Загубих любимия си от инсулт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124226)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6734)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих любимия си от инсулт
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3112 пъти
Преди няколко дни загубих любимия си, почина от инсулт, беше в кома една седмица. Сега ми е много тъжно и не ми се живее вече. Липсва ми ужасно, всеки ден си пишехме или се чувахме с часове.

Обичам го много, той беше моя човек, а сме млади аз на 28, той беше на 35. Наистина омразна ми всяка вечер да плача за него и да го мисля цял ден, предпочитам да умра. А между другото се свързах с една ясновидка, която може да се свърже с него и да ни срещне. Какво мислите за това, дали не е някоя измамница? Но искам да поговоря с него, знам че е мъртъв, но и той душа носи. Дано скоро бог ме прибере, да не се мъча повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 34ce8564ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Преди няколко дни беше публикувана същата история, стига спам! Голяма си вече на 28 г. стига вярвай в глупостите на ясновидците.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b8e1f095e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Разбира се, че е измамница. Това противоречи на всякакви закони на физиката.

Преживей го. Животът продължава :)

Успех от мен ;)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0249e329b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Първо вземи се стегни! Всеки е губил някого в тоя живот, но рано или късно се преодолява. Не казвам, че човека спира да ти липсва. Това не е възможно, но някак свикваш с тази мисъл. (трудно ми е да го обясна).
Исках по-скоро да ти кажа НЕ ПОМИСЛЯЙ ДОРИ ЗА ЯСНОВИДЦИ!!! Това са най-големите шарлатани. Хора, които умеят единствено да се възползват от болката на другите, за да докопат някое левче!!! През ум да не ти минава!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c42350245c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, Съчувствам ти, но живота продължава! В библията Бог сериозно предупреждава за окултните практики, че са мерзост за Него! Имам позната която при един сеанз е загубила разума си и се е скитала 4 години луда. Това са демони които те съсипват. Отваряш врата за дявола. Потърси помоща на Исус Христос! Предай си живота на него и го помоли за прошка и помощ! Може много да ти помогне евангелската църква в твоя град. С най- топли чувства...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a56e387b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искрени съболезнования за загубата на любимия човек!!!
Разбирам какво чувстваш, но живота не свършва и ти не се предавай! Така е устроен света, за съжаление - било е писано и трябва да приемеш фактите такива, каквито са!
Зарежи ясновидките, това са шарлатани, които се възползват от хора в твоето душевно състояние!
Горе главата, още си млада, живота е твои!!!!

Калпазан 36

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 90449778f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, това ти е втора тема за азгубата на любимия. Коментирах и първата ти тема, защото те разбирам. Отчаяна си. разбирам те, това състояние е нормално когато почине близък. Но с времето първоначалната болка и ужас преминават. Никoй не може да ти даде съвет. Просто ти си дай време. Няма как да не мислиш за него. Но се опитвай да мислиш за хубавите моменти и разговори, които сте имали заедно. Какво ти е казвал, с какво те е карал да се чувстваш ценна, полезна и единствена- извикаи в съзнанието си тези моменти и ги задръж. Още си в състояние на първоначален шок. Но той ще отмине, след известно време, за всеки различно- може би 1 месец, може би 2, може би 3. Изживеи болката от загубата докрай, не насочвай мъката срещу себе си. Ще излезеш един ден като жар птица преобразена от блатото на мъката и ще поемеш с нови сили своя път. Дано съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c924729e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   мисля че си започнала да се побъркваш... какви ясновидки човека си е отишъл това за което говориш е невъзможно да се случи... остави човека да почива в мир, раздели се с него, а когато му дойде времето ако е писано ще се срещнете отново!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: af635e3dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз също загубих любимия човек, но от инфаркт. Бяхме четири години заедно и болката от внезапната му смърт беше смразяваща. В момента имам чувството, че сърцето ми е мъртво. Скоро ще станат четири месеца, от както си отиде. Повярвай ми, постепенно болката ще се превърне като невидим плащ, който ще те съпътства винаги. Но няма да е толкова остра. Все по - редки са дните, в които искам да крещя или в които от болка не мога дъх да си поема.
За душата, аз и преди твърдо съм вярвала в съществуването на душата след смъртта. Има книга, даже мисля две, на един лекар - хипнотизатор Майкъл Нютън - "Пътят на душите" е едната, другата мисля "Следите, които оставят душите" или нещо подобно. В Интернет ги има.
За ясновидката ще те посъветвам да отидеш, но изчакай малко. Добре е, когато се консултираш с такъв човек да си сравнително спокойна емоционално, защото и без това информацията, която ти дават е извън рамките на приемливото и земното. Рискуваш или да повярваш безрезервно, или да не запомниш важни неща или да се изплашиш.
Искрено ти съчувствам и тъгувам заедно с теб. Все още преминавам през това и знам какво е да загубиш внезапно обичан човек.
ММ

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 69c7c7c17d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   здр. Мойте съболезнования! Разбирам това е тежка загуба за теб, сигурно си в пълен шок и затова искаш и ти да умреш, за да си при него, но помисли дали той би се съгласил на това... Започни да живееш вместо него, граби с пълни шепи от живота, защото е толкова непредвидим... За части от секундата всичко може да се преобърне на 360 градуса :х тежко е но времето лекува.. Един съвет, не се доверявай на врачки, гадателки и т. н. Те само ще се възползват от положението ти, за да ти вземат парите..
Успех и само напред!
Мери

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8166a4c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колко теми ще пускаш? Едва ли си била влюбена в човек, с който си се виждала.. 1 или 2 дена бяха? Не помня. Както и да е. Айде стига си ни занимавала с глупости!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ab73f84997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съболезнования за загубата,
но зарежи ясновидките. Ти и сама може да се свържеш него без да имаш някакви мними способности.

Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e53638de9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До Но10, ти знаеш ли какво е любов и изпитвала ли си някога това чувство? Че да си изказваш мнението, че не съм била влюбена след като на живо сме се виждали веднъж, достатъчно е, че сме се чували и писали всеки ден, емоционалната връзка е по-важна и хиляда пъти да се бяхме видели на живо, щеше да е същото, когато се обичат двама се обичат, независимо колко време са били заедно, дали са се познавали от вчера или от години. Не се изказвайте неподготвени, ако не сте изпитвали любов от първо виждане, не я отричайте, защото съществува. И не Ви занимавам с глупости, това че съм решила да споделя историята си, не е глупово, а смислено.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8166a4c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   от номер 10
Авторке, мисля че ти трябва помощ. Определено не си добре. Разбира се, че съм изпитвала любов. Много добре знам какво е защото и в момента съм влюбена в човека до мен.
И да, занимаваш ни с глупостите си. На всичкото отгоре имаш и трета тема. Там затвърждаваш мнението ми, че ти трябва психиатър. Моля ти се, ама мнооого ти се моля, СПРИ ДА СПАМИШ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker