В много деликатно положение съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В много деликатно положение съм
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2401 пъти
Здравейте!
Моля за помощ, тъй като съм в мноого деликатно положение и няма как да споделя с някой друг...
Ще бъда максимално кратка:
От няколко години съм в много добри приятелски отношения с едно момиче, тя е приятелка на колега на мъжа ми, а те двамаат са много близки. Момичето живее заедно с приятеля си. Често четиримата се събираме, изкарваме си страхотно. Тя е много добър и готин човек, личи си, че безкрайно много обича приятеля си, държи на него адски много и му е безкрайно вярна въпреки, че е е доста красиво и желано момиче.

И сега същността на проблема.... Покрай съпръга ми чувам много истории свързани с колегата му и накрая стана ясно, че той и изневерява с някакво си там долно създание.
Това може би ще спре все някога и колкото по-малко хора знаят толкова по-добре, но проблемът е, че тя започна да го подозира и е въпрос на съвсем малко време да го разкрие на пълно. Не е глупава пък и едва ли има жена, която не би усетила нещо подобно.

Преди 2 дни директно ме попита дали знам нещо, аз отрекох и от тогава това не ми дава мира... Тя ми каза, че ако някога разбере, че съм знаела нещо и съм го скрила от нея никога няма да ми проговори и никога няма да ми прости.
Ако обаче й кажа истината ще имам проблеми с мъжа ми, той пък ще има проблеми с приятеля си.... Ще стане един супер скандал за това кой какво и на кого е казал и защо го е казал... Мразя такива истории и съм ужасена, че съм изпаднала в подобно положение.
Моля ви, дайте ми съвет как да постъпа. Да й кажа ли, за да ми олекне или да си замълча и да отричам до последно... Истината е, че се чувствам съучастник в тази грозна история...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 248d89a30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами от чисто женска гледна точка и ако момичето ти е приятелка, кажи й! Ще запазиш приятелството ви. Помоли я просто да избегне интриги с твоето име и да не споменава източника си. Кофти е ситуацията, но се постави на нейно място. Ужасно е когато всички наоколо знаят нещо подобно, освен теб! Съпругът ти трябва да те разбере. Защото ако въпросното момиче изневеряваше на приятеля си.... мъжът ти 100% щеше да му каже! И в това няма нищо лошо, когато става въпрос за близък приятел.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d5a84fa007
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Същност, не си излъгала жената - ти нищо не си ЗНАЕЛА.

Видяла ли си приятеля ? с друга, заварила ли си ги в леглото, видяла ли си ги дори на улицата да се целуват?

НЕ. Просто си чула слухове и НЕ ЗНАЕШ нищо повече от нея.
Не се занимавай с хорските проблеми и с интриги. После ти ще си виновната, защото като се разделят и като тя превърти - кой е виновен тогава? Ти!

Мъжът ти никога няма да ти има доверие (с право), хората ще млъкват, когато влизаш в стаята. Ще ти се пусне име на интригантка и клюкарка.

И още нещо „че той и изневерява с някакво си там долно създание“ - ако мъжът ? има връзка с животно - куче, коза, овца, магаре (по-долно от човека създание) - и ти си го видяла - кажи на момичето.

Иначе, не говори глупости за хора, които не познаваш. Утре приятелят на мъжа ти може да цъфне с новата си приятелка - „долното създание“ и ти да попаднеш в много лоша ситуация. (долната клюкарка и долната интригантка).

Остави хората да живеят живота си. Когато имаш симпатии към един човек, не му се бъркай в живота. Нека сам си взима решенията, защото така индиректно ставаш виновна. Гледай своя си брак и мъж и остави другите да го правят.
Приеми, че хората се събират и разделят и в случая твоето мнение няма значение. Ако се разприказваш - „чух това и онова“, ще направиш и мъжа ти на глупак. Може приятелите му да се отдръпнат от него.

И НЕ ЗАБРАВЯЙ - хубавото и приятно момиче НЕ ТИ Е ПРИЯТЕЛКА, СЕСТРА, ЛЕЛЯ - тя е приятелката на приятеля на мъжа ти. Утре той може да дойде с Баба Яга, това не ти е работа. Бъди човек над интриги и сплетни, защото ще останеш без приятели.

Щом тя има съмнения, сама да намери начин да си ги докаже. Ти нищо не си видяла същност! Не вярвам да си го чула от неговите уста, че е с „някакво долно създание“ - тогава си затваряй устата, че може и на теб да ти се пусне слух...

ж27

П.П. Не слушай номер 1, името на източника винаги се крещи в разгара на свадата. Ако не си пипнала и видяла с очите си, не се занимавай. Всичко останало са слухове и рискуваш дори да лъжеш - представи си, че това е сплетня - можеш ли да заложиш главата си, името си заради чутото от чулият дето чул, че са чули?????

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c3549d6bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако сте приятелки ти не само трябва, но си длъжна да го направиш. Също така ако ти е приятелка няма да ти спомене името при никакви обстоятелства. Но коментар номер 2 реално ще ти бъде доста полезен, защото в днешно време приятели няма. А и до колкото казваш тя е приятелка на приятелят на мъжа ти. Ако твоя мъж ти изневеряваше тя щеше ли да ти каже? Помисли си добре, защото накрая може ти да излезеш виновна, макар с цел да бъдеш полезна. След като го подозира както сама каза е въпрос на време да го разобличи поради което няма смисъл да се набутваш между "шамарите". Ако толкова те гризе съвестта по - добре и дай само някакви насоки. Например обясни и къде излизате попринцип, какво би направила ти, ако си в нейната ситуация или нещо такова, за което дори и да се разприказва че ти си я посъветвала да няма какво да ти кажат. Просто нормалните съвети към приятел.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 23099b73dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не казвай нищо, дори и да си видяла нещо или много неща.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3224c86ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм била в абсолютно същото положение като твоето цели 2 пъти... Първият път казах истината за това, което съм чула но не съм видяла с очите си и до ден днешен запазих приятелските си отношения с въпросното момиче. Днес.. 2 години по-късно тя отдавна е забравила за въпростният господин, а ние сме по-близки от всякога. Вторият случай пак казах истината, но от цялата ситуация аз и приятелят ми бяхме най-виновните. Въпросната приятелка реши, че аз нещо не съм наред... оплете се в безброй лъжи и интриги, от което получи неверният си приятел, но загуби мен.. е не е голяма загубата.. предвид, че сега си живее мирно и тихо със сляпата си любов. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b50258adc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   N 2 е напълно права - ти всъщност знаеш неща, казани ти от друг. те могат да са верни (и вероятно са), но могат и да не са, ти нямаш доказателства. представи си, че се скарат, тя му каже, че знае от теб, а той извърти нещата и те изкара сплетница, интригантка, лъжкиня, която иска да ги раздели и каквото още му дойде на ум, за да се оневини. на всичко отгоре ще стане ясно, че знаеш от съпруга си, поставяш и него в много неприятна ситуация.
щом го подозира, тя ще го хване в крайна сметка. а я си представи, че утре той скъса със създанието? тогава цялата работа е безсмислена. не се бъркай там, където не ти е работа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 33b14e8e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Говоря ти от опит - не се меси в чужди отношения, защото накрая ти ще излезеш виновна!! Това, което можеш да направиш за приятелката ти, е просто да кажеш на мъжа ти, че се чувстваш между чука и наковалнята. Нека той поговори с онова прасе, да му обяси как стоят нещата и да му каже да си опича акъла или да излиза на чисто. Откъде накъде вашето семейство ще страда заради чужда изневяра?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bc55ddc878
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ама какви са пък тия глупости "интригантка" щяла да излезе.. да я "помислят" за еди си каква.. Ми да я помислят! Аз не съм за такива изневерски истории и независимо дали е приятелка на приятел или тя е приятелката бих казала! И какво като мъжа и си развали отношенията с този негов "приятел"?? Аз лично не бих искала моя мъж да има такива хора за приятели, какво ще научи той от него според вас? Лицемери ли сте, какви сте? Какво е това безчувствие? Аз бих пожертвала отношенията с мъжа си (въпреки че ако ме обича ще ме разбере) в името на това да бъде истината и честността! Или не! Ще отида при "приятеля" и ще поговорим добре. Но аз не бих си кривила душата, само и само защото не искам да изляза интригантката и лошата.. Много егоистично е! И лицемерно пак да кажа ;)
Ив! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker