Той ме отблъсна, без обяснение! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме отблъсна, без обяснение!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2714 пъти
Здравейте! Имам голяма нужда от съвет. Ще се радвам и на мъжки мнения. Сега съм омъжена, но действието се разви преди това, накратко:
Имах сериозен приятел от 4-5 години, когато по случайност в интернет се намерихме с мой колега от университета. Харесвахме се преди, но никога нищо не е имало между нас.

След като се намерихме той започна да ми праща смси, държеше се като влюбено момче, и така поддадох и аз и се видяхме. Срещахме се 2 пъти в седмицата, правехме секс... и така година и половина. Междувременно аз се омъжих. Той като че ли искаше да се виждаме по-често, искаше да оставам да спя у тях, но нямаше как предвид обстоятелствата. В един момент той престана с смсите и вниманието, а аз в усилието си да привлека това внимание му казах, че съм влюбена.

Единственото, което ми отговори на това е, че това не е любов, докато съм с него да съм влюбена, а след това да се прибирам и да спя с мъжа си. Няколко пъти го отблъсквах и зарязвах в сремежа си да се опитам да го забравя, но все се връщах към него.

И сега от 2 месеца той не ми говори, когато се засечем онлайн. Писа ми веднъж, аз му казах, че искам да се видим, той каза добре. След което 2 пъти му писах смс да се видим, той ми отговорим, че има уговорка. И така вече разбрах, че нямам шанс отново да го видя, да говоря с него и каквото и да било. Всичко приключи, без да ми е казал каква е причината. Попитах го, но не ми отговори.
Ако някой от вас може да ми даде адекватен отговор на този въпрос, тъй като явно аз не мога да разбера, ще съм ви много благодарна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4bea1014b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами той много ясно ти е казал, каква е причината - не мисли, че го обичаш, щом си се омъжила през това време.

Извинявай, но ти как си представяш живота - благоверна съпруга в обществото, но няма лошо и втори мъж да ти е винаги на разположение, за да задоволи егоистичния ти глад към внимание?

Направила си избора си и спри да се излагаш повече. Любовникът ти също си е направил неговия избор - да живее без човек като теб. Уважи го и си гледай живота и престани да тровиш този на другите.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e4ad7fee7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си омъжена какъв по адекватен отговор искашш??

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2b3fd03448
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами аз ще ти говоря от неговата позиция, защото съм била в неговото положение. Той просто има гордост, което е хубаво. Прекалено дълго са продължили отношенията ви, влюбил се е най-вероятно и това го е накрало да се откаже. Не всеки може да приеме гласът на втората цигулка и не е редно. Не го търси. Дължиш му го :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 83444e9a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво обяснение искаш? ! Когато сте започнали да се виждате би трябвало да си го осведомила, че си имаш сериозна връзка. Друг е въпросът какво правиш при него при наличието на такава. Ако той е бил съгласен със ситуацията в началото, впоследствие явно вече не е бил. И съответно те разкарва, защото няма смисъл или защото му е неприятно да спиш с друг. Това е. Много странни истории забърквате и после пък се и чудите. А за да ти се изясни още повече просто се постави на негово място и виж какво ще почувстваш.

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79c9d28ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ви за мненията! Не мисля, че на някого в това положение му е приятно, а и никой не цели да се влюби в друг човек, то просто се случва... Явно трябва да го оставя да бъде щастлив по свой начин:)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 53fc2eb9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Той е искал да бъдеш с него, но сама на се решиш на това, а не той да те кара на сила. И като е осъзнал, че няма да оставиш съпруга си, се е отказал. Това е. Бях в същото положение, и щях да постъпя по същия начин ако моята изгора не беше оставил приятелката си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker