Каза, че съжалява... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза, че съжалява...
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2862 пъти
Здравейте!

Не ми е за първи път да пиша тук, но се притеснявам.. Та .. Имам приятел от 9 месеца, до скоро всичко беше наред , но напоследък не знам изобщо какво се случва с него.

До преди месец беше мил, внимателен , всичко както си му е реда, но сега.. Преди 2 3 седмици ми каза, че иска да е сам за малко. Не знаех как да разбирам това, но все пак всеки има право на личен избор. Аз се дръпнах от него. Спряхме да се виждаме и си пишехме от време на време в Skype i facebook, той постоянно се отбелязваше на супер разголени снимки на момичета.. аз лично нямам такива, не защото съм скучна, а защото според мен никоя уважаваща себе си жена не би си направила подобни снимки, още по-малко пък би ги качила в нета..

Както и да е.. след това той просто ме блокира и не ми звънеше.. нищо. Аз започнах да си излизам диско това онова и той ми звънна и поиска да се видим.. видяхме се каза че му липсвам и уж се събрахме, но в телефона му открих снимки на момиче в неговото легло.. излиза че за това е искал да е сам.. момичето беше облечено с негова тениска и след като го попитах какво е това той взе тениската и я накъса каза че съжалява и сега аз съм многоо объркана.. незнам да вярвам ли какво да правя.. дали няма да се случи пак..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 452152b1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хм., ти си знаеш, но аз лично не бих останала с такъв мъж.
И не е заради „изневярата“ (технически погледнато не ти е изневерил, преди това е скъсал), а заради това, че не знае, какво иска в този живот, както и заради начина, по който е скъсал - да те блокира във фейса? Това се прави само за най-гадните врагове, стокъри и т. н.

Изненадващо е за мен, че именно наранена се чувстваш от това, че е бил с друго момиче в този период, а не от това, че се е отнесъл толкова гадно, унизително, игнорантно с теб самата.

Колкото до въпроса, дали ще се повтори - да, ще се повтори, защото човекът определено не знае, какво иска. Може би се чувства задушен във връзката ви, не знам, но ще се повтори.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0da7fdbeb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно ти не си могла да му дадеш това, което той иска.. Той иска секс, а не любов. Ти го обичам не заради заради него самия, а той - секс. Просто за такива момчета, които те зарязват, отиват да наебът някоя друга и след това се връщат при теб - нямам думи.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c6402a8633
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И на мен ми се случи нещо подобно преди няколко месеца. Само дето ние сме заедно от 4 години и отдавна сме минали тинейджърските години. Просто господинът се беше увлякъл по една моя "приятелка" и искал да пробва дали може да бъде с нея, без да се чувства гузен след това. Е, вразуми се. Сега сме заедно, но... осттана горчивия вкус от случилото се. Изгубих си доверието в него. Просто не си струва. Събери сили и се откажи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3e69f342ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изживяла съм подобна история.. знам и предполагам колко ти е тежко, когато ми се случи исках да прекратя всякакви контакти с въпросното момче, но при мен проблема беше, че не исках да остана сама... естествено нямах му никакво доверие и заради случилото се започнах да си мисля, че всичко ще се случи отново, затова реших да бъда с него докато намеря истинският и подходящият човек, който наистина ме обича и държи на мен! И сега съм щастлива че имам до себе си такъв човек а предишният за мен е затворена страница, минало за което не искам дори да си спомням.. съвета ми е да приключиш всичко колкото се може по скоро.. не прощавай и не си затваряй очите за хора които не те заслужават..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker