Чудя се защо започна да ме отбягва. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чудя се защо започна да ме отбягва.
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 5105 пъти
На 19 години съм. Пишех си с един мъж, с пет години по-голям от мен. Отначало само си разказвахме кой как е прекарал деня. После той започна да ме ухажва. Допадна ми, че вместо, , секси'' ме наричаше, , красива'' и ме караше да се чувствам желана без намеци и без цинизъм.

Самия него обаче не харесвах, а и да си падах по него, нямаше веднага да го показвам или да му поднасям на акъла, за да не излезе, че съм лесна и веднага съм се съгласила да сме интимни. Нещата обаче започнаха да се задълбочават от негова страна. Искаше да отида при него и да живеем заедно.
Аз уж щях да ходя на екскурзия до града, в който живее, но все я отлагах поради един или друг ангажимент. Той все гледаше да не се разсърдя, но изведнъж започна да ме отбягва или поне на мен така ми се струваше. Но нищо не му казах. Не го потърсих. Той ми писа пак.

Предложи да заминем през лятото за една седмица на почивка и то в чужбина, защото той не живее в България. Накара ме да говоря с родителите си. Аз не го направих. Знаех, че много ще се притеснят. Пълнолетна съм и не могат да ми забраняват, но съм им дете и си представям какъв шок ще изживеят и колко ще ме мислят къде съм и какво правя. Излъгах го, че съм говорила с тях, но не му казах, че биха били твърдо против.

Аз самата мисля, че той много избързва. Според мен щеше да е по-добре да се видим някъде на кафе, да поговорим наживо. Той още преди това тръгнал на почивки и екскурзии. Нямаше как да му го обясня, защото го приема лично.

Беше ми звънял по телефона. Аз не съм чула и после му казах, че не съм видяла кога ме е търсил, а той ме обвини, че го лъжа.
След предложението за обща почивка в продължение на седмици не се засичахме. Сега, като види, че съм онлайн, той минава извън линия. Чудя се защо го прави.

Досега никога не съм му писала първа освен по празниците да го поздравя.
От една страна, не съм хлътнала по него (за щастие), но от друга ми липсва общуването с него, защото като цяло е приятен човек. Той обаче очевидно не желае да си пишем само приятелски.
Имам чувството, че остана нещо недоизказано между нас. Можеше да попита ще ходим ли, няма ли и щяхме да поговорим като нормални хора и да се изясним. Когато пожелая това, той бяга.

А моеже би всичко е било номер и като е видял, че няма да мине, се е отказал и си е намерил друга мишена. Всъщност не знам какво да мисля. Объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: b75c04a0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи я тази работа, остави го... ако реши, че иска контакт с теб, ще те потърси. Ако не иска и на челна стойка да застанеш, пак няма да те потърси. Мъже, какво да ги правиш. Ако в даден момент им стане безинтересно, веднага те игнорират без обяснения. Бъди му благодарна, че не те е подвел по- жестоко. Здраве да е, друг ще намериш, който ще е до теб без празни приказки и игрички. :)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf5f4a3a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май ти самата не знаеш какво искаш, а пък очакваш той да знае. Няма как да стане. Първо го лъжеш, или по-скоро прикриваш истината (говоря за частта с родителите), а после очакваш той да те чака като послушно кученце онлайн. Ами, да ти кажа, усеща се когато човек не е искрен. Може би това го е отблъснало. А може и да са хиляди други неща. Ако толкова държиш на него като човек, пиши му и си изяснете нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 582839e014
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Доколкото разбирам не си го виждала на живо, а той те кани на почивка в чужбина. Чувала си, предполагам, за трафик на хора - по точно на млади жени. Не казвам, че е това в твоя случай, но се пази, защото не е сигурно какво те чака с непознат човек.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e0eb12d6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Здравейте. Реших и аз да напиша историята си. така през зимата се запознах с едно момче. Отначало ми се стори добър доверих му се. Той ме разпитваше къде живея тогава бях с една приятелка и нея попита къде живее. После играехме след това той изпрати един приятел негов да ни следи и така. На следващият ден той пак ни следеше когато казах че си имам приятел и ще го извикам ако не престане но той каза че ще го пребие и т. н. След това пак ме следеше с негово приятели от начало и леко ме защитаваше. А след това само да ме следи даже и се закача с мен вика ми с други имена. Даже и пътят ми е препречвал и на приятелката ми. След това започна само мен да следи когато го видех. Но от известно време когато ме видеше изобщо се едно че не ме познава нито ме следеше поне аз не забелязвах нито се закача ше с мен с други имена да ме нарича. Даже когато го видях последния път той се направи че не ме познава. нито ме нарече нещо нито тръгна да ме следи само изпрати негов приятел да види къде влизам и отиде от среща на мястото където аз бях бяхме един срещу друг. Но той не ме виждаше и след това си тръгна. приятелката ми казва че е забеляза да, че праща момчета да ме следят. Според вас защо ме следеше толкова упорито преди казваше че ще пребие гаджето ми измисленото. а сега изобщо нито ме обижда (закача ) нито ме следеше се едно, че не ме познава според вас дали иска да си мисля, че вече е спрял но да не е и да крои план. даже майката и бащата на приятелката ми му се скараха но той не престава и не преставаше до сега. Даже преди и ме размиваше леко. според вас дали ме харесва или е нещо друго. Не знам какво да правя и да мисля. Приятелката ми казва че ме харесва и крои план. Моля ви давайте съвети. Благодаря ви предварително за коментарите. Моля ви наистена имам нужда от съвети и коментари. Забравих да допълня че от както се запознах с него той ме защитаваше от другите които ме обиждаха.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e0eb12d6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   моля ви пишете съвети плс

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker