Каква е сексуалната му ориентация? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква е сексуалната му ориентация?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2666 пъти
Здравейте!

Моето питане към вас е съвсем банално - интересува ме дали един мъж е гей. Историята е чак смешна. Започнахме се в един чат, а в чат канали аз влизам много рядко. Разменихме скайп, писахме си известно време, но аз не се кефех особено, защото ми се видя агресивен и заядлив и затова му казах да спре да ме заговаря.

Но след няколко месеца той пак ме потърси и подновихме чата. Той открито и очевидно ме ухажваше, нямаше го предишното неприятно поведение и след 4-5 месеца чат аз му дадох телефона си. Приключих дълга връзка и сега искам да си почина, затова не си търся активно гадже, но си казах, че щом толкова настоява мога да му дам шанс. Интелигентен е, образован, възпитан, имаме общи теми за разговор.

И така, той ми се обади по телефона, но шокът ми беше огромен, защото чух един отчетливо гейски глас. Типичният гейски акцент ме разби просто. Помислих, че е от притеснение и, че може аз да не съм разбрала. Затова го добавих в 'Семейство и приятели' и снощи говорихме два часа. Но шокът ми е още по-голям. Той ми разказа как си е обезкосмил краката и за врастналите косъмчета, за това как негова приятелка му е лакирала ноктите с безцветен лак, как често ходи на фризьор...

Каза ми и, че настоява да се срещнем, че може би аз съм жената на живота му, че иска адрес да ми изпрати цветя поне, че не му се спира разговорът с мен и т. н.. Аз никога не съм мислила, че обезкосмените мъже са гейове, предпочитам обезкосмено мъжко тяло. Но тук много се насъбра и се питам възможно ли е мъж да има гейски глас, да използва често 'ох' като говори, да се подхилква и да е хетеро? Т. е. съмненията ми са заради гласа и най-вече маниерът на говорене, и ако не се бяхме чули, никога нямаше да ги имам. Професията му е типично мъжка, ходи на фитнес, имал е 2 сериозни връзки и доста жени по думите му, на 25 години е, има грубоват вид и във фейсбук съм му разгледала десетки снимки, в които нищо не подсказва, че е гей. Ако е такъв за какво съм му и какво става всъщност?

Да, знам, че ще ме посъветвате да се видя с него, но сме от различни градове и няма да се разхождам на толкова километри, за да си докажа, че е гей. Даже въпросът е принципен. Защо гейовете искат да се забъркват с жени? И не е ли много по-просто гейовете да си бъдат с мъже?

Благодаря предварително за всяко изказано мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: f283b58ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Ами не знам какъв гей е след като ти е казал че си жената на живота му. Метро сексуалността му е 100% сигурна но за гей не мисля щом толкова усърдно те занимава и иска да ти праща цветя.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0148274351
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо си усложняваш живота? ! Не се занимавай с такъв, бягай докато нямаш силни чувства! Не се залъгвай по снимки и чата, тези са хитри! За мен си е 100 процентов гей. Един истински мъж е абсурдно да говори така!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 154f205cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си добре - щяла да доказва че е гей... защото използвал "ох" и използвал безцветен лак. Че ако беше гей, щеше ли да си губи времето с теб бе? =))) Мисли малко!

bile

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 88920fefc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно е Би, аз също съм БИ, но не не се държа женствено. В гей порно ако си гледала мъжете там са по-мъжествени от повечете обикновени и въобще. Вече такова поведение е вид шизофрения.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 88920fefc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да е пасивен бисексуален. Да обича да чукат, простатата е G- точката на мъжа, но да харесва жени

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b50681d1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе ти сериозно ли? Познала си го че е гей само по гласа?
Ми те да те вземат да работиш като експерт в следствието - престъпниците ще ги ловиш от раз само по интонацията :))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 285a92ab4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм 100% мъж, но също гласа ми не е толкова твърд, е аз не се обезкосмявам навсякъде, за разлика от твоя ухажор, но също понякога ме мислят за гей. Не знам според мен не е, а просто е от типа мъже тип Милен Цветков, ако знаеш и за него имаше много слухове, а човека си чака дете и си взе жена. Но пък чак охкания и други такива, не знам - на живо може да прецениш, може да е бисексуален.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: de0b83e80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хахаха аз също имам приятел, който се обезкосмява и лакира с безцветен лак, но си е 100% мъжкар. Колкото до гласа може просто да не му е мутирал достатъчно. Останалото е въпрос на въображение от твоя страна. ;) Това според мен...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ce5d111e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво имаш предвид акцент? Ти с разстоянието си си отговорила на въпроса.

Ако не беше много разговорлив, какво би изградила като мнение?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a3244867f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има много мъже с нормална сексуална ориентация, които се държат "гейски" - обичат да се лигавят и да клюкарят и прекарват по пет часа пред огледалото. Това, че се държи тип "мека китка" не означава задължително, че е гей.
Но може и да е. :D

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 111641da15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ех... историята ти успя да ме "развесели"! :) Не като присмех, а като едно подсмихване на - като какъв ти се
вижда мъжа който очевидно ти е хвърлил око :)) А както
гледам скоро време смята да акостира на твоя пристън!... ;) Ок, знам че вие жените сте много ммм... внимателни с мъжете, ама чак да го гледаш под лупа, и при всеки явен или не явен израз, дума, да го слагаш към определен тип хора, не мислиш че е някак прибързано? Е, знаете се от дълго, ама не си била с него, та да знаеш какъв е като ориентация. Освен това, от кога един мъж щом е малко по-експресивен, или гласа му е някак странен, било значело че е гей?! :)) Не знаеш ли, че гласа му по телефона може да звучи по един наичин а в реалността малко по-различно. Според мен, си готова да направиш от мухата слон, преди да си видяла самата муха!... :D

Хмм... може би приключилата ти връзка, те прави по-отчестлива детайлите, обаче внимавай да не станеш пък дребнава! Знам,... знам, отчиташ и сумираш фактите - обезкосмявал се, че някоя му лакирала ноктите :D и капака на всичко това е гласа му!!! Ами, да странно си е!... Обаче чакай да ти разясня!... Нима не намираш причината за действията му?!... Първо казва ти че се обезкосмява, за да ти подскаже че е поддържан мъж, демек ето ти явен намек, че би искал да бъде с теб, и сексуално. Мъжете на днешно време, какво ли не правят за да бъдат харесани и забелязани от вас жените. Дори се обезкосмяват целите, с мисълта, сега ще ми върви :)) А то какво става, обратното. За лакирането, е тук не знам какво е искал да ти намекне, но ще е да е, че е търсел начин как да се приобщи към теб. Едва ли е гей, по-скоро би се оказало, или че няма много опит с жените! Или че има някой по-специфични и разкрепостени сексуални фантазии :))

Интересно е,... забележи, разликата, преди няколко месеца, за теб той е бил неприятен, а сега, променил се е! Ще да е осъзнал, че те харесва :) Иначе, за какво за бога ще му е да се занимава с теб? Нали? Гласът не прави човека :) Въпреки че и на мен ще ми стане странно, ако чуя някой женски глас с мъжка тоналност и звучене :)) Не забравай... не сте се видяли, не си чула гласа му реално!!! Може да ти прозвучи различно!... (Към всички жени в същото положение) Смешното е, че ако един мъж за вас жените не е този който отговаря точно на вашите представи, или е неприятен, или досаден, или е гей :)) С което вие жените, отрязвате предварително много свой пътища, и се ограничавате. Как ви се струва?!... Ако има примерно, 10 мъже които са постоянно в активност харесвам те, и започнете още преди да сте се видяли с тях, да им слагате етикети, колко мъже които ви харесват ще останат. Май на всеки бихте намерили кусур, или несъвършенство. Ами събудете се, никой не е съвършен!!! Ако очаквате съвършенство, ще трябва и вие такова да предложите!... Твърде високите критерий и изисквания, никога не успяват да бъдат задоволени. Затова и хората имащи ги, никога не са напълно щастливи.

(А за вас мъже, ще кажа!... Ето видяхте ли, че една жена, може да даде и втори шанс на мъж които и е бил неприятен. Ама това става, чак когато първото неприятно впечатление избледнее, за да се каже, ооо, тук вече ще да има промяна! :))

Към авторката - щом го харесваш, не бързай! Срещни се с него и така ще разбереш всичко, което сега те притеснява :) Може да се пробваш и директно да му зададеш въпроса, каква му е ориентацията! :)


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker