Страдам, а не мога да спра да мисля за бившата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страдам, а не мога да спра да мисля за бившата
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4297 пъти
Така, направих великата глупост след една година раздяла с бившата ми годеница, (щяхме да се оженим) но по ред причини не се стигна до щастливото събитие, но това е друга история, та великата глупост да и пратя смс с поздрав за празника 1-ви март за баба Марта и за 8- ми март.

През тези 1 година не сме поддържали никакви контакти никъде, така искаше а и аз не я притеснявах, та тя ми отговори кратко и на двата смс на празниците и ми благодареше. Тогава снощи за първи път откак бяхме раделени я видях на линия на скайпа, сърцето ми направо подскочи от вълнение, писахме си, говорихме си спокойно защо така се получи между нас, и от дума на дума, ми сподели че имала нов мъж в живота й, но нямали нищо сериозно засега, но тя ми даде ясно да разбера че няма да допусне пак да я нараня, независимо че била усетила че съм се променил.

Цялата работа е че си дадох сметка колко дълбоко и истински я обичам и че не съм спирал да я обичам.

Тя го знае но не ми дава никакви надежди за това, каза ми го ясно и точно. Не търся решение на проблема, но (по дяволите) тежко ми е, все едно менгеме е стиснало сърцето ми и не мога да си поема дъх....
Благодаря ви че прочетохте, поне от това мъъничко да ми олекне :(

Шоколад

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 48c4fcc8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен такова менгеме ме стягаше две години. Нали знаеш онази приказка, че човек оценява нещо, когато го загуби. Банална, но изпитана. Щом ти е дала да разбереш, че няма намерение да се връща при теб, всичко е ОК. Щеше да ти е по-мъчно да те мотае и да не знае какво иска.
По-добре не й пиши изобщо, изтрий я от скайпа си, за да не можеш да виждаш кога е на линия.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c2deda27c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей Шоколад :) Не съм изненадан че си преоткрил че още имаш чувства към нея. Преди известно време ти бе написал една тема, в която разказа, как още мислиш за нея, как си осъзнал че си сгрешил, че сте могли да бъдете заедно! На което аз ти отговорих, че не е късно, че е добре да я потърсиш ;)

Ама разбира се, че я обичаш! ... Офф, каква е била тази несигурност в теб!!! Не знаеш ли, че когатъо мислиш само за един човек, и това перодължава дълго, дори и този човек да е далеко от теб, това е признак за чувства, за обич :) А каквото си направил преди, е минало, ок, и се откажи от миналите брътвежи, гледай да не направиш същите грешки! ... Че за сега, времето няма опция върни назад :D Давай напред! ... Виж, да, тя ще е по-внимателна, и ще и е трудно да ти се довери както преди, ама ако и докажеш че си се променил, може отново да се съберете ;)

Хамм.. не очаквай да ти дава надежди от веднъж, как си го представяш! ... Тя не знае какво се е променило с теб, не знае какво чувстваш :) Твое задължение е да направиш така, че тя да разбере! Аааа и само един разговор по skype, не сваля всички знамена и карти, не разкрива кой как е и какво му е! ... Продължавай с общуването с нея, но дай и предложение да се видите, за кратко, да поговорите реално! Покажи и различното в теб, покажи и че я обичаш, а каквото стане стане, поне ще си опитал :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1babfa2075
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   От Шоколад

Здравей ~winterfire~, ти сякаш ми четеш мислите и знаеш какво искам да чуя за съвет:) Благодаря ти, това се надявах да чуя, ставаш за професионален психолог:):)

Лека и хубава вечер!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8e4400f6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като прочетох номер 2 какво е написал и мога да кажа че е прав и че имам чувства към едно момиче, но понеже учим в различни градове сега, далечни, и няма как, а и тя се отдръпна, когато направих малка стъпка напред към нея (а и нямам опит много в това) , а и сега като чета по скайп какви неща пише на профила си, виждам че явно се е променила вече, но не към хубаво... нали знаете тия тъпи чалги развалят хората. Гадно ми е, но какво да направя...

Авторе, има такива моменти в живота на всеки, случват се с цел да ни научат на нещо, а не да ни отчаят и откажат от живота, да ни прекършат духовно или нещо подобно.

Живота е един учебник пълен с уроци, които ние трябва да научим. И не можем да подминем! Нито един. Но на края всичко за което сме страдали, си е струвало и не е било напразно. Горе главата и продължавай напред. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e9fc6fbc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм съгласна с мнението на номер 2. Само бих добавила да си помислиш хубаво дали наистина изпитваш все още обич към тази жена или това с смс-ите и скайпа е било временно чувство на носталгия към миналото ви.
Трудно ще те допусне отново, никой не иска да страда. Ако наистина, ама наистина смяташ, че не би я карал да страда пак, само тогава я търси отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker