Прочетете една тъжна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прочетете една тъжна история
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 8240 пъти
Идва Свети Валентин, а аз отново съм сама - вече 2 години....

Да започнем от това, че съм 24 -годишна жена, която няма да се оплаква от несподелена любов или от скъсване с гадже. Живея в прекрасно градче близо до планината. Та всичко изглежда перфектно, не съм от хората, които показват мъката си, а съм мистериозна и прикрита. Но емоциите ми не издържат, моят живот винаги е бил ту прекрасен, ту отвратителен, но никога нормален.

Като бях много малка баща ми почина. Той беше най-милият човек на света, но майка ми постоянно му изневеряваше, той се пропи и се разболя от цироза - след това почина. Майка ми ме остави на баба и дядо, а тя замина с любовника си по Америка, а аз дори не знаех в кой щат е.

Нито веднъж не се обади, цели 12 години, а после сигурно напълно ме забрави. В училище имах проблеми, заради добрите оценки и уважението момичетата ме мразеха, но това бяха детски работи, а после заминах в гимназия. Последната година беше много нещастна.

Имах си приятел, един друг ме сваляше, абе объркана история.... Сашо (тогавашният ми приятел;по-късно съпруг). Редакторите да не му скриват името, той вече почина и това ще разберете малко по-късно в историята ми. Той беше много добър мъж. Другият, който ме харесваше беше наш съученик, доста отнесен, но много невинен. Всички бяха такива преди злополуката.

Стана катастрофа, в която най-добрият приятел на Алекс изпадна в кома, а едно момиче и другото момче, което ме харесваше починаха по-късно в болницата.

Александър имаше слабо сърце и това не му даде мира и след като и майка му почина, той получи инфаркт. Не можеше да понесе всички около него да умират, а имахме бебе.

Катастрофата стана последната година от училище, а майка му почина след време, когато вече се бяхме оженили. Направо съм съкрушена, ходя почти всеки ден на гробищата и там срещнах приятелят на Таня (загиналото момиче) да плаче като казва, че тя е била голямата му любов и след 5 години - все още не я е забравил и никога няма да я забрави.

Приятели сме с него, но само приятели. Но на мен ми се иска да сме нещо повече от приятели, защото самотата ми тежи много.

Най-добрият приятел на мъжа ми отдавна се съвзе, но той си има близки, които го подкрепят и ще заминава да работи като мениджър в Чикаго. И искам да споделя на М, моя познат от гробищата, че имам чувства към него и незная как ще реагира, дали няма да го изгубя и като приятел....? И в хола има негова огромна снимка, която съм закачила на стената, а до нея имената на двамата загинали в катастрофата. Когато си помисля за М се сещам, че така предавам Александър, Таня и момчето, което ме харесваше, а аз не му обърнах внимание Б.


А сега хора мислят само за секс, пари и наркотици. Не ми пука нито за изнасилвачите, нито за наркоманите, нито за проститутките, нито за педофилите, нито за убийците, защото 3-ма прекрасни човека си тръгнаха от този свят, без някои от тях да са навършили 20!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: d80467562d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Понякога не знам какво да напиша... освен кураж и смело напред - друго не мога да ти пожелая. Дано срещнеш щастието и бъдеш много много обичана.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6ec2e91f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо не разбрах, много объркано!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e8701432f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   След всеки залез и дълга нощ идва ново утро. Вярвай в утрото и в това, че някой горе се грижи за теб. Живей така както искаш, без да се съобразяваш с мнението на другите, защото живота си е твой, възползвай се от него, бъди щастлива. Заслужаваш го.. Всеки го заслужава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a8bc6e7381
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Конкретно към въпроса ти. Мисля, че е добре да му кажеш какво изпитваш, големи хора сте, може да му го обясниш така както на нас, че да живееш сам е тежко и е по-добре да сте двамата. Много вероятно е да се отдръпне в началото, защото и той ще го чувства като изневяра към неговото починало момиче. Може да размисли после и да види, че това е по-добрия вариант, може и още толкова да се отдалечи. Обаче ти си на 24 години, млада си (и аз съм на толкова) Ако нищо не излезе помежду ви, ще го загубиш и като приятел. Помисли добре. Няма ли други мъже около теб? Вместо пък да му казваш директно какво мислиш, провокирай го да те хареса, да те поиска.
Успех и пиши пак :)
Ив!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9bbfa35db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз не вих те посъветвала да му казваш директно. Той по някакъв начин показал ли ти е, че има симпатии към теб?

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e71143b271
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Той си разговаря приятелски с мен, но се забелязва тъга в очите му. А тази тъга изчезва, когато си играе с детецето ми и казва, че обожава децата, но сигурно никога няма да има....
Не е само заради самотата, аз го обичам, но не искам да го загубя като приятел, защото тогава пак ще бъда сама, а пък ако не му кажа - сърцето ми ще бъде ощетено. Погледнато от друга страна моят живот е бил по-гаден от неговия и той трябва да го разбере... И още нещо, на места с много хора се чувствам прекрасно, в София или в чужбина. Ходила съм по Ню йорк, защото е огромен град, но селцата, полетата, запустели местенца ме карат да си спомням за всички починали и за майка ми (ако мога да я нарека такава). 3 години минаха от на съпруга ми...

Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f41db7d94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Понякога в дадени ситуациии, в случая тази историия, просто незнам какво да кажа. Това е ужасно, което си приживяла. Моите саболезнования. Наистина съжалявам, въпреки, че не те познавам и виждала дори.
Мисля, че трябва да му кажеш. В един момент, трябва да вдигнеш глава, знам че е трудно и трябва да продължиш да си живееш живота. Хората, които си загубила винаги ще са ти в сърцето. Но трябва да продължиш живота. Кажи му. И двамата сте преживяли много.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a2aa5024f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мила - действай... Биологичната ми баба е умряла от левкемия някъде през 50-те... Дядо ми е останал вдовец с две дъщери. Баба (за мен тя е истинската баба, щото ме обичаше истински, а и другата съм я виждал само на снимки) пък загубила 3 месечното си дете - настинало и в онези години лекарите го изпуснали.... Бащата на това дете починал 6 месеца по късно, правили му операция и му преляли грешна кръвна група - направо са го убили... Е тая жена баба е била срината, после се запознала с дядо и се оженили, вдовец и вдовица... Баба е отгледала леля ми и майка ми въпреки, че не са нейни родни деца. Баба и дядо бяха много щастливи до последно:))) Тва, което искам да ти кажа, че въпреки всичката мъка някой ден ще намериш щастието и ти. Пробвай с това момче:)))

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b8dda96843
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   А аз съм 6 години сама и съм оцеляла, айде стига драми...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker