Защо ме ревнува от най-добрият му приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ме ревнува от най-добрият му приятел
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2862 пъти
Моето гадже ме ревнува от най-добрия му приятел и мисли че го обичам. Как да му докажа, че той е единственият за мен? Как да му докажа, че го обичам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3b6d7ad635
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би е имал поводи за това, може би нещо подобно но с друга да му се е случило в миналото.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e966180920
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Охх... многото ревност до нищо хубаво не води :) Остави
какво мисли! А говорила ли с него, обяснила ли си му че
опасенията са безпочвени! ... Имам усещането, че понякога сами си търсим и създавамр проблеми :)) За да си усложним, иначе прекрасната идилия в която живеем. Та и твоя приятел, и неговата подобна. Ако не сте говори, поговорете. Ревността не е вредна, ако е в нормални количества и не засяга или влиае негативно на отношенията на връзката. Ееее, сама разбираш, че ако ревността стане прекалена, ще си късате нервите за глупости :D

Хммм, .. поне е показателно за теб, че те обича и иска само за него си :)) Е, да, но е глупаво да позволяваш ревността да се изпречи на пътя на любовта. Ако поне малко съзнава какво има с теб, ще се спре с "глупостите", докато е време! Попитай го, кое за него е по-важно, да бъдете заедно, или да си губите времето в безпричинни неща, на место да го оползотворите по-друг начин? ! ... Какво искаш да му доказваш? Не виждаш ли, че най доброто доказателство че го обичаш, е... че продължаваш да бъдеш с него. Била си с него и сега си с него, не с приятеля му :)) Какво по-голямо доказателство за обичта би могло да има? ! ...

И добре ще направиш, ако обмислиш, какво може да си направила, та той да си мисли такива работи. И ако се сетиш, не повтаряй същото, или го давай по-внимателно :)
Предполагам, че ако сте били заедно, ти, той и приятеля му, ... е видял как общуваш с него!!! И му се е сторило, мммм.. като флиртуване, или че към него имаш специално отношение. Като мъж, би следвало да се радва, че до себе си има харесвана жена. На место да ревнува. Ами утре, ако някоя му хвърли око на него, какво ще станe, тогава ти ли трябва да ревнуваш! ... :)) Като се обичате, не ще има за какво да се притеснявате, който обича, се пази само за любовта си ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 85f79d2fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здр
рабирам проблема ти, и отчасти разбирам приятеля ти -направи всичко възможно да ограничиш срещите си с другия приятел.
бъдете само 2 та

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7803d61cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да има начин, по който една развинтена фантазия да се насочи към обич и така да има по-малко омраза... - ревността убива - няма разлика между срам и секс за една нощ.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 423840703c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съвет от момче 21г.

За да те ревнува се замисли дали няма повод за това!

Ще говоря за себе си, но предполагам, че при повечето е така. Мисълта, че приятеля с който сме играли футбол пред блока още като деца и момичето което обичам, може да ... нали се сещаш (гадна е само мисълта). И като си помисля, че мога да изгубя и двамата направо ме разбива.

За това с моята приятелка сме се разбрали (не сме ревниви и двамата) флирт с който си искаме, но без да се стига дори и до целувки. И най-важното нещо, никога флирт с нейна приятелка и тя с мой приятел.

Ласкае ме, че момчетата са привлечени от приятелката ми и тя се ласкае от това, че си има готин приятел който "става".

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5a6b2947fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Дала си повод... после нас питаш... :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ee9be60c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   мерси заа съветите.. мисля, че причината да ме ревнува е, че приятелят му открито флиртува с всички момичета.. държи ги за ръка, прегръща ги и т. н.. аз също съм жертва на неговите флиртове.. първич път когато се скарахме заради него беше за глупост.. ние правихме обиколки на квартала, обаче на гаджето ми му звънна баща му и той се прибра.. ние поседяхме 2 минути на пейката срещу техния блок.. и тръгнахме пак на разодка.. после той пак е излязъл и ни е търсил и е решил, че сме правили нещ0 ;дд.. помислил е така защ0т0 с нег0 тръгнахме докато бях с друго момче и само го дебнехме за да избягаме някъде заедно.. и ткаа тойй си помисли че сме повече от приятели.. ии след 1 2 седмици настъпи 2рата ни караница.. за глупост.. ето историята: имахме физкултура а те имаха тест.. аз играех баскетбол и видях приятеля ни.. той беше закъснял за час.. след 5 минути той дойде и започна да играе с нас.. някой му звънна по телефо0на и аз казах, , мъжо мии лии е? кажии му да доидее, , приятелят каза : не е тойй бее... ии 5 мин преди да свърши часа с приятеля се качихме в физкултурния салон.. след 2 мин. дойде гаджето ми с 1 негов съученик и заедно с тях 2мата играхме баскет но те не ми дадоха топката и аз казах на базик че се сърдя.. ии цял ден след т0ва гаджето ми ме отбягваше и когато го виках да го питам какв0 има той мед гонеше.. вечерта по фб той ми каза че ми е чул гласа тогава по телла аз му разказах всичк0 н0 т0й ми каза че бил 2 пъти до физкултурния и накрая като ме видял с приятеля му си помислил нещо.. и през 2те ни караници аз спирах да говоря с приятеля ни и сега още не си говорим.. но проблема е че гаджето ми ме заплаши ако още 1 път стане нещ0 так0ва ще ме скъсаа.. ;(( как да го накарам да се 0ткаже 0т мисълта за раздяла?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker