Как да върна Любовта на живота ми ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да върна Любовта на живота ми ?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 8292 пъти
Аз съм мъж на 31 г. Влюбих се в една много красива жена на 33г. В това време имах връзка с друга но набързо се разделихме! Тя имаше любовна връзка с мъж на 41г с жена (на семейни начала) и също я прекрати за да сме заедно.

Заживяхме заедно лудо влюбени дори правехме планове за сватба лятото и то СЕРИОЗНИ! По стечение на обстоятелствата тя не видя нужната доза сигурност в мен и реши да се върне при бившият и, който я обсипвал постоянно с обещания да напусне семейството си и да заживеят заедно!

В общи линии направих няколко издънки които са меко казано неприемливи като за една крехка връзка и то при обстоятелствата с които е започнала. Едно от което е смъртоносно почти напиване имаики в предвид, че това е нещото към което тя има изразен неприязам, тъй като бившият и е бил алкохолик! По това време спрях и цигарите което също е много погрешно на този етап тъй като знаете как едно спиране на цигари се отразява на нервната система!

Тя е спонтанна, импулсивна и дръзка и въобще жена която не би могъл да я изтърпи човек който наскоро е спрял цигарите!!! Стигна се дотам че при пиянското ми изпълнение съм плакал и съм и казвал че много я обичам но те не е наред с главата и съм знаел че рано или късно ще се разделим даже съм и казвал да се маха и тем подобни глупости!!!

На следващия ден тя ми каза, че ако наистина не ме е обичала толкова много просто е щяла да напусне заведението на момента!!! И с право!!! Имайки в предвид още повече, че е погнусена и отвратена от пияни мъже! А на мен това ми се е случвало два три пъти в живота досега да се напия до такава степен!

Една вечер пак в момент на нервна криза от мен (акцентирам породена само и единствено от спирането на цигарите) се скарах с нея и казах, че човек, за да я търпи нея трябва наистина много много да я обича та дори и безкрайно много да я обича пак няма да я търпи! И като за финални думи и казах по добре да си се връща при бившият и който от своя страна се бореше за нея в това време с цветя, обещания и апартамент който да закупи! да зареже семейството си и за се съберат с нея! Казах и, че аз оставям на нея да вземе избора за нашата връзка и че едва ли не съм готов да кажем и на родителите и че се разделяме тъй като отивахме тази същата вечер на гости у тях!

Няма и два три дни по късно тя ми се обади по тел и ми каза, че така не може и да сме се били разделили аз не вярвах на това което чувам и до последно дори когато си събираше нещата в пликове мислех че ме блъфира! Не се опитах да я спра просто бях като на филм в киното и гледах отстрани какво става като безучастен наблюдател оставих да си тръгне сама жената на МОЯ ЖИВОТ!!!

Ден след като и оставих багажа тя ми каза, че ще се връща при бившият и който тя НЕ ОБИЧА и изпитва към него само съжаление и навик! Изпуснах истинската ЖЕНА, която съм обичал най-много в моя живот по един отвратително плосък начин! Аз наистина я обичам от дъното на душата си не само след като разбрах какво е като я няма до мен но и докато бяхме заедно показвал съм го и с дела но това с напиването и ИДИОТСКИЯ РАЗГОВОР КОЙТО ПРОВЕДОХ С НЕЯ просто уби всичко в нея и САМ САМИЧАК ПРЕДИЗВИКАХ СЪДБАТА СИ!!!

Тя още ме обича надявам се о боже но дали вече не е прекалено късно след като самата тя вече е пак с бившият и който е взел апартамент под наем и в момента го обзавеждат заедно!!

Знам колко е нищожен шансът да си я върна и да и покажа ТОЧНО КАКЪВ МЪЖ СЪМ показвайки и всичката сигурност и любов от която има нужда всяка ИСТИНСКА ЖЕНА КАТО НЕЯ. З а това моля ви дайте ми съвети защото аз вече се чувствам в безизходица и усещам как бавно и сигурно я губя завинаги!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 23eea9a868
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, спри да си търсиш оправдания в цигарите - намери себе си и едно нормално за съжителстване поне поведение, потърси психолог, ако трябва или ползвай никотинови никотинови лепенки.

Като жена ти казвам - отвратително си се държал. Не можеш и да пиеш, откажи се от всякакъв алкохол.

Ако си готов да живееш без цигари и алкохол, да се държиш като човек и Любовта на живота ти ти е достатачно важна за тази жертва - потърси я.

Иначе, в момента всичко зависи от женения. Не смятам, че не го обича. Дори съм на мнението, че ти си бил за нея средство някакво, за да успее да го остави. Единственият начин да си я върнеш е първо - да се промениш, второ - той да се издъни.

Ще поживеем и ще видим, но ако той се разведе и предложи на момичето бъдеще, ти нямаш шанс. Няма нищо по-плашещо за една жена от пияният мъж, които те обижда и казва, че си едва ли не трудна за търпене. Не вярвам другият да се е напивал така пред нея, не вярвам той да я мисли за трудно търпима, не вярвам, че тя не го обича - иначе, защо да е с него?
Докато с теб е имала поне една причина да бъде, въпреки, че не те е обичала - да създаде семейство и да има бъдеще (на 33 е! ). Като е видяла, че не можеш да ? предложиш нищо, правилно си е подбрала багажерите. Аз лично никога не бих се върнала при теб, ако имах някаква друга алтернатива, дъщеря съм на алкохолик и знам, че си застрашен от тази болест. Ако не преодолееш зависимостите си, не си мъж за никоя жена.
Ж. 28

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5ba29c0116
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ме разбра правилно! Не аз съм АЛКОХОЛИКА а бившият и е бил алкохолик! Аз се напих само един път пред нея и това беше изключение а отвратителното ми държание е породено само и единствено от спирането на цигарите! Това оправдание за един непушач звучи като :"оправдание за работник към работодател, който казва -закъснях за работа понеже изтървах маршрутката" Просто някак си несериозно! И другото което е тя МЕ ОБИЧА мен в това съм сигурен а дали обича него тук вече няма как да гадая!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f0a21ffa7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Изобщо не и пука за теб, а алкохола и е само причина, и знаеш ли защо? Когато пиеш ставаш неконтролируем, и тя не може да ти влияе, това е истината. Не може да те манипулира защото спираш да я ебаваш за фактор до теб. Това, че си се напоркал и си я провокирал е част от задължителната проверка на един мъж спрямо тази до него. Нали се сещаш, че в една такава ситуация, в която си безпомощен (пиян) трябва да можеш да разчиташ на тази до теб, че няма да те остави или постави в опасна ситуация. На всеки може да се случи да се "подхлъзне" и да се опияни, но не всяка е готова да те защити в подобен момент. Още повече.... тя е била с женен мъж. Какво да очакваш от една любовница, която е свикнала да разваля семейства? Да градиш с нея бъдеще ли?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 55e3e919b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти не си добре

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f110ebe595
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Стига рева. В морето риба много. Давай нататък.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5ba29c0116
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мерси за отговорите последните три са от колеги мъже предполагам :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f8efbb28af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Случайно видях историята си, която бях писал преди 4 години и реших да допиша нейния край и продължение, което се случи преди година.
Тя се свърза с мен на прошка, пишейки ми изненадващо в фейсбук, че искала прошка, че имало за какво да и простя.
Поиска да се видим като приятели, да пием по кафе, да си поговорим да се посмеем и тн.
Аз бях доста резервиран, защото тази жена беше най-голямата ми любов, най-голямото ми разочерование и беше разбила тотално живота ми, бях страдал жестоко за нея и самото ми физическо оцеляване по това време -беше на косъм.
След срещата на която не почувствах абсолютно нищо, освен някои спомени, които прехвръкнаха набързо, тя поиска да правим секс. Аз се съгласих, но не защото я исках обратно в живота си, а защото исках да видя дали химията която имхме все още е на лице.
Секса беше по безчувствен от моя страна от секс със проститутка!
Тя започна да реве пред мен, че била направила най-голямата грешка в живота си, че ме обичала още, че мъжа при който се върна (и който малко след това и направи дете ) вече тотално не обичала, съмнявала се, че той си имал любовница, той също не я обичал и постоянно и натяквал за мен.
Каза ми, че аз съм бил 10 пъти повече мъж от него, че ако съм искал да си взема жена с дете -щяла да ме чака и да разчитам на нея...
Аз я слушах и се замсилях какво бих дал преди 3 години, за да чуя тези думи, а то беше-всичко!
Замислих се за секунда, че ако искам да и отмъстя -сега е момента, но самата мисъл не беше подплатена с желание, защото изпитвах единствено безразличие към нея, и спомен за жестоко предателство и болка.
През тези четири години ми се случиха още две брутални истории, и мога да кажа само едно нещо :
Много важно е да се срещне и намери правилният човек в правилното време, защото в противен случай следва жестоко разочарование и болка от умъртвените мечти, илюзии и надежди.

Пожелавам на всички късмет в любовта!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker