Дали ще го направи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще го направи?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2482 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история и ако може да ми помогнете с вашите коментари. Благодаря ви предварително!

И така от почти две години имам връзка с омъжена жена с малко дете! Срещнахме се случайно след почти десет години в социална мрежа. Започнахме да си пишем и след около седмица започнахме да разкриваме чувствата си, мислите за живота и така се стигна до нашето влюбване! Тя живее в чужбина и се видяхме след около два месеца, срещата беше зашеметяваща! Такава страст, любов, всичко което сме си писали го превърнахме в реалност!

Усещаха се чувствата между нас, приятни разговори, просто всичко беше във въздуха. прекарахме седмица заедно и тя си замина. Продължихме да си пишем, чувахме се всеки ден и след месец отново бяхме заедно. Всеки разговор с нея ме изпълва както с радост, така и мака! Обичам я безумно много, но това че е далеч и не мога да сам с нея ме побърква! И все пак дойде лятото, когато се прибира в България за месец, два. Отново се виждахме всеки ден, прекарваме времето си заедно, но в тайна и криене. Говорим за събиране, деца и какво ли не за наш общ живот.

Все пак бракът и не върви и това явно я кара да мисли за тези неща, но действия няма! Не намира общ език със съпруга си, нямат общи интереси, не изпитва нищо към него, но е с него! Казваме си ти си любовта на живота ми, искам да имам всичко с теб, искам дете от теб! Но все нещо я спира, казва нека съдбата рещи, но не определяме ли ние сами своя път? Не правим ли действия с които да предизвикаме "съдбата"? Не зависи ли всичко от самите нас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: b1fa6a11a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че две години са много време, особено, ако си сам и нямаш приятелка. Сигурно се чувстваш самотен, сам и нещастен, а и не вярвам да си особено сексуално удоволетворен с тази си „връзка“ (ако можем да го наречем така).

С две думи - ти си губещия в нея, докато тя има своя си живот, своята рутина, дете, дом, мъж, които да я глези и да я издържа, а ако е с чужденец, може и гражданство, и социялни помощи да си чака, а за това са нужни поне 5 г. брак в повечето държави. Както и да го въртим, май не си ? много важен в живота. Използва те за разтуха през ваканцията и за кошче за душевни отпадъци.

Макар, че сте били от 2 г. заедно, не вярвам да я познаваш действително. Ти познаваш едно нейно „Аз“, което тя си играе за пред теб. Едно е през почивката да се... с някого, да пишеш някакви неща за себе си и за семейството си в скайпа в момент на разочарование, друго е да зарежеш сигурното и познатото в името на, какво същност?

Тази жена не знае, какво иска. Нещата съвсем не са такива, каквито ги представя.

Но, това е мое мнение, ти по-добре трябва да знаеш след 2 г., един съвет от мен - постави ? ултиматум - да се разведе или просто да не те търси повече. Да, и като кошче за душевни отпадъци да не те търси.

Ти няма, какво да изгубиш. 2 години са това. Или тук и сега е твоя, или те оставя поне свободен, за да можеш и ти да си намериш приятелка и един ден да създадеш семейство и деца. И искаш ли да продължиш да живееш така, както през тези 2 г.?

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a560dd4e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че съдбата ни среща заедно и от там нататък повечето си зависи от самите нас!!! И аз имам подобна история знам колко е тежко! Пожелавам ти красива развръзка на връзката ти с нея и да си бъдете заедно щастливи с нея!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a670559b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, ние си правим пътя и съдбата.
Защо не поставиш ултиматум: да се раздели с мъжа си и тогава да те потърси. Аз така бих направила... всичко друго - криене, паралелни връзки... :( зависи си от хората, но за мен не е приемливо.
Тогава ще видиш дали в действителност те иска и те обича или всичко това е въздух под налягане. Ако те обича ще го направи, ще остави мъжа си и "семейството" си. Ако не, за какво ти е? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e5c6159616
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен се притеснява за остави съпруга си и живота, който води в момента, за да се върне в България. Може да се чувства нестабилна и разколебана-дали ще можеш да се грижиш за нея и за детето й, дали ще можеш да й осигуриш някакъв страндарт на живот.
То любов, любов, ама като заживеете заедно е друго. Мисля, че ако наистина те обича и е вярно всичко, което ти казва, ще се реши на тази стъпка и ще направи първата крачка.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d8dc732310
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря ви за отзивите! нейното притеснение е самия живот в българия, всичката таза суета и показност, мудните институции и тн. мисълта това как ще откъсне детето от баща ми, как ще му се отрази това я спира. иска промяна но мисля няма сили за това:(трябва и и повече увереност в самия мен???

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b37ed9eaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От къде е?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 350dc561a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, просто си използван така, както много обвързани и женени мъже се ползват от жени с лъжливи обещания и надежди. те се разнообразяват с теб докато ти си манипулиран и оставен на произвола на безизходицата. Ако не поставиш сам край на това наистина ще предизвикаш съдбата. 2 години не са хич малко, те 2 месеца не са за нещо такова а ти говориш за години... поставяш ултиматум и се спасяваш!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f15b56be56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   М38, 2 деца. В положението на съпругът съм аз. Хората си мислят, че като се разведат и на 2-ри, 3-ти.. 5-ти брак и ще са щасливи и след 2 г. пак се оказват в същото положение - нещастни и неразбрани. Защото търсят щастието извън тях и оправдание за всичко извън себе си. Приказките от рода на "Не намира общ език със съпруга си, нямат общи интереси, не изпитва нищо към него" са пълна глупотевина и жалко оправдание за неосмислената вина. Ти каква работа имаш да "оправяш" семейството на хората? ! Питам АЗ! Нямаш работа да си вреш гагата там където не ти е мястото! Намери си друга играчка да си играеш и МАРШ от чуждите работи! Живота на хората да не ти е играчка. Аман от инфантилни възрастни!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b2ef24e125
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво да ти кажа авторе. Приемам историята ти лично защото и аз съм в същото положение. Разведена с две годишна връзка със семеен мъж. С изключение на 1 2 коментара не виждам друг който ти е от полза. Само човек който го е изпитал може да те разбере. И аз всеки ден се питам : Дали ще го направи? И с всеки изминал ден се убеждавам че няма да го направи. Защото не иска. Въпреки клетвите в любов, обещанията. Аз виждам, че този мъж е страхливец. И сме виновни ние самите давайки им възможност да мислят, че ще ги чакаме цял живот. Пиша ти и плача, защото аз загубих дете от него, бях симпатична жена, сега хората отвръщат поглед като ме видят. Разбрах, че ми дава обещания защото иска да ме има. Проумях, че не иска дете/ защото има две/, а аз нямам и само това е желанието ми. Резултатът беше, че направих спонтанен аборт от стрес, защото той не беше до мен. Като се замисля никога не е бил. Един човек, който обича истински и от сърце, независимо жена или мъж постъпва честно. Не наранява семейството си, тъчейки на два стана, а избира. Със сърцето си. Ако има такова. Такива решения не изискват време. Който няма желание си намира причини. Иска ми се да ти отговоря : да ще го направи. Както и аз се самозаблуждавах. Колко време да чакаме за да го направи. Две години не са малко, за да направиш избора си. Избор в случая можем да направим само ние. Докога ще си позволяваме да се измъчваме. Аз се убедих, че той не мисли за това. Болката в сърцето ми си остава. Никога няма да съм същата. Но в случая не сме виновни ние с теб, а тези, които са подранвали илюзията. Разбира се има и доблестни хора, които се изправят срещу страховете си. Е моят " принц" не е от тях. Аз вече не се питам : Дали ще го направи? Задавам си въпроса : Защо се подигра с мен. Не можеш да накараш даден човек да направи нещо което не иска. За какви ултиматуми става въпрос и в коментарите. Когато човек иска нещо го прави без ултиматуми. Когато вижда, че " любимият" му човек страда не би продължил да живее по удобния си начин ако го обича. Сега съм развалина. Знам, че трябва да стана, да " отупам" прахта, да остана раните да заздравеят. Но вече знам едно- никога няма да позволя да обичам някого повече от себе си. Прощаваш веднъж, втори път... колко пъти. Страхът и любовта са несъвместими неща. Не казвам, че и при теб нещата са такива. Ти си знаеш най- добре. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b1fa6a11a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, на един дъх изчтох написаното от теб. Стршно структурирано разсъждаваш и лесно се разбира, какво искаш да кажеш

„о вече знам едно- никога няма да позволя да обичам някого повече от себе си. “

100% правилно и 100% важно!

За себе си мога да кажа, че с драконовски мерки съм внимавала да не забременея от женения си приятел навремето. Той накрая се разведе, сега сме заедно, но това стана, чак след като аз си събрах куфарчето и напуснах страната. Имах и работа, и си търсех жилище, когато ме намери. Бях си изхвърлила сим-картата, всичко с намерението да не ме намери никога.

Намери ме по мейла, който прочетох. Мислил, че съм загинала някъде в катастрофа. Това го разтърсило, а думите му ме разтърсиха и му се обадих.

И действително, ако се замислите - какво става, ако единият от вас загине? Дори на погребение не можете да си отидете (има тук и такава история).

Върнах се при него, но се научих да се обичам повече от него. Преодолях границата с куфарчето и мога да кажа, че днес без особен сърдечен срив мога отново да си тръгна - минала съм практически през всичко за тази връзка и не съжалявам. Струва ми почти 10 г. от живота, много ядове, много сълзи, но и получих много, най-вече бъдеще с мъжа, когото обичам.

Един съвет от мен - дайте време на мъжа да реши, не забременявайте от него, но не прекалявайте с търпението си. Поставете си граници и, когато той ги е преминал, когато годините и месеците са се нанизали - намерете сили да си тръгните.

Какво мисля лично за мъжа от историята на 9 - страхливец! След някоя година ще реве по форумите, че е на 60, самотен и е пропилял живота си!

9 отдавна ще си е стъпила на краката, ще си има семейство и деца и надявам се - никога повече няма да му отдели и минутка от ценното си време.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b2ef24e125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря ти № 10. Историята ти съм я чела и преди мисля. Не съм забременявала от него с цел да бъде мой, случи се случайно и тъй като имам един аборт не можех да махна детето. Той твърдеше, че го иска повече от мен. И аз се надявам, че човек когато изгуби нещо тогава го оценява. Грешката ми беше, че всеки път прощавах. Сега ще постъпя като теб. Не мога да си взема куфара и да се махна, но прекратих всякакви отношения с него след поредната му лъжа, че е говорил с жена си и ще дойде при мен. Осъзнах, че ще ме манипулира докато му позволявам. Е стига вече. Наслушах се на обещания, на планове как ще остареем заедно. Животът е за да се живее тук и сега. Ще се радвам ако ми оставиш някакви координати. Благодаря ти за всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 28 дни
hash: e26f050ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Най-сърдечно ти пожелавам един ден да се окажеш на мястото на съпруга й!!! Тогава ще разбереш, какво всъщност "твориш" в момента.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 28 дни
hash: a3b64055af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мило момче, не се заблуждавай и не бъди в ролята на наивник. Не проумявам защо хората толкова лесно бъркат секса и любовта. Това, че е използвала думички като "обичам те" и куп подобни във вашия случай не означава нищо. Не го мисли, използва ги, за да те върти. Във всички други вариации на жена с дете, мнението ми щеше да е различно, но не и при "семейна". Не се занимавай с нея, освен ако не търсиш секс. Разбери, че колкото и да те върти, каквито и обещания да прави, не е ли свободна (без друг мъж и законна връзка), не е истински твоя. Може да си й скъп, но това е защото чрез теб чеше егото си, самодоказва се по някакъв извратен начин и както много точно в другите коментари са ти казали- използва те като кошче за душевни отпадъци. Човек не се жени и не се развежда току-така. Всички забежки са за слаби, комплексирани хора, търсещи разнообразие и душеприказчик. Тези хора са един вид енергийни вампири. Любовта е просто едно оправдание, а всички знаем, че пътят към ада е постлан с добри намерения. Оттърси се навреме от този филм и бъди щастлив!

Vic

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker