Късметлията с пищната блондинка изневери с работещото момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Късметлията с пищната блондинка изневери с работещото момиче
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3444 пъти
Имам огромен проблем, който не ми дава мира през последните седмици.
Преди една година срещнах страхотна мацка!
Руса, страшно тяло, бях на седмото небе, че такава пу*ка ми е гадже.
Нещата вървяха добре разбирахме се, но някак нещо ми липсваше!

Не можех да разговарям на всякакви теми с нея, а и беше много капризна никоя заведение не беше твърде добре, караше ме да обличам дрехи, които не са ми по вкуса... искаше подаръци за всеки дребен повод, а като не й правех се цупеше.

Както в началото си мислих какъв късметлия съм се оказа, че не всичко е толкова лъскаво колкото изглеждаше!
Тогава се появи една нова колежка... на външен вид нищо особено малки гърди, кльощава не се гримираше!
Но какъв човек е само... след няколко часа с нея ми се искаше да се оженим честно!

Излязохме да пиинем с колегите по едно тя също беше там другите малко по малко се разотидоха, но тя остана!
Говорихме си за работата, за спорт за връзки оказа се, че няма приятел!
Беше толкова непринудена естествена, а това звеврски ми липсваше!

Уникално забавна, умна интересна, чувствах че мога да науча толкова много неща от нея!
Започнахме да излизаме все по често и най-накрая се случи... направихме го!

Късметлията с пищната блондинка и изневери с работещото момиче всичките ми приятели ми се присмявха!
Еми не не съм луд и сериозно обмислям да продължа с нея, просто осъзнах колко е хубаво гаджето ти да е приятел, да те разтоварва, да те забавлява ,а не да се цупи и лигави!
Какво като има малки цици и не се гласи по един час... влюбен съм в нея, в личността й!

Написах тази история, за да покажа, че не всички мъже са еднакви естествено, че ме привличат сексаплни мацки, харесваше ми секса и желанието в очите на другите мъже докато я гледаха, но никога не съм бил истински влюбен в нея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: c2d4565436
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Късметлията с пищната блондинка? Толкова повърхностно мислене...

Късметлия си сега, защото си с нормален човек. Човек без претенции. Това, че си спал с някаква фръцла не те прави късметлия. Дори да има перфектно тяло.

Gabrielle

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4477906d4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Виж, чак толкова тъпи не сме, че да се вържем на поучителната ти история. От километър личи, че си "работещо" момиче, както нарече момичето от историята си. Дори цинизмите не могат да ни заблудят.
Хайде, повече успех с мъжете. Явно не се радваш на такъв, щом си написала това.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 02d68d59ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, за това не се съди за книгата по корицата :) Но не може така под общ знаменател да слагаш всички. Не всички готини мацки са глупави и обратното. Супер е, че си осъзнал, че не можеш да продължиш с човека до себе си. Само не отлагай много нещата. Защото обикновеното момиче... няма да те чака дълго :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7418019f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво! Абсолютно прозрение! Има шанс за теб, ама докога ли? Може би до следващата сексапилна и куха лейка, с която ще изневериш на готината жена до теб, просто защото била с малък бюст... Наистина е чудесно, че ти е светнало кои са важните неща у човека до теб, остава този проблясък да стане фундаментален в разбирането ти за връзките, които си струват наистина. Пожелавам ти да си останеш дълго влюбен в момичето и да не проваляш нещата!

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eee7776f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хубаво е да разбереш че външността не е всичко.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5e07850afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Повърхностно е да се гледа само външния вид. За партньор в живота трябва да избереш човек, който може да ти е приятел, да те разбира, да те задоволява не само сексуално, но и емоционално.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e571bded7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Евала на номер 2!
Точно това шях да кажа и аз - от километри си личи, че някоя недооценена мадама си е измислила историята и си представя, че някой я е оценил с малките и ци*и и всичко останало....

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2c1a0544d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да, за малко да се хвана, че си мъж. Не само, че си жена, но и не познаваш мъжете

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a9be3eeb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Здрасти - пише ти една пищна блондинка - такава си бях и преди 10-тина години.

Ето ме по онова време - на 17 г., висока 175, 60 кг., сутиен чашка B-С, коса до кръста - беше естествено много светло кестенява, красиво лице с правилни черти.

Той -30г, 165 см, 50 кг., но много интелигентен и начетен, пълна скръб в леглото, но на масата - голяма работа, беден, но не ми е пукало за това.

Накара ме да се обличам само с къси поли, да си боядисам косата руса, започна да ме подтиска, а бях най-умната не само в класа, а и във випуска, взимах стипенция, печелех конкурси за поезия, за есе... Смачка ме направо, задуши ме с униженията си. Показваше ме навън като някакъв трофей, а вътрешно умирах. Накрая се стопих до 55 кг., припадах, не се хранех, защото ми казваше само, че съм дебела. На 18 бях - 176 см., 55 кг. - ДЕБЕЛА и тромава ми викаше, не ме възбуждаш - виж се!

Отидох на работа в чужбина /заради немотията/ и на втората седмица срещнах Мъжа на живота си. /не е българин/. Прибрах се за Коледа, за да скъсам все пак като хората с този плазмодий, а той почна да ми пълзи по пода да съм се омъжвала за него!

Казвам му - „Съжалявам, не искам да те нараня, но си имам друг, обичаме се и просто не исках по телефоните да късам с теб“ - мисля, че бях честна.

Почна да ме обижда и да става агресивен, аз си излезнах от заведението /не съм проста, нарочно исках да се видим на обществено място/ и не съм се занимавала повече с него.

Какво обаче разбрах след години /случайно/ - през цялото време ми е изневерявал с най-добрата ми приятелка - точно като работещото момиче, което описа, само че безработна. Нашата и правила аботри от него /така ги разкрих, градът е малък и всичко се знае/. Е, паднах си!

Нима това заслужавах? По време на цялата ни връзка и то!!! Докато на мен ми викаше, че съм дебела и тромава, нея я е оправял! Най-добрата ми приятелка!

Минаха години, но още не мога да понасям подобни комплексари.

Ами ходете с жени от вашия калибър, оставете пищните блондинки за истинските мъже, които не се комплексират от хубава жена до себе си. Не сме ви някакъв трофей - за Бога, хора сме!!! Стига сте лъгали и мазали - като не ви харесва, скъсайте, но на какво прилича това?

Успех на автора, моят глупак се ожени за съответната „работничка“, тя е безработна, живеят при родителите му 5 човека, деца нямат.

Аз - завърших си в чужбина, имам два апартамента (един само в България), две коли (за всяко жилище и държава) и сега мислим за голяма къща в трета държава. Мъжът ми си има своите коли съответно - 4 бр., докато бившият и кола не можеше да кара.

Хубави жени - знайте си цената! Не се занимавайте с глупаци, могат да ви унищожат!!!
Аз за себе си открих, че като си хубава и УМНА жена трябва да си търсиш умен и успял мъж, за да не те мачка, за да те оцени и да има коли и къщи за трофеи, не теб, да те възприема като човешко същество.

Една пищна блондинка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79171cfd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, не си разбрала автора. При него блондинката точно че НЕ Е това, което ти описваш за себе си в коментара, а е най-обикновена кифла. Случаите ви си приличат само по изневярата, нищо друго.

Кубрат

П.П. Сега разбрах защо имаш толкова "особено" мнение за абортите :-)

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d57b8a243b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9 е абсолютно права!!! За съжаление и аз в момента съм с един човек, който само ме унижава.. Не знам до кога ще търпя, но съм сигурна, че и моят момент ще настъпи! Пак браво на номер 9, пожелавам и още много успехи!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aae8a185be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хубаво си направил като си написал историята :) И си e напълно ясно, че има мъже които не им е най-важното външността да е като излязва от най-големите сексулни фантазий :D Ама от друга страна поглеждам какво си написал, и се питам, какъв e огромния проблем който имаш,
става дума за началото с което си започнал!!! Мииии.. какво? Случил си на неправилната за теб, и сега си открил правилната, абе така само да знаеш колко често става! Особено когато отначало не се мисли с горната глава :)) Важното е че си се поправил! Мххммм.. честно казано може би единсвения ти проблем е че ти е било нужно доста време за да си отвориш очите! ...

Още щом си забелязал, че с първото момиче, не си допадаш, си могъл да се отдръпнеш, ама донякъде за теб е било един вид самочувствие, и гордост, да бъдеш с такова момиче, да те виждат твойте хора че си с нея, и това е повишавало мнението им за теб самия! Според мен е кофти, да се водиш от какво ще ти кажат другите, те не определят нищо, нито са ти желанието или вкуса!!! :D Та което ще ти кажа аз е - човече живей си живота и да не ти пука какво ще кажели другите и дали ще ти се смеели! Кат им се смее да се смеят, важното е, че до докато се смеят, ти ще бъдеш щастливия ;)

Опаковната не е по-важна от съдържанието! ... Същевременно е правилно да се каже, че и самата опаковка не разкрива дали има или няма съдържание, да кажем, че твоя късмет е бил такъв!!! Но има и жени с прекрасна външност и също така достатъчно стойностни като хора, като личности и също толкова интелигентни с които можеш да си кажеш много ;) Има я и другата
страна, тази която всички предполагат, супер външност, без никаква подплата! А има и такива които не изглеждат чак прекрасно, но вътрешно са много красиви :) Има го това, както при жените, така и при мъжете!!! Забелязъл съм, че общественото мнение, и представи, за типа хора и какви са, влиае много на самите хора. Примерно, мнението, че блондинките са "по-глупави", до такава спепен влиае, че русите момичета, за да се харесат на някой, са способни и да се правят на по-глупави! Ха, та всеки играе някаква роля, която или сам си слага, или му е поставена като клеймо. Лично аз не смятам, че вида на някой, нито как изглежда, или цвета на косата, е определяща за интелекта и
личността! Но това си е, може би само мое виждане. Та ако смятаме някой за лесен, и за глупав, може и да вземе такива позиций, особено ако така ще имa някакво благоволение сред другите. Ние хората сами си слагаме решетките, клеймата и рамките. Не се раждаме такива, такива ставаме, а после се чудим защо сме искали някой с който не си допадаме!!!

Еее, влюбен си нея, давай напред, бъди с нея, само с нея ;) С нея, ще можеш да споделиш много повече, и ще се чувстваш по-изпълнен, по-пълноценен! Макар и не много от рано, любовта отваря очите :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1e571bded7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз като съм 46кг и съм чашка Д ся кво...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6e62d23727
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   А честито ти откри Америка само погледни тези изречения
Руса, страшно тяло, бях на седмото небе, че такава пу*ка ми е гадже.
и
Но какъв човек е само... след няколко часа с нея ми се искаше да се оженим честно!

еми за кво да говорим, бил си страшно тъп и повърхностен, чак сега ли откри, че трябва да гледаш отвъд корицата

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a9be3eeb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До ~winterfire~

„Но има и жени с прекрасна външност и също така достатъчно стойностни като хора, като личности и също толкова интелигентни с които можеш да си кажеш много ;) Има я и другата
страна, тази която всички предполагат, супер външност, без никаква подплата! А има и такива които не изглеждат чак прекрасно, но вътрешно са много красиви“

Забрави да кажеш, че има жени и хора, които и външно, и вътрешно не струват. Така го изкарваш, че от хубавите хора има и качествени и некачествени, но виж - с изгнилата обвивка са 100% качествени. Мен лично само грозни външно (и определено вътрешно) жени са ми правили мръсотии и гадории - почва се от слухове, мръсотии, кражби, гадории, stalking, хакване на профили и т.н - цялата програма... И най-лошото - без да съм им направила абсолютно нищо, дори без да ги познавам лично!!!

Не познавам хубава или красива жена със самочувствие и образование, която да се занимава с подобни глупости.

До Кубрат

Не, не си ме разбрал. Мнението ми за абортите няма нищо общо с тази случка (сравнително скоро научих за аборта ?), просто си изградих друго мнение за лъжата. (простих се с наивността си)
Абортът си е законно право на всяка жена, аз съм решила сама за себе си да не се подлагам на подобно нещо (освен в много, ама много краен случай - болен зародиш, война, изнасилване, аз болна... ) - нито знаеш физически, нито знаеш психически, как ще излезнеш от него. А и знам историите на разните приятелки на майка ми - навремето това им е била контрацепцията - ужасни истории!

Гнусно ми е от мисълта за лъжата. Искаш друга жена - искаш, ами защо не кажеш истината като те питам, защо не скъсаш с нея? Защо не ? дадеш шанс за нормален живот БЕЗ човек като теб? Мразя лъжата, не самата изневяра и мразя мисълта, че някой ме е използвал по такъв начин

Мразя мисълта, че съм била ловен трофей на някого. Доста се изпатих в личния си живот, сега съм най-после щастлива и просто ме е яд на такива глупаци като автора.

Една пищна блондинка

П. П. Гледам, моят бивш се е сетил най-после „що е фейсбук“ и (макар и женен от 5-6 г. ) нашият тръгнал на лов там. Веднага го блокирах. Отвратителен ми е, познавам момичето и съм ? простила, защото ме оттърва от голям боклук, но не знам, какво ще прави като я зареже - слаба е психически, физически, безработна и без образование (той не ? даде да отиде да учи), напълно зависима материялно и емоционално от него. Е, щом обичате да мачкате подобни същества - при пищните блондинки сте съвсем на грешното място!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79171cfd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15, как така ми отговори на коментара, който още не е публикуван? :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79171cfd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Когато написах коментар 16, коментар 15 се виждаше, а 10 не. Ако щете вярвайте...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5e07850afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз пък съм съгласна с номер 8. Тази тема 100% е писана от жена :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5e07850afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До Кубрат:
И на мен ми се е случвало да не си видя моя коментар, а по-късно да се появи, че и някой да ми е бил отговорил :))) Явно някакъв бъг. Дори веднъж нахоках модераторите, после им се извиних разбира се :))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f9f96765cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До една пищна блондинка (номер 15) :)


Виждам, че имаш самочувствие, и не се страхуваш да си признаеш че си блондинка :)) Това е хубаво ;) Ама защо си мислиш, че съм забравил да кажа нещо? Не ти ли хрумва, че може би не съм искал да напиша това което ти мислиш, мммм.. ;) Ха, трябва ли винаги да се обаснява всичко, все си мисля, че в този сайт има мислещи хора, който могат да се досетят, това което не е казано! Някъде преди бях обяснил, че пиша само което е нужно, естествено че оставам място и който ме прочете да помисли!!! Защото само когато сами вникнем в нещата, можем да се променим и да си помогнем! ... Ако всичко е наготов и лесно, не е толкова сладко ;D

Ta... айде ще вложа едно обяснение, защо не съм включил, което ти намираш за правилно. Правилно отчете, че казвам, че сред добре изглеждащите, има качествени и некачествени! А за тия който не изглеждат "божествено" добре, рядко ще видиш и вътрешно да не са красиви. Ама затова не бива първо да съдиш за човек от външността му и с лека ръка да го отмяташ и отбягваш, ако не ти е по-вкуса ;)) А да общуваш, да опознаваш, и чак тогава да си правиш заключение. Освен това, аз просто не съм такъв човек, това твойто, са твойте убеждения, на базата на лошия ти късмет, че си случвала на неправилните хора! А при мен, аз винаги съм готов да дам шанс на някой, да покаже какъв е, не съдя за хората спрямо някакви възвишени идеали, или само от дали ме кефат или не, защото не искам и те да съдят за мен само от тяхните си критерий. И така... според мен не съм забравил нищо, забравил съм само за теб, защото от много разочарования, ти си станала предубедена в хората, много кофти... тц тц тц... нооо както и да е! ... Личен съвет, бъди самочувствена, но и не вирвай глава твърде високо ;) Споко, короната няма да падне! ...


~winterfire~

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a9be3eeb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   ~winterfire~, прочети отново - не беше писъл, че сред некрасивите хора външно има и такива, които са такива и вътрешно!

За себе си реших - преди се движих с некрасиви и неуспели хора, защото ги съжалявах, днес не е така. Щом някой е комплексар, не поддържам приятелство с него. Има и грозни хора, на които не им дреме - евала, но са малко.

Мои опит - сред красивите на външност хора има повече успяли, и повече уравновесени и незлобливи, поне сред жените.
Омръзна ми други жени да ми правят мръсно, защото съм имала цици, дълга коса и хубава фигура и лице.
Колкото до мъжете - при тях сякаш определяща е кариерата, не външността.

Но както и да е - аз лично вече не общувам със злобни грозни човечета, защото ги съжалявам. Такива като автора - направо са ми отвратителни.

Не, защото е тръгнал с друга, а защото просто е тръгнал с първата, за да я използва за трофей и до днес.

една пищна Блондинка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f9f96765cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Отново до същата пищна блондинка :)

Да, не съм го писал, но ти казах защо ;) Това не е мое убеждение, ако започна да зачитам, че некрасивите външно, могат да бъдат и такива вътрешно, ще се изпълна с предрасъдъци, и няма да давам възможност на хората. А аз не искам да ставам такъв, разбираш ли? Не искам да дискриминирам хората, нито да ги деля и разпределям, по външност!!! :D И преди да си помислиш нещо за мен, и за вижданията ми. Ще ти кажа, че съм доста добре изглеждащ външно, може да се каже че съм и добре сложен, атлетичен и в нормите съм. Ама въпреки това, не ми пречи да бъда толерантен с хората, да им влизам в положението, и да не ги третирам спрямо някакви мой предубеждения.

Твoя опит, добрее, ама не ти ли е интересно защо повечето преуспели изглеждат добре :)) Пак заради предрасъдъжите, добрата външност, дава благоволението на хората без дори да има заслуги. Хората се доверяват, по-лесно на добре изглеждащи, защото си мислят, ще са по-добри!!! В тоя век, всичко се отчита спрямо визията, и това е грешка номер 1 изобщо.

А тия жени дето ти завиждат, какво ти дреме, да си завиждат! Проблемът си е техен, комплексирани са и това си е!... :))

Ами колкото автора има вина, толкова и тя, че му е позволила да я използва! Всеки си има глава на раменете за да помисли, и сърце метафорично казано, с което да почувства кое е правилно, кое иска, и кое най-добро за неговото щаствие :)


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker