отписала, хиляди молби, обещания, извинения, по 15 пъти на ден обичам те, и аз клекнах :( мразя се за това... пак с него и пак след 2 месеца замина в чужбина, пак обещания, пак ти си моята любов и ето след 1месец заедно аз пиша тук:/но вече аз не искам да съм с него, писна ми, аз не мога да деля, днес му заявих, че не искам да сме заедно, цял ден не ме остави, на всичко би се съгласил само да сме заедно, не и да остави жена си разбира се, защото имал дете от нея и тя била девствена като я взел, пълен идиот, не пиша тук за съвет, аз знам какво да правя... искам момичетата да не се захващат, четете и си взимайте поука, моля ви, оставете ги тия боклуци на жените им, лъжат момичета и то красиво, за единия секс с вас, защото това, което ще направят с вас не смеят да го направят на майката на децата им... пълни тъпанари... не им вярвайте!!!!

Съжалявам ако пиша объркано, афектирана съм...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: ce2f80caf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, забрави да предупредиш мъжете от жени като теб. С какво си по-добра от любовника си?
Ти си омъжена жена, той е женен мъж. И двамата сте лъжци. Ти си поне толкова лоша, колкото и той.
Мисля, че си знаела, какво те чака, когато си се хващала на хорото. Наранявала си самата ти преди необвързани мъже, които си използвала за любовници, просто нямам думи.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 200e5e3c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така де, ти с какво си по-добра от него. Хубаво е, че предупреждаваш, но тези истории са винаги напълно еднакви, каквито са и изводите, но всеки начинаещ е сигурен, че при него няма да е така. И двамата сте знаели как ще се развие връзката, ама га еде кифтеата що не рева?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ae980ea9dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Направо усещам злобата ти особено към жена му. Обаче наясно ли си че в случая ти си тази дето разваля семейства. Направо ми е смешно как се палиш вместо да си седнеш на д-то и да кротуваш

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ce44686ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти авторке защо продължаваш да живееш с мъжа си? Въртиш любовници, а не ти стиска да го напуснеш. Много добре ние жените знаем, че повечето мъже не изоставят съпругите си заради любовниците си и пак им налитате като мухи на мърша. А, после се чудим защо мъжете ни наричат курви.
Критикувам те, но и аз съм била в същото положение - омъжена любовница на женен мъж. Не се надявах да се съберем с него и да живеем заедно, но си мислех, че има някакво елементарно уважение към мен, докато не видях на телефона му един непрочетен sms от негов приятел : "Добре забавлявай се с курвата в хотела, но утре ми се обади към 10 ч. ". Не съм му проверявала телефона нарочно просто исках да ползвам неговото зарядно за моя телефон и съобщението лъсна. После се разрових и видях, че за него съм просто една играчка, с която се хвали пред приятелите си.
Прекратих всичко на момента. Имах два опции или да се разведа със съпруга си или да се опитам да оправя брака си. Избрах второто. Големи усилия ми костваше, но си струваше.
Ясно съзнавам, че колкото и да пишем жените- любовници няма да се поучат и да преодолеят собствените си слабости. Просто трябва да се изживее, като мен и авторката, че да се достигне до някакъв извод и вземе радикално решение.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: d9ca7c94ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Към №4-"Не се надявах да се съберем с него, но си мислех, че има някакво елементарно уважение към мен"-Ама ти сериозно ли? Наистина ли си вярвала че си нещо повече от една курва за него? Не, не наистина не искам да те обиждам, просто винаги така става. Пише ти мамена съпруга. Само че когато нещата се разберат и им запари на задника гледай какво става. Тогава ухажваната любовница става пачавра, боклук и всичко каквото се сетиш. Само и само да си останеш в дома, на чисто, да ти е сготвено, изпрано и изгладено-както си свикнал. А любовницата-кучета я яли. Тя да се оправя както може. И след толкова много истории, разказани тук, които са почти едни и същи не знам тия жени, дето тръгват да се занимават със женени мъже не са ли са си извадили някаква поука? Или се имат за нещо супер специално?

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 962718bf9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   № 4 - А мъжете ви на теб и подобните к... те къде са в историята? В поддържаща роля? Провайдъри някакви? И защо се криете, лъжете ги, мишкувате и после като ви хванат пак си налягате парцалите като посрани? Или като ви начешат п.... те любовниците и ви мине тръпката вече ставате много верни и предани? Дали трябва да ви се прощава? Аз с кеф щях да те пребия и да те изритам. Или ако те оставя да си водя любовниците в къщи и ти да им сервираш кафето и да те унижавам и тормозя докато сама се махнеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8db6b0f57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Боже, колко простотия има по тоя свят... А ти що щеш 14 години с човек, за който явно ти е през Малката? Защо не си се разделила с него и оставила да си живее живота, а го лъжеш с други? И очакваш да получиш почтено отношение от любовника ти, който е същата мастия като теб? Ами сорка! Ама няма как да стане. Ти сама си се поставила в ролята на парцал, затова недей да се чудиш, че само се бършат с теб. Каквото даваш, от същото ти сервира Животът. Та даже и допълнително досипва.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8db6b0f57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Такааа... мила, ще ти споделя моя опит, пък ти както си прецениш. И аз имах връзка с женен, докато живеех на семейни начала с вече бившия ми мъж. Това беше първата ми и последна изневяра, случи се по ред причини - с мъжа ми бяхме заедно 15 години, бяхме се отчуждили, спряхме да си говорим, защото непрекъснато се карахме, той се занемари и все по-рядко правехме секс.. до тук баналната картинка. И тогава се появи Той - интелигентен, успял, влиятелен и.. женен. С дете. Засипа ме с комплименти, показа ми отношение, за което жадувах, почеса ми Егото и хоп - влязох с двата крака. Криехме се, аз измислях невъзможни сценарии, за да се измъкна... Още на втория месец започнах да чувствам неудовлетвореност от ситуацията - да го виждам за по 2 часа на седмица, да внимавам кога му пращам смс-и. Да не мога да го чуя когато искам, щото е с жена му. Веднъж случайно ги видях в един ресторант с техни семейни приятели - седяха един до друг и той я беше гушнал през раменете. Ревала съм като идиот. И защо? За нещо което предварително ми беше ясно. Изкарах в тази връзка 3 години! То не бяха мили и сладки приказки за това как „някога“ ще се съберем (кога обаче? като станем на по 80? )... и лъжи, лъжи, лъжи. Докато в един момент бях натрупала толкова болка и така се бях овъртяла в лъжите, че не знаех коя съм. И слава Богу, тогава нещо ми прищрака. Реших, че това не е моя начин на живот, и че повече не желая да живея по този начин. Скъсах с любовника си, разделих се с мъжа ми и... след това няма да изпадам в подробности, защото около 2 години живях в абсолютна сапунка. Единия тръгна да си отмъщава, другия все още не може да приеме, че го зарязах въпреки парите му... Но нещата се наместиха лека полека. Аз се промених много, израснах вътрешно. Харесвам се повече и се ценя повече. Защото знам, че заслужавам най-доброто. Сега за нищо на света не бих заменила свободата си и спокойствието си за да живея пак в болка и лъжи. Отскоро имам до себе си човек, който също като мен, беше необвързан и се чувствам страхотно. Това е моята история, дано ти бъда от полза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker