Моята грешка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята грешка
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3361 пъти
Това е моя горчив опит с изневерите.

Имах много сериозен приятел, всичко беше перфектно, ама толкова перфектно, че чак скучно. Бяха минали 3 години от както сме заедно, а аз го обичах като в първия ден, това ме изплаши и заради това сгреших.

Класически случай работех в офис и видях симпатия от страна на шефа към мен, изневерих веднъж, след това отново и т. н. Започнах да мисля, че обичам шефа си, а той постоянно ми повтаряше, че съм сродната му душа и че ме обича и че иска да сме семейство. Той беше необвързан за това си помислих, че и той чувства същото към мен. Въобще не помислих за приятеля си, а приятеля ми четеше постоянно книги за Мениджъри искаше да направи софтуерна компания и от 2 години пишеше своя "голям проект".... така той избледняваше в главата ми след всяка изневяра с шефа.

В един момент разбрах, че съм бременна от шефа, реших първо да говоря с гаджето си за да мога да започна на чисто с шефа. Казах му, че съм му изневерила и то не веднъж, и съм бременна и искам да задържа бебето. Той излезе и се прибра след 2-3 часа, каза "Ще се оправим". Тогава аз му казах, че го обичам, но имам нещо специално с тоя плазмодеи шефа ми. И си тръгнах, отидох право в офиса и казах какво става на шефа.... накратко.... уволни ме на следващия ден и то дисциплинарно, била съм му се натискала на работното място и всички мой бивши колеги го потвърдиха.

Аз не знаех какво да правя и отидох в къщи при родителите си, те ме посъветваха да оправя нещата с приятеля си, но аз не се съгласих, беше ме срам... След няколко дни вече цялото градче знаеше какво е станало /знаете как е/. Приятеля ми дойде в къщата на родителите ми и каза, че не може да ме забрави и че ако аз още го обичам може да продължим от където сме спрели... Събрахме се отново, той не каза нито намекна нищо за изневярата ми и говореше за бебето все едно е негово /така разбрах, че този човек е моя човек и бях сигурна 100%/.

Той постоянно смяташе парите, но те не стигаха, а и бременността ми беше тежка и имах нужда от специални грижи, той извади парите който беше заделил за мечтаната от него фирма и нае апартамент в София, през следващите 2 месеца беше много трудно, парите не достигаха. Той инвестира някакви пари в компанията която искаше да създаде "начален капитал" и някакви такива неща, обясни ми, че това ще гарантира бъдещето както на детето така и нашето.

Започнах да се карам с него много за пари /въпреки, че знаех че прави всичко възможно/. Той само ми казваше, спокойно разбирам те това е от бременността.

Една вечер се прибра по-късно, към 22:00 това не беше типично за него и аз го подбрах "Изневеряваш ли ми бе мръсник? " и всякакви такива, той само каза нека ти обясня, аз го отрязах и му казах най-голямата глупост на света: Шефа /няма да използвам името/ никога няма да остане без пари като тебе! Още докато го казвах, знаех че е грешка. Той си събра багажа звънна на родителите ми и им каза да дойдат... цяла нощ мълчахме и двамата. На сутринта той си тръгна. Не спирах да мисля за него, постоянно въпреки, че и майка ми и баща ми бяха до мен през всичките месеци до раждането, аз мислех само за него.

Така родих момиченце /най-хубавото на света/. След половин година баща ми, разказа, че през цялото време той е бил до мен, той е плащал наема в София, той е давал пари на баща ми за всичко. Той не ме е оставил през всичките месеци. Исках да се видим, но баща ми каза, че е заминал за чужбина.

Срещнахме се преди около година в един мол. Той изглеждаше изключително, беше с костюм, седнахме на кафе заговорихме се. Той ме попита обичам ли го и аз казах Да, когато аз го питах и той каза Да. Казах му че съжалявам за това което направих и казах /през сълзи/. А той каза, че аз дори не разбирам какво съм му направила и ме попита дали наистина искам да знам какво съм му причинила.

Заведе ме в хотела в който е отседнал. И започна да ми разказва ужасни неща от които се скъсах да плача.
Че като си е тръгнал все едно не е живял 22 години на тази планета, разказа ми как не е говорил с родителите си и все още не говори с тях, защото е останал с мен, как приятелите му от детските години са го наричали "рогоносеца" и как са му се подигравали, как след като си е тръгнал не е говорил половин година с жена, понеже го е било страх и много други неща. Не пожела да сме заедно, понеже не иска повече да се мъчи. Останахме само приятели. Той вече е женен, аз също.

Моето препоръка е да не се занимавате с изневери, ако имате човек който смятате, че е подходящ за вас! Ако нещо куца правете каквото искате, но не забравяйте, че едно такова решение остава за цял живот!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: d2bae3bd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай пътво ти да си спазиш сама препоръката, защото като те гледам, много-много не знаеш, какво искаш. Лесно се лъжиш, разчиаташ на другите (на мъжете).

Дано мъжът ти да не остане някога без пари, защото тежко му и горко му.

Дано си се променила, защото никой не заслужава такава лабилна егоистка до себе си. (не го приемай лично, но какво да мислим, след написаното) А и наивна!
Какво очакваше, че шефът ти ще те вземе за жена ли? Та той е знаел, че си имаш приятел, дори не е повярвал, че бебето е от него.

Паричките, паричките са ти (били) много важни.
Ако не си се променила, тежко и горко на мъжа ти. Дано бившият ти приятел устои и да не ти падне пак в мрежичката, защото ще стават едни драааами.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b2f5d77347
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята ти меко казано ме потресе...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b73a4feb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Адски ме е гнус от жени като авторката, горкият човек, целия му живот си прецакала, как може да имаш наглостта да казваш, че го обичаш??

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0693e0412e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки си носи бремето на постъпките си. Но докато човек сам не се опари не си взима поука

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 286c09b0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   На една жена й е простено да прекрати приятелство с мълчание, а на един мъж ще е непристойно в нашето общество, за съжаление.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8798b08890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дано сама да останеш винаги. Спиш с шефа ти, пък казваш, че обичаш приятеля ти. Отвратих се от теб. Ако имаш достоинствокоето ме съмнява, напусни приятеля ти. Незаслужава отново да му причиняваш болка отново и отново...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3b22d0d166
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма лошо в изневерите. Лошото е, когато не преценяваме трезво нещата и залагаме на несигурното. самозаблуди, илюзии...
Ж26

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 286c09b0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изневярата на жена, я поставя в положение никога бившо гадже да не й се моли повече, иначе следва работа с полиция и с екип на телевизия. А момичетата не стигат до тази драма, но са видимо раздразнителни от факта, че са привлякли някой ухажор...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker