Пренебрегва ме заради брат си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пренебрегва ме заради брат си
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2442 пъти
Здравейте! Не знам дали историята ми е много удачна, но ми тежи, а няма с кой да споделя.
Имам приятел, вече 5 години сме заедно и допреди 6-7 месеца всичко беше окей... Както в много други двойки сме се карали (предимно за глупости), но от известно време ситуацията е непоносима.

Брата на приятеля ми, който за по-кратко ще нарека ''Дамян'' е 14 години по-голям от него, общо взето почти винаги са били задружни. Една вечер (през ноември) с приятеля ми си обещахме да си направим романтична вечер, той да спи вкъщи и т. н... Да, ама не.. ''Дамян'' му звънна, че трябвало да ходи до някъде си, обаче колата не му била в ред и нямало как да стигне до мястото (става дума за кръчма) и какво стана- приятеля ми изхвърча като коркова тапа да го взима и се върна след 3 часа, след като моето желание вече се беше убило абсолютно.. както и да е преглътнах всичко...

Преди известно време се повтори подобна история- бяхме на гости у родителите ми и господина пак му звънна този път за друга щуротия и приятеля ми пак направи същото- заряза вечерята и мен естествено и се върна към полунощ да си ходим, а нашите седяха будни да чакат с мен... пак се примирих... Освен това на ''Дамян'' му се развали колата и мойчкият не беше идвал 1 седмица да се виждаме, понеже от работа се прибира в тях да му оправят на въпросния колата... е тогава ревах, виках, но никой не го дое*а за мен. Прясна случка- трябваше да се прибера от лекции, но си изпуснах по-ранния транспорт и около час трябваше да чакам следващия.. приятеля ми имаше работа с ''Дамян'' до едно място, което на мен ми е на 20 мин. път, транспорта е през 10 мин. и спокойно можеше да стигна до там и да се прибера с тях...

Но както винаги-НЕ. Разкрещя ми се по телефона, че нямало да ме чака толкова време и да съм си седяла за транспорта, понеже те имали работа у тях... молих му се точно като просяк, но не и не, и не :( Е след 1 час ми дойде транспорта и се прибрах все пак, но защо беше необходимо? Защо като са чакали жената на ''Дамян'' по 1 час пред работата й, сега не можаха да ме изчакат 20 мин.? Толкова ли не съм заслужила... винаги съм правила компромиси в името на връзката ни, но той сам ме ''тласка'' към други мъже (не съм му изневерявала де).

Аз съм единствено дете и не знам какво е да имаш брат/ сестра, но като гледам другите никъде го няма това да се пренебрегва дългогодишна връзка заради родственик... Не знам и аз какво да правя да го оставя ли, да преглътна ли отново, да поговорим ли? Ума ми не го побира как да постъпя... Сега като споделих ми поолекна малко.. Благодаря на всички, които прочетоха историята ми и на тези, които ще изразят мнение. Дано не съм ви досадила... Bye за сега! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 46efced70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обсъди написаните вече неща с приятеля си. Не се ядосвай и не таи такива неща в себе си!
Споделяш с грешните хора - говори с него и/или с брат му. Вече, знаеш, къде е проблемът - знаеш да го напишеш добре, остава да си кажеш болката.

Споко, мисля че нямаш проблем, които не може да се реши с един разговор.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 552b534671
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Ако искаш да избегнеш излишни скандали, говори само с него, НЕ С БРАТ МУ!
2. Права си, нямаш представа какво е да имаш брат в нужда.
3. Къде се е чуло и видяло дългогодишна връзка да бъде прекратена поради семейни неволи от едната страна, и то нищо лично, просто оказване на помощ. Ти егоист ли си?
4. Голям прас че заминал да помогне на ЕДИНСТВЕНИЯ СИ БРАТ, РОДЕН БРАТ! Голямата работа, края на света.
Жено, да ти имам проблемите. Вие жените нищо не разбирате.

painbooster

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 55dadc38b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   работата е че приятеля ти е имал работа с ''Дамянка''

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e694c0a5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Не съм казала никъде, че не се разбирам с брат му или че не бива да му помогне, когато е в нужда.. но за описаните по-горе неща мисля че съм права. Неговата постъпка е егоистична, не моята, защото аз искам от все сърце нещата да продължат, както са били преди. Далеч съм от мисълта да го отделям от брат му или да правя скандали, но понякога и на мен нещо ми е тежало и съм имала проблеми той е предпочитал него...
Относно мнението на номер 3: Не мисля че е бил с ''Дамянка'', тъй като в два от случаите аз вдигах телефона му, понеже той беше до банята... ;) Все пак нищо не се знае, но му имам ДОВЕРИЕ все пак :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 86ee8f3a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей мила "пренебрегната". Съвет ще ти дам от сърце, въпреки, че съм непозната за теб и не те задължавам да го приемеш. Връзката Ви е обречена. Бягай далече от този, който сега не те цени. Болката и унижението ще разяждат душицата ти бавно, но сигурно. Вечната самота изпълнена с мрачни мисли ще те преобразят неузнаваемо. Не вярвай, че ще се промени вече изграден характер!!!! Повярвай ми, защото аз също бях пренебрегната от сестрата на съпруга си. След 30 годишен брак тя го отмъкна. Сега живея сама със сина си, но "свободна". Съжалявам за разпиляния си живот, за неосъществените си мечти, благодарение на тежкия му характер, съжалявам, за факта, че бях толкова дълго "маша в ръцете"на неподходящия и много умело прикриващ се човек. Времето лекува!!! Нищо няма да изгубиш, а ще спечелиш бъдещето си и живота си. Действай!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 29d4d65849
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Брат му винаги ще му е брат, а ти не се знае дали винаги ще си му приятелка. Ето затова прави така, а и ти сама си каза, че не знаеш какво е да имаш брат/сестра. Щом толкова те дразни това негово поведение се постави на негово място или поговорете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e694c0a5f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Номер 5 наистина съжалявам за това, което ти се е случило... мен точно от това ме е страх, защото го обичам ужасно много, но какво да сторя? Щом отворя тема за това и започва да ми казва, че не му се говори или че сега не му е до това и всичко спира... Номер 6 според теб нормално ли е да прави така обаче? Ако приятеля/ приятелката ти има брат/сестра и постъпва по този начин на теб приятно ли ще ти е? Недейте да ме съдите, защото не знаете как се чувствам аз! :)
Благодаря за коментарите!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 86ee8f3a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мила, №5 съм. Мисли сега, защото след като създадеш семейство, идва ред на децата, които не са виновни с нищо за неправилния ни избор, но обричаме и тях. А защо ли трябва да плащат и те за нашите грешки? Но, в крайна сметка те са и нашите съдници. Живота е достатъчно кратък, за да си правим експерименти. Чувала съм, че много хора на солидна възраст казват:"Ех ако сега бях на... ". Но разбери -втори шанс не ни се полага. Грешките са си наши и ще трябва да си направим изводите сами. Никога не е късно да се започне от начало, но миналото ще напомня за наивността ни, за разбулената истина че чувствата на другата половинка не са били искренни. А тази истина ще тежи като камък. Мисълта, че си бил пренебрегван, че не си получил това, което ти се е полагало/ малко ласки, малко обич, малко внимание/, а си давал безрезервно, ще те карат да се чувстваш напълно ограбен и предаден. Ноооо... всичко научаваме мноооого късно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker